1490
  • Pupuci
    Ez de szar!
    Megpusztult a karim erre eltűnt egy common skill ( 19-es vagyok és a lv18-as common tűnt el ) és akkor sem jött vissza amikor "visszavásároltam" az elveszett xp-t.

deltree
  • WNW
    Ranger a karim.. Claw az elsodleges, gondolkodom a bow-on, a claw melle nem hiszem, hogy erdemes lenne a daggert... 2 kozelharci ertelmetlen..
  • pxxl
    ideje volt már
  • WNW
    All a server... Butykolik a sracok...
  • pxxl
    akko kaptyabe
  • Gibor
    Mondtam már asszem tegnap előtt neki Hogy milenne ha nem wipeolnának engem és egykét haverom :D aktív válasz "funny :O" :D
  • pxxl
    dumáld már le a haveroddal, h OB után legalább az sg-seket ne wipe-olják
  • MR ME
    mivel kemény 1 aranypénzbe kerűl a skillkönyv amivel újra eloszthatod szvsz próbáld ki mindegyik fegyvert és skilljeiket és válassz :)
  • Gibor
    Igen zárt béta, 2-3 hét szerintem és Open Béta, CB re már nincs kulcs sajna...

#439: Igen érdemes, mivel harc közben nem fogsz váltogatni annyira, bár taktika kérdése, de ha egyvalamit kigyúrsz azzal elég keményen oda lehet csapni.
  • Sefike
    Sziasztok.
    Érdeklödnék hogy most ez zárt béta teszt ?
  • gfreak
    szerintem egy fegyvert válassz amit széttápolsz, de azért legyen tartaléákban egy másodlagos, amire hébe-hóba dobsz egyet..én a warrioromat kardra gyúrom, meg van lándzsa is, hátha egyszer körbevesznek, akkor kell a területreható :D
  • WNW
    Velemenyt kernek.. Erdemes egy fegyverre fejleszteni, es a plusz skill pontokat erre tartalekolni, vagy a felesleget el lehet kolteni masodlagos fegyverre..?!
  • WNW
    Nekem fogy... Gaz bugolok, en is olyan bugot akarooook...
  • allock #437
    én kifejezetten örülök ha nem fogy az SP :d addig is lehet rohangálni hosszú távokat
  • Pupuci
    Először is senki sem, így én sem kértem mást csak azt, hogy közöld velük.
    Másodszor pedig abszolúte nem érzem úgy, hogy nagy arccal írtam volna bármit.
    Egy hangyányit legyél lazább, ne gondolod mindenről és mindenkiről, hogy rád tör mert hamar elkap a paranoid personality disorder ;)

Egyébként pedig

• Gibor
    Hidd el elszoktam mesélni a bugokat... és attól hogy nagy arcal írsz ide nekem én nemtudok semmit tenni azonkívül hogy mondom nekik amit idáig is megtettem mivel nem véletlen kérdeztem... Szóval ha lehet arcból visszább vehetnél...
  • pxxl
    jah küldetést nem lehet leadni -.- de a fegyver árus se reagált este még mindig :/
  • Pupuci
    Ennek kurvára örülök de ettől függetlenül ha már kérdezted akkor leszel szíves közölni az illetékessel ?
    Valamint ha találkozol vele kérdezd már meg tőle, hogy a szerverrel foglalkozik is valaki vagy csak megy aztán néha-néha beesik valaki?
    Mert már legalább 2 napja (de azt hiszem inkább már 3 is megvan) nem lehet beszélni NPC-vel ( például a Lady Soh nevűvel Caelesben ) és futásnál nem fogy az SP.Nem ártana egy restart vagy valami.
  • pxxl
    am melyik wari jobb a hentes, vagy a favágó? vagy mindegy
  • Tomy Lee
    3-4 hét még
  • allock #430
    gyepáld partyba
    vagy ahogy én csináltam a táska mindíg nyitva volt aztán körpenge-kard kombóval öltem mindent amit lehetett, elnyomtam a kard skilleket, gyorsan váltás pengére azzal is az összes skillt elnyomtam közbe potion használat aztán így tovább míg meg nem halt :)
  • WNW
    Van valami Flammershell nevezetu csiga.. Marhan szaladtam egy kuldi miatt vissza egy mar kitakaritott reszre, egyszer csak azt vettem eszre, kerget a csiga.. Alig birtam lehagyni.. Kipihegtem magam, gyerunk vissza.. Nekiugrottam, majdnem kinyult mar, de nekem sikerult elobb... Gyujtottem furyt, ujra vissza.. Csepelem, csepelem, erre elnyomott valami skillt, kb. fel eletpontrol agyoncsapott... Nos ugy dontottem, inkabb hagyom kesobbre..
  • allock #428
    azt nem bántottuk, míg kicsi szinten van az ember 500-at üt az a dög :D
  • WNW
    Ez nem az idezett kuldis, hanem egy nagy piros pok, valami mamut tarantulla a neve.. Gondolom a falu bikaja, akkor jon elo, ha nagyon megritkitod a kis termetu haverjait..
  • MR ME
    Allock-al mi lekaptuk, de lehet az egy másik pók volt, küldihez kellett
  • WNW
    Nana, 5 masodperc alatt elintezett....
  • MR ME
    nem vészes annyira, ketten simán lecsaptuk annó
  • drop
    hát ma találkoztam olyannal hogy 12 warival a utolsó pókos qnál előjön egy 30 szintű pók na azt hogy ölöm meg
  • Hegi90
    és az mikor lesz?
  • Gibor
    CBre már nemtudsz, majd OB nál (:
  • Hegi90
    Béta kulcsért esedezek
    A korábban írt link már sajnos nem működik :(
  • pxxl
    most meg bugos 1-2 npc :) fegyver árus a Palace-ban nem reagál, egy küldetést nemtudok leadni szintén a Palace-ban.

mikor lesz már OB, meg kész a játék :D jáccani kéne már
  • Gibor
    Részemről pénzel nincs gond, ha jól tudom most olyan 150k vagy 180k m van... De volt már többis :O :D
  • Panzeradler #417

Szerintetek ezzel mit tudok kezdeni? Már csomószor újra telepítettem és 2x is letöltöttem a játékot. Előre is köszi.
  • Pupuci
    Nagyban csökkenti a játékélményt a jelenlegi, tarthatatlan helyzet.

a) qrva drága a potion
    b) qrva drága az elvesztett xp "visszavásárolása"
    c) qrva drágák a szerszámok ( csákány, pecabot, kertész izé )

Természetesen ezek a megszerezhető pénzhez képest drágák.
    Majd meglátjuk openen meg a rendesen miképpen fog menni de jelenleg a kevés játékos miatt gyakorlatilag halott a piac ami pedig a sok gémer esetén viszonylag jó pénzforrás lehetne!

a.a) lehetne az alap, legkisebb potion ára mondjuk 40 pénz helyett 10
    b.b) a BG coinért lehessen venni XP visszaállító bizbaszt
    c.c) ezek a szerszámok legyenek elérhetőek quest jutalomként
  • Gibor
    Pont ezért kértem hogy írjátok össze mik a problémák...
  • allock #414
    hát jah
    még sok munka kell, hogy sikeres legyen a játék :)
  • WNW
    A jo droppok tenyleg nagyon behaltak, ahogy mas is megjegyezte mar.. Es atgondolhatnak a boltok veteli, es eladasi arait, illetve kinalatat.. Gyak. iszonyu olcson vesznek mindent, es baromi draga amit venni lehetne toluk.. Ha gyogyitalbol akarnek gyogyulni, gyak. nem lenne eleg ra az arany, amit kitermelek droppokbol.. Igy par utes, meditacio, utes, meditacio, ha megszorulok harc kozben, akkor hasznalok italt... Ez ey ido utan azert unalmas.. Illetve egyszeruen kilatastalan barmi fegyvert, vagy pancelt venni a boltban, mert olyan dragak.. Ez igy hulyeseg...
  • Pupuci
    Bezony! És ha már itt tartunk akkor megjegyzem, hogy az íjász is a vicc kategóriába tartozik.Én először azt kezdtem amikor feltettem a gémet de kissé neveccccssssséges, hogy "20 cm"-ről lövöldöz.
  • Tomy Lee
    Ja hát valamilyen ranged über dps mágust nem ártana betenni:-)