Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
All hail the double x!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
REAL MADRID
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
REAL MADRID
am Incubus néven vagyok 😊 kardos mage-el
All hail the double x!
REAL MADRID
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Az ellen szintjétõl nem függetlenül tehát nem mindegy hányas az a mob vagy player.
Szinteden valószinü úgy is van ahogy kiszámoltad.
Viszont más dolog a def Rating.mivel az chance-os(random) és ez inkább a kritkus találatokat redukálja(pvp)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hát igen, de halkan, ha megnézed az átlag hsz eket, nem lehet értelmezni õket, szóval nagyon fiatalok még az itteniek...
am meg csak megjegyeztem h elég vicces ami itt folyik, pixxel foglalkozott volna a topikkal, kért jogot, elkezdtek sírni, most meg nincs semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tehát elviekben mûködik...csak a defense konkrétan mit jelent, mert cuccok nélkül a defense 1100, cuccokal 2500 volt, azaz 1400 def blokkol 200-at?! Valami tapasztalt leírhatná hogy is megy ez..
nem google hanem sztaki 😄
#1154: te mit teszteltél? holnap lesz 7-e <#nezze>#nezze><#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
All hail the double x!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Amit javítanak:
- Aukciós ház hiba. (Tárgyak eltûnése)
- Több kisebb hiba. (Hogy ide mi tartozik arról ne kérdezzetek.)
- Kereskedelmi tartalmak elõzetese.
(Angolul így hangzik: - Some previews of commercial content, aki tud jobb fordítást az írja nyugodtan.)
Valamint, Cassim (Community Manager) ez mondta: csináltunk egy gyors javítást, és a védelem már helyesen mûködik, közel egy órán át teszteltük 25-ös karakterekkel, és megy!
juppííí remélem nem hazudnak^^
<#wow1>#wow1>
★ 汤姆 李
<#integet2>#integet2><#beka2>#beka2><#nevetes1>#nevetes1>
Fogadjunk megint ittál xDDDDDD
★ 汤姆 李
had én legyek plz <#idiota>#idiota>
vagyok😄 azok így sikerültek a másik meg már 20:50 után volt és le fáradt az agyam <#eplus2>#eplus2><#hamm>#hamm>