Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
nézegettem az ME fórumot, és ott írják, hogy ez a játék ugyanaz, mint a 7souls, csak európában a gamigo adja ki, amerikában egy másik, koreában meg maga a gyártó adja ki. ha ez igaz, akkor nincs 4. kaszt 😞 7souls-ban is csak 3 van. <#rinya>

All hail the double x!

Azthiszem belefutottam egy bugba... Rebellion in Palace Caeles... Elvileg ahogy kivettem, vissza kellett volna teleportalodnom a varosba.. Nos ez nem jott ossze.. Visszarepkedtem "gyalog", de a terkep nem jeloli, hol lehetne folytatni a kuldit, es az az NPC, aki irva van a leirasban, nem reagal semmit.. Haat....

Solid Snake
A kis törpicsek a stricije <#idiota>
pxxl
hogy kelleti magát a ribancoid 😄

All hail the double x!

Jah...
Ingame tálálkoztam egy GM-el, és kifaggattam az ability-kel kapcsolatban.

1 Str = 1-1 damage range és 22 defense
1 Dex = 1-1 damage range és 22 evade rating
1 Agi= 1-1 damage range és 28 attack rating
1 Vit= 1-1 damage range és 38 hp
1 Int = 1-1 damage range és 39 mp

Have a Fun
kösz a választ mellesleg<#crazya>
Akkor megnyugodtam...
Azt hittem valami quick ban-t kaptam a sok kockulásért.<#idiota>
Valami elszaródott ( megint ) mert én sem tudok belépni.
Szerintem a hét elejénél elõbb ne számíts rá.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Semmilyen karakterrel nem lép be, új karaktert tudok csinálni is, törölni is, de nem lép be.
A gond akkor kezdõdött, amikor játék közben kidobott a karakter választó képernyõre.
Azóte nem tudok semmilyen karakterrel belépni.
Hibaüzenetet nem ír ki, egyszerûen nem lép be.
Be loggolok, kiválasztom a szervert, csatlakozik, kiválasztom a karaktert, rá kattintok a start game-re, és baszik belépni a játékba már vagy 3 órája.
Mi lehet a baj?
pxxl
pazzeg. nyomtam az encsantot, +3, +4, +5 jött volna, erre nem sikerült, és tönkrement a ruha -.- de 15-ös rare item set egyik darabja (volt belõle 2 már) <#wow3><#szomoru1>

All hail the double x!

Ígyvan, énis az olyasmi kasztok után érdeklõdnék.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
jah én is elsõre azt indítottam, mert ha lehet akkor inkább a távolról varázslás ami bejön, de aztán hamar leesett hogy ez nem az a mûsor 😄
na de reméle a 4. kaszt valami értelmes mage, pap, vagy akár egy warlock féle kaszt lesz, és healer szerepet (is) játszik. akkor megvan a favorit 😄

All hail the double x!

20 vagy 25 nemtom pontosan.

AZ biztos, hogy jelenleg sokmindennek lehet nevezni azt a kasztot de magenek nem.Elsõnek azt indítottam, aztán meg csak kamilláztam, hogy WTF!?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

pxxl
mage alapból szar kaszt sztem fõleg a kardos. körpenge még ok. ranger sokkal jobb (karmos, tõrös/nyilas sorrendben) 😊 nem is értem miért lett mage <#wow3>

All hail the double x!

egy kérdésem lenne...
mikor kapok attribute pontokat? str/int/dex/etc...
aki arra vár, hogy bejusson, nézze meg az emailjeit.
kaptam egy levelet, hogy mehetek játszani

a kaszás mage-nak komolyan csak 2 spell-je van és a többi mind melee attack aminek az str húzza a sebzését?<#idiota>

nagyon bírom a játékot. az elsõ egy óra játék után 5/5.
pxxl
vagy CB2 <#nemtudom>

All hail the double x!

CB re elfogyott a kulcs már :\ Majd jövõ hónapban OB 😄

szabii98
akk hiába töltöm😞
Közbe a GoA se lép be😞

I met God. She's black

MR ME
már nem elvileg, várd meg az OB-t

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98
Nem tudok regisztrálni😞
Vagy már nem lehet?

I met God. She's black

Hegi90
ugyan... az életemet rá merem tenni, hogy mikrós lesz 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
crafting powa 😄

All hail the double x!

ÉÉs tökjó, encsi után villog a ruha meg kard 😄

Én fel encsiztem a fegyókat meg mindent 😄 csak 1x betört a páncél 😄 kellemetlen volt 😄

pxxl
ennek a karakter már most bõven 100 feletti dmg-je van 😄 igaz közre játszott a speckó karom is amit dobott a mob 😊 de sokkal jobban lehet vele aprítani mint a warriorral pl.

All hail the double x!

Hehe 😄 Nekemis bejött 😄

Hopp elértük az 500+ hsz-t 😄 Mit szólnátok hozzá ha kérnék rá HG jogot aztán kicsit ki pofoznám 😄

pxxl
tegnap kipróbáltam a karmos ribancot. nagyon komoly 😄 seperc alatt lvl 7, a palace melletti rare mob-ot is lenyomtam simán 😊 jóó ez a karakter ^^

All hail the double x!

Ja hát azért várjuk meg a megjelenést,100%-os infók úgyis akkor lesznek csak.
Bármit átgondolhatnak még,community sokban befolyásolhat még addig mindent.
De te tudod:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hegi90
Akkor nekem ez a játék felejtõs, bb

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nagy szinten ez már szar lesz... Mivel én tudom hogy nem fogok pénzt költeni rá, dehát kitudja mit hoz a jövõ 😄 Lehet hogy ugyanúgy élvezhetõ lesz nagyobb szinten pvp zni...

Mikro tranzakciós lesz e azt még nem lehet tudni.Ha lesz is sz.tem felesleges költeni majd pénzt olyan alap dolgokra amiket lehet farmolni mert elég farm orientált lesz Martial.
Premium bundle pack-ok lesznek az tuti,tehát aki plusszos gear-be szeretne pvp-zni annak ajánlott lesz megvenni a premium csomagokat.
Játék amúgy teljesen free lesz viszont aki valódi pénzt tesz bele az ellen bizony nehéz lesz nyerni..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MR ME
metalszalonna 😄DDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hegi90
Azt már tudni, hogy fizetõs lesz-e, vagy teljesen ingyenes, esetleg mikrtranzakciós?
Ha az utóbbi, akkor kb hogy fog ez történni? Miket lehet venni és miket nem, stb.

pxxl
Láv iz in di er...<#idiota>

All hail the double x!

MR ME
jóféle

pxxl
hahh végre lvl20 😊

All hail the double x!

Én még csak lvl128 as darkelf killer orc mage warrior vagyok.

MR ME
má lvl70 paladin vagyok <#idiota>

pxxl
namivanmá? megvan a lvl20? <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
<#eljen> bíztam benne h megteszed 😊

All hail the double x!

MR ME
alap
és közbe a háttérbe összetörök pár hüttõt

pxxl
te hiperkocka. lécci fullhd-ban vedd fel és töccsed fel jutyúkra 😊

All hail the double x!

MR ME
van idõm 😄

pxxl
azt megnézem ha te 17es szintrõl ma 20as leszel 😄

All hail the double x!

MR ME
😞
nembaj nekem van egy 17es szintü, ma csak azt fogom játszani h kibaszhassak veled <#idiota>

pxxl
de õ nem a warriort húzza 😄

All hail the double x!

pxxl
meglátjuk mennyi idõm lesz szaggatva nyomni kicsit 😄 am asszem még kb 25% kell a 20as szinthez.

All hail the double x!