Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát néha akad egy-kettõ... De szerintem az direkt ilyen party quest lenne, de akkor jelezni kellene...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MR ME
azért vannak szopatós küldik, döglõdöm megfele sokszor :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

allock
pénz fogy mint állat :/
nem érdemes meghalni és vissza megvenni az elvesztett xp-t 😄

#hhwnd

gfreak
igaz, poénfika félretéve, banner fasza 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

The Protector
Köszi szépen

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pxxl
The Protector
Szedtem arról az oldalról beta keyt.Hova kell azt beírni h tudjak gamelni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pxxl

All hail the double x!

Jaja bõven jó 😄 köszi pixxel 😄 és a munka helynek ahol ennyire unatkozik az ember 😄

Tatyla
ez egy GM no para

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rowlend
Jó lett a banner <#eljen>

GET OVER HERE!

MR ME
ezt énis láttam ebbe a faluba ma, nincs élete az tuti 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hogy ezt most megkérdezhesd 😄 <#idiota><#idiota>
Am biztos díííísz 😄 mert úúgy szebbb

gfreak
ha esetleg a nagyot bennfelejti valakiben a csata közben <#buck>

pxxl
minek van az oldalán még 4 kard? <#idiota>

All hail the double x!

gfreak
pont ez történt velem is 😄DD

Rowlend: aztasúlyos 😄DD lehet beleölt pár órácskát 😄DD

Gibor: legyen igazad 😄 bízom benne 😄

2.

pxxl
kocka innen látom 😄 vagy GM 😄

All hail the double x!

Rowlend
Hát volt bõven unalmas quest, Nagyon rá kéne vennem magam hogy újra kezdjem. Jó a 14es szint nem olyan nagy de nézzétek meg õt:

GET OVER HERE!

Allods Online-al elkövettem azt a hibát hogy CB alatt gyorsan fejlõdtem, majd jött a wipe és OB-re elment a kedvem a játéktól 😄

REAL MADRID

gfreak
inkscape na...nem lightscape 😄DD

színkezelés..hmm...xcalib megoldja😄DDD

Hát szerintem nem lesz wipe, eddig amiket próbáltam ott nem volt... De õszinte leszek, ne legyen igazad 😛 Már kezdem egész jól kiismerni a játékot lassacskán, mármint hogy mi micsoda stb.... hát mitne mondjak elég tartalmas lesz ez késõbbiekben (lvl 20,30+)

pxxl
corelnak mi nem ad gyomrost? 😄 nagy bughalmaz az egész

All hail the double x!

És a színkezelése milyen? 😊

REAL MADRID

gfreak
ja, ívírni fasza...nézzel rá erre a lightscape-re is, ad egy gyomrost a corelnek...amit idáig illustratorban nyomtam, azt ez is megcsinálja simán..és még gyorsabb is (bár ha egy fasza almán tolod, akkor ez nem is számít)

Gibor: úgyis jön majd a kasza mindenkire 😄 aztán OBn már mégéri teperni lv25-ért 😄DD

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

pxxl
dolgozok vagy mi 😄 nemtok jáccani 😞
na most játszhatnék, mert mindenki elment, én meg 6ig itt vagyok 😊

be kell rakatni bannerba, vagy kérek HG jogot vagy mittomén. <#zavart1><#idiota>

#211: nemtom nálam az illustrator van, meg a corel is nagon ritkán. leginkább vonalkód miatt, meg az ívre írás jó még benne, másra nem használom 😊

All hail the double x!

Nagyon ráérsz látom 😄 Én küzdök a lvl25ért te meg bannert csinálsz 😄 Nembaj szerintem bõven jó legalábbis ideiglenesnek fõleg.

Hmm
Minden szabad idõmet amit játékra tudok fordítani azt erre fordítom, ritkán van olyan játék ami ennyire lefoglal 😄😄

gfreak
hát vektorizáld 😄DDD úgyis ráérsz, rajzold át szépen, ha már nem akarsz vmi tracert használni 😄DD

tényleg, tök nem idevágó kérdés: InkScape-et próbáltad-e már? ha igen, akkor vélemény? én asszem lecserélem az Illut/Corel-t 😉

Az nem pixel hanem a láthatatlan energia 😄

REAL MADRID

TopGun
Nah En mar toroltem is a jatekot. Nem jott be. Mindekinek tovabbi jo gyilkolaszast, Sziasztok!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

pxxl
ezt is alig bírtam összevadászni hogy pörgõs lehessen 😄 szval jóóez xD

All hail the double x!

gfreak
kiscit pixxel-es a pörgõ karika 😄DDD

pxxl
nincs most melóm... <#alien><#vigyor3>

All hail the double x!

Ezt jól elchest-ted <#buck>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Tatyla
én állat meg tegnap véletlen szétbontottam a zöld chest-em <#falbav>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
questmob,kapsz hozzá egy pálcát odamész use-olod és szétcsapja egy ütéssel...

Rajta vagyok, lvl25 kell hozzá, folyamatosan megyek mert kéne egy magyar guild egységesen. Nem tudom szerintem 2-3nap és megvan, már lvl6-7 környékén eszembe jutott de lvl10 nél mentem el megnézni, megláttam mondom akkor most gyúrunk rendesen 😄

gfreak
ja, vagy henteljenek macskákat 😄

0Fritz0
Akkor ideális goldfarmerek, hajrá. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gfreak
áhh, esélytelen 😄 itt mindenki sztahanovista 😄

Küggyé nekik is béta kulcsot /hátha/ <#idiota><#vigyor3>

pxxl
jah gyanús xD

All hail the double x!

gfreak
talan még át tudnám paszírozni az ssl-en a játékot, de van egy olyan sejtésem hogy nem fogadná a fõnökség kitörõ lelkesedéssel 😄

pxxl
én is 😞 jobban mondva cask ülök a seggemen, és semmit nem csinálok, mert nincs meló 😄 na mind1 ezért is fizetnek <#beka3>

All hail the double x!

gfreak
jó neked, én ilyenkor dolgozom 😄

Na, este en is megoldottam a problemat egy visszaolvasassal.. Erdekes ez a betakulcs, se a rendes oldalon a regisztracional, se a gamigo acc-nal egy fia szo nem esik rola, hogy az is kene.. Valahol biztos irjak, no de ahol a lenyeg tortenik, ott nem..
A karakterem ranger, claw-os, es Solina a neve.. Most rohangalok ossze-vissza a Caeles palace nevezetu varos szerusegben..

Rowlend
Igen azok

GET OVER HERE!

gfreak
aztakurva de komoly 😄DD már alig várom hogy jól szétposszantsak egy iylet 😄 õ valami minibossnak tûnik...vagy tévedek?

F6-F10: nekem iylen social cuccoknak tûnnek mint /cheer meg /thanks meg hasonlók (vagy megint tévedek 😄 )