Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
Másodszor pedig abszolúte nem érzem úgy, hogy nagy arccal írtam volna bármit.
Egy hangyányit legyél lazább, ne gondolod mindenrõl és mindenkirõl, hogy rád tör mert hamar elkap a paranoid personality disorder 😉
Egyébként pedig

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
Valamint ha találkozol vele kérdezd már meg tõle, hogy a szerverrel foglalkozik is valaki vagy csak megy aztán néha-néha beesik valaki?
Mert már legalább 2 napja (de azt hiszem inkább már 3 is megvan) nem lehet beszélni NPC-vel ( például a Lady Soh nevûvel Caelesben ) és futásnál nem fogy az SP.Nem ártana egy restart vagy valami.
★ 汤姆 李
vagy ahogy én csináltam a táska mindíg nyitva volt aztán körpenge-kard kombóval öltem mindent amit lehetett, elnyomtam a kard skilleket, gyorsan váltás pengére azzal is az összes skillt elnyomtam közbe potion használat aztán így tovább míg meg nem halt 😊
#hhwnd
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A korábban írt link már sajnos nem mûködik 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mikor lesz már OB, meg kész a játék 😄 jáccani kéne már <#whatever>#whatever>
All hail the double x!
Szerintetek ezzel mit tudok kezdeni? Már csomószor újra telepítettem és 2x is letöltöttem a játékot. Elõre is köszi.
a) qrva drága a potion
b) qrva drága az elvesztett xp "visszavásárolása"
c) qrva drágák a szerszámok ( csákány, pecabot, kertész izé )
Természetesen ezek a megszerezhetõ pénzhez képest drágák.
Majd meglátjuk openen meg a rendesen miképpen fog menni de jelenleg a kevés játékos miatt gyakorlatilag halott a piac ami pedig a sok gémer esetén viszonylag jó pénzforrás lehetne!
a.a) lehetne az alap, legkisebb potion ára mondjuk 40 pénz helyett 10
b.b) a BG coinért lehessen venni XP visszaállító bizbaszt
c.c) ezek a szerszámok legyenek elérhetõek quest jutalomként
★ 汤姆 李
meg random ledobál szerverrõl, de gondolom alakítanak még rajta azért. CB vagy mi 😊
All hail the double x!
All hail the double x!
egyáltalán nem láttam még olyat, hogy a még 30m-re lövöldözne tûzgömböt vagy valamit 😄 azért is furcsa
#hhwnd
de voltam BG-n ahol ezeket a tornyokat kell szétzúzni és ugye õrzi pár szörny, vagy 10 minden egyes tornyot
na már most én 2warriorral voltam együtt, persze magasabb szintûek voltak mint én olyan 25-30közöttiek, és lazán elviselték, hogy a mobok ütik õket akár mind a 10 egyszerre, aztán õk így lefoglalták a mobokat meg öldökölték õket, én meg addig a tornyokat henteltem
szóval elég keménynek néz ki a warrior, persze lehet késõbb én is lennék ilyen ha lenne megfelelõ cuccom meg szintem, de elég meggyõzõek voltak 😊
#hhwnd
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nekem bejön a Warrior a böszme nagy karddal 😄 mondjuk az hogy kicsit visszavették a dropot az nekem spec tetszik...emlékszem 10 békából 8 kidobott egy jade-t...kicsit túlzásnak tartottam 😄
Tegnap akkor sikerült elkapnom amikor újraindult a szerver vagy mit is csináltak vele reggel.Azóta nem láttam mint ahogyan azt az izét sem ami a calean field néál van, az a méretes, varázslószerû izé.
All hail the double x!
All hail the double x!