1490
-
Torteliii #890 loool ez a quest neve: man in black -
Torteliii #889 én meg azért most játszok inkább mert hétvégin nem leszek:D -
Torteliii #888 egyedül meg olyan uncsi:D -
Torteliii #887 pixxel te most meik kariddal játszol mer az a Dandelion nevűre azt irja hogy nincs -
#886 Én még csak 13as szintű vagyok de nem is nagyon játszok :D Majd jövőhéttől talán jobban ráérek és akkor belecsapok a lecsóba -
#885 itt már regeletem de nem tudom a gémet elinditani... lehet hogy béna vagyok de ilyenkor most mivan? -
#884 open béta van, szal regelj
http://martialempires.gamigo.com/ -
#883 Hát persze mivel Nyílt béta van -
#882 nem tud valaki béta kulcsot adni nekem mert látom már nem lehet igényelni.. -
WNW #881 En is ugy ertelmeztem, vissza is kocogtam.. Csakhat ott megtalalni egy bujkalo katonat....... A baj az, hogy a CB alatt volt egy hasonlo bug-om, azon nem birtam atverekedni magam.. Ott meg is alltam.. -
Torteliii #880 gameban Torteliii a nevem vegyetek föl friend listre!!! -
Torteliii #879 dolgozom rajta 5 perc és lvl 15:D
Ti hogy álltok?:D valaki 25 közelbe?:D -
#878 lvl 25 kell hozzá. megvan? :) -
Torteliii #877 nem tudjátok hol lehet guildot csinálni és hol és menyibe van???? -
Torteliii #876 nem 100% de ott nem a nagy varosba kell vissza menni??? én ugy emlékszem de nem biztos ugyanaz
-
#875 Nekem is ez van.És Officer Yull a küldetést adja de leszartam és mentem tovább -
WNW #874 Ooo.. Van egy kuldetesem.. Az a cime, hogy "Road to Fame".. Egy Officer Yull nevu foszerrel kellene beszelnem.. Viszont hiaba jelolom ki, a map nem mutatja, hol is van az illeto.. Otlet..? Hol talalom, hasonlo..? -
Torteliii #873 öcsém ez mien má én is meghaltam meg a quest boss is xDDDD -
Swarn #872 Egy nap alatt 7 oldalnyi Martial Empires videót pakoltak fel youtubera -
Swarn #871 vagy abban a körben ami itt felül pörög -
#870 Lehetne olyasmi hogy egy kis kockában gameplay vagy a trailer menne :D -
#869 ok, akkor rágyújtok -
Swarn #868 pixxel, csinálj amit akarsz.. :) -
#867 kellene egy új banner, mert ez annyira nem tetszik...
van valami ötletetek? a hiv. oldal alapján kellene sztem, akár lemásolni kisebben. gondolok itt a regisztráció beírására, faq, infó berakása (magyarul) stb.
bár a hiv. oldal elég szedett-vedett, és 1-2 helyen hibás is. :D -
Gibor #866 Ha megnézed az egy magyar falu. -
Torteliii #865 ti amúgy melyik channelen játszotok??? -
Torteliii #864 sőt a jános az majdnem magyar jános mer ugy van írva hogy Hungry Janos xD :D -
#863 aham már cb alatt is feltűnt mindenkinek :D
van magyar vonal is benne. lehet h egy programozó vagy valami :D később is lesznek magyar nevek, szavak név ként. (korhaz pl) -
#862 Tamás és Gábor is van ott :D -
Swarn #861 Észrevettétek, hogy van egy Karoly nevű NPC és nem sokkal melette egy Janos nevű? :D -
Swarn #860
Karakterem :) -
#859 jah insignia! az első (suricat killer) az quest reward, utána majd moboktól esik különböző tulajdonságú insignia. kb 10 szint körül :)
én eladtam mert felesleges. suricat-et max lvl3-4-ig kell ölni :D -
Pupuci #858 Majd kapsz ilyen érme szerű szart, azt ha felteszed lesz titléd. -
#857 mi? -
Torteliii #856 de az nem kettő az a 821 eddig volt...de biztos számít channel mert azt írja nincs ien szal ez ciki:S na mind1 -
Swarn #855 Tittlet hogyan lehet berakni? -
#854 Te is olvass vissza :D kétszer is leírta -
#853 de te sem olvasol vissza, 2x is leírta már a nevét. mily meglepő, Swarn néven jáccik... :D -
#852 felesleges is ütni ha nem vagytok partyban, és nem a tied a mob, csak a másiknak segítesz :) -
Torteliii #851 te nem olvasol vissza egyet sem csak írsz?
kérdeztem valamit