1490
  • szabii98
    Ugyanúgy XTrap vagy ck? 00000000000...-27 hiba :I
  • pxxl
    vágom odamegyek a táblához. CH1-en vagyok.
  • szabii98
    xXSt4teierXx(1 l kimaradt a név beírásánál xD őőőhm a zombiknál találkozunk ott ahol van aza tábla vagy mi :) Mi a neve őőő nemtom :/

De várj, bejelentkezek :)

szerk.:
    Nemjelentkezik be, XTrack hiba vagy mi basszus :/ megpróbálok belépni
  • pxxl
    5%-al megy vissza. de hogy lehet meghalni :D na várjál megyek segítek ha kell úgyis ott vagyok a palotában. mi a neved? és hol vagy :)
  • szabii98
    Oké köszi :)
    Most 9es vagyok, csudáért se tudok 10es lenni, mindig meghalok és legalább 10%al vissza megy az exp :/
    Ráadásul a piros ruhás csajszit meg a másik "bosst" se tudom megölni ott a "Grand Canyonban(hívom én így :D)" áhh :S
    Majd később megpróbálom.
  • pxxl
    nah 10 perc és onlány leszek...

#1404 - 10es szinttől van enchant, mégpedig úgy, hogy van 10-es armorod pl, azt fogod és berakod a cube-ba (U) dismantle-ra. abból lesz bloodstone-od, külön van armor meg weapon. sima rare cucchoz 10 kavics kell, meg némi pénz. +5ig minden cucc biztonságos (rare, unique), maximu nem sikerül, de megmarad a cucc, +5 után már tönkremehet, illetve visszaeshet a szintje.
  • szabii98
    Bocsi a 3 hszért, de hogy lehet azt a cuccot fejleszteni ami nem alapból van hanem vettem/kaptam?:S
  • szabii98
    Na bevásároltam meg eladtam pár cuccom, 360 aranyból gazdaságos 103 lett, 5ös szint :D
    Meglesem mik kellenek a fejlesztésekhez, úgyis a városban van dolgom :D
  • szabii98
    oké, lehet még majd elkezdek újra játszani :D
  • pxxl
    aha. meg néha 1-1 aproság, hogy pl mérgezd meg a kaját (persze rossz esetben át kell verekedned magad mindenkik) mentsd meg a fogjokat stb. de nagyrészt ölés ölés ölés :)
  • szabii98
    Lehet újrakezdem.
    Pixxel, milyen küldik voltak a szintedig?Csak ölögetni meg emberekkel kellett beszélgetni?
  • pxxl
    nah ennyi volt :D nem jött össze a +6, visszaesett +2re, úgyhogy marad a lvl25 +5 armor :D

• pxxl
    pve könnyű sztem, pvp-t nem sokat nyomattam, item mail alatt a pénzért vásárolható dolgokat érted, akkor sztem nem ront semmit, az elején questelős lvl20-25ig oké, aztán erősen grindelős lesz, mert alig van quest, inkább instákba kell járni. én mondjuk lvl20 óta oda járok leginkább :) bár megcsináltam majdnem minden questet unalmas perceimben.
  • SirAlo
    Hi, lenne par kerdesem: Miyen a PVE rendszer
    Milyen a pvp rendszer
    Az item mail mennyire ront a jatekon?
    Grindelos vagy ilyen questelos jatek ?
  • pxxl
    jóvan, lehet h napközben is leszek, de valószínübb, hogy este 10 után tudok onlány lenni. alapanyagokat vágod? modnjuk nem nehéz kitalálni a képről :) az első az egy lvl20-as rare armor, az uccso meg egy warrior's token asszem (mindig keverem a gladiator's-al)
  • Tomy Lee
    Szuper!
    Holnap szerintem ráérek és leszek is ingame,thx
  • pxxl
    add az alapanyagokat aztán megcsinálom :)
  • Tomy Lee
    Na ilyen jól jönne az én késes karakteremnek is:-)
  • pxxl
    muhahaaaa

• Fiv76
    Sziasztok!
    Magyar guild-et keresek, megköszönnék egy inv-et.
    Nevem: Xyra
  • Tomy Lee
    BG jó a pontokra csak az offline és afk nálam nullázza de majd hétvégén:)..
  • pxxl
    jó ez, nincs vele semmi baj.
  • gfreak
    ez csak szerintem baromsag???
  • Tomy Lee
    Törli azonnal lol:DD
  • Tomy Lee
    Kipróbálom régebbi karakternél:)
  • pxxl
    Bevezettek egy Activity Point rendszert, ami úgy működik, hogy van 1500-2000 pontod, és ilyenkor 110%-os az exp, drop rate. vagyis 10%-al többet kapsz midnenből. 1 mob ölés -1pont. lehet növelni, újra feltölteni a pontokat questekkel, vagy 10 perc nem harcolsz akkor +10 pont, 30 percig offline vagy akkor +10 pont. Nem vesztesz pontokat BG-n, és instákban.

úgy számolják hogy 4-5 óra aktív játékra elég a pont.

kis táblázat:

- 2000 to 1500: 110% EXP, 10% higher loot rate
    - 1499 to 1000: 100% EXP, normal loot rate
    - 999 to 0: Rested EXP do not count (if any), EXP rate as well as loot rate are decreased.
  • MR ME
    looooooooooooooool :D
  • pxxl
    az új pecsben elszartak valamit ezért kérik a népet, hogy NE NYOMJÁTOK MEG AZ F11-et! mert törli az egész invertory-t :D
  • pxxl
    hogye dobnának. csak azt automatikusan felveszi. nézd a system logját ott írja h mennyi aranyat adott 1 mob.
  • KaszaN
    De pénzt nem is dobnak az mobok. Vagy csak nekem nem?*_*
  • Tomy Lee
    20+ szinthez viszonyítva tényleg semmi ez a gold.Jövő hónaptól komolyabb reward-okat igérnek..
  • pxxl
    ami viszont jó hír, hogy a mai pecsben emelik 20%-al a drop rate-t (item és gold is)
  • pxxl
    lol 1000-3000 aranyért? :D 2 perc alatt összeszedem 20as szinten.
  • Tomy Lee
    Lesz kis fun event hétvégén.link
  • pxxl
    Klesk, de most egy rangert huzok, annak Plum a neve. azt nagyobb sikerrel veszed fel, mert még csak lvl12
  • nosaj
    :)

Értem. Neked mi a neved a játékba felvennélek a barát listába ha nem gond.
  • pxxl
    milyen varázsló? mágus, de el ne kezd te is... :D

a klán vezér meg elment nyaralni görögbe 1 hétre, de ennek már majd 1.5 hónapja...
  • nosaj
    Üdv!

Szívesen csatlakoznék egy magyar klánhoz! A játékkal jól haladok bár sok minden nem ismerek még.. 3db lvl 10körüli karakterem van még nem választottam véglegest :D de a 'varázsló' pf..

Kaphatok egy nevet akire ráírhatok?
  • KaszaN
    o.O
  • KaszaN
    De az armorral miért volt ez? Abból csak 1 volt és egyet is vettem mégis kétszer annyit fizettem érte mint amit írt.