1490
-
#1290 tudatom is tele van az RC-vel. már vagy 10x voltam és eddig csak 1 szakadt rare helm esett -.- :/ -
#1289 Ha nem azonos channelen vagytok akkor is azt írja. -
kovalik #1288 friendbe nem tudok senkit bevenni, azt írja másik szerveren van az illető.
1 Caeles nevű szerver van igaz ? -
#1287 Vennek :
-Glowing Vanguard Tokent. 5k /db
pm Marinaru vagy küldjétek mailba és én küldöm replybe a zsetont :P -
#1286 Segítsetek, regisztráltam, töltöm az open betát, de melyiket kell? 1. vagy 2. letöltést?És mit kell majd csinálni vele? -
WNW #1285 A hireknel irjak, hogy nem mukodik.... -
#1284 Az, beszéltem két másik emberrel is játékon kívül, nekik sem müködik a chat. -
#1283 akkor a chat lehet szar tényleg
-
#1282 Internet Explorer 8-asom van, kitöröltem és újrainstaláltam de nem engedtem neki frissíteni magát, azóta megy a game.(próbáltam elötte csak a frissitéseket törölni, valamiért nem ment.) -
WNW #1281 En letoroltem, ujraraktam, ahogy irjak bemasoltam az Xtrapot, cseszik elindulni... Morculok.... -
#1280 Nekem sem akarnak müködni a chat-ek a játékban ma.
szunyog.
-
#1279 De amugy Nyufika / Szunyog is tud inivtelni. most nekem buggos a chat windowom. es folyamatosan crashel a game-.- -
Monoton #1278 Az nem aktiv hanem kocka :D -
#1277 Reggel 8kor ?:d 10 ota itt vagyok , 1 PM nem jött :P sztem eleg aktiv ha az ember napi 8 órat gamel :-( ha az nem aktiv akkor mar nemtudom mi az aktiv nektek :D -
Monoton #1276 60%-os recipe-nel oda se mertem nezni :DD -
Pupuci #1275 :D
Akkor javaslom kraftolj le egy Maja light setet meg teszem azt egy draco bow-t l2-ben ( offon ).Ami itt van ahhoz képest fáklyás menet. -
#1274 hát arra is gondoltam már de az egész craftrendszer röhejesen csak a koreai űrlényeknek való... -
#1273 ahhoz is kell legalább 40-50000 :/ 2x100-as tool alatt nem éri meg elkezdeni. aztán itt is vagy bejön vagy nem :) -
Pupuci #1272 Miért nem kraftolsz?Marha egyszerű ebben a játékban. -
#1271 aki tudna küldeni egy 20-as zöld bow-ot azért tudnék adni egy 20-as szintű zöld chestet,vagy pénzt max 10k-t mert még nem sokkal van több... -
kovalik #1270 Kösz !
Akkor úgy látom, tűrhető lesz, lényegében csak kényelmi funkciók lesznek az Item Shopban. -
#1269 hát ne várd el tőle, hogy 24/24-ben fennt legyen. am tényleg sokat van fennt, szoktam látni sűrűn, trade-en is irogat stb. am most valóban offline friendlist szerint :) -
#1268 eddig kábé 5x próbáltalak friend listbe venni vagy rád írni mindannyiszor offline voltál,ez nem nevezném aktivitásnak -
#1267 #1245 kicsit olvass már vissza :) -
#1266 nincs mgé itemshop, csak próbábólvan berakva. am leírtam már kicsit előrébb, hogy miket láttak a kínai bétában :) -
#1265 az a furcsa, hogy egyik gépen nem enged be, másikon éppenséggel be enged, de a játékban eltelik 5-6 és ledob valami submit bug szöveggel...:S -
#1264 Ha nem tévedek, XP-d van SP3as, azzal nem fér meg az XTrap.
Sokaknak van ilyen problémája:forum erről.
És egy megoldás, ami nálam nem akar müködni. -
#1263 indítanám el a játékot, XTrap tölt, befejezi, viszont a játék nem indul el...mi lehet a probléma? -
kovalik #1262 Sziasztok !
Az item shop milyen ? Remélem túl durva dolgok nem lesznek benne. -
Tomy Lee #1261 Prof,majd kereslek akkor holnap játékban -
#1260 lehet . ugyis lesz lvl 2 stb stb :D -
Tomy Lee #1259 Lehetnek alt. karakterek guild-ben? -
#1258 Van uj guild. irjatok ram ha akkar alaki jönni , Marinaru . eleg aktivnak erzem magam es megcsinaltam az uj guildot. -
#1257 akkor aki úgy érzi hogy szuper aktív lesz csináljon egy guildet -
Monoton #1256 Nem, én nem valószínű hogy folytatom a játékot. -
Tomy Lee #1255 Mert te is Guild tag vagy ott? -
Monoton #1254 Na és ennek így mi értelme? -
Tomy Lee #1253 Nem tudod átadni sajnos én is azt olvastam,hogy nem lehet:( -
Pupuci #1252 Csinálj egyet. -
Tenkory #1251 Sziasztok! nem próbálkozom többet a játék futtatásával az állandó disconnectek miatt, sajnálom emberek:S Én szivesen játszanék és folytatnám a guildvezetést de nem tudok:S A guild vezetést próbáltam átadni de nem találtam ilyen funkciót a játékban. Seito voltam a HUNcut vezetője:(