Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Hi

Van most magyar guild? Úgyértem amibe vannak is onlne? Érdekelne.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sok a meló meg a party mostanában😄
Még ma legkésõbb holnap leszek de lehet nagy aktivítást így mostanában nem igérek de ki tudja..

★ 汤姆 李

no mi az nem hallotunk felõled

Alienware m14x

Ok én jövök

★ 汤姆 李

mivel régi magyar guild halottnak tûnik, van egy új probálkozás aktív tagokkal, de nemrég alakult még növõben van.

ha vmi régebbi játékost érdekel pmelje meg ArNy-t, SeriousEdem-et vagy hadesz-t.

jo lenne egy helyen látni a magyar communityt.

Alienware m14x

szabii98
Én se, most nagyon bevagyok zsongva a Forsaken Worldtõl de még messze a béta 😊

I met God. She's black

Nem is rossz ötlet,sz.tem én is leszek mától megint de nem tudom mekkora a népesség.
Nyitáskor voltak szép számmal de már jó pár hete fel se néztem,kiváncsi vagyok..

★ 汤姆 李

szabii98
Na mivan veletek?Úgy gondoltam megint felteszem a játékot 😄

I met God. She's black

magyar guild meghalt?

Alienware m14x

XxUseDxX
Jó oks 😊 Figyi akkor leszedem de szerintem 100 hogy nem megy :S
1.8Proci
TI200 as video kari g3mas
700memo 756 vagy mennyi xD
Mondjuk Sprintel Cell vagy miaz azzal toltam és annak jó grafikája van nagyon szerintem xD
Meg sokmindennel toltam amit azt hittem nem megy XD

Meg próbálom 😊 Hátha majd írok mit reagált ez a szar xD
õõ Driver Paralines vagy mi azzal is toltam csak akadozott :S

pxxl
1 próbát megér, én is játszottam hasonló gépen és játszható bõven, sõt azon a gépen integrált x1200 vga van 😊

All hail the double x!

XxUseDxX
:S
Akkor ezt hagyom... 😄
Köszke 😊

Minimum Requirements:
CPU: 2.4 GHz Pentium 4
RAM: 1024 MB (1G😎 Free
HDD: 5 GB Free
Graphics Card: Nvidia GeForce 6600 or Radeon x1300

★ 汤姆 李

XxUseDxX
Valaki tud adni 1gépigényt mert lehet pancser vok de nem találltam O.o

vagy ha meg mondjátok futna-e nekem az is elég 😊
Nem kell nevetni szar gépem van... -.- Anyám skót fasz...

1.8proci xD
G3mas széria
700valamennyi memóm :S
Szóval P4 xD

esetleg ha még él a magyar klán, és akadna hely egy 18as aktív rangernek, valaki írja be kit kellene contactolni. köszöntem.

Alienware m14x

ma kezdtem a gamet srácok még épphogy csak 10es ranger vagyok, egyelõre most bow/dagger comboval nyomulok, de nem tudom eldönteni hogy melyik páros esetleg szoló fegyó lenne e legjobb, mellesleg semmilyen spec skillre nem tettem még.
ha valakinek van pár perce megdobhatna pár infóval. esetleg pár ingame névvel, hogy zaklatni tudjak valakit a newbie kérdéseimmel 😄 apropo hogy kell pmelni? 😛

Alienware m14x

BG-n könnyítenek majd?Kellene beváltanom rewardokat de így mindig max 1 érmet szerzek de mégha népességtõl függene a dolog tehát ha összejön bizonyos team akkor indulna is lehetne akár team arena jellegü de így alig jutok be ráadásul kezdés elött a behívás része az vagy bugos nálam vagy tényleg ilyen,hogy kezdésnél feldob ablakot,hogy megyek e és van 15 mp-em klikkelni

★ 汤姆 李

Hát annyiért nem kell sry,még gyûjtögetõ módban vagyok😄
Jó drága azt meg kell hagyni igaz állítólag sokat tápol karakteren.

Ugyanolyan lassú a fejlõdés mint Aion-ban.Ki lehet ismerni a játékot míg felhúzzuk max szintig az biztos de talán így a jó.

★ 汤姆 李

pxxl
65.000 😊 bennt van AH-ban. baráti, más 80-100ért dobálja 😛

All hail the double x!

Azt honnan szerezted?6% én azthittem az a max legalábbis 1-3 nekem 1-3% de az a tornado kavics kell nekem.
Mennyi?Zúzok ingame és fizetem..

★ 汤姆 李

pxxl
van 2 db eladó Adrenaline V insignia-m (+7% attack speed) baráti áron 😊

All hail the double x!

pxxl
az a poén hogy õk sem tudják miért állt le 😄 nem betervezett leállás volt 😊

All hail the double x!

szabii98
😄

I met God. She's black

pxxl
fúdejó hogy boss ölés alatt leállt/leállították a szervert -.-

All hail the double x!

szabii98
oké 😊

I met God. She's black

pxxl
majd írj rám vagy valami, mert megyek instázni 😊

All hail the double x!

szabii98
És azt hol találom?Mert lövésem sincs

I met God. She's black

pxxl
én sem, de ha frssítetted a wint, akkro rakott fel baszt hozzá, és le kell szedni. ha az sem okés akkor passzolom a kérdsét.

All hail the double x!

szabii98
IEt nem használok, szar sincs hozzá 😊

I met God. She's black

pxxl
:/ nemtom mid van, de szedd le az összes IE frissítést, csak az eredeti maradjon amit a win pakolt fel. bezavar az xtrap-nek

All hail the double x!

szabii98
Ugyanúgy XTrap vagy ck? 00000000000...-27 hiba :I

I met God. She's black

pxxl
vágom odamegyek a táblához. CH1-en vagyok.

All hail the double x!

szabii98
xXSt4teierXx(1 l kimaradt a név beírásánál xD õõõhm a zombiknál találkozunk ott ahol van aza tábla vagy mi 😊 Mi a neve õõõ nemtom :/

De várj, bejelentkezek 😊

szerk.:
Nemjelentkezik be, XTrack hiba vagy mi basszus :/ megpróbálok belépni

I met God. She's black

pxxl
5%-al megy vissza. de hogy lehet meghalni 😄 na várjál megyek segítek ha kell úgyis ott vagyok a palotában. mi a neved? és hol vagy 😊

All hail the double x!

szabii98
Oké köszi 😊
Most 9es vagyok, csudáért se tudok 10es lenni, mindig meghalok és legalább 10%al vissza megy az exp :/
Ráadásul a piros ruhás csajszit meg a másik "bosst" se tudom megölni ott a "Grand Canyonban(hívom én így 😄)" áhh :S
Majd késõbb megpróbálom.

I met God. She's black

pxxl
nah 10 perc és onlány leszek...

#1404 - 10es szinttõl van enchant, mégpedig úgy, hogy van 10-es armorod pl, azt fogod és berakod a cube-ba (U) dismantle-ra. abból lesz bloodstone-od, külön van armor meg weapon. sima rare cucchoz 10 kavics kell, meg némi pénz. +5ig minden cucc biztonságos (rare, unique), maximu nem sikerül, de megmarad a cucc, +5 után már tönkremehet, illetve visszaeshet a szintje.

All hail the double x!

szabii98
Bocsi a 3 hszért, de hogy lehet azt a cuccot fejleszteni ami nem alapból van hanem vettem/kaptam?:S

I met God. She's black

szabii98
Na bevásároltam meg eladtam pár cuccom, 360 aranyból gazdaságos 103 lett, 5ös szint 😄
Meglesem mik kellenek a fejlesztésekhez, úgyis a városban van dolgom 😄

I met God. She's black

szabii98
oké, lehet még majd elkezdek újra játszani 😄

I met God. She's black

pxxl
aha. meg néha 1-1 aproság, hogy pl mérgezd meg a kaját (persze rossz esetben át kell verekedned magad mindenkik) mentsd meg a fogjokat stb. de nagyrészt ölés ölés ölés 😊

All hail the double x!

szabii98
Lehet újrakezdem.
Pixxel, milyen küldik voltak a szintedig?Csak ölögetni meg emberekkel kellett beszélgetni?

I met God. She's black

pxxl
nah ennyi volt 😄 nem jött össze a +6, visszaesett +2re, úgyhogy marad a lvl25 +5 armor 😄

All hail the double x!

pxxl
pve könnyû sztem, pvp-t nem sokat nyomattam, item mail alatt a pénzért vásárolható dolgokat érted, akkor sztem nem ront semmit, az elején questelõs lvl20-25ig oké, aztán erõsen grindelõs lesz, mert alig van quest, inkább instákba kell járni. én mondjuk lvl20 óta oda járok leginkább 😊 bár megcsináltam majdnem minden questet unalmas perceimben.

All hail the double x!

SirAlo
Hi, lenne par kerdesem: Miyen a PVE rendszer
Milyen a pvp rendszer
Az item mail mennyire ront a jatekon?
Grindelos vagy ilyen questelos jatek ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

pxxl
jóvan, lehet h napközben is leszek, de valószínübb, hogy este 10 után tudok onlány lenni. alapanyagokat vágod? modnjuk nem nehéz kitalálni a képrõl 😊 az elsõ az egy lvl20-as rare armor, az uccso meg egy warrior's token asszem (mindig keverem a gladiator's-al)

All hail the double x!

Szuper!
Holnap szerintem ráérek és leszek is ingame,thx

★ 汤姆 李

pxxl
add az alapanyagokat aztán megcsinálom 😊

All hail the double x!

Na ilyen jól jönne az én késes karakteremnek is:-)

★ 汤姆 李

pxxl
muhahaaaa

All hail the double x!

Sziasztok!
Magyar guild-et keresek, megköszönnék egy inv-et. <#lookaround>
Nevem: Xyra