Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
GET OVER HERE!
All hail the double x!
Remélem látszódik mekkora vagyok hozzá képest
GET OVER HERE!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
francért adnak küldinek sokkal erõsebb mobot mint amit letudok ütni 😄
aztán van ilyenbõl 3 is
#hhwnd
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
Racism is a weapon of mass destruction!
Amit gyengének érzek az a szokásos mmorpg betegség: az end game content.
A térképeket nézegetve sajnos nem túl meggyõzõ, de ne legyen igazam.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kipróbáltam tõrrel is és szerintem a karom durvább.
Kíváncsi leszek arra, hogy a kreálásnál mit rejt a kérdõjel de az biztos, hogy nagyon kellene healer / buffer / igazi mage.
Guild ?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
All hail the double x!
Ahogy néztem a Mage hamarabb "lemerül", még akkor is ha rendesen gépészkedik az ember és egyszerre fogy el a HP,MP,SP triót.
Jelentõs damage különbséget meg nem tapasztaltam, de ez csak alacsony szintû (mindkettõ lvl 16) tapasztalat.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
All hail the double x!
REAL MADRID
REAL MADRID
Racism is a weapon of mass destruction!
nevem ha vkit érdekel: AtreidesHUN
am az bug h egyszercsak eltûnt a jelzés ami mutatná a küldetéseknél h hova kell menni vagy én nyomtal el vmit? mert így keresgélni elég gáz :S
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
REAL MADRID
itt is #157
azt hittem majd õk küldenek kódot 😄
pedig délután eljutottam erre az oldalra, de aztán nem lett belõle semmi
#hhwnd
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
2.-ban meg a megerõsítõ mail, amin visszaküldték a regelt nevet-jelszót
és informálnak mikor lesz aktív
gondolom vasárnap nem aktiválgatnak vagy de? 😛 már 8órája várok 😄
hol kell megadni cd kulcsot?
#hhwnd
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李