1490
-
Pupuci #410 Én többek között ezért sem értettem, hogy ezt a karit miért nevezik mage-nek!Ez kérem sok minden de qrvára nem mage! -
#409 msn-nél ilyen nincs hálistennek :) -
#408 érdekes, nálam pl. ilyen pont nem volt..mondjuk skype, msn nem fut iylenkor, de a torrent mellett is gyönyörűen megy... -
#407 jah torrentel is akad, pedig nálam pont nem futott semmi :/
meg random ledobál szerverről, de gondolom alakítanak még rajta azért. CB vagy mi :) -
WNW #406 Apropo.. Azt megoldhatnak, hogy ha megy a skype, es valaki bejelentkezik, vagy eloszor ir uzenetet, akkor a jatek ne kezdjen el laggolni.. Erdekes netes radio vele egyutt fut, stb. azok nem okoznak galibat... -
#405 hát kell a jó dps is :D nem elég tankolni :P -
Gibor #404 Szintúgy :D:D -
#403 jó s warrior is de sztem nagyon fogy a hp-ja. eddig ranger a tuti nálam tőrrel :) -
#402 igen, csak az a baj, hogy eddig minden skillem közelharcra van
egyáltalán nem láttam még olyat, hogy a még 30m-re lövöldözne tűzgömböt vagy valamit :D azért is furcsa -
WNW #401 A mage elvileg a kozelharcot sose fogja igazan birni... Az altalaban minden jatekban ugy nez ki ez a tipusu kaszt, hogy mielott az ellen odaer, szetlovi... Akkor szokott baj lenni, ha az ellenfelnek megis sikerul megkozelitenie... -
#400 nekem tetszik a mage
de voltam BG-n ahol ezeket a tornyokat kell szétzúzni és ugye őrzi pár szörny, vagy 10 minden egyes tornyot
na már most én 2warriorral voltam együtt, persze magasabb szintűek voltak mint én olyan 25-30közöttiek, és lazán elviselték, hogy a mobok ütik őket akár mind a 10 egyszerre, aztán ők így lefoglalták a mobokat meg öldökölték őket, én meg addig a tornyokat henteltem
szóval elég keménynek néz ki a warrior, persze lehet később én is lennék ilyen ha lenne megfelelő cuccom meg szintem, de elég meggyőzőek voltak :) -
Pupuci #399 Én kérem olyan set itemeket kombináltam, hogy csak na.Az más kérdés, hogy mire összeszedném az összeset a hajam kihullana ;) -
#398 Azt is vegyétek figyelembe, hogy pl. lesznek class specifikus páncélok (eddig csak a mindenki által hordható common ruhák vannak bent). -
#397 ja, én sem találtam meg tegnap...aztán úgy döntöttem most talán nyugodtan le si szarhatom :D majd OB-n megint találkozunk és kardélrehányom :D
nekem bejön a Warrior a böszme nagy karddal :D mondjuk az hogy kicsit visszavették a dropot az nekem spec tetszik...emlékszem 10 békából 8 kidobott egy jade-t...kicsit túlzásnak tartottam :D -
Pupuci #396 A "qrva soká respawnol" szerintem több óra!
Tegnap akkor sikerült elkapnom amikor újraindult a szerver vagy mit is csináltak vele reggel.Azóta nem láttam mint ahogyan azt az izét sem ami a calean field néál van, az a méretes, varázslószerű izé. -
#395 gondoltam rá, de mikor odamentem, nem volt ott, megcsináltam azt a pár küldetést amit adnak az őrök, lenyomtam a 3 testvért, és még mindig nem volt ott -.- -
Pupuci #394 Nem vették ki csak qrva soká respawnol ( ahogy észrevettem az összes hasonló jellegű mob ).Én tegnap egy új karival leápoltam.A drop valóban szarabb.Sokkal.Pedig a gémben lévő esetleges bugok úgy jönnének elő könnyebben.
-
#393 hmm lejjebb vették a drop rate-t. alig esik valami a moboktól. warriorral lvl 7-ig alap felszereléssel mentem kb :/ kivették még pl az elején a városkapu mellől a rare faire-t pedig faszájos cuccot dobott... :( -
#392 ah megtaláltam Main Roadnál -
#391 jah melyik lépcsőnél van? megmutatná vki térképen :P -
#390 hm van 1 ezüst és 2 bronz érmém :D
az úgy jó? -
#389 ja ad érte 9 arany bg coint amivel ugyanúgy nem tudsz mit kezdeni :D legalábbis én nem jöttem rá, biztos fegyverbe lehet rakni vagy nemtom,, mert eladni nem lehet -
#388 olvass vissza
korábban már leírta kula
össze kell gyűjtened hármat
Caeles Palace-ban van az egyik őr a lépcsőnél
ott tudod beváltani
-
#387 voltam BG
kaptam ilyen coin-t
mit tudok vele kezdeni?
hol tudom beváltani? -
WNW #386 Humm.. Valami csapkod lathatatlanul.. Elszeleltem, most 10 perc mulva visszamentem ugyan oda, megint... Bug, vagy van ilyen effekt a jatekban..?! -
#385 most működik -
WNW #384 En nekimentem egy poknak, fele ep-jett leutottem, aztan atment az egesz arnyekboxolasba, nem mukodtek a skillek, se a poke, se az enyemek.. Kilepni se tudtam, ugy kellett leloni a progit... -
#383 jaja nekem is ez van nem tudom megölni a dögötmeg a poti se jó -
#382 jah túl jól ment cb ellenére :D -
#381 ez tök természetes...ilyennek kellett volna lennie eddig is :DDDD -
#380 felmentem az előbb
ledobott valami bug hibával :D
újra próbálkoztam, felengedett
rohanok az úton, kikerülöm az egresszív pókokat, erre betámad 2 egyből
nemtudok visszaütni, hp-m se töltődik potival, regeneration se megy halál után xd -
#379 jah jó lenne, ha lehetne váltani kaszont belül is h nő vagy férfi, meg még lehetne 1-2 arc, haj variáció, mert így csomó tök egyforma karakter fog rohangálni :D -
#378 én ranger, mage-en túl vagyok, mindkettő lvl10 felett, és eddig a ranger a legjobb. tegnap nétzem volna meg a warriort, de hát nem jött össze :) -
Monoton #377 Igen, és a gondolom a healer kaszt is az lesz. :| -
#376 nemtom, sztem igen
én még azon vagyok h kipróbáljam a másik 2 kasztot is és eldöntsem h melyikkel kezdek neki ha kijön a game, ill ha nem törlik OB-ben a karaktereket... -
#375 egyébként ranged csak csaj lehet?
-
#374 "28.04.2010
Server Maintenance 28.04, from 9.30 till 11.00 (German time)
The Servers will close for maintenance due to emergent problems. We are working with greatest efforts on solving the problem.
Thanks for your patience!" -
#373 jaja, fordított wipe :D -
#372 ja töröltek minden karaktert, az npc-ket is -
WNW #371 Server Maintenance 28.04, from 9.30 till 11.00 (German time)