Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
korábban már leírta kula
össze kell gyûjtened hármat
Caeles Palace-ban van az egyik õr a lépcsõnél
ott tudod beváltani
Racism is a weapon of mass destruction!
ledobott valami bug hibával 😄
újra próbálkoztam, felengedett
rohanok az úton, kikerülöm az egresszív pókokat, erre betámad 2 egybõl
nemtudok visszaütni, hp-m se töltõdik potival, regeneration se megy halál után xd
#hhwnd
All hail the double x!
All hail the double x!
REAL MADRID
én még azon vagyok h kipróbáljam a másik 2 kasztot is és eldöntsem h melyikkel kezdek neki ha kijön a game, ill ha nem törlik OB-ben a karaktereket...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Server Maintenance 28.04, from 9.30 till 11.00 (German time)
The Servers will close for maintenance due to emergent problems. We are working with greatest efforts on solving the problem.
Thanks for your patience!"
ez mikor csinálják meg nincs npc se a játékba?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
az nekem is tetszik 😊 meg megyek és a semmi üt, futok el mert eleve min hp van, futok mint állat és betalál valahonnan valami 😄 -.-
All hail the double x!
meg az is amikor elindulok elõre és hírtelen elõkerûl vagy 5 ellen és elkezdenek szétszedni...
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
#345: Nem akarom leírni pontosan mit írt be angolul, de annyi h OB után biztos wipe, és aki CB t tesztelte kap starter kit-et, és mondta h nemtudja mikor kerül be a játékba de kiadáskor biztos benne lesz az új class amire annyit mondott hogy nemtudja pontosan mi lesz mert õ nem ezzel a résszel foglalkozik, de szerinte pap/healer, õis játékfejlesztõ, pontosan nemtudom milyen téren dolgozik õ, de pl mikor összefutottam vele épp tesztelt XD és megkért h ha bugot találok akkor wisp vagy pm fórumon, meg h ötleteket javítani valókat írjam le neki... Ezért kérnélek titeket h egy közösség szerint legyenek elküldve ne mint jómagam által.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
még mindig nincs senkinek egy fölös beta kulcsa?<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
All hail the double x!
nem vagyok ez a high tech gamer, hogy egyszerre nyomok mindent látatlanba aztán tudjam is mi mit csinál 😊
#hhwnd
All hail the double x!
a teleport is kicsit drága
#hhwnd
eddig csak úgy betudtam rakni a karakterinfónál, hogy mi legyen az elsõdleges meg másodlagos fegyvert
de a másodlagosat sose tudtam elõvenni harc közbe 😛
#hhwnd
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
így mindíg a táskából kell használni a körpengét meg kardot 😊
#hhwnd
★ 汤姆 李
Open beta-ra pedig be kell tegyék az összes class-ot,olyan nincs,hogy tesztelni se lehet 1 karakter osztályt..
★ 汤姆 李
Jah és 1 kérés, légyszíves írjátok le az ilyen apróságokat vagy akármit amivel jobb lehetne a játék meg észrevételek stb...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -