1490
  • Tomy Lee
    Megy szépen gond nélkül
  • Tomy Lee
    Megy CB kliensel is majd csak frissíteni kell.
  • datango
    feltelepítettem a játékot , és amikor beszeretnék jelentkezni beirom a felhasználónevemet és kódomat , akkor kirja hogy failed to connect to server és kilép a játékból, ez miért van?
  • Torteliii
    Amúgy ez ugye működik win7 el is? Mert ezzel nem tudtam még kipróbálni csak XP-vel a CB-t.
  • Torteliii
    Igen, de azért jó lenne ha még ma lelehetne tölteni a client és nem holnap reggel kéne... :S
  • Rowlend
    De megemlítették még múlt héten hogy, szerdán kezdődik nem? Mert ha igen akkor nincs gond :)
  • Torteliii
    Hát igazán jó lenne ha legalább egy OB client linket felnyomnának :S
  • pxxl
    még mindig nincs infó az OB-ről, hogy most holnap lesz a kezdés, vagy nem :S
  • Torteliii
    Egyébként, ha már closed beta tesztelt valaki tudhatja hogy az ajándék nem = OB utáni kari törléssel csak egy fajta ajándék a fejlesztőktől amiért így kitudtak javítani bugokat és azért mostanában már nem szokott wipe lenni OB után de ajándék mindig van CB után:P reménykedjünk xD
  • pxxl
    újabb fejlesztői infó

Egész Neha-ban lesznek új npc-k, az Ellam Trading tagjai. Itt lehet beváltani majd az új Ellam arany érméket speckó cuccokra.

Ellam arany érméket a köv képpen szerezhetünk:
    Magadnak farmolhatsz kül. ásványokat, vagy vehetsz az aukciós házban, amit be lehet váltani Ellam arany érmékre.

• David9317
    Lehet ajándék hogy részvettünk CB-n :D

A Kingdom Heroes-ba is adtak kezdő segítséget azoknak akik voltak CB-n.
  • Gibor
    Ehhh.. bannerből néztem hirtelen, PR... megjelenésnél kapnak a CB tesztelők starter kitet, de ha nincs wipe OB után akkor minek adnának kezdő szettet?
  • Swarn
    FP?
  • Gibor
    Inkább biztos, mivel FP után kapjuk a starter kit-et, és minek adjanak ha nem lvl1ről kezdünk?
  • Rowlend
    Inkább csak valószínű.Még azért meggondolhatja magát a Team.
  • David9317
    100% hogy OB után is lesz karakter törlés?
  • Swarn
    De várom már! :)
  • pxxl
  • Swarn
    Ez bíztató... :-) Volt még valami?
  • pxxl
    új fejlesztői info:

frissítették, javították a térképet, és mostmár ki lehet választani, hogy az npc-k közül melyiket lássuk a térképen, és melyiket ne :)

• xido

bocs:)
  • Swarn
    Reggel 9 vagy este?
  • pxxl
    30án indul, ha minden jól megy, sztem 9 körül, ahogy 9kor volt vége a CB-nek
  • MR ME
    banner bal fent a visszaszámláló? :)
  • Swarn
    Nagy a csend... van már valami infó, hogy hánykor indul?
  • Swarn
    Hát felőlem hívhatják szomszédnéninek is ha lehet vele darálni... :D
  • Pupuci
    Így van.Nem az a rossz, hogy nem lehet vele játszani mert lehet.Csak nem mage.
    Inkább olyasmi mint a tőrös, lévén ez a karika inkább közelharc fegyver.Mint a 9dragons-ban a Sacred Flower .
  • pxxl
    nem gyenge. gyors, "gyenge", warrior meg lassú erős. kb a szokásos felállás :)

hánykor nyílik? még nem írták.

a visszaszámláló is éjfélig megy.
  • Swarn
    Hánykor nyílik az OB?

És gyenge is a mage? Elég lenne ha átneveznék :D
  • pxxl
    banner update...
  • Swarn
    Hát ha az a neve.... amúgy ez töööööökre jól néz ki!
  • pxxl
    mage-nek varázslatokkal rommá kellene vernie az ellenfelet mielött odaér, de ez a mage még varázsolni sem tud. magasabb szinten asszem van neki olyan skillje, ami támadáskor "varázsol" valamit, de nem a hagyományos értelemben. :/
  • Pupuci
    Ez itt a "mage".Szerinted ez az ?

• Pupuci
    Azon kívül, hogy nem mage semmi.
  • Swarn
    amúgy mi a baj a mostani magekkal?
  • pxxl
    dehogy is. kellene egy gyógyító mindenképpen! de legalább egy rendes varázsló (mage, pap, akár WoW féle warlock)
  • Swarn
    Szerintem fölösleges a 4. kaszt... :S
  • pxxl

de remélem lesz 4. :) egy pap, vagy druida vagy valami.
  • Pupuci
    Annak a kasztnak amit ezek magenek hívnak nem sok köze van a magehez.
    Talán már az OB-ben jön az új kaszt amiben esetleg lesz egy gyógyító meg valami.
    Egyébként azzal a "kerékkel" marhára lehet aprítani ;)
  • Swarn
    Én ranger szeretnék kezdeni, azon belül is inkább nyilast, de majd meglátom. Először a ranger veszem górcső alá, aztán tesztelem a warriort, a maget meg majd meglátom... a magenak tetszik a piercing az orrában, lehet olyat mindegyik kasztra?