1490
-
#610 am nálam a kedvenc sorrend (saját vélemény!)
1. karmos/nyilas ranger így "dual weapon skill"-el ütős, de külön-külön is jóak
2. kardos warrior jól lehet vele haladni / kaszás mage sztem a legerősebb mage, bár kevés aktív skillje van
3. baltás warrior erős dmg / tőrös ranger gyors, jó dmg / körpengés mage gyors látványos, de gyengébb mint a kaszás
4. lándzsás warrior aoe miatt jó / kardos mage fogalmam sincs miért jó
mindegyik karekterrel megvolt a min 12-14-es szint, az alapján jutottam erre :) -
#609 jó az is, elhúztam 21-es szintig. van egy nagyon jó skillje, hogy messziről odahúzza az ellent. de a kardossal valahogy jobban lehet nyomulni sztem, mintha gyorsabb is lenne.
a baltással levertem csomó 1-2 szinttel nagyobb rare mob-ot is egyedül. 20as körül van 1-2 :D -
#608 Baltás az milyen? Neked volt azt tudom. -
#607 lényegében nem sok, skillek másak, de sztem a tőrös gyorsabb, de kisebb dmg, a karmos kicsit lassabb, de jobb dmg-je van. a kettő közül én a karmost választanám. am nekem bejön a nyilazós is :) cb-n volt is egy 13-15 szintű. jó fegyó az is. vagy azt indítok OB-n, vagy kardos warriort :) mage-em semmiképpen sem lesz. max egy kaszás, mert sztem a 3 közül az a legjobb. -
Swarn #606 A karmos és a tőrös kur... ranger között mi a különbség? -
Swarn #605 Esetleg max. lvl! :D:D -
#604 nincs róla infó mi lesz benne, de a cb tesztelők kapnak majd egyet. gondolom arany, stuffok stb, amivel könnyebb elindulni :) -
#603 Már alig várom :) -
Swarn #602 Mi az a Starter Kit? ^^ -
#601 pár info:
- Teljesen új OB kliens lesz, hamarosan adnak linket, ahonnan le lehet tölteni. Lehet "ápdételni" a CB klienst is, de azt nem ajánlják, biztosabb a CB uninstall, OB install megoldás.
- Minden karaktert töröltek, de az accountokat nem, így továbbra is élnek a CB alatt regezett acc-ok. Ami fontos, hogy csak a béta teszterek tarthatják majd meg az accountjukat hivatalos megjelenés után, mert ők kapnak majd Starter Kit-et, ami kis elönyt jelent majd számukra kezdetekkor :) -
#600 De, Legyél nyugodtan házigazda :) Mint ahogy írtam te foglalkozol legtöbbet a játékkal és a topikkal is. -
#599 ha meg is kapom visszamondom mindenképpen...inkább nem leszek hg. nem bírom nézni ha a kezem alatt ilyen **** a topik. és nem ellened irányul, vagy sértődés stb. -
Gibor #598 Mindig is így volt, a topicnak el kellet érnie az 500hszt és akkor lehetett hg t választani... -
Tomy Lee #597 Régen is így volt ez?Nem személyre szólt? -
Tomy Lee #596 Ok.Írj nekik kérvényezd.
Annyi,hogy dizájn ne legyen már másik ps,legyen így ahogy nyitottam,kösz -
Gibor #595 Topicon belül kell lennie 500hsz nek nem jogot kérő embernek a topicon belül :D -
#594 OK, nem kell dizájn...flash alapú logók hmmm egyedi lett volna, majd bevetem máshol :)
1: elég sokat olvasom/olvastam a fórumot, hoztam az infókat, banner update faq-val is tervben volt...
2: rég megvan az 500 hsz...ez az 594es
szval nekem 8... -
Tomy Lee #593 Nem kell új design és a topic nyitó is megérdemelné a HG jogot(jelen esetben én:) de mindegy mert
1:otthon kell lenni a témában(még meg se jelent ME)
2:min 500 hsz -
Swarn #592 Jah megnéztem, jó lett. És mit kell csinálni, hogy megkapd a jogot?:D -
#591 ha megkapom a jogot...
de most ITT megnézheted -
Swarn #590 És kb. mikor rakod be ide? -
#589 olyan mint a hivatalos oldal/fórum azok az elemek. most nem tudom megmutatni mert más projekt megy élesbe a saját topikomban :D -
Swarn #588 kiváncsi vagyok milyen lesz a dizájn -
#587 én alapból ode se adnám neki -
Swarn #586 "A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, legyen jelen. Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. "
Idézet a moderálási valamikből :D -
Swarn #585 pixxel, aztán ne legyen túl csicsás -
#584 -
Gibor #583 Dehogynem :D ismerlek annyira hogy akarod :DDDDDDD -
#582 csinosítani (dizájn már kész...), meg bannert is kell majd frissíteni, bannolni téged, jah azt nem... -
#581 tudja törölni a hsz-eket, tudja szerkesztenia topikot (háttér banner stb)
pixxel cenzúrázni akarja a topikot -
Swarn #580 ÉS egy ilyen házigazda mit tud csinálni, amit én nem? -
#579 HáziGazda? -
Swarn #578 Őőőő... mi az a HG? -
#577 Te foglalkozol legtöbbet a topikkal. Legyél te -
-
Swarn #575 Szerintem ott leszek OpenBétán! =) -
#574 Üríteni fogják a hivatalos fórumot is, szval ha infókat akartok menteni onnan akkor gyorsan míg van rá lehetőség :) -
Gibor #573 Sajnos lesz wipe, nekem anno még gm mondta. -
#572 arról nem írtak, de sztem lesz wipe akkor is. -
#571 Na ez jó hír.De jó lenne ha OB után már nem törölnék a karaktereket.