Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
mindig CET idõt adnak meg.

All hail the double x!

Ne csináld kérlek, egy párszor közzé lett téve hogy CB után WIPE! és 100% hob OB után is lesz.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem töltötte le nálam,70%-nál megállt😞

★ 汤姆 李

13:00

★ 汤姆 李

a regisztráció megerõsítése német oldalra dob,csak tipp,hogy a szerver is németeknél lesz,tehát valós idõ,nekünk is du.1.
Rowlend
Ez a mi idõszámításunkban hány óra?

GET OVER HERE!

Mondjuk ez tömörítve már 2.3 GB.Újdonság lesz bõven,jó lenne megtudni lesz e wipe?!

★ 汤姆 李

akkor még 12 óra😊
Hello community!

The wait will finally come to an end!

We will open the portal to Neha at 01:00 p.m. on Wednesday, June 30!

Lehet tölteni😊

★ 汤姆 李

Hát nincs új kliens:S
Nem v.mi bíztató ez így eddig,lehet várnunk kell még..

★ 汤姆 李

Én elõször youtuobe videókat fogok nézni és ha nagyon hú de valami akkor töltöm le... rendeset megvárnám...

MR ME
ezért nem akarom elkezdeni, mert úgyis megunom, akkor már inkább megunom ha rendesen megy 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ugyan..mire OB véget ér,az is lesz vagy 2 hónap tuti..az alatt egy ilyet simán meg lehet unni és elérni,amit el lehet😊)))))
MR ME
énmeg kihagyom az OB-t is, megvárom a rendest, nincs kedvem 60x végigmenni az elejét 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egyébként miért van az,hogy hiába van martial vagy kung fu vagy ilyesmi egy mmo címében..nincs kidolgozott puszta kezes combo egy sem,csak a böszme fegyverek?😊
datango
talán mert te túlságosan kezdõ személyiség vagy. hiányzik belõled a tisztelet kultusza, kis patkány.

5 óra mulva lesz játék? milyen karim legyen ?

MI a probléma?..nem értem..számláló még megy,nem?..éjfél optimális esetben..gondolom nekik az délután,idõzónák miatt...arra még nyugodtan tegyünk rá pár órát reggelig,mert ha el is indul,de akkor szedhetõ csak,terhelés lesz,nem kicsi😊
pxxl
még mindig semmi infó 😞
a fórumon is megy a rinya 😄

All hail the double x!

INDULJON MÁR EL! MOST! EZ PARANCS! Gondolom lesz pár új youtube videó...<#vigyor2>

Igazából nem is bánom..HA a vásárlás nélkül se akad meg a játékos egy szinten vagy küldetésnél...ennyit megér a teljes ingyenesség😊
Csak még mindig sajnálom általában a hardver-észlelés szerinti felbontás és grafikai minõség állíthatóságát..úgy általában ezeknél a játékoknál😊
pxxl
valamibõl fenn kell tartani a szerveket 😄

All hail the double x!

szóval a klasszikus dolgok,ha gyorsabban akarsz fejlõdni😊
gondolom dupla drop/dupla exp is meg ilyenek..majdnem mind egy kaptafára készül😊
pxxl
Mint tudjuk lesz item shop, ahol (igazi)pénzért lehet venni extrákat. magyarán bankkártyával, stb lehet venni cumókat. nem tudni h mi lesz benne, de a kóreai változatban láttak ilyeneket:

- szemüveg, football ruha
- "valami" amivel több szerencséd lesz az upgrade közben. (nem megy tönkre enchant után a ruha, fegyver...)
- magas szinttel kapcsolatos "kulcs" (nemtom...)
- tekercs ami megvéd attól hogy veszíts exp pontot ha meghaltál
- Inventory és Bank növelõ
- egy toll, ami lehetõvé teszi, hogy ha meghaltál ott fel is éledhess (persze ez fogyóeszköz)
- Skill point reset könyv
- egy izé amivel elérheted a bankot bárhonnan (napi-, heti-, havi-izé)
- mégegy izé amivel a javítási költségeket lehet csökkenteni (napi-, heti-, havi-izé)
- kalapács, amivel bármikor bárhol megjavíthatod az összes stuffodat ingyé'
- egy csomag sok elemnek (???)

szóba jöhet még hátas is (mounts) 😊 remélem lesz. legalább is volt a kérdõíven az is 😊

All hail the double x!

Már csak "egyet kell aludni"... <#vigyor5>

Nyalja ki neked otthon anyu, apu és a többi le illetve felmenõ.
Egyébként pedig öcskösöd neked a halál.Ostoba kretén.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Sword=nagyobb dps,gyorsabb csapások
Spear(kétkezes)=kicsivel kevesebb dps viszont CC-k,stun,KD

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Rowlend
Teszteld majd õket.

GET OVER HERE!

datango
Talán hogyha a fenekemet kinyalnád a nyelvecskéddel akkor szebben beszélnél... Öcskös.

datango
Köszönöm szépen kielégítõ válaszodat. <#puszis><#puszis><#worship><#worship>

na mind egy http://martialempires.gamigo.com/forum/showthread.php?t=866
innen vannak egész jók nézzétek meg😄
ja és egy kérdés szerintetek kardos vagy baltás warri és indokkal😄 köszi..
pxxl

All hail the double x!

pxxl
- imageshack-ról nem jó a linkelés
- a linkek hibásak
- és am sincs jól beszúrva

szval fail

All hail the double x!

áhh nem jó a makró vagy hol basztam el?😄
http://img687.imageshack.us/i/1270045552.jpg/
http://img30.imageshack.us/i/1270061963.jpg/
http://img708.imageshack.us/i/1270111018.jpg/
http://img687.imageshack.us/i/1275623944.jpg/
http://img153.imageshack.us/i/1276172681.jpg/
<#taps>
Rowlend
Ez Gary Coleman(Isten nyugosztalja)? 😄

GET OVER HERE!

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Talán körül kellett volna nézni a fórumon, kedves csillagász mester és nem beböfögni ide a marhaságodat.De a bannert is elég lett volna megnézni <#lama>

1.Tango azért van ez mert nincs online server mert CB-nek vége és OB 30.-án kezdõdik azaz holnap addig várni kell sajna.
2.Tomy Lee köszi a választ és tudom hogy lehet majd updatelni csak nem ajálnják...és mivel újra tettem tegnap gépet win7 el ezért nincs CB client és akkor már inkább majd letöltöm OB client <#idiota>
datango
köszönöm szépen a segítségedet, tegnap este töltöttem le a játékot , az elobb instaláltam fel. na mármost annyit értek hozzá kb mint te a csillagászathoz szal <#taps>

Tippelj!

Megy szépen gond nélkül

Megy CB kliensel is majd csak frissíteni kell.

datango
feltelepítettem a játékot , és amikor beszeretnék jelentkezni beirom a felhasználónevemet és kódomat , akkor kirja hogy failed to connect to server és kilép a játékból, ez miért van?

Amúgy ez ugye mûködik win7 el is? Mert ezzel nem tudtam még kipróbálni csak XP-vel a CB-t.
Igen, de azért jó lenne ha még ma lelehetne tölteni a client és nem holnap reggel kéne... :S
Rowlend
De megemlítették még múlt héten hogy, szerdán kezdõdik nem? Mert ha igen akkor nincs gond 😊

GET OVER HERE!

Hát igazán jó lenne ha legalább egy OB client linket felnyomnának :S
pxxl
még mindig nincs infó az OB-rõl, hogy most holnap lesz a kezdés, vagy nem :S

All hail the double x!

Egyébként, ha már closed beta tesztelt valaki tudhatja hogy az ajándék nem = OB utáni kari törléssel csak egy fajta ajándék a fejlesztõktõl amiért így kitudtak javítani bugokat és azért mostanában már nem szokott wipe lenni OB után de ajándék mindig van CB után😛 reménykedjünk xD
pxxl
újabb fejlesztõi infó

Egész Neha-ban lesznek új npc-k, az Ellam Trading tagjai. Itt lehet beváltani majd az új Ellam arany érméket speckó cuccokra.

Ellam arany érméket a köv képpen szerezhetünk:
Magadnak farmolhatsz kül. ásványokat, vagy vehetsz az aukciós házban, amit be lehet váltani Ellam arany érmékre.

All hail the double x!