1490
-
#1250 nah így működik! hát de azért ez LOL hogy így indul csak -
#1249 az se rossz -
Pupuci #1248 Ki akartam próbálni, hogy mi a helyzet ezzel az xtrappal de engem be se enged rossz jelszóra hivatkozva ez a szar. -
#1247 Engem is plz, Incubus néven, kutattam a guild vezért, de nem találtam :/ -
#1246 valaki vegyen már fel a guildbe Onriett néven vagyok -
#1245 Akinek nem meg, az próbálja azt, hogy leszedi az összes IE frissítést, törölni kell az xtrap mappát a játék könyvtárából, és utána indítani a játékot. elvileg így megy. most próbálom... -
#1244 Már le is vették a kijavításról szóló bejegyzést, nem tudják mire lesz jó! -
#1243 Ők írták, nekem sem müködik. -
#1242 14.07.2010
Login issues with X Trap: solved
Sorry for all inconveniences during the last minutes where players could not log in. The problem is fixed and the log-in is working properly, We appologize for all inconveniences!
-
#1241 nekem már frissített az xtrap, de a játék nem indul :/ -
#1240 állítólag megoldották
Gyakorlatilag nekem még mindig ugyanolyan rossz! -
#1239 nah lol nehogy jáccani tudjak melóhelyen... :/
-
#1238 TS... -
WNW #1237 Nem lehet.. Egy masi jateknal chatnak hasznaljuk... -
#1236 Akkor még bele kezdek:) -
#1235 kapcsold ki :) -
WNW #1234 Koszi.. Akkor varom az isteni manat.. Azzal is kezdhetnenek valamit, hogyha a skypen ir valaki uzit, es ezzel aktivizalja magat, akkor ne kezdjen el a jatek belassulni egy idore.. Kicsit lutri, mikor jon ez be egy nagyobb pofozkodas kozben... -
Monoton #1233 Sokáig, nem lehet megmondani. -
#1232 Meddig tart még az OB? -
#1231 WNW nem vagy egyedül a problémáddal, forum ugy néz ki nem fér meg egymással az xp sp3, és az x-trap. Már állítólag dolgoznak rajt. -
#1230 na kezdek kikupálódni
-
WNW #1229 Humm.. Par napig nem volt idom, most fel akartam menni, frissitett, felrakta az uj vedelmet, ezutan logolni akartam, szepen beirtam a jelszot, klikk.. Aztan klikk... A gomb felvillan, de nem indul el a belepes.. Ezutan jott meg egy erdekes dolog.. Alt+Tab-al atleptem mashova, ezutan lefagy az eger, es mar semmit nem lehet vele csinalni... Reset... Haaat ize... -
#1228 a babót kellett orvoshoz vinni, aztán az egész napot megkaptam :) -
#1227 sok volt az ünneplés? :D -
#1226 ma szabin vagyok -
#1225 melózzá má :D -
#1224 hopsz! új védelmet kapott a játék, gondolom a spammelők miatt -
#1223 wow! nagyon komoly!
én most komoly anyagi gondokkal küzdök ezzel a karakterrel :( minden más okés, csak a pénz nem jön :/ -
#1222 nem volt róla szó :) csak találgatások, de sosem kaptunk konkrét infót róla. a mai napig nem tudni h mi lesz, ha lesz egyáltalán. -
Monoton #1221 Egyébként az új kasztról van valami infó? Cb-n úgy volt hogy OB-re beteszik. -
#1220 Gyere a Papahoz:D
Ime az elso Uniq itemem :D
Az uj Combo Recordom :-)
-
#1219 valaki(k) gyeretek RC-be most :D ott ülünk ketten Raizo meg én (Incubus) kámóóón -
#1218 pants része megvan ha kell :) némi arany ellenében :)
#1217: számodra meg van egy lvl10 rare kardom ha érdekel :) -
Monoton #1217 Én sword-ös mage-t kezdtem, elég jól fejlődök vele. -
#1216 melyik az a kaszt amelyik szólóban is elég jó? egyenlőre egy bow-os rangert csináltam -
#1215 Én kipróbáltam a 10es szintű bg-t, szép szóval mondva is szar, semmi xp, baromi nagy laggok, átláthatatlan az egész, aránytalanul nehéz. Remélem a PvP BGben nem lesz csalódásom. -
Tomy Lee #1214 Igen,úgy működik csak még ritkábban van és bugos sajnos meg nagy lag-ok vannak néha csak ott állok 5 percig.Exp pont is alig jön belőle,lesz még dolguk BG-al nekik mert ez így semmi.. -
Tomy Lee #1213 lvl 10 körül van +60 hit rating sz.tem az jó.Az ilyen pár %-os valamik nemigazán:S -
#1212 Nekem automatikusan feljött ablak, hogy szeretnék-e BGre joinolni. -
Pasta Man #1211 Sziasztok! Érdemes leszedni a játékot? Írnátok róla néhány infot?