Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Battleground-os coin-t váltott már be v.ki?
Merre lehet?Melyik npc-nél?

★ 汤姆 李

Én most egy kaszással aprítok. Az se rossz 😄

REAL MADRID

MR ME
ja nincs nagyon értelme venni, jönnek azok maguktól mindig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nem vettem észre h lassabb lenne, skillek jóak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Öööö, átalakítani tudod azt hiszem... Mármint valami anyaggá lehet alakítani, bár annyi féle kombináció van hogy így most nem tudom megmondani 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A cuccokat ( fegyó, ruha, mittudomén ) nem lehet szétszedni "alkotó elemeire" ??

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Idõvel biztos... de mob ok is dobnak...

allock
ne vegyél semmi fegyvert se ruhát
mobokból esnek sokkal jobbak

#hhwnd

Rowlend
Lesz olyan quest ami 15ös ruhát ad? Nem akarom megvenni 9600ért

GET OVER HERE!

Na látom kezd beindulni a tápig 😄 Ideje 😄

Elõzményekhez, hát még egyenlõre kevés a választék de hát ez még CB, remélem mire "kiadják" a játékot azért több választék lesz ruha téren, persze ne csak ruha legyen több 😄
Na én meg kezdem úgy érzem a mai futamot 😄😄

gfreak
nem lasabb a kardnál? és a skillek ott is jófélék?

Racism is a weapon of mass destruction!

pxxl
<#vigyor5><#hehe>

All hail the double x!

MR ME
lehet, énis szórakoztam a könyvekkel
énis karddal kezdtem, de utána kaptam egy elég tápos baltát amit azóta 1 kard se tudott lefõzni szal maradt az 😄

gfreak
ja juteszembe: <#mf2>

és hogy miért? mert te most melóban is játszogatsz (megszakad a szívem hogy akad, de igazán <#bohoc>) én meg várhatok megint estig <#zavart2>

pxxl
elvileg

All hail the double x!

gfreak
óóó, baltás gyilkos lettél? én kardforgató vagyok...ha most menet közben váltok fejszére, akkor az elsõ két unlockolt skillem ami kardra van gondolom nem resetelõdik magától...de könyvvel lehet, nem?

aaasdd
nincsen valakinek 1 vagy 2 fölösleges beta kulcsa? már nem lehet szerezni azon az oldalon ami a 44-es hozzászólásba van. elõre is köszi annak aki adna egyet.
MR ME
xp-gold-item

MR ME
a strike and crit-re gondolsz? én azt haygtam egyesen, az axe damage-t toltam fel keményen 😄

pxxl

1024x768*16 low minden xD és így is szaggat a melóhelyi gépen. be kell hoznom egy vga-t :/

All hail the double x!

pxxl
olyan cuccokat lootoltam h beszartam 😄 lvl 10 körül már 200+ volt a támadás 😛 minnyá megnézem most hogy áll.

All hail the double x!

gfreak
szintén xp 😊 még a Magenek húztam item-et, de semmi extrát nem adott be...jöjjön csak az xp 😄

Nekem 1x jott egy lada, de az invertoryba nem tette be -.-

REAL MADRID

pxxl
itemre sztem nem éri meg legalább is nekem nem adott be semmi jót. lootból sokkal jobb cuccok vannak.

All hail the double x!

Rowlend
gold

GET OVER HERE!

item és gold

REAL MADRID

pxxl
xp 😊

All hail the double x!

0Fritz0
XP ofkorsz

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gfreak
<#buck> baszki <#taps>

na majd a jackpot beadja 😄

tényleg, ki mire pörgeti a jackpotot?

Solid Snake
Ez végzetes, kezdj új karit <#hehe>
pxxl
paszmek véletlenül kidobtam a kezdõ HP üccsit. 11 darabot <#idiota><#falbav>

All hail the double x!

gfreak
szintén ratingre szavazok...alapt atk+def úgyis nõ szépen magától meg alapból adja a vért+a fegyver, a rating viszont esélynövelõ, az meg mindig jól jön 😄

tényleg kula, mikor beadta neked azt a skillt hogy +1% crit, azt te nyomtad amíg bírtad skillponttal? mert én bizony rávertem ötöt...és már ez is érezhetõ 😉

0Fritz0
Van aki meg a HP-ra esküszik és csak azt pakol magára.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A defense rt növeli az evesion esélyét, míg a sima defense a bekapott sebzést csökkenti százalékosan.
Szerintem a defense rt a jobb, mert "látványosabban" lehet növelni és olyan 25% evasion már igencsak jól tud jönni.

Sz.tem low lvl normal defense, nagy szinten + pvp-re pedig rengeteg rating(insignia,inscription még hozzá)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sose voltam tank beállítottságu de ha jól tudom 5 rating=1 defense viszont a rating-el nagyobb eséllyel lehet hárítani kritikus találatokat pl,nagyobb a parry esély is rt-el

MR ME
ezeket énse értem nagyon

pxxl
melyik jobb a defense 10 cucc vagy a defense rt. 29?

All hail the double x!

Magas szinten sz.tem elég durva gear-eket lehet majd craft-olni sz.tem.

Minden craft-olt item megosztható bárkivel.Lehet vele kereskedni is..

Igazán a Soul-al és inscription-al+insignia-val tudsz upgrad-elni.Azokkal viszont nagyon.
Ott vannak mindezek mellett az ability-k is.Itt nem az ilyen-olyan full stat-os armor-okon ill.fegyvereken van a hangsúly

gfreak
igen, nem túl meggyõzõ...de sanszos hogy ez még csak a minimálosztás az elején..mondjuk fegyverek terén sem volt túl nagy a választék eddig...pl trooper's vs imperial atk rating vs atk 😄

Lehet ismételhetõ küldi 😄

REAL MADRID

Rowlend
Azt hiszem találkoztam egy buggal de nem biztos. Van egy küldetés amit már harmadszorra kapok meg és mindig ugyan az.

GET OVER HERE!

Nagyobb szinten több a választék ruha és fegyver terén? Kis szinten az hogy, az egyik ruha +10 def-et a másik meg +100 hp-t ad elég sovány.

REAL MADRID

gfreak
ja, akkor ez a deathblow 😄DD jót oszt a benga is 😄

MR ME
ilyet majd kapsz kardos fószerhoz is 😊

gfreak
most reggel én is kreáltam egy böszmét karddal..idáig tetszik..nem olyan vészesen lassú a csávó (persze az adrenalin rush segít)..

@Fritz: ez vmi deathblow mozdulat?

Titan
Billentyû kiosztását lehet valahol változtatni??

Profi:-)

0Fritz0