Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
hm van 1 ezüst és 2 bronz érmém 😄
az úgy jó?

#hhwnd

MR ME
ja ad érte 9 arany bg coint amivel ugyanúgy nem tudsz mit kezdeni 😄 legalábbis én nem jöttem rá, biztos fegyverbe lehet rakni vagy nemtom,, mert eladni nem lehet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gfreak
olvass vissza
korábban már leírta kula
össze kell gyûjtened hármat
Caeles Palace-ban van az egyik õr a lépcsõnél
ott tudod beváltani

Racism is a weapon of mass destruction!

allock
voltam BG
kaptam ilyen coin-t
mit tudok vele kezdeni?
hol tudom beváltani?

#hhwnd

Humm.. Valami csapkod lathatatlanul.. Elszeleltem, most 10 perc mulva visszamentem ugyan oda, megint... Bug, vagy van ilyen effekt a jatekban..?!

allock
most mûködik

#hhwnd

En nekimentem egy poknak, fele ep-jett leutottem, aztan atment az egesz arnyekboxolasba, nem mukodtek a skillek, se a poke, se az enyemek.. Kilepni se tudtam, ugy kellett leloni a progit...

drop
jaja nekem is ez van nem tudom megölni a dögötmeg a poti se jó

pxxl
jah túl jól ment cb ellenére 😄

All hail the double x!

gfreak
ez tök természetes...ilyennek kellett volna lennie eddig is 😄DDD

allock
felmentem az elõbb
ledobott valami bug hibával 😄

újra próbálkoztam, felengedett
rohanok az úton, kikerülöm az egresszív pókokat, erre betámad 2 egybõl
nemtudok visszaütni, hp-m se töltõdik potival, regeneration se megy halál után xd

#hhwnd

pxxl
jah jó lenne, ha lehetne váltani kaszont belül is h nõ vagy férfi, meg még lehetne 1-2 arc, haj variáció, mert így csomó tök egyforma karakter fog rohangálni 😄

All hail the double x!

pxxl
én ranger, mage-en túl vagyok, mindkettõ lvl10 felett, és eddig a ranger a legjobb. tegnap nétzem volna meg a warriort, de hát nem jött össze 😊

All hail the double x!

Igen, és a gondolom a healer kaszt is az lesz. :|

REAL MADRID

MR ME
nemtom, sztem igen
én még azon vagyok h kipróbáljam a másik 2 kasztot is és eldöntsem h melyikkel kezdek neki ha kijön a game, ill ha nem törlik OB-ben a karaktereket...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

drop
egyébként ranged csak csaj lehet?

MR ME
"28.04.2010
Server Maintenance 28.04, from 9.30 till 11.00 (German time)

The Servers will close for maintenance due to emergent problems. We are working with greatest efforts on solving the problem.

Thanks for your patience!"

gfreak
jaja, fordított wipe 😄

MR ME
ja töröltek minden karaktert, az npc-ket is <#idiota>

Server Maintenance 28.04, from 9.30 till 11.00 (German time)

gfreak
ja, fel nyolckor is ez volt...most work, ugyhogy nemtom mi a szitu...de drop hsz-ébõl úgy tûnik még mindig off 😄 lehet hogy ez már a wipe szele? 😄DDD mondjuk még korai lenne...

drop
egyébként is is van guild kéne sgset csinálni ha van
ez mikor csinálják meg nincs npc se a játékba?

Beszarás, még mindig semmi...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

pxxl
egy sort kicsaphatnának az oldalra h mi a csöcs van.

All hail the double x!

Hat igen.. Korbekergettem par lepket egy fa korul, de egyet se sikerult elkapni.... Meg kicsi vagyok ily nagy feladathoz.. Meg olnom, es meszarolnom kene, hogy ilyen kihivas, mint a lepke fogdosas termeszetes konyedseggel menjen.. De hat nem engednek olni, meszarolni, belezni, es verengzeni.... Hat hogy leszek igy a legnagyobb hoooos a kornyeken, a csaszar fooo foooo lepke fogoja es pasztora...????!!! Hupp, hupp....<#rinya><#buck><#vigyor2>

pxxl
jah csak tereptárgyak vannak

All hail the double x!

MR ME
ja kicsit bosszantó tud lenni 😄

Hihihi.. Sehol senki, es semmi.. Es a quest listam is ures.. Viszont a lepkek tovabbra is repdesnek...<#crazya>

pxxl
simán jó így is jah 😄

az nekem is tetszik 😊 meg megyek és a semmi üt, futok el mert eleve min hp van, futok mint állat és betalál valahonnan valami 😄 -.-

All hail the double x!

MR ME
nem elég? am nekem sokszor eltûnnek az emberek/ellenfele, nagyon kellemes amikor rohanok elfele, mutatja h ütnek de nem látom h hol és mi :|
meg az is amikor elindulok elõre és hírtelen elõkerûl vagy 5 ellen és elkezdenek szétszedni...

MR ME
hát akkor bizony én OB-t kihagyom...

pxxl
na mostmár nem aggódom 😄

ennyi van 😞

All hail the double x!

KicsiMonkey
itt szerezhetsz bétakulcsot 😊

pixxel, nálam ugyan ez a helyzet, szóval ne aggódj 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Az ön rendszerében van a hiba.

#345: Nem akarom leírni pontosan mit írt be angolul, de annyi h OB után biztos wipe, és aki CB t tesztelte kap starter kit-et, és mondta h nemtudja mikor kerül be a játékba de kiadáskor biztos benne lesz az új class amire annyit mondott hogy nemtudja pontosan mi lesz mert õ nem ezzel a résszel foglalkozik, de szerinte pap/healer, õis játékfejlesztõ, pontosan nemtudom milyen téren dolgozik õ, de pl mikor összefutottam vele épp tesztelt XD és megkért h ha bugot találok akkor wisp vagy pm fórumon, meg h ötleteket javítani valókat írjam le neki... Ezért kérnélek titeket h egy közösség szerint legyenek elküldve ne mint jómagam által.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

aaasdd
nekem se jó<#help><#help>

még mindig nincs senkinek egy fölös beta kulcsa?<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>
pxxl
<#rinya><#nemtudom> wtf van

All hail the double x!

pxxl
mi a here van? belépek és semmi nincs. se npc, se mob, se senki <#conf>

All hail the double x!

allock
egérrel nyomulok
nem vagyok ez a high tech gamer, hogy egyszerre nyomok mindent látatlanba aztán tudjam is mi mit csinál 😊

#hhwnd

pxxl
miért nem nézted meg a bill kiosztást <#idiota><#wow3><#alien>

All hail the double x!

allock
ami nem tetszik még, hogy baromi sok xp-t lehet veszteni halálkor és krva drágán lehet csak visszavásárolni a nehezen megszerzett xp-t
a teleport is kicsit drága

#hhwnd

allock
nem ismerem azt a parancsot
eddig csak úgy betudtam rakni a karakterinfónál, hogy mi legyen az elsõdleges meg másodlagos fegyvert
de a másodlagosat sose tudtam elõvenni harc közbe 😛

#hhwnd

0Fritz0
Izé, alt+Y(magyar bill.-nél). 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Swap weapon nem jó? (Alt+F4)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

allock
action bar-ba lehessen betenni fegyvereket is, ne csak varázslatokat

így mindíg a táskából kell használni a körpengét meg kardot 😊

#hhwnd

Biztos,hogy nem lesz,no para

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát azzal az OB wipe-al várjuk meg a hivatalos infókat.Egy CB karakter törlés után legkevesebb eséllyel törlik ismét.
Open beta-ra pedig be kell tegyék az összes class-ot,olyan nincs,hogy tesztelni se lehet 1 karakter osztályt..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gfreak
lemaradt a vége: inkább megvárom akkor az OB végét is..faKK

gfreak
nemár hogy OB után is wipe van 😞 ezmicsodahülyeség

Na épp most fejeztem be a beszélgetést az egyik GM-el, laza 1-1.5 órát beszélgettünk a játékról, hát amit most így ide gyors leírnék aza lényeg h OB után is lesz wipe, jah és lesz +1 class OB ba úgy véli, nem kötötték rá h pontosan mi de õ azt mondta hogy papról azaz healer kariról lehet szó. Bár az új class nembiztos OB ba mert leginkább bugokra mennek most.

Jah és 1 kérés, légyszíves írjátok le az ilyen apróságokat vagy akármit amivel jobb lehetne a játék meg észrevételek stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

allock
😄
pár küldetéssel késõbb lesz azon a környéken egy 30as baszott nagy kék pók xD

#hhwnd