Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
és dobj be képeket róla pixxelnek h hogy néznek ki, meg videót h milyenek h kárba vesszen az eddigi ideje

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

allock
már ott unalmas a fejlõdés meg marha lassú azután meg pláne, kapod ugyanazokat a küldiket, hogy játszd újra

#hhwnd

De hisz msot dolgozol és nem tudsz játszani 😮 Lehet felis nézek egy kicsit fejlõdgetni, úgyis mindjárt megvan a lvl20 ha jól emlékszem, így a délelõtt folyamán gyors összekaparom 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
nem, mert kell a 20as szint, mert érdekel milyen az új armor, meg a balta 😄

All hail the double x!

Szerintem pihenj egy kicsit.

pxxl
bazzeg ez 20as szint körül (igazából már 17-18) kezd marhára unalmas lenni -.- ugyanazokat a kombókat nyomom már egy hete :/

All hail the double x!

pxxl
ha WoW féle shadow pap lesz akkor alap h azzal nyomom <#hehe>

All hail the double x!

MR ME
sztem mindenki 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
csak találghatások, hogy healer lesz. mondjuk nem ártana... ha viszont ob-n lesz egy healer (pap pl) akkor betesztelem 😊

All hail the double x!

Új kasztról amúgy van már vmi info?

REAL MADRID

MR ME
én azzal kezdtem, de vhogy ranger most jobban bejön, mage az nem az igazi, azzal a kaszával meg nevetséges is 😄

pxxl
én is gondolkozok a ranger meg a wari között. most favágó warriort tolom, és nagyon jó 😊

All hail the double x!

MR ME
ez a Ranger tényleg jóféle, asszem meg is van h mivel fogom majd tolni 😊
gyors, lassabban fogy az élete mint a warriornak és még hokizni is lehet rá <#idiota><#idiota><#idiota>

Te nagyon unatkozol omg <#idiota><#idiota><#idiota>

pxxl
na mostmár jó 😊

All hail the double x!

pxxl
paszmek télleg <#idiota>

All hail the double x!

MR ME
OB CB nem fordítva van?

pxxl
unatkoztam sztán beraktam 1 kis infót a bannerbe 😊

tudom pixxxxeles :/ sakkormivan 😄

All hail the double x!

<#idiota><#idiota><#idiota>

pxxl
ez mér off? 😄

All hail the double x!

0Fritz0
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megszüntették a fagyásokat, más újdonság jelenleg nincs. 😊

on

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fogalmam sincs 😊 De latszik hogy dolgoznak rajta 😄

REAL MADRID

Tatyla
én most az allodsra gondoltam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pxxl
nem találkoztam 7végén semmi buggal 😊 csütörtökön volt egy frissítés akkor rendbe raktak pár dolgot.

All hail the double x!

Tatyla
miért már jó lett vagy mi,jött valami értelmes patch?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köszi
pxxl
volt itt az elején valaki, aki beírta h már le is szedte mert nem tetszik neki stb. kérdezd meg tõle 😊

All hail the double x!

adományozna*
sziasztok!
esetleg van valaki aki nem játszik már a játékkal, és dományozna egy accot?
hálásak lennénk.
Én is visszamentem Allods Online-al játszani.

REAL MADRID

MR ME
énmá rég jegelem 😄
de ha törlik Ob után is a karaktert akkor oda be se regisztrálok sztem, nem látom értelmét 3x végigmenni ugyanazon, csak megunom

Ja én is.Elvittem 2 karaktert 15-ig,kültem pár bug report-ot de semmi egetrengetõ nagy problémám nem volt már a CB-vel sem.
Várom az open beta-t és végre 1 free mmo ami tetszik is és szánok rá idõt!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát majd ott meglátjuk 😄 Én jegeltem OB ig.

Majd OB-ba akkor<#papakacsint>

Valaki megnézte már a high lvl instance-ot?

pxxl
tegnap belépés elött frissített pár file-t a launcher. ahogy láttam javították az npc-ket pl a kastélyban, (le lehetett adni végre a küldetést) normális lett a drop rate is 😊

All hail the double x!

Nekem íjász volt illetve lett volna az elsõ karim de mint írtam én is ebben a játékban egyelõre az íjász a vicc kategóriába tartozik.Sajnos.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

gfreak
júniusig akkor jegelem 😄

bár már ígérgetem egy ideje, de még mindig beloggolok egy kis hentre 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

pxxl
azt írták fórumon, hogy júniusban kezdõdik egy új teszt szakasz ( gondolom az O😎, új dolgok kerülnek be, csomó bugot javítanak addig meg ilyenek 😊

All hail the double x!

pxxl
bow az sztem bõven jó alapon, am sincs sok haszna, mire kilövöd a második nyilat már a nyakadban van(nak)

All hail the double x!

Ez de szar!
Megpusztult a karim erre eltûnt egy common skill ( 19-es vagyok és a lv18-as common tûnt el ) és akkor sem jött vissza amikor "visszavásároltam" az elveszett xp-t.

deltree

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Ranger a karim.. Claw az elsodleges, gondolkodom a bow-on, a claw melle nem hiszem, hogy erdemes lenne a daggert... 2 kozelharci ertelmetlen..

pxxl
ideje volt már

All hail the double x!

All a server... Butykolik a sracok...

pxxl
akko kaptyabe <#mf1><#idiota>

All hail the double x!

Mondtam már asszem tegnap elõtt neki <#idiota><#idiota> Hogy milenne ha nem wipeolnának engem és egykét haverom 😄 aktív válasz "funny 😮" 😄

pxxl
dumáld már le a haveroddal, h OB után legalább az sg-seket ne wipe-olják <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

MR ME
mivel kemény 1 aranypénzbe kerûl a skillkönyv amivel újra eloszthatod szvsz próbáld ki mindegyik fegyvert és skilljeiket és válassz 😊

Igen zárt béta, 2-3 hét szerintem és Open Béta, CB re már nincs kulcs sajna...

#439: Igen érdemes, mivel harc közben nem fogsz váltogatni annyira, bár taktika kérdése, de ha egyvalamit kigyúrsz azzal elég keményen oda lehet csapni.

Sefike
Sziasztok.
Érdeklödnék hogy most ez zárt béta teszt ?

Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.