Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
szerintem egy fegyvert válassz amit széttápolsz, de azért legyen tartaléákban egy másodlagos, amire hébe-hóba dobsz egyet..én a warrioromat kardra gyúrom, meg van lándzsa is, hátha egyszer körbevesznek, akkor kell a területreható 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Velemenyt kernek.. Erdemes egy fegyverre fejleszteni, es a plusz skill pontokat erre tartalekolni, vagy a felesleget el lehet kolteni masodlagos fegyverre..?!

Nekem fogy... Gaz bugolok, en is olyan bugot akarooook...<#nevetes2>

allock
én kifejezetten örülök ha nem fogy az SP :d addig is lehet rohangálni hosszú távokat

#hhwnd

Elõször is senki sem, így én sem kértem mást csak azt, hogy közöld velük.
Másodszor pedig abszolúte nem érzem úgy, hogy nagy arccal írtam volna bármit.
Egy hangyányit legyél lazább, ne gondolod mindenrõl és mindenkirõl, hogy rád tör mert hamar elkap a paranoid personality disorder 😉

Egyébként pedig

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Hidd el elszoktam mesélni a bugokat... és attól hogy nagy arcal írsz ide nekem én nemtudok semmit tenni azonkívül hogy mondom nekik amit idáig is megtettem mivel nem véletlen kérdeztem... Szóval ha lehet arcból visszább vehetnél...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
jah küldetést nem lehet leadni -.- de a fegyver árus se reagált este még mindig :/

All hail the double x!

Ennek kurvára örülök de ettõl függetlenül ha már kérdezted akkor leszel szíves közölni az illetékessel ?
Valamint ha találkozol vele kérdezd már meg tõle, hogy a szerverrel foglalkozik is valaki vagy csak megy aztán néha-néha beesik valaki?
Mert már legalább 2 napja (de azt hiszem inkább már 3 is megvan) nem lehet beszélni NPC-vel ( például a Lady Soh nevûvel Caelesben ) és futásnál nem fogy az SP.Nem ártana egy restart vagy valami.

pxxl
am melyik wari jobb a hentes, vagy a favágó? vagy mindegy

All hail the double x!

3-4 hét még

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

allock
gyepáld partyba
vagy ahogy én csináltam a táska mindíg nyitva volt aztán körpenge-kard kombóval öltem mindent amit lehetett, elnyomtam a kard skilleket, gyorsan váltás pengére azzal is az összes skillt elnyomtam közbe potion használat aztán így tovább míg meg nem halt 😊

#hhwnd

Van valami Flammershell nevezetu csiga.. Marhan szaladtam egy kuldi miatt vissza egy mar kitakaritott reszre, egyszer csak azt vettem eszre, kerget a csiga.. Alig birtam lehagyni.. Kipihegtem magam, gyerunk vissza.. Nekiugrottam, majdnem kinyult mar, de nekem sikerult elobb... Gyujtottem furyt, ujra vissza.. Csepelem, csepelem, erre elnyomott valami skillt, kb. fel eletpontrol agyoncsapott... Nos ugy dontottem, inkabb hagyom kesobbre..<#lookaround>

allock
azt nem bántottuk, míg kicsi szinten van az ember 500-at üt az a dög 😄

#hhwnd

Ez nem az idezett kuldis, hanem egy nagy piros pok, valami mamut tarantulla a neve.. Gondolom a falu bikaja, akkor jon elo, ha nagyon megritkitod a kis termetu haverjait..<#buck>

MR ME
Allock-al mi lekaptuk, de lehet az egy másik pók volt, küldihez kellett

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nana, 5 masodperc alatt elintezett....<#buck>

MR ME
nem vészes annyira, ketten simán lecsaptuk annó

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

drop
hát ma találkoztam olyannal hogy 12 warival a utolsó pókos qnál elõjön egy 30 szintû pók na azt hogy ölöm meg

Hegi90
és az mikor lesz?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

CBre már nemtudsz, majd OB nál (:

Hegi90
Béta kulcsért esedezek <#idiota>
A korábban írt link már sajnos nem mûködik 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
most meg bugos 1-2 npc 😊 fegyver árus a Palace-ban nem reagál, egy küldetést nemtudok leadni szintén a Palace-ban. <#nemtudom>

mikor lesz már OB, meg kész a játék 😄 jáccani kéne már <#whatever>

All hail the double x!

Részemrõl pénzel nincs gond, ha jól tudom most olyan 150k vagy 180k m van... De volt már többis 😮 😄

Panzeradler

Szerintetek ezzel mit tudok kezdeni? Már csomószor újra telepítettem és 2x is letöltöttem a játékot. Elõre is köszi.
Nagyban csökkenti a játékélményt a jelenlegi, tarthatatlan helyzet.

a) qrva drága a potion
b) qrva drága az elvesztett xp "visszavásárolása"
c) qrva drágák a szerszámok ( csákány, pecabot, kertész izé )

Természetesen ezek a megszerezhetõ pénzhez képest drágák.
Majd meglátjuk openen meg a rendesen miképpen fog menni de jelenleg a kevés játékos miatt gyakorlatilag halott a piac ami pedig a sok gémer esetén viszonylag jó pénzforrás lehetne!

a.a) lehetne az alap, legkisebb potion ára mondjuk 40 pénz helyett 10
b.b) a BG coinért lehessen venni XP visszaállító bizbaszt
c.c) ezek a szerszámok legyenek elérhetõek quest jutalomként

Pont ezért kértem hogy írjátok össze mik a problémák...

allock
hát jah
még sok munka kell, hogy sikeres legyen a játék 😊

#hhwnd

A jo droppok tenyleg nagyon behaltak, ahogy mas is megjegyezte mar.. Es atgondolhatnak a boltok veteli, es eladasi arait, illetve kinalatat.. Gyak. iszonyu olcson vesznek mindent, es baromi draga amit venni lehetne toluk.. Ha gyogyitalbol akarnek gyogyulni, gyak. nem lenne eleg ra az arany, amit kitermelek droppokbol.. Igy par utes, meditacio, utes, meditacio, ha megszorulok harc kozben, akkor hasznalok italt... Ez ey ido utan azert unalmas.. Illetve egyszeruen kilatastalan barmi fegyvert, vagy pancelt venni a boltban, mert olyan dragak.. Ez igy hulyeseg...

Bezony! És ha már itt tartunk akkor megjegyzem, hogy az íjász is a vicc kategóriába tartozik.Én elõször azt kezdtem amikor feltettem a gémet de kissé neveccccssssséges, hogy "20 cm"-rõl lövöldöz.

Ja hát valamilyen ranged über dps mágust nem ártana betenni:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Én többek között ezért sem értettem, hogy ezt a karit miért nevezik mage-nek!Ez kérem sok minden de qrvára nem mage!

MR ME
msn-nél ilyen nincs hálistennek 😊

gfreak
érdekes, nálam pl. ilyen pont nem volt..mondjuk skype, msn nem fut iylenkor, de a torrent mellett is gyönyörûen megy...

pxxl
jah torrentel is akad, pedig nálam pont nem futott semmi :/
meg random ledobál szerverrõl, de gondolom alakítanak még rajta azért. CB vagy mi 😊

All hail the double x!

Apropo.. Azt megoldhatnak, hogy ha megy a skype, es valaki bejelentkezik, vagy eloszor ir uzenetet, akkor a jatek ne kezdjen el laggolni.. Erdekes netes radio vele egyutt fut, stb. azok nem okoznak galibat...

pxxl
hát kell a jó dps is 😄 nem elég tankolni 😛

All hail the double x!

Szintúgy 😄😄

pxxl
jó s warrior is de sztem nagyon fogy a hp-ja. eddig ranger a tuti nálam tõrrel 😊

All hail the double x!

allock
igen, csak az a baj, hogy eddig minden skillem közelharcra van
egyáltalán nem láttam még olyat, hogy a még 30m-re lövöldözne tûzgömböt vagy valamit 😄 azért is furcsa

#hhwnd

A mage elvileg a kozelharcot sose fogja igazan birni... Az altalaban minden jatekban ugy nez ki ez a tipusu kaszt, hogy mielott az ellen odaer, szetlovi... Akkor szokott baj lenni, ha az ellenfelnek megis sikerul megkozelitenie...<#csodalk><#papakacsint>

allock
nekem tetszik a mage

de voltam BG-n ahol ezeket a tornyokat kell szétzúzni és ugye õrzi pár szörny, vagy 10 minden egyes tornyot
na már most én 2warriorral voltam együtt, persze magasabb szintûek voltak mint én olyan 25-30közöttiek, és lazán elviselték, hogy a mobok ütik õket akár mind a 10 egyszerre, aztán õk így lefoglalták a mobokat meg öldökölték õket, én meg addig a tornyokat henteltem

szóval elég keménynek néz ki a warrior, persze lehet késõbb én is lennék ilyen ha lenne megfelelõ cuccom meg szintem, de elég meggyõzõek voltak 😊

#hhwnd

Én kérem olyan set itemeket kombináltam, hogy csak na.Az más kérdés, hogy mire összeszedném az összeset a hajam kihullana 😉

0Fritz0
Azt is vegyétek figyelembe, hogy pl. lesznek class specifikus páncélok (eddig csak a mindenki által hordható common ruhák vannak bent).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

gfreak
ja, én sem találtam meg tegnap...aztán úgy döntöttem most talán nyugodtan le si szarhatom 😄 majd OB-n megint találkozunk és kardélrehányom 😄

nekem bejön a Warrior a böszme nagy karddal 😄 mondjuk az hogy kicsit visszavették a dropot az nekem spec tetszik...emlékszem 10 békából 8 kidobott egy jade-t...kicsit túlzásnak tartottam 😄

A "qrva soká respawnol" szerintem több óra!
Tegnap akkor sikerült elkapnom amikor újraindult a szerver vagy mit is csináltak vele reggel.Azóta nem láttam mint ahogyan azt az izét sem ami a calean field néál van, az a méretes, varázslószerû izé.

pxxl
gondoltam rá, de mikor odamentem, nem volt ott, megcsináltam azt a pár küldetést amit adnak az õrök, lenyomtam a 3 testvért, és még mindig nem volt ott -.-

All hail the double x!

Nem vették ki csak qrva soká respawnol ( ahogy észrevettem az összes hasonló jellegû mob ).Én tegnap egy új karival leápoltam.A drop valóban szarabb.Sokkal.Pedig a gémben lévõ esetleges bugok úgy jönnének elõ könnyebben.

pxxl
hmm lejjebb vették a drop rate-t. alig esik valami a moboktól. warriorral lvl 7-ig alap felszereléssel mentem kb :/ kivették még pl az elején a városkapu mellõl a rare faire-t pedig faszájos cuccot dobott... 😞

All hail the double x!

allock
ah megtaláltam Main Roadnál

#hhwnd

allock
jah melyik lépcsõnél van? megmutatná vki térképen 😛

#hhwnd