Muszáj lesz nyitnia az Apple-nek

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Ezt hagyjuk már biztos van ilyen termékük is, de azért egy nagy csomó az olyan amit nem tudok más gyártótól olcsóbban megvenni (arról nem is beszélve, hogy a többi gyártó bizonyos dolgokban csak koslat az apple után)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Szerintem a nintendo népszerûbb, mert wiibõl 70 milliót, dsbõl meg 140 millió fogyott, elvileg az iphone meg csak mostanában lépte át a 50milliót..."

Kifelejtetted az ipodot, az ipadot, a monitorokat, a macbookokat, az appletvt és még sorolhatnám....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nem egy politikus! beszelhet ossze vissza!

En nem azert vettem meg az iPhone-t es fogok iPad-ot venni mert Steve Jobs van az Apple elen!
En azert vettem meg mert mar regota zavart az hogy egy telefonra nem lehetet progikat rakni vagy ha lehet is akkor csak egy marekbol valaszthatok.
Es hogy niem volt rajuk update mint egy dektop os-re. Es ebben az iPhone volt az elso hogy egy gombnyomassal update-eljem es uj funkciokat kapjon.
Es ezt azota is nagypn jol csinalja. Nem is csalodtam meg benne!
"Steve Jobs says “…Picasso had a saying, he said good artists copy great artists steal. And we have always been shameless about stealing great ideas."

Ez nagyon ott van...de ez úgy se érdekli az Apple felhasználókat, hiszen , ahogy a cikk is mondja "az emberek elhiszik"...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Most nem tudom hogy hogyan jon ide Hitler.
Steve Jobs nem kenyszerit bele senkit semmibe. A fejleszto ha akkar fejleszthet Androidra Symbianra, Winmo-ra Windows 7 series-re, Blackberry-re.

Mint felhasznalot nem kenyszeriti bele vasarlasba. Azt veszel meg ami neked tetszik. A szolgaltatok azzal szerzodnek akivel akarnak.

mint amilyen Hitler volt? loál!

nem, mint amilyen Jeanne Dark volt, nem, mint amilyen Dobó István volt, hanem mint amilyen Hitler volt...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

En a korlatokkal egy bizonyos szintig egyet ertek.

1. Ellenorzik a programokat.
Addig nem banom amig nem kell felraknom egy viruskeresot. Egy kis eroforrasokkal rendelkezo mobil eszkozoknel nem lenne jo hogy valami meg elveszi nekem a teljesitmeny a hetterben.
Es stabilabbak lesznek mar az elso verzios app-ok is. Jo elmeny addig nem zavar.
2. Ellenorzik a tartalmakat.
Addig teljessen meg tudtam erteni amig nem tettek bele a szuloi korlatozast.
Raadasul amerikai ceg ott meg minden marhasagert perelnek tehat ertheto hogy probalja magat vedeni.
De most mar lehet hogy egy kicsit tulzasba viszi.

Itt egy erdekes dolog kezd kialakulni. Mert az Apple szeretne hogy a sajto es mediak minnel jobban kihasznaljak a mobil eszkozeit. Hogy tobbet keressen.
De ezek a cegek nagyon ovatossan nyitnak pont az eros cenzura miatt. Nem tudjak hogy az Apple mekkora mertekben fogja vagy akarja korlatozni oket.

3. Az hogy a rendszeruk korlatozott az addig nem zavar amig az iTunes-on meg tudok mindent venni es eleg jo aron.
De ha nem is tudok vagy akarok ott valamit venni akkor is csak fogom betoltom az iTunes konyvtaramba es ugyan ugy fel tudom szinkronizalni.

Az Apple legnagyobb szerencseje es azert tudott idaig eljuttni ezzel a szoros iranyitassal mert o volt az elso a piacon akinek a telefonjaban akkora lehetoseget lattak a fejlesztok hogy most 160000 app van ra. Es ez miatt ha kitilt 5000-10000 app-ot egy nap alatt akkor is meg rengeteg marad amibol siman lehet valogatni.
A masik szerencseje hogy mar eladott 50 millio eszkozt es ezert a tartalom szolgaltatok(ABC, Hulu, Netflix, Marvel) nem akarnak lemondani 50 millio felhasznalorol es ha meg 1-2 dologban meg van kotve a kezuk akkor is oriasi lehetoseguk van.

Szerintem ha a kovetkezo 6 honapot megusszak ezzel a szoros cenzuraval akkor szinte soha nem fognak valtoztatni. De ha a sajto megsem fog raharapni erre akkor az Apple-nek muszaj lesz majd lazitani egy kicsit.

na és az eladott ipodok száma?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Az apple akkor volt technologiai szempontbol jo, amikor meg Wozniak vezette a fejlesztoket. O az aki kitalalta az apple osszes korai hardveret es szoftveret. Akkoriban meg nyiltabbak voltak, sot egy idoben a microsoft is dolgozott nekik. Viszont Jobs mindig is el volt szallva magatol (vagy a hallucinogen anyagoktol). Sajnos a hozzaallasa nem tul demokratikus es nem tul tisztesseges, bar az emberek altalaban szeretik az ikonikus vezetoket, mint amilyen pl. Hitler is volt.

Azoknak akik nem akarnak egy kultuszban resztvenni, ott az osszes tobbi gyarto, akik ugyanazt adjak mint az apple, csak kevesebb kool-aid van a marketingjukben.

http://en.wikipedia.org/wiki/Reality_distortion_field
apple = ipari méretekben ûzött parasztvakítás
it's phenomenal!

http://www.techcredo.com/random-tech/9-reasons-why-i-will-never-buy-a-product-from-apple

https://twitter.com/foodlfg

zola2000
"Az Apple jelenleg a világ legnépszerûbb szórakoztató elektronikai gyártója."

Szerintem a nintendo népszerûbb, mert wiibõl 70 milliót, dsbõl meg 140 millió fogyott, elvileg az iphone meg csak mostanában lépte át a 50milliót...

A

Kerub
"...és politikai karikatúrákat sem..."

Amit persze visszaraktak amikor a szerzõ pulitzer díjat kapott azokért a karikatúrákért <#buck>

"Steve Jobs szeret diktátort játszani."

Aki látta a Pirates of the Silicon Valley címû filmet, az tudja, hogy ez már akkor benne volt amikor csak 10 dollár zörgött a zsebében. Eddig bejött ez a "taktika" és nagyon sok felhasználónak szimpatikus Steve "megmondom a tutit" attitûdje. Ezen nincs semmi meglepõ hiszen egy olyan vezetõrõl beszélünk aki már 20 éve is bálványként volt kezelve. Be kell látni, hogy az Apple egy nem semmi siker történet. A termékik nagyon jók (véleményem szerint) és eddig nem nagyon ütötték meg a bokájukat annak ellenére, hogy nagyon zárt rendszerben látják a világot.
Személy szerint, úgy gondolom hogy Steve nem fogja átformálni a bolygónkat iFöldre, mivel mindig lesznek olyanok akik a nyílt forráskódokat, a közösen fejleszthetõ dolgokat fogják elõnyben részesíteni (lásd a Cory Doctorow interjú).
Ami nekem az egész kialakult helyzetben bejön, az az hogy a csapatmunka, a nyílt forrásos rendszerek megmutathatják, hogy tudnak õk jobbat mint egy keménykezû és határozott elképzelésû diktátor.

Még nem teszem meg a tétemet. Kíváncsi leszek a Microsoft és a Google mikortól fogják magukat annyira veszélyeztetve érezni, hogy átfogó támadást intézzenek az Apple ellen <#email>

Szerintem.

😊
Gondolom nem volt még a kezed ügyében MacBook Pro, de még a UNIX elõnyeirõl sem hallottál.
"A kínálatból eltûnt többek között a Stern magazin, mert túl sok volt benne a meztelen nõt ábrázoló fotó."

Ez durva 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

nekem kéne, eladnám valami hülyének, a célcsoportnak 😄

Kandurex
"diktátorokat, a cenzúrát és a korlátozásokat"

szinte minden Apple termék errõl híres, nem kéne, még ingyen sem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

← ElőzőOldal 7 / 7