Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
van ebben pvp?

Rowlend
Hát én nem nagyon használtam csak amikor muszáj volt menni vele. Amúgy aranyosak ezek a szurikáták, ha közeledben vannak elkezdenek vadul csápolni 😄

GET OVER HERE!

TopGun
Nagyon remelem, hogy igy lesz, mert szeretnek egy magia hasznalo karaktert, nem muszaly nonek lennie.
#70. Nem tudom, hogy az ijasz csaj szerinted harcosnak szamit-e? ha igen akkor csak harcos van eddig.
#77. En mar 7-es szintu ijaszcsaj vagyok a jatekban. Az nagyon jo eddig, hogy "zsinoron" vezetnek a quest helyszinere. Sajnaltam szegeny szurikatakat, hogy elso szinten fo celpontok, eletben nagyon szeretem oket. Kicsit idegen volt nekem a kozlekedes azon a valamin, nekem nem jon be egy kardos, pajzsos, ijas jatekban egy ilyen ketyere, de ez az En velemenyem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Rowlend
Biztos nem a géped miatt, Vinnie kéne ha nem is maxon. Valami oprendszer gebasz vagy ilyesmi lesz

GET OVER HERE!

Nalam akad a jatek:

AMD AM2 3800+
gf 7600GS 512 Mb
3 gb ram

Minimumon es full grafon is ugyanannyi fps :S

REAL MADRID

Ok.Köszi.

Beta kulcsot kulonbozo oldalakon osztogatnak. #44-es hozzászólásban van egy link ott meg lehet szerezni.

REAL MADRID

A beta kulcs az,amit a regizõs emailban kaptam Your activation Code-cimszóval?

Beta kulcsod van?

REAL MADRID

Rowlend
Ne felejtsd hogy a kasztoknál van ott még egy kérdõjeles kép. Gondolom majd a nyílt bétában esetleg a teljesben lesz benne😊

GET OVER HERE!

Nah,letöltöm én is.A Silkroad után talán felüdülés lesz....Regiztem,megkaptam az emailt,kattintottam a linkre.Töltöm a klienst.Kell még valami?

MR ME
na estefele énis meglesem h mit tud, de már mûködik az a lényeg 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem valami baj van a regisztrációval. Nem tudom miért de nem akarja elfogadni a jelszavamat 😞

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

bujcsik555
én már lvl5 vagyok, eddig bejõvõs 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bocs! Nem láttam 😛

MR ME
elsõ hozzászólás...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ez ingyenes? És ha igen honnan tudnám letölteni?

MR ME
nekem egybõl megjött a mail am, gmail rulez 😄

Megjött a visszaigazolás aktiválásról(nekem 1 nap kellett).
Késõ este leszek ingame már nagyon kiváncsi vagyok rá!

★ 汤姆 李

MR ME
jónak tûnik, asszem töltöm is 😄

Csak harcos van? :S

REAL MADRID

TopGun
En is toltam egy kicsit, akit erdekel a jatekbeli nevem:NapsugarHun. Talkoztam erdekes nevekkel:pl. Sandor, Karoly, Honnan, Tizen. Persze ezek a nevek NPC nevek, ugylatszik van valami magyar vonatkozasa is a jateknak.
Eddig meg nem nagyon fogott meg, (talan kesobb?)nagyon hianyolom a magia hasznalo kasztot.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

pxxl
nem ártana rá élsimítás. meg a föld is elég gagyi, de am jól néz ki 😊 jó lesz ez

All hail the double x!

Rowlend
Van egy falu ahol csupa magyar nevek vannak. Waned Gabor, Hungry Janos meg ilyesmi 😄

#66:

Majd csinálok még párat

GET OVER HERE!

Képek jöhetnek 😄

REAL MADRID

Rowlend
1 órája megjött a mail 😊 Már el is kezdtem vele játszani és nekem tetszik. Nem vagyok nagy RPG játékos de nekem a harc rendszer nagyon is a cabal harc rendszeréhez hasonlít. Fejlõdés jó lassú már 1 órája játszok és 5ös szintû vagyok. De üvegcsét nem tudom hol lehet venni olcsón, tudna valaki segíteni?

GET OVER HERE!

TopGun
Neked mar mukodik? En most toltom le az installt, beta keyem mar van, aktivaltam is, a megerosito mail is megjott.

Solid Snake
Jóságos, bejövõs mindenki próbálja ki. <#papakacsint>
Tegnap este 11kor szereztem kulcsot, fel oraja jott az e-mail 😄

REAL MADRID

Rowlend
Körülbelül mennyi idõ alatt jött meg nektek?

GET OVER HERE!

Solid Snake
You have won a Beta Key for Martial Empires Closed Beta test.
Na végre <#nezze> go game!
Nekem megjött az e-mail. Este kipróbálom.

REAL MADRID

gfreak
csatlakozom 😊

képek alapján pofás, majd meglátjuk hogy sikerült 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

MR ME
értem köszi, akkor sztem megvárom a véleményeket meg az opent 😊

Solid Snake
Ez annyira zárt béta, hogy senkit sem enged be <#idiota>
Igen, CB után a legtöbb játéknál törölnek. Utána OB ahol megmradnak a karakterek. (a legtöbb esetben)

REAL MADRID

MR ME
de akkor most ez a close beta lesz és utána törlik a karaktert majd open beta?

Rowlend
Jó, megvan a gond. Nem tudtam hogy 500 darab megerõsítõ email kell... Pláne hogy ez meg se jön

GET OVER HERE!

Rowlend
Nem nagyon szándékozik beengedni a játékba. Még nem kezdõdött el a béta?

GET OVER HERE!

pxxl
+fav megvárom mit reagáltok 😄 aztán kiderül érdemes lesz-e kiróbálni.

All hail the double x!

Pár külföldi fórumon fel van tüntetve,hogy április 23.-án kezdõdik a béta de hivatalos site-on nem találkoztam ilyennel<#nemtudom>
Lehet holnap akkor beenged mindenkit,reméljük..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

TopGun
Eleg viccesen nez ki a 3x akkora mob a kepen, mint a jatekos.

TopGun
Kerdes, hogy mi az majd amiert a gatyad is kifizeted? pl. egy jo felszereles, vagy egy gyors mount. stb. ahogy az mar a "teljesen free" MMO-kban lenni szokott.

TopGun
Nagyon erdekesek a viedok, mi van ennek a csajnak a hatan? egy hatalmas agyu? vagy mi? Lehet En is kiprobalom. AION nem igazan jott be a nevetseges mobjai miatt. Remelem itt is van magia hasznalo karakter? Nekem azok a kedvenceim.

<#eljen> Köszi, szereztem is pár kulcsot.

REAL MADRID

Igen és mindez ingyen lesz<#circling>

Itt lehet szerezni béta kulcsot klikk a képre és itt regisztrálni vele
a meglévõ account névvel.
Viszont ugyanúgy azt írja,hogy várjam az aktiváló emailt.

Mindenkinek ez a problemaja 😄

REAL MADRID

The Protector
Én kaptam emailt h regeltem.feltelepítettem.aktiváltam az accomat és azt írja h vagy a felhasznnév vagy a jelszó helytelen.ez most mi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bujcsik555
szintúgy

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.