1490
-
#490 és dobj be képeket róla pixxelnek h hogy néznek ki, meg videót h milyenek h kárba vesszen az eddigi ideje -
#489 már ott unalmas a fejlődés meg marha lassú azután meg pláne, kapod ugyanazokat a küldiket, hogy játszd újra -
Gibor #488 De hisz msot dolgozol és nem tudsz játszani :O Lehet felis nézek egy kicsit fejlődgetni, úgyis mindjárt megvan a lvl20 ha jól emlékszem, így a délelőtt folyamán gyors összekaparom :D -
#487 nem, mert kell a 20as szint, mert érdekel milyen az új armor, meg a balta :D -
Gibor #486 Szerintem pihenj egy kicsit. -
#485 bazzeg ez 20as szint körül (igazából már 17-18) kezd marhára unalmas lenni -.- ugyanazokat a kombókat nyomom már egy hete :/ -
#484 ha WoW féle shadow pap lesz akkor alap h azzal nyomom -
#483 sztem mindenki :D -
#482 csak találghatások, hogy healer lesz. mondjuk nem ártana... ha viszont ob-n lesz egy healer (pap pl) akkor betesztelem :) -
Monoton #481 Új kasztról amúgy van már vmi info? -
#480 én azzal kezdtem, de vhogy ranger most jobban bejön, mage az nem az igazi, azzal a kaszával meg nevetséges is :D -
#479 én is gondolkozok a ranger meg a wari között. most favágó warriort tolom, és nagyon jó :) -
#478 ez a Ranger tényleg jóféle, asszem meg is van h mivel fogom majd tolni :)
gyors, lassabban fogy az élete mint a warriornak és még hokizni is lehet rá -
Gibor #477 Te nagyon unatkozol omg -
#476 na mostmár jó :) -
#475 paszmek télleg -
#474 OB CB nem fordítva van? -
#473 unatkoztam sztán beraktam 1 kis infót a bannerbe :)
tudom pixxxxeles :/ sakkormivan :D -
Gibor #472 -
#471 ez mér off? :D -
#470 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megszüntették a fagyásokat, más újdonság jelenleg nincs. :)
on -
Monoton #469 Fogalmam sincs :) De latszik hogy dolgoznak rajta :D -
#468 én most az allodsra gondoltam -
#467 nem találkoztam 7végén semmi buggal :) csütörtökön volt egy frissítés akkor rendbe raktak pár dolgot. -
#466 miért már jó lett vagy mi,jött valami értelmes patch?
-
Redmarlboro #465 köszi
-
#464 volt itt az elején valaki, aki beírta h már le is szedte mert nem tetszik neki stb. kérdezd meg tőle :) -
Redmarlboro #463 adományozna* -
Redmarlboro #462 sziasztok!
esetleg van valaki aki nem játszik már a játékkal, és dományozna egy accot?
hálásak lennénk. -
Monoton #461 Én is visszamentem Allods Online-al játszani. -
#460 énmá rég jegelem :D
de ha törlik Ob után is a karaktert akkor oda be se regisztrálok sztem, nem látom értelmét 3x végigmenni ugyanazon, csak megunom -
Tomy Lee #459 Ja én is.Elvittem 2 karaktert 15-ig,kültem pár bug report-ot de semmi egetrengető nagy problémám nem volt már a CB-vel sem.
Várom az open beta-t és végre 1 free mmo ami tetszik is és szánok rá időt! -
Gibor #458 Hát majd ott meglátjuk :D Én jegeltem OB ig. -
Tomy Lee #457 Majd OB-ba akkor -
Tomy Lee #456 Valaki megnézte már a high lvl instance-ot? -
#455 tegnap belépés elött frissített pár file-t a launcher. ahogy láttam javították az npc-ket pl a kastélyban, (le lehetett adni végre a küldetést) normális lett a drop rate is :) -
Pupuci #454 Nekem íjász volt illetve lett volna az első karim de mint írtam én is ebben a játékban egyelőre az íjász a vicc kategóriába tartozik.Sajnos. -
#453 júniusig akkor jegelem :D
bár már ígérgetem egy ideje, de még mindig beloggolok egy kis hentre :D -
#452 azt írták fórumon, hogy júniusban kezdődik egy új teszt szakasz ( gondolom az OB), új dolgok kerülnek be, csomó bugot javítanak addig meg ilyenek :) -
#451 bow az sztem bőven jó alapon, am sincs sok haszna, mire kilövöd a második nyilat már a nyakadban van(nak)