1490
  • gfreak
    ja, fel nyolckor is ez volt...most work, ugyhogy nemtom mi a szitu...de drop hsz-éből úgy tűnik még mindig off :D lehet hogy ez már a wipe szele? :DDDD mondjuk még korai lenne...
  • drop
    egyébként is is van guild kéne sgset csinálni ha van
    ez mikor csinálják meg nincs npc se a játékba?
  • Pupuci
    Beszarás, még mindig semmi...
  • pxxl
    egy sort kicsaphatnának az oldalra h mi a csöcs van.
  • WNW
    Hat igen.. Korbekergettem par lepket egy fa korul, de egyet se sikerult elkapni.... Meg kicsi vagyok ily nagy feladathoz.. Meg olnom, es meszarolnom kene, hogy ilyen kihivas, mint a lepke fogdosas termeszetes konyedseggel menjen.. De hat nem engednek olni, meszarolni, belezni, es verengzeni.... Hat hogy leszek igy a legnagyobb hoooos a kornyeken, a csaszar fooo foooo lepke fogoja es pasztora...????!!! Hupp, hupp....
  • pxxl
    jah csak tereptárgyak vannak
  • MR ME
    ja kicsit bosszantó tud lenni :D
  • WNW
    Hihihi.. Sehol senki, es semmi.. Es a quest listam is ures.. Viszont a lepkek tovabbra is repdesnek...
  • pxxl
    simán jó így is jah :D

az nekem is tetszik :) meg megyek és a semmi üt, futok el mert eleve min hp van, futok mint állat és betalál valahonnan valami :D -.-
  • MR ME
    nem elég? am nekem sokszor eltűnnek az emberek/ellenfele, nagyon kellemes amikor rohanok elfele, mutatja h ütnek de nem látom h hol és mi :|
    meg az is amikor elindulok előre és hírtelen előkerűl vagy 5 ellen és elkezdenek szétszedni...
  • MR ME
    hát akkor bizony én OB-t kihagyom...
  • pxxl
    na mostmár nem aggódom :D

ennyi van :(
  • KicsiMonkey
    itt szerezhetsz bétakulcsot :)

pixxel, nálam ugyan ez a helyzet, szóval ne aggódj :D
  • Gibor
    Az ön rendszerében van a hiba.

#345: Nem akarom leírni pontosan mit írt be angolul, de annyi h OB után biztos wipe, és aki CB t tesztelte kap starter kit-et, és mondta h nemtudja mikor kerül be a játékba de kiadáskor biztos benne lesz az új class amire annyit mondott hogy nemtudja pontosan mi lesz mert ő nem ezzel a résszel foglalkozik, de szerinte pap/healer, őis játékfejlesztő, pontosan nemtudom milyen téren dolgozik ő, de pl mikor összefutottam vele épp tesztelt XD és megkért h ha bugot találok akkor wisp vagy pm fórumon, meg h ötleteket javítani valókat írjam le neki... Ezért kérnélek titeket h egy közösség szerint legyenek elküldve ne mint jómagam által.
  • aaasdd
    nekem se jó

még mindig nincs senkinek egy fölös beta kulcsa?
  • pxxl
    wtf van
  • pxxl
    mi a here van? belépek és semmi nincs. se npc, se mob, se senki
  • allock #353
    egérrel nyomulok
    nem vagyok ez a high tech gamer, hogy egyszerre nyomok mindent látatlanba aztán tudjam is mi mit csinál :)
  • pxxl
    miért nem nézted meg a bill kiosztást
  • allock #351
    ami nem tetszik még, hogy baromi sok xp-t lehet veszteni halálkor és krva drágán lehet csak visszavásárolni a nehezen megszerzett xp-t
    a teleport is kicsit drága
  • allock #350
    nem ismerem azt a parancsot
    eddig csak úgy betudtam rakni a karakterinfónál, hogy mi legyen az elsődleges meg másodlagos fegyvert
    de a másodlagosat sose tudtam elővenni harc közbe :P
  • 0Fritz0
    Izé, alt+Y(magyar bill.-nél). :D
  • 0Fritz0
    Swap weapon nem jó? (Alt+F4)
  • allock #347
    action bar-ba lehessen betenni fegyvereket is, ne csak varázslatokat

így mindíg a táskából kell használni a körpengét meg kardot :)
  • Tomy Lee
    Biztos,hogy nem lesz,no para
  • Tomy Lee
    Hát azzal az OB wipe-al várjuk meg a hivatalos infókat.Egy CB karakter törlés után legkevesebb eséllyel törlik ismét.
    Open beta-ra pedig be kell tegyék az összes class-ot,olyan nincs,hogy tesztelni se lehet 1 karakter osztályt..
  • gfreak
    lemaradt a vége: inkább megvárom akkor az OB végét is..faKK
  • gfreak
    nemár hogy OB után is wipe van :( ezmicsodahülyeség
  • Gibor
    Na épp most fejeztem be a beszélgetést az egyik GM-el, laza 1-1.5 órát beszélgettünk a játékról, hát amit most így ide gyors leírnék aza lényeg h OB után is lesz wipe, jah és lesz +1 class OB ba úgy véli, nem kötötték rá h pontosan mi de ő azt mondta hogy papról azaz healer kariról lehet szó. Bár az új class nembiztos OB ba mert leginkább bugokra mennek most.

Jah és 1 kérés, légyszíves írjátok le az ilyen apróságokat vagy akármit amivel jobb lehetne a játék meg észrevételek stb...
  • allock #341
    :D
    pár küldetéssel később lesz azon a környéken egy 30as baszott nagy kék pók xD
  • WNW
    En ma talaltam valami mamut tarantella nevu pokot.. Gondoltam 12. szinten nekem pont ilyet kell olni.. 5 masodperc utan hirtelen elhalaloztam...
  • Pupuci
    drakulálok
  • allock #338
    nah befejeztem mára :)
    lvl20

remélem majd a rate-t emelik :P vagy lesz fun server más szerveren
  • Monoton
    Ja en is a healer kasztot varom :D
  • Pupuci
    Én tolom még és minden karit kipróbálok.
    Így tudom eldönteni majd, hogy mivel játszok ha "kinyílik" a gém.
    Habár ha a gyógyító lesz és jó lesz akkor 90%, hogy azzal megyek ;)
  • allock #335
    nem :D
  • Monoton
    Tutibug :D
  • allock #333
    baz
    az előbb nyertek jackpoton 57.000 goldot O_o
  • allock #332
    én zúzok lefele mindenkit :P
    lvl25ig nincs megállás
  • Gibor
    Én már találkoztam olyannal :D