1490
-
#810 én meg Dandelion (= pitypang) néven -
#809 Mert az osszes ilyen koreai fos f2p egy kaptafara keszult, csak agytalan grindquestek vannak, es ertelmetlen az egesz. Szeptembertol ingyenes lesz pl. LotRO, az mar jateknak nevezheto. -
Gibor #808 És én hogy skynny néven? :D -
Swarn #807 Egyébként mondtam már, hogy Swarn néven megtaláltok? :D -
#806 most komolyan ki a fszt érdekel a metin? jáccatok azt kész.
mennyünk vissza a legelejére. minden mmorpg az Island of Kesmai-ra épul. :D vazze halál mind1 mi honnan van koppintva. :/ játék, jó, ingyé', csá :) -
Swarn #805 Ez mind igaz... de én mégsem találtam annál jobb MMORPG-t...mármint free to playt... -
#804 Azért mer egy iszonyú primitív játék amit MMORPG néven próbálnak "Eladni".Másik pedig az hogy a bizonyos üzemeltető minden szarból pénzt akar szedni. -
Swarn #803 Hát nem tudom miért utáljátok a Metint... Ki kell fogni a JÓ társaságot ahol nem 13 évesek vannak és egész jó... nekem meg valahogy a Metin grafikája jobban bejön, nem tudom miért... -
#802 akárki akármit mond, kajak metin a felépítése.
:D.
de amúgy tényleg szép graf, ezen a képen is látszik, metin meg graffal elhúzhat a sunyiba, le van maradva ettől. -
WNW #801 Azt nem, de minden tipusu jateknal leakadhatunk, hogy mar mind csak sablon.. Lehet az FPS, repulo, avagy auto szimulator, strategiai, browser, flash, mmorpg, stb... A sajat kategoriajukban gyakorlatilag mindben ugyan azt kell csinalni, max. a korites, meg a latvany mas.. Ma mar rettenetes nehez valami ujat alkotni, mert szinte mar minden otletet megvalositott valaki.. Szoval gyakorlatilag a minosegben lehet verseny, ertve ezt latvany, illetve jatekmenet szinten.. Maga az alap koncepciok mara sablonosodtak.... -
#800 2 hiba ami az OB-ben eddig jelentkezett:
- ne használjátok az aukciós házat, mert eltűnnek belőle a cuccok
- van 1-2 teleport a térképen, ami nem került bele a játékba, ha használjátok azokat, akkor a pénzt levonja, de nem történik semmi.
(legalább jelölték volna valahogy h melyikek hibásak -.-)
amint tudják javítják a hibákat. -
#799 Fura, hogy megváltoztatták a játékmenetet. Sokkal lassabb a fejlődés, lényegesen kisebb a drop rate, őrülten nagy HP érték, (számokban) nagyobb dmg stb...
De végre sok új ruha, fegyver van :)
Ami idegesítő, hogy most sokan vannak, és kb egymást kell ölni 1-2 MOB-ért :/ na mind1, ez legyen a legnagyobb baj :) -
#798 Begyűjtöttem pár cuccot Nagy része +2-es
-
#797 Mert ugye te az mmorpg.com egyik kulsos szakiroja vagy bazmeg. -
Tomy Lee #796 Viszont elég ha egy betüt csak naggyal írsz többit ugyanúgy és akkor elfogadja ugyanazt a nevet lol de xar:)) -
xido #795 na ezt én is észrevettem..2x eljátszottam már..vagy időlimites a törlés,szerves-frissítéskor történik? -
Tomy Lee #794 Karakter törlés után ugyanaz a név nem adható meg mégegyszer? -
xido #793 de igaza van..a csiliviliség csodája ha elmúlik,meg lehet unni a sablonosságot:) -
WNW #792 Lathatoan nagyon tajekozott vagy a temaban... -
#791 lehet :D, de kurvára olyan a felépítése az egésznek.
és lehet retek, lehet nem, engem hidegen hagy az is és ez is :D.
csak tökre hasonlít kinézetre, ott van a kis tároló bizbaza, a feladatok is tök úgy jönnek, mi a különbség? a szebb grafika :D.
szal lehet nem nézem ezeket, de mikor bemegyek egy ilyen topikba, h na milyen új cucc jött, akkor látom, h kiköpött ugyanaz :D, max vmi picit más benne.
namind1. -
Tomy Lee #790 Quest részeken több a player mint a mob lol:P
Ez is ritka.. -
Tomy Lee #789 De sokan vannak az összes channel-on o.O -
Pupuci #788 Én viszonylag sok mmo-t kipróbáltam kezdve az l2-vel egészen a aionig de az összes közül a metin2 a legszarabb, leggagyibb, legprimitívebb és legvérpistikésebb sz*r amit valaha is láttam. -
#787 Ne hasonlítsd ezt ahhoz a retekhez -
#786 tökre metin. azzal is picit játszottam csak és kész. ezek nem jönnek be nekem, de a kinézete tökre ugyanaz, bár grafika szebb. -
Pupuci #785 Ja.Most olvasom a fórumon.Még azt sem árulják el, hogy mi lesz benne.Annyit tudni, hogy meglepetés.. fakk -
Tomy Lee #784 OB után lesz -
Tomy Lee #783 Nekem a whisper üzenet bugos lett folyamatosan magamnak írok -
Gibor #782 Jó kérdés, de ha CR után adják akkor feleslegesen ha nem lesz wipe... -
Pupuci #781 A start kittel mi van ? Vagy hogyan lehet hozzájutni ? -
Torteliii #780 jó van még a net is elment fene bele megnézem megint hát ha most jó -
Torteliii #779 nem enged vissza szal tokö :D vagyis inkább :( -
Torteliii #778 nem azért de mi a szar ez az error 108 mer nem enged belépni és ezt írja... -
Tomy Lee #777 Tortelli mindjárt re ingame sry kaja van:O -
Tomy Lee #776 Healer nélkül,hogy járunk majd Instákba?? -
Tomy Lee #775 Most valami Stone-t kell venned városban azthiszem:S
Könyv nincs tényleg.. -
Pupuci #774 Na.Megnéztem.Lady Soh-nál lehetett venni könyvet, most nincs nála. -
Pupuci #773 Csak gondolj arra, hogy a closed karakter alapból úgy indult, hogy volt egy ilyen könyve. -
WNW #772 Most tenyleg tobb szin variacio van egy-egy ruhanal, vagy en latok rosszul..? -
Pupuci #771 Most nem néztem még de nekem erős a gyanúm, hogy az az 1 goldos könyv csak és kizárólag a closed miatt volt.90%, hogy most itemmallos lett ez a cucc.