1490
-
Tomy Lee #650 Megy szépen gond nélkül -
Tomy Lee #649 Megy CB kliensel is majd csak frissíteni kell. -
#648 feltelepítettem a játékot , és amikor beszeretnék jelentkezni beirom a felhasználónevemet és kódomat , akkor kirja hogy failed to connect to server és kilép a játékból, ez miért van? -
Torteliii #647 Amúgy ez ugye működik win7 el is? Mert ezzel nem tudtam még kipróbálni csak XP-vel a CB-t. -
Torteliii #646 Igen, de azért jó lenne ha még ma lelehetne tölteni a client és nem holnap reggel kéne... :S -
#645 De megemlítették még múlt héten hogy, szerdán kezdődik nem? Mert ha igen akkor nincs gond :) -
Torteliii #644 Hát igazán jó lenne ha legalább egy OB client linket felnyomnának :S -
#643 még mindig nincs infó az OB-ről, hogy most holnap lesz a kezdés, vagy nem :S -
Torteliii #642 Egyébként, ha már closed beta tesztelt valaki tudhatja hogy az ajándék nem = OB utáni kari törléssel csak egy fajta ajándék a fejlesztőktől amiért így kitudtak javítani bugokat és azért mostanában már nem szokott wipe lenni OB után de ajándék mindig van CB után:P reménykedjünk xD -
#641 újabb fejlesztői infó
Egész Neha-ban lesznek új npc-k, az Ellam Trading tagjai. Itt lehet beváltani majd az új Ellam arany érméket speckó cuccokra.
Ellam arany érméket a köv képpen szerezhetünk:
Magadnak farmolhatsz kül. ásványokat, vagy vehetsz az aukciós házban, amit be lehet váltani Ellam arany érmékre.
-
#640 Lehet ajándék hogy részvettünk CB-n :D
A Kingdom Heroes-ba is adtak kezdő segítséget azoknak akik voltak CB-n. -
Gibor #639 Ehhh.. bannerből néztem hirtelen, PR... megjelenésnél kapnak a CB tesztelők starter kitet, de ha nincs wipe OB után akkor minek adnának kezdő szettet? -
Swarn #638 FP? -
Gibor #637 Inkább biztos, mivel FP után kapjuk a starter kit-et, és minek adjanak ha nem lvl1ről kezdünk? -
#636 Inkább csak valószínű.Még azért meggondolhatja magát a Team. -
#635 100% hogy OB után is lesz karakter törlés? -
Swarn #634 De várom már! :) -
#633 -
Swarn #632 Ez bíztató... :-) Volt még valami? -
#631 új fejlesztői info:
frissítették, javították a térképet, és mostmár ki lehet választani, hogy az npc-k közül melyiket lássuk a térképen, és melyiket ne :)
-
xido #630
bocs:) -
Swarn #629 Reggel 9 vagy este? -
#628 30án indul, ha minden jól megy, sztem 9 körül, ahogy 9kor volt vége a CB-nek -
#627 banner bal fent a visszaszámláló? :) -
Swarn #626 Nagy a csend... van már valami infó, hogy hánykor indul? -
Swarn #625 Hát felőlem hívhatják szomszédnéninek is ha lehet vele darálni... :D -
Pupuci #624 Így van.Nem az a rossz, hogy nem lehet vele játszani mert lehet.Csak nem mage.
Inkább olyasmi mint a tőrös, lévén ez a karika inkább közelharc fegyver.Mint a 9dragons-ban a Sacred Flower . -
#623 nem gyenge. gyors, "gyenge", warrior meg lassú erős. kb a szokásos felállás :)
hánykor nyílik? még nem írták.
a visszaszámláló is éjfélig megy. -
Swarn #622 Hánykor nyílik az OB?
És gyenge is a mage? Elég lenne ha átneveznék :D -
#621 banner update... -
Swarn #620 Hát ha az a neve.... amúgy ez töööööökre jól néz ki! -
#619 mage-nek varázslatokkal rommá kellene vernie az ellenfelet mielött odaér, de ez a mage még varázsolni sem tud. magasabb szinten asszem van neki olyan skillje, ami támadáskor "varázsol" valamit, de nem a hagyományos értelemben. :/ -
Pupuci #618 Ez itt a "mage".Szerinted ez az ?
-
Pupuci #617 Azon kívül, hogy nem mage semmi.
-
Swarn #616 amúgy mi a baj a mostani magekkal? -
#615 dehogy is. kellene egy gyógyító mindenképpen! de legalább egy rendes varázsló (mage, pap, akár WoW féle warlock) -
Swarn #614 Szerintem fölösleges a 4. kaszt... :S -
#613 #540
de remélem lesz 4. :) egy pap, vagy druida vagy valami. -
Pupuci #612 Annak a kasztnak amit ezek magenek hívnak nem sok köze van a magehez.
Talán már az OB-ben jön az új kaszt amiben esetleg lesz egy gyógyító meg valami.
Egyébként azzal a "kerékkel" marhára lehet aprítani ;) -
Swarn #611 Én ranger szeretnék kezdeni, azon belül is inkább nyilast, de majd meglátom. Először a ranger veszem górcső alá, aztán tesztelem a warriort, a maget meg majd meglátom... a magenak tetszik a piercing az orrában, lehet olyat mindegyik kasztra?