1490
  • pxxl
    am nálam a kedvenc sorrend (saját vélemény!)

1. karmos/nyilas ranger így "dual weapon skill"-el ütős, de külön-külön is jóak
    2. kardos warrior jól lehet vele haladni / kaszás mage sztem a legerősebb mage, bár kevés aktív skillje van
    3. baltás warrior erős dmg / tőrös ranger gyors, jó dmg / körpengés mage gyors látványos, de gyengébb mint a kaszás
    4. lándzsás warrior aoe miatt jó / kardos mage fogalmam sincs miért jó

mindegyik karekterrel megvolt a min 12-14-es szint, az alapján jutottam erre :)
  • pxxl
    jó az is, elhúztam 21-es szintig. van egy nagyon jó skillje, hogy messziről odahúzza az ellent. de a kardossal valahogy jobban lehet nyomulni sztem, mintha gyorsabb is lenne.

a baltással levertem csomó 1-2 szinttel nagyobb rare mob-ot is egyedül. 20as körül van 1-2 :D
  • Rowlend
    Baltás az milyen? Neked volt azt tudom.
  • pxxl
    lényegében nem sok, skillek másak, de sztem a tőrös gyorsabb, de kisebb dmg, a karmos kicsit lassabb, de jobb dmg-je van. a kettő közül én a karmost választanám. am nekem bejön a nyilazós is :) cb-n volt is egy 13-15 szintű. jó fegyó az is. vagy azt indítok OB-n, vagy kardos warriort :) mage-em semmiképpen sem lesz. max egy kaszás, mert sztem a 3 közül az a legjobb.
  • Swarn
    A karmos és a tőrös kur... ranger között mi a különbség?
  • Swarn
    Esetleg max. lvl! :D:D
  • pxxl
    nincs róla infó mi lesz benne, de a cb tesztelők kapnak majd egyet. gondolom arany, stuffok stb, amivel könnyebb elindulni :)
  • Rowlend
    Már alig várom :)
  • Swarn
    Mi az a Starter Kit? ^^
  • pxxl
    pár info:

- Teljesen új OB kliens lesz, hamarosan adnak linket, ahonnan le lehet tölteni. Lehet "ápdételni" a CB klienst is, de azt nem ajánlják, biztosabb a CB uninstall, OB install megoldás.

- Minden karaktert töröltek, de az accountokat nem, így továbbra is élnek a CB alatt regezett acc-ok. Ami fontos, hogy csak a béta teszterek tarthatják majd meg az accountjukat hivatalos megjelenés után, mert ők kapnak majd Starter Kit-et, ami kis elönyt jelent majd számukra kezdetekkor :)
  • Rowlend
    De, Legyél nyugodtan házigazda :) Mint ahogy írtam te foglalkozol legtöbbet a játékkal és a topikkal is.
  • pxxl
    ha meg is kapom visszamondom mindenképpen...inkább nem leszek hg. nem bírom nézni ha a kezem alatt ilyen **** a topik. és nem ellened irányul, vagy sértődés stb.
  • Gibor
    Mindig is így volt, a topicnak el kellet érnie az 500hszt és akkor lehetett hg t választani...
  • Tomy Lee
    Régen is így volt ez?Nem személyre szólt?
  • Tomy Lee
    Ok.Írj nekik kérvényezd.
    Annyi,hogy dizájn ne legyen már másik ps,legyen így ahogy nyitottam,kösz
  • Gibor
    Topicon belül kell lennie 500hsz nek nem jogot kérő embernek a topicon belül :D
  • pxxl
    OK, nem kell dizájn...flash alapú logók hmmm egyedi lett volna, majd bevetem máshol :)

1: elég sokat olvasom/olvastam a fórumot, hoztam az infókat, banner update faq-val is tervben volt...
    2: rég megvan az 500 hsz...ez az 594es

szval nekem 8...
  • Tomy Lee
    Nem kell új design és a topic nyitó is megérdemelné a HG jogot(jelen esetben én:) de mindegy mert
    1:otthon kell lenni a témában(még meg se jelent ME)
    2:min 500 hsz
  • Swarn
    Jah megnéztem, jó lett. És mit kell csinálni, hogy megkapd a jogot?:D
  • pxxl
    ha megkapom a jogot...

de most ITT megnézheted
  • Swarn
    És kb. mikor rakod be ide?
  • pxxl
    olyan mint a hivatalos oldal/fórum azok az elemek. most nem tudom megmutatni mert más projekt megy élesbe a saját topikomban :D
  • Swarn
    kiváncsi vagyok milyen lesz a dizájn
  • MR ME
    én alapból ode se adnám neki
  • Swarn
    "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, legyen jelen. Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. "

Idézet a moderálási valamikből :D
  • Swarn
    pixxel, aztán ne legyen túl csicsás
  • MR ME
  • Gibor
    Dehogynem :D ismerlek annyira hogy akarod :DDDDDDD
  • pxxl
    csinosítani (dizájn már kész...), meg bannert is kell majd frissíteni, bannolni téged, jah azt nem...
  • MR ME
    tudja törölni a hsz-eket, tudja szerkesztenia topikot (háttér banner stb)
    pixxel cenzúrázni akarja a topikot
  • Swarn
    ÉS egy ilyen házigazda mit tud csinálni, amit én nem?
  • pxxl
    HáziGazda?
  • Swarn
    Őőőő... mi az a HG?
  • Rowlend
    Te foglalkozol legtöbbet a topikkal. Legyél te
  • pxxl

• Swarn
    Szerintem ott leszek OpenBétán! =)
  • pxxl
    Üríteni fogják a hivatalos fórumot is, szval ha infókat akartok menteni onnan akkor gyorsan míg van rá lehetőség :)
  • Gibor
    Sajnos lesz wipe, nekem anno még gm mondta.
  • pxxl
    arról nem írtak, de sztem lesz wipe akkor is.
  • Rowlend
    Na ez jó hír.De jó lenne ha OB után már nem törölnék a karaktereket.