Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Ingame tálálkoztam egy GM-el, és kifaggattam az ability-kel kapcsolatban.
1 Str = 1-1 damage range és 22 defense
1 Dex = 1-1 damage range és 22 evade rating
1 Agi= 1-1 damage range és 28 attack rating
1 Vit= 1-1 damage range és 38 hp
1 Int = 1-1 damage range és 39 mp
Have a Fun
Azt hittem valami quick ban-t kaptam a sok kockulásért.<#idiota>#idiota>
Szerintem a hét elejénél elõbb ne számíts rá.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
A gond akkor kezdõdött, amikor játék közben kidobott a karakter választó képernyõre.
Azóte nem tudok semmilyen karakterrel belépni.
Hibaüzenetet nem ír ki, egyszerûen nem lép be.
Mi lehet a baj?
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
na de reméle a 4. kaszt valami értelmes mage, pap, vagy akár egy warlock féle kaszt lesz, és healer szerepet (is) játszik. akkor megvan a favorit 😄
All hail the double x!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
All hail the double x!
mikor kapok attribute pontokat? str/int/dex/etc...
kaptam egy levelet, hogy mehetek játszani
a kaszás mage-nak komolyan csak 2 spell-je van és a többi mind melee attack aminek az str húzza a sebzését?<#idiota>#idiota>
nagyon bírom a játékot. az elsõ egy óra játék után 5/5.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
All hail the double x!
Hopp elértük az 500+ hsz-t 😄 Mit szólnátok hozzá ha kérnék rá HG jogot aztán kicsit ki pofoznám 😄
All hail the double x!
Bármit átgondolhatnak még,community sokban befolyásolhat még addig mindent.
De te tudod:/
★ 汤姆 李
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Premium bundle pack-ok lesznek az tuti,tehát aki plusszos gear-be szeretne pvp-zni annak ajánlott lesz megvenni a premium csomagokat.
Játék amúgy teljesen free lesz viszont aki valódi pénzt tesz bele az ellen bizony nehéz lesz nyerni..
★ 汤姆 李
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha az utóbbi, akkor kb hogy fog ez történni? Miket lehet venni és miket nem, stb.
és közbe a háttérbe összetörök pár hüttõt
nembaj nekem van egy 17es szintü, ma csak azt fogom játszani h kibaszhassak veled <#idiota>#idiota>