1490
  • pxxl
    pazzeg. nyomtam az encsantot, +3, +4, +5 jött volna, erre nem sikerült, és tönkrement a ruha -.- de 15-ös rare item set egyik darabja (volt belőle 2 már)
  • Gibor
    Ígyvan, énis az olyasmi kasztok után érdeklődnék.
  • pxxl
    jah én is elsőre azt indítottam, mert ha lehet akkor inkább a távolról varázslás ami bejön, de aztán hamar leesett hogy ez nem az a műsor :D
    na de reméle a 4. kaszt valami értelmes mage, pap, vagy akár egy warlock féle kaszt lesz, és healer szerepet (is) játszik. akkor megvan a favorit :D
  • Gibor
    20 vagy 25 nemtom pontosan.
  • Pupuci
    AZ biztos, hogy jelenleg sokmindennek lehet nevezni azt a kasztot de magenek nem.Elsőnek azt indítottam, aztán meg csak kamilláztam, hogy WTF!?
  • pxxl
    mage alapból szar kaszt sztem főleg a kardos. körpenge még ok. ranger sokkal jobb (karmos, tőrös/nyilas sorrendben) :) nem is értem miért lett mage
  • Redmarlboro
    egy kérdésem lenne...
    mikor kapok attribute pontokat? str/int/dex/etc...
  • Redmarlboro
    aki arra vár, hogy bejusson, nézze meg az emailjeit.
    kaptam egy levelet, hogy mehetek játszani

a kaszás mage-nak komolyan csak 2 spell-je van és a többi mind melee attack aminek az str húzza a sebzését?

nagyon bírom a játékot. az első egy óra játék után 5/5.
  • pxxl
    vagy CB2
  • Gibor
    CB re elfogyott a kulcs már :\ Majd jövő hónapban OB :D
  • szabii98
    akk hiába töltöm:(
    Közbe a GoA se lép be:(
  • MR ME
    már nem elvileg, várd meg az OB-t
  • szabii98
    Nem tudok regisztrálni:(
    Vagy már nem lehet?
  • Hegi90
    ugyan... az életemet rá merem tenni, hogy mikrós lesz :D
  • pxxl
    crafting powa :D

• Gibor
    ÉÉs tökjó, encsi után villog a ruha meg kard :D
  • Gibor
    Én fel encsiztem a fegyókat meg mindent :D csak 1x betört a páncél :D kellemetlen volt :D
  • pxxl
    ennek a karakter már most bőven 100 feletti dmg-je van :D igaz közre játszott a speckó karom is amit dobott a mob :) de sokkal jobban lehet vele aprítani mint a warriorral pl.
  • Gibor
    Hehe :D Nekemis bejött :D

Hopp elértük az 500+ hsz-t :D Mit szólnátok hozzá ha kérnék rá HG jogot aztán kicsit ki pofoznám :D
  • pxxl
    tegnap kipróbáltam a karmos ribancot. nagyon komoly :D seperc alatt lvl 7, a palace melletti rare mob-ot is lenyomtam simán :) jóó ez a karakter ^^
  • Tomy Lee
    Ja hát azért várjuk meg a megjelenést,100%-os infók úgyis akkor lesznek csak.
    Bármit átgondolhatnak még,community sokban befolyásolhat még addig mindent.
    De te tudod:/
  • Hegi90
    Akkor nekem ez a játék felejtős, bb
  • Gibor
    Nagy szinten ez már szar lesz... Mivel én tudom hogy nem fogok pénzt költeni rá, dehát kitudja mit hoz a jövő :D Lehet hogy ugyanúgy élvezhető lesz nagyobb szinten pvp zni...
  • Tomy Lee
    Mikro tranzakciós lesz e azt még nem lehet tudni.Ha lesz is sz.tem felesleges költeni majd pénzt olyan alap dolgokra amiket lehet farmolni mert elég farm orientált lesz Martial.
    Premium bundle pack-ok lesznek az tuti,tehát aki plusszos gear-be szeretne pvp-zni annak ajánlott lesz megvenni a premium csomagokat.
    Játék amúgy teljesen free lesz viszont aki valódi pénzt tesz bele az ellen bizony nehéz lesz nyerni..
  • MR ME
    metalszalonna :DDDDDD
  • Hegi90
    Azt már tudni, hogy fizetős lesz-e, vagy teljesen ingyenes, esetleg mikrtranzakciós?
    Ha az utóbbi, akkor kb hogy fog ez történni? Miket lehet venni és miket nem, stb.
  • pxxl
    Láv iz in di er...
  • MR ME
    jóféle
  • pxxl
    hahh végre lvl20 :)

• Gibor
    Én még csak lvl128 as darkelf killer orc mage warrior vagyok.
  • MR ME
    má lvl70 paladin vagyok
  • pxxl
    namivanmá? megvan a lvl20?
  • pxxl
    bíztam benne h megteszed :)
  • MR ME
    alap
    és közbe a háttérbe összetörök pár hüttőt
  • pxxl
    te hiperkocka. lécci fullhd-ban vedd fel és töccsed fel jutyúkra :)
  • MR ME
    van időm :D
  • pxxl
    azt megnézem ha te 17es szintről ma 20as leszel :D
  • MR ME
    :(
    nembaj nekem van egy 17es szintü, ma csak azt fogom játszani h kibaszhassak veled
  • pxxl
    de ő nem a warriort húzza :D
  • pxxl
    meglátjuk mennyi időm lesz szaggatva nyomni kicsit :D am asszem még kb 25% kell a 20as szinthez.