Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
állítólag megoldották
Gyakorlatilag nekem még mindig ugyanolyan rossz!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

pxxl
nah lol nehogy jáccani tudjak melóhelyen... :/

All hail the double x!

pxxl
TS...

All hail the double x!

Nem lehet.. Egy masi jateknal chatnak hasznaljuk...<#dumcsi><#buck>

szabii98
Akkor még bele kezdek😊

I met God. She's black

pxxl
kapcsold ki 😊

All hail the double x!

Koszi.. Akkor varom az isteni manat.. <#sniffles> Azzal is kezdhetnenek valamit, hogyha a skypen ir valaki uzit, es ezzel aktivizalja magat, akkor ne kezdjen el a jatek belassulni egy idore.. Kicsit lutri, mikor jon ez be egy nagyobb pofozkodas kozben...

Sokáig, nem lehet megmondani.

REAL MADRID

szabii98
Meddig tart még az OB?

I met God. She's black

BuriP
WNW nem vagy egyedül a problémáddal, forum ugy néz ki nem fér meg egymással az xp sp3, és az x-trap. Már állítólag dolgoznak rajt.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Tatyla
na kezdek kikupálódni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Humm.. Par napig nem volt idom, most fel akartam menni, frissitett, felrakta az uj vedelmet, ezutan logolni akartam, szepen beirtam a jelszot, klikk.. Aztan klikk... A gomb felvillan, de nem indul el a belepes.. Ezutan jott meg egy erdekes dolog.. Alt+Tab-al atleptem mashova, ezutan lefagy az eger, es mar semmit nem lehet vele csinalni... Reset... Haaat ize...

pxxl
a babót kellett orvoshoz vinni, aztán az egész napot megkaptam 😊

All hail the double x!

MR ME
sok volt az ünneplés? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
ma szabin vagyok <#hehe><#mf1>

All hail the double x!

MR ME
melózzá má 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
hopsz! új védelmet kapott a játék, gondolom a spammelõk miatt

All hail the double x!

pxxl
wow! nagyon komoly!

én most komoly anyagi gondokkal küzdök ezzel a karakterrel 😞 minden más okés, csak a pénz nem jön :/

All hail the double x!

pxxl
nem volt róla szó 😊 csak találgatások, de sosem kaptunk konkrét infót róla. a mai napig nem tudni h mi lesz, ha lesz egyáltalán.

All hail the double x!

Egyébként az új kasztról van valami infó? Cb-n úgy volt hogy OB-re beteszik.

REAL MADRID

L2Goku
Gyere a Papahoz😄

Ime az elso Uniq itemem 😄

Az uj Combo Recordom :-)

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

pxxl
valaki(k) gyeretek RC-be most 😄 ott ülünk ketten Raizo meg én (Incubus) kámóóón

All hail the double x!

pxxl
pants része megvan ha kell 😊 némi arany ellenében 😊

#1217: számodra meg van egy lvl10 rare kardom ha érdekel 😊

All hail the double x!

Én sword-ös mage-t kezdtem, elég jól fejlõdök vele.

REAL MADRID

Tatyla
melyik az a kaszt amelyik szólóban is elég jó? egyenlõre egy bow-os rangert csináltam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Panzeradler
Én kipróbáltam a 10es szintû bg-t, szép szóval mondva is szar, semmi xp, baromi nagy laggok, átláthatatlan az egész, aránytalanul nehéz. Remélem a PvP BGben nem lesz csalódásom.
Igen,úgy mûködik csak még ritkábban van és bugos sajnos meg nagy lag-ok vannak néha csak ott állok 5 percig.Exp pont is alig jön belõle,lesz még dolguk BG-al nekik mert ez így semmi..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

lvl 10 körül van +60 hit rating sz.tem az jó.Az ilyen pár %-os valamik nemigazán:S

Panzeradler
Nekem automatikusan feljött ablak, hogy szeretnék-e BGre joinolni.
Sziasztok! Érdemes leszedni a játékot? Írnátok róla néhány infot?

Ja meg kérdés: BG hogy kell menni? :S

REAL MADRID

Na kombináltam, +1% evasion 😄

REAL MADRID

Bónuszok amiket 5 szintenként lehet kapni,kombinálni.Elég jó extrák érdemes vele foglalkozni.

Szemétbõl ilyet rakott össsze 😄

ez nem olyan rossz ugye? <#idiota>

REAL MADRID

http://martial-empires.gamigo.de/forum/showthread.php?t=824

Iszonyat mi spam van fõleg most hétvégén.Nálam csak whisp,system,guild,local van csak bekapcsolva.

Chronicle of Soul pontosan mi is?

REAL MADRID

Lol nem tudok tobb spammert letiltani mert azt irja full -.-

REAL MADRID

L2Goku
Bocsanat Nem taijj , hanem Tortelii volt az. de amugy ahogy latod a postomat ra itt egy masik kép 130 as comborol. bocsi megint hazudok ugye?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Ezt a kepet egy kedves gyereknek toltotem fel csak, aki ingame Dozer és a mainja elvileg valami Taiijj vagy micsoda. Elkezdet engem hazugnak nevezni meg lehordot mindenek hogy EN azt mertem alitani hogy 120 koruli kombot verek szinten beluli mobon és nem hasznaltam se potit se X formot. mer ö CBzet és nagyon pro meg van lvl 22 es warriorja is és lehetetlen poti meg ezek nelkul verni 120 koruli combot. de a kepen lehet latni hogy hazudok. Az ilyenek felnyomjak a vernyomasom a 15 evevel aki nem is ismer es hazugnak nevez :-(

pxxl
kapcsold ki. ott van bal alul egy csillag féle az ablakon.

All hail the double x!

az egész chat-et nem lehet valahogy nem láthatóvá tenni?
Fel oraja tiltom a gold spammerket es meg mindig van :S Meg miert lehet 30+ karaktert hasznalni nevnek. De rohadt idegesito

REAL MADRID

HP potit lehet gyártani?

REAL MADRID

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

MR ME
sírjak vagy nevessek?

vki felvenne msn re ?
[email protected]

még új vagyok 😄
szerverbõl csak egy van..de itt pár napja a ch4 volt ötletként feldobva
meik szerveren vannak a magyarok ?😄
MR ME
ja értem, kár, pedig most gecire nincs idõm játszani, azt szépen le fogok maradni 😞
na mind1