1490
-
#370 ja, fel nyolckor is ez volt...most work, ugyhogy nemtom mi a szitu...de drop hsz-éből úgy tűnik még mindig off :D lehet hogy ez már a wipe szele? :DDDD mondjuk még korai lenne... -
#369 egyébként is is van guild kéne sgset csinálni ha van
ez mikor csinálják meg nincs npc se a játékba? -
Pupuci #368 Beszarás, még mindig semmi... -
#367 egy sort kicsaphatnának az oldalra h mi a csöcs van. -
WNW #366 Hat igen.. Korbekergettem par lepket egy fa korul, de egyet se sikerult elkapni.... Meg kicsi vagyok ily nagy feladathoz.. Meg olnom, es meszarolnom kene, hogy ilyen kihivas, mint a lepke fogdosas termeszetes konyedseggel menjen.. De hat nem engednek olni, meszarolni, belezni, es verengzeni.... Hat hogy leszek igy a legnagyobb hoooos a kornyeken, a csaszar fooo foooo lepke fogoja es pasztora...????!!! Hupp, hupp.... -
#365 jah csak tereptárgyak vannak -
#364 ja kicsit bosszantó tud lenni :D -
WNW #363 Hihihi.. Sehol senki, es semmi.. Es a quest listam is ures.. Viszont a lepkek tovabbra is repdesnek... -
#362 simán jó így is jah :D
az nekem is tetszik :) meg megyek és a semmi üt, futok el mert eleve min hp van, futok mint állat és betalál valahonnan valami :D -.- -
#361 nem elég? am nekem sokszor eltűnnek az emberek/ellenfele, nagyon kellemes amikor rohanok elfele, mutatja h ütnek de nem látom h hol és mi :|
meg az is amikor elindulok előre és hírtelen előkerűl vagy 5 ellen és elkezdenek szétszedni... -
#360 hát akkor bizony én OB-t kihagyom... -
#359 na mostmár nem aggódom :D
ennyi van :(
-
#358 itt szerezhetsz bétakulcsot :)
pixxel, nálam ugyan ez a helyzet, szóval ne aggódj :D -
Gibor #357 Az ön rendszerében van a hiba.
#345: Nem akarom leírni pontosan mit írt be angolul, de annyi h OB után biztos wipe, és aki CB t tesztelte kap starter kit-et, és mondta h nemtudja mikor kerül be a játékba de kiadáskor biztos benne lesz az új class amire annyit mondott hogy nemtudja pontosan mi lesz mert ő nem ezzel a résszel foglalkozik, de szerinte pap/healer, őis játékfejlesztő, pontosan nemtudom milyen téren dolgozik ő, de pl mikor összefutottam vele épp tesztelt XD és megkért h ha bugot találok akkor wisp vagy pm fórumon, meg h ötleteket javítani valókat írjam le neki... Ezért kérnélek titeket h egy közösség szerint legyenek elküldve ne mint jómagam által. -
#356 nekem se jó
még mindig nincs senkinek egy fölös beta kulcsa? -
#355 wtf van -
#354 mi a here van? belépek és semmi nincs. se npc, se mob, se senki -
#353 egérrel nyomulok
nem vagyok ez a high tech gamer, hogy egyszerre nyomok mindent látatlanba aztán tudjam is mi mit csinál :) -
#352 miért nem nézted meg a bill kiosztást -
#351 ami nem tetszik még, hogy baromi sok xp-t lehet veszteni halálkor és krva drágán lehet csak visszavásárolni a nehezen megszerzett xp-t
a teleport is kicsit drága -
#350 nem ismerem azt a parancsot
eddig csak úgy betudtam rakni a karakterinfónál, hogy mi legyen az elsődleges meg másodlagos fegyvert
de a másodlagosat sose tudtam elővenni harc közbe :P -
#349 Izé, alt+Y(magyar bill.-nél). :D -
#348 Swap weapon nem jó? (Alt+F4) -
#347 action bar-ba lehessen betenni fegyvereket is, ne csak varázslatokat
így mindíg a táskából kell használni a körpengét meg kardot :) -
Tomy Lee #346 Biztos,hogy nem lesz,no para -
Tomy Lee #345 Hát azzal az OB wipe-al várjuk meg a hivatalos infókat.Egy CB karakter törlés után legkevesebb eséllyel törlik ismét.
Open beta-ra pedig be kell tegyék az összes class-ot,olyan nincs,hogy tesztelni se lehet 1 karakter osztályt.. -
#344 lemaradt a vége: inkább megvárom akkor az OB végét is..faKK -
#343 nemár hogy OB után is wipe van :( ezmicsodahülyeség -
Gibor #342 Na épp most fejeztem be a beszélgetést az egyik GM-el, laza 1-1.5 órát beszélgettünk a játékról, hát amit most így ide gyors leírnék aza lényeg h OB után is lesz wipe, jah és lesz +1 class OB ba úgy véli, nem kötötték rá h pontosan mi de ő azt mondta hogy papról azaz healer kariról lehet szó. Bár az új class nembiztos OB ba mert leginkább bugokra mennek most.
Jah és 1 kérés, légyszíves írjátok le az ilyen apróságokat vagy akármit amivel jobb lehetne a játék meg észrevételek stb... -
#341 :D
pár küldetéssel később lesz azon a környéken egy 30as baszott nagy kék pók xD -
WNW #340 En ma talaltam valami mamut tarantella nevu pokot.. Gondoltam 12. szinten nekem pont ilyet kell olni.. 5 masodperc utan hirtelen elhalaloztam... -
Pupuci #339 drakulálok -
#338 nah befejeztem mára :)
lvl20
remélem majd a rate-t emelik :P vagy lesz fun server más szerveren -
Monoton #337 Ja en is a healer kasztot varom :D
-
Pupuci #336 Én tolom még és minden karit kipróbálok.
Így tudom eldönteni majd, hogy mivel játszok ha "kinyílik" a gém.
Habár ha a gyógyító lesz és jó lesz akkor 90%, hogy azzal megyek ;) -
#335 nem :D -
Monoton #334 Tutibug :D -
#333 baz
az előbb nyertek jackpoton 57.000 goldot O_o -
#332 én zúzok lefele mindenkit :P
lvl25ig nincs megállás -
Gibor #331 Én már találkoztam olyannal :D