1490
-
#770 Háát... Most sem értem :D -
xido #769 főtéren esetleg valamelyik "steampunk kütyü"?:) -
#768 Jó a baltás bár sokáig csak egy active skillje lesz. -
Torteliii #767 Na nekem is le jött kezdek rögtön egy baltás warrit hóhérkodom vele kicsit
:D remélem jó eddig csak mage-t próbáltam:D -
#766 1 goldért? Hol? -
Tomy Lee #765 1 goldért yes -
Tomy Lee #764 Plussz ez a kettő ha tényleg ennyire rossz vasa van:P -
#763 Le lehet nullázni a skilleket? -
Tomy Lee #762 hdr,Motion B.,dof,corpse explosion,bleeding effect ezek mind ki szerintem -
xido #761 Hát próbálgass mindent:)
vsync,antisotropic filter..ilyenek főleg.. -
Swarn #760 Melyik grafikai izé csökkenti legjobban az FPS számát? Mert nekem elkéne néhány + FPS de nem tudom miket húzzak le... Blurt gondoltam... mindent min.-re nem akarok mert azé' az milyen má' :D -
Torteliii #759 De start kitet csak CB-sek kapnak nem???? Mer most ha lesz wipe ha nem ehez nincs köze mert mindig kapnak bonusz csomagot azok akik cb-n voltak
AKKOR IS ha nincs wipe utána...de fölös amúgy errröl beszélni én szerintem mer ha most ugy áll hogy lesz meg akkor is ha ugy hogy nem a fejlesztők még 5x megondolhatják magukat majd meglátjuk ha vége ob-nek... -
#758 nekem küddheted postán :) ha lehet :D (asszem pénzért megy az item küldés...) -
#757 Van egy 10es Kardom Barbarian Cleaver néven.Akinek kell odaadom :) -
#756 Van a Cartoon Network-on egy mese, a Chowder, és annak az egyik szereplője.
-
Pupuci #755 A pofám leszakad.Már árulják a zsetont a goldfarmerek. -
Tomy Lee #754 Szeletelő?:)) -
Tomy Lee #753 Jobban fut OB most nálam,minden max,kivéve hdr+blur ki -
Tomy Lee #752 Én is warri(sword egyenlőre:)
Wutang néven -
Swarn #751 Én is Metinezek :) Nekem nagyon szaggat az a baj... most tisztítok egy picit, meg majd a héten kicserélek ezt-azt és akkor hátha... :) -
#750 én egy kardos wari-t indítottam Shnitzel néven -
Pupuci #749 Azért az elég erősen "bicskanyitogató", hogy nemet nem lehet választani.
Van néhány ilyen mmo, szerintem jó nagy parassssság. -
xido #748 fél 3 körül kipróbáltam,csináltam egy nyurga lándzsás harcost..párat futottam,de nekem is majd éjszaka lesz a nagy felfedezősdi ideje,mert most melózok..magyarral már "találkoztam",de csak a chat-részen..majd ha beindul,úgyis összeverődünk gondolom..
a grafika szép..láttam már a videókat,de személyesen mégis más..meg hát metinezek,szóval ahhoz viszonyítom:))) -
#747 Baltás Harcos.
És Avalanche néven megtaláltok -
Swarn #746 Miért nincs ikonja? -
Swarn #745 Ranger leszek szerintem, de még nem tudom melyik... :D Most telepítem, talán ideje lenne regisztrálnom. -
Tomy Lee #744 Melyik class-al? -
#743 Én meg akkor megyek dolgozni -
#742 örülök ha este 10kor gép elé kerülök -
#741 Engem egyszer se dobott le.Pedig már 10es szintű vagyok. -
Swarn #740 Lehet mert még sokan töltik le, vagy ez két külön dolog? -
#739 nem te vagy az egyedüli. más is panaszkodik a fórumon, hogy random levágja :/ -
Tenkory #738 na én passzolom a dolgot emberek, mindent megpróbáltam, ugyanúgy kidobál állandóan, játszhatatlan -
Pupuci #737 Nem hülye vagy csak az enyém régebbi FG.Nekem az új nem vált be ezért maradtam az 1.72-nél. -
#736 #730 -
Swarn #735 Végül is mindegy mert még 20 perc és 700kb/s-el jön ami egy álom a 80kb/s-hez képest... -
Swarn #734 Lehet én vagyok a hülye, de csak ilyet látok -
#733 -
WNW #732 En is FlashGet-el toltom, nagyobb letoltesi sebesseget irkal ki, mint elvileg a savszelessegem.. Es jon is rendesen.. -
Pupuci #731