1490
-
#530 pazzeg. nyomtam az encsantot, +3, +4, +5 jött volna, erre nem sikerült, és tönkrement a ruha -.- de 15-ös rare item set egyik darabja (volt belőle 2 már) -
Gibor #529 Ígyvan, énis az olyasmi kasztok után érdeklődnék. -
#528 jah én is elsőre azt indítottam, mert ha lehet akkor inkább a távolról varázslás ami bejön, de aztán hamar leesett hogy ez nem az a műsor :D
na de reméle a 4. kaszt valami értelmes mage, pap, vagy akár egy warlock féle kaszt lesz, és healer szerepet (is) játszik. akkor megvan a favorit :D -
Gibor #527 20 vagy 25 nemtom pontosan. -
Pupuci #526 AZ biztos, hogy jelenleg sokmindennek lehet nevezni azt a kasztot de magenek nem.Elsőnek azt indítottam, aztán meg csak kamilláztam, hogy WTF!? -
#525 mage alapból szar kaszt sztem főleg a kardos. körpenge még ok. ranger sokkal jobb (karmos, tőrös/nyilas sorrendben) :) nem is értem miért lett mage -
Redmarlboro #524 egy kérdésem lenne...
mikor kapok attribute pontokat? str/int/dex/etc... -
Redmarlboro #523 aki arra vár, hogy bejusson, nézze meg az emailjeit.
kaptam egy levelet, hogy mehetek játszani
a kaszás mage-nak komolyan csak 2 spell-je van és a többi mind melee attack aminek az str húzza a sebzését?
nagyon bírom a játékot. az első egy óra játék után 5/5.
-
#522 vagy CB2 -
Gibor #521 CB re elfogyott a kulcs már :\ Majd jövő hónapban OB :D -
#520 akk hiába töltöm:(
Közbe a GoA se lép be:( -
#519 már nem elvileg, várd meg az OB-t -
#518 Nem tudok regisztrálni:(
Vagy már nem lehet? -
#517 ugyan... az életemet rá merem tenni, hogy mikrós lesz :D -
#516 crafting powa :D
-
Gibor #515 ÉÉs tökjó, encsi után villog a ruha meg kard :D -
Gibor #514 Én fel encsiztem a fegyókat meg mindent :D csak 1x betört a páncél :D kellemetlen volt :D -
#513 ennek a karakter már most bőven 100 feletti dmg-je van :D igaz közre játszott a speckó karom is amit dobott a mob :) de sokkal jobban lehet vele aprítani mint a warriorral pl. -
Gibor #512 Hehe :D Nekemis bejött :D
Hopp elértük az 500+ hsz-t :D Mit szólnátok hozzá ha kérnék rá HG jogot aztán kicsit ki pofoznám :D -
#511 tegnap kipróbáltam a karmos ribancot. nagyon komoly :D seperc alatt lvl 7, a palace melletti rare mob-ot is lenyomtam simán :) jóó ez a karakter ^^ -
Tomy Lee #510 Ja hát azért várjuk meg a megjelenést,100%-os infók úgyis akkor lesznek csak.
Bármit átgondolhatnak még,community sokban befolyásolhat még addig mindent.
De te tudod:/ -
#509 Akkor nekem ez a játék felejtős, bb -
Gibor #508 Nagy szinten ez már szar lesz... Mivel én tudom hogy nem fogok pénzt költeni rá, dehát kitudja mit hoz a jövő :D Lehet hogy ugyanúgy élvezhető lesz nagyobb szinten pvp zni... -
Tomy Lee #507 Mikro tranzakciós lesz e azt még nem lehet tudni.Ha lesz is sz.tem felesleges költeni majd pénzt olyan alap dolgokra amiket lehet farmolni mert elég farm orientált lesz Martial.
Premium bundle pack-ok lesznek az tuti,tehát aki plusszos gear-be szeretne pvp-zni annak ajánlott lesz megvenni a premium csomagokat.
Játék amúgy teljesen free lesz viszont aki valódi pénzt tesz bele az ellen bizony nehéz lesz nyerni.. -
#506 metalszalonna :DDDDDD -
#505 Azt már tudni, hogy fizetős lesz-e, vagy teljesen ingyenes, esetleg mikrtranzakciós?
Ha az utóbbi, akkor kb hogy fog ez történni? Miket lehet venni és miket nem, stb. -
#504 Láv iz in di er...
-
#503 jóféle -
#502 hahh végre lvl20 :)
-
Gibor #501 Én még csak lvl128 as darkelf killer orc mage warrior vagyok. -
#500 má lvl70 paladin vagyok -
#499 namivanmá? megvan a lvl20? -
#498 bíztam benne h megteszed :) -
#497 alap
és közbe a háttérbe összetörök pár hüttőt -
#496 te hiperkocka. lécci fullhd-ban vedd fel és töccsed fel jutyúkra :) -
#495 van időm :D -
#494 azt megnézem ha te 17es szintről ma 20as leszel :D -
#493 :(
nembaj nekem van egy 17es szintü, ma csak azt fogom játszani h kibaszhassak veled -
#492 de ő nem a warriort húzza :D -
#491 meglátjuk mennyi időm lesz szaggatva nyomni kicsit :D am asszem még kb 25% kell a 20as szinthez.