1490
  • Tomy Lee
    Én is így vagyok vele és várom OB.-t inkább.Pár dolgot megnézek még ma és holnaptól pause:P
  • pxxl
    na jah :( nem is húzom nagyon a játékot, mert megunom :D inkább tesztelek ma egy warrior-t :)
  • gfreak
    szerencsétlen mage nagyon szarul néz ki :DDD de a warrior meg a ranger elég komolyan feszítenek :D
  • gfreak
    látod, pedig szorítottam hogy talán mégiscsak igazad lesz
  • pxxl
    forum adminja írta:

"Each CBT participant will be rewarded with a free "Starter´s Kit" which you will receive at the commercial launch of Martial Empires! Included will be sets of potions, transportation scrolls, and special surprise items. This kit will allow an easier start and is FREE for CBT participants!"
  • pxxl
    hmm...

Ranger Armors
    Warrior Armors
    Mage Armors
  • Pupuci
    Én még nem találkoztam olyan closed béta gémmel amiben ne törölték volna a karikat.Open az más, ott már általában meghagyják a karikat.Egyébként pedig akik a closedben részt vesznek azok általában kapnak valami "jutalmat".
  • Gibor
    Hát kár érte :( mégse lett igazam :(
  • pxxl
    jah igen :( most néztem forumon pont.

"Please note that all characters from the testing phase will be deleted before the commercial launch of the game."
  • Pupuci
    Hát nem is tudom.Most tuti, hogy simán belehet dobálni hiszen open béta és hamarosan úgy is törlik a karikat.
    Openen meg a véglegesen esetleg meggondolja az ember bár ha meg kijön egy ilyen cucc azt esetleg jól ellehet adni.
  • pxxl
    az szép :D lehet meg kéne várni valami listát mert így vakon dobálni bele a cuccokat elég kockázatos
  • Pupuci
    Ja.Meg az az agyar szerű izé, abból is kb. 20 db
  • Pupuci
    Egy karmot tettem bele, úgy emlékszem nem volt rare és lv15 volt.
    20 olyan követ tettem bele amiből egyébként ékszereket lehet kraftolni.
    20 moonstone-t ( vagy mi )
    3 póklábat ( ez volt nálam, gondoltam beledobom )
    Úgy emlékszem mást nem tettem bele.
  • MR ME
    ja figyelmetlen voltam sry
  • MR ME
    de mikel pakoltál bele kb? köveket, vagy fegyókat vagy miket? naés hányfélét? nekem eddig mindig ilyen fos kis szar fegyók jöttek azt inkább elkezdtem eladogatni énis...
  • gfreak
    őszintén: fingom sincs...alapanyag, meg vmi más amit nemtom honnan lehet beszerezni..de én még az elején vagyok nagyon...meg gyűjtögetek csak, és inkább vérben áztatom a kardom :D
  • allock #314
    :D

jeeee nyertem 2650goldot jackpoton!
  • pxxl
    egy Lara. jah az Croft. mind1
  • allock #312
    craftoláshoz mi kell?
  • gfreak
    hmmm....egész jónak tűnik ez a kombinálós dolog...akkor asszem nem craftolok semmit :DDDD
  • pxxl
    szintje is változott? mert akkor nem dobom be a fasza tőröket :D (vagy mi az)
  • Pupuci
    Ez lett a cuccokból.

• Pupuci
    Beleraktam valami fegyót, iylen agyar szerű valamit, meg 20-20 oylan követ ami elvileg a krafthoz kell.AZtán kombine és lett egy kő amire ráklikkeltem és adott egy jobb fegyót.
  • pxxl
    hanyas vagy? :D
  • Tomy Lee
    Jaja,van tartalom a játékban szvsz és még csak CB lol
  • Gibor
    Hát én a guildon nagyon rajta vagyok :D folyamatosan csak húzom magam :D semmi trade :D
  • Tomy Lee
    Lehet egyedül de majd ha meglesz a guild-unk akkor partyba megyünk be gondolom úgy fog működni,hogy előre megcsináljuk a team-et a team leader-ünk meg join-ol majd mert bennt kevés az idő partyt csinálni
  • allock #303
    igen? lehet olyat? :D
    én mindent adok efelé kivéve ami használható fegyver vagy ruha
  • allock #302
    hanyas szinten vagytok? :)

battlegroundot?
    teljesen mind1 szerintem, közös a cél, megvédeni azt a követ vagy a tornyokat lerombolni
  • Pupuci
    Óóóóó istenbarma ( mármint én ) !Eddig eladogattam a materiálokat meg a szar cuccokat, most meg "felfedeztem" ezt a cubeot.Ilyen szar cuccokat belepakolgattam, kombináltam és lett valami lv20-as glowing ( vagy mi ) karom belőle.
  • Monoton
    BG-t lehet egyedül csinálni vagy partyban erdemes?
  • pxxl
    aham. ma majd megnézem ma sztem fennt leszek 11kor.
  • Tomy Lee
    köszi!
  • Tomy Lee
    Ok,írd majd ps és a nevét annak amire beváltottad,ty
  • MR ME
    paj=kapj
  • MR ME
    Caeles Palace-ban van az egyik őr a lépcsőnél, nála tudod beváltani, de minimum 3 kell hozzá h paj is vmit
  • Tomy Lee
    A következő időpontokban tudsz belépni:10.00/15.00/20.00/23.00h
    Lényeg,hogy ilyenkor legyél online és jön majd a felugró ablak,hogy "join bg"

Mail-ben meg kapod érte a rewardot(valami coin de nem tudjuk mit kell vele kezdeni)
  • Tomy Lee
    Majdnem ua a statisztikád mint nekem(azonos szint),itt nálam csak annyi,hogy a defend kisebb és az attack nagyobb.Gondolom mert én passive bow expert-et maxoltam ami ránt le elég szépen a defend-ből.Crit.-em 10% de esti BG-re kombinálok v.mi jófajta critical soul-t:)
  • pxxl
    hogy lehet menni, vagy hova menni bg-re?
  • MR ME
    én váltottam, ha belépek a játékba akkor megmondom h hol volt, de amit kaptam azzal nemtom mit kéne kezdeni :D