1490
-
Swarn #850 Mikre érdemes jackpotolni? Ha meglesz a lvl5 iszonyat erős leszek új dagger , vért , sisak.. :D -
Torteliii #849 swarn neked mi az ingame neved?:D -
Swarn #848 Már van egy csomó orange cumóm, ládákból nyitottam. -
Torteliii #847 az számít meik chanelen vagyok hogy lassam ha valaki online friend listen???:D -
Swarn #846 Jah, hogy a Fox ilyen ritka izééé... 3-an ütünk egyet, szegénynek még meg sem jelenik már nyomkodjuk a Tabot az megis döglik :D -
Torteliii #845 Swarn térkép nem segít? nyilak kérdőjelek stb. összes quest mobot jelzik.... -
Swarn #844 Nem találok sima foxot... :S -
Torteliii #843 lehet nekem is jobb lesz most mer craftoltam ringeket meg necklacet meg stb ien cuccokat +300-400 def lett mindjárt ki probálom Row te mostanában voltal fönt mer en valamiért nem latom sokszor, volt olyan csavoka ott állt mellettem és friend listen nem irta hogy online...nem tudom miért van... -
#842 Én most vagyok 13as szintű és eddig nem esett gondom az ellenfelekkel.Sőt jobban bírom mint jó pár kaszt :D -
Torteliii #841 Jó ez a baltás wari csak mondjuk elég nehéz questezni egyedül 10 fölött amikor van pár erősebb mob. Amúgy én is metineztem 2napot mer oan sok a hülye benne meg ratyi...nem tudom mi a hasonlóság mer teljesen más ha gombok hasonlítanak az nagy cucc:D Na de ez eddig bejön -
Swarn #840 Azt írják, hogy a Healer a legközelebbi nagy patchel fog jönni -
#839 Vannak bizony.Általában küldikbe kapod
Íjászokat azért keresik mer távolról tud sebezni.Tőrösöket nem tudom. -
Swarn #838 Dagger Rangereket mennyire keresik partyba? :s -
Swarn #837 Pupuci, köszi a Daggert, nagyon cool :D Vannak bossok? -
#836 Íjász legyél azok nagyon hasznosak főleg ha partyba vannak. -
#835 lehet az lesz am :) -
#834 10, de ha akarsz venni hozzá eszközt, akkor láthatod is :) -
Pupuci #833 Postázva. -
Swarn #832 Hányas szinttől lehet horgászni meg gyökereket gyűjteni? -
Swarn #831 Legyél Kaszás Mage :) -
#830 még mindig nem tudtam dűlőre jutni, hogy melyik legyen a fő karakterem :(
kardos wari, nyilas ranger, vagy a kaszás mage -
Swarn #829 Pupuci, akkor küldöd a Daggert? -
#828 ok. -
#827 1980as játék -
#826 akkor meg pláne :D. -
#825 gyanítom h nem is éltél még akkor (én sem) :D -
#824 csak a ranger a többi marad a földön. -
#823 Island of Kesmai
erről meg életemben nem hallottam. -
Swarn #822 Most nézem, hogy meditálás közbe egy picikét fel repül a levegőbe ... :) -
Swarn #821 Swarn a nevem... Questeket hogyan tudok csekkolni? -
#820 felesleges is sztem :) meditálj aztán kész -
#819 #807 -
Swarn #818 Megtaláltam az MP potiont, de iszonyat drága... :S -
Pupuci #817 Persze.Írd meg a neved és postázom. -
#816 Én is minden harcos cuccra :D -
Swarn #815 Pupuci nekem kéne :) Ingyen megkaphatnám? ^^ -
Swarn #814 Hol lehet venni kék italt? -
Pupuci #813 Én mindenféle íjjásznak való cuccra "vevő" vagyok ;)
Ezt pedig fel tudom ajánlani ha kell valakinek.Nekem ez megint mixből jött össze :P
-
#812 jah az akkor van ha a rage "megtellik". akkor lehet aktiválni X-el, aztán darálás :) rare mobok ellen pl megéri feltolni... -
Swarn #811 Woww!!! Ez a dash nagyon tetszik, meg a 2. tőrös skill :D Volt a kari feje felett valami karika rákattintottam át átváltozott egy g3c! nagy denevérré és daráltam a kis mókusokat... :D