Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
loool ez a quest neve: man in black
én meg azért most játszok inkább mert hétvégin nem leszek😄
egyedül meg olyan uncsi😄
pixxel te most meik kariddal játszol mer az a Dandelion nevûre azt irja hogy nincs <#pias>#pias><#confused>#confused>
Én még csak 13as szintû vagyok de nem is nagyon játszok 😄 Majd jövõhéttõl talán jobban ráérek és akkor belecsapok a lecsóba
GET OVER HERE!
itt már regeletem de nem tudom a gémet elinditani... lehet hogy béna vagyok de ilyenkor most mivan?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
nem tud valaki béta kulcsot adni nekem mert látom már nem lehet igényelni.. <#zavart1>#zavart1>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
En is ugy ertelmeztem, vissza is kocogtam.. Csakhat ott megtalalni egy bujkalo katonat....... A baj az, hogy a CB alatt volt egy hasonlo bug-om, azon nem birtam atverekedni magam.. Ott meg is alltam..
gameban Torteliii a nevem vegyetek föl friend listre!!!<#boxer>#boxer>
dolgozom rajta 5 perc és lvl 15😄
Ti hogy álltok?😄 valaki 25 közelbe?😄
Ti hogy álltok?😄 valaki 25 közelbe?😄
nem tudjátok hol lehet guildot csinálni és hol és menyibe van????
nem 100% de ott nem a nagy varosba kell vissza menni??? én ugy emlékszem de nem biztos ugyanaz
Ooo.. Van egy kuldetesem.. Az a cime, hogy "Road to Fame".. Egy Officer Yull nevu foszerrel kellene beszelnem.. Viszont hiaba jelolom ki, a map nem mutatja, hol is van az illeto.. Otlet..? Hol talalom, hasonlo..?
öcsém ez mien má én is meghaltam meg a quest boss is xDDDD<#mf1>#mf1><#violent>#violent>
Egy nap alatt 7 oldalnyi Martial Empires videót pakoltak fel youtubera
vagy abban a körben ami itt felül pörög
pixxel, csinálj amit akarsz.. 😊
kellene egy új banner, mert ez annyira nem tetszik...
van valami ötletetek? a hiv. oldal alapján kellene sztem, akár lemásolni kisebben. gondolok itt a regisztráció beírására, faq, infó berakása (magyarul) stb. <#nemtudom>#nemtudom>
bár a hiv. oldal elég szedett-vedett, és 1-2 helyen hibás is. 😄
van valami ötletetek? a hiv. oldal alapján kellene sztem, akár lemásolni kisebben. gondolok itt a regisztráció beírására, faq, infó berakása (magyarul) stb. <#nemtudom>#nemtudom>
bár a hiv. oldal elég szedett-vedett, és 1-2 helyen hibás is. 😄
All hail the double x!
Ha megnézed az egy magyar falu.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ti amúgy melyik channelen játszotok???
sõt a jános az majdnem magyar jános mer ugy van írva hogy Hungry Janos xD 😄
aham már cb alatt is feltûnt mindenkinek 😄
van magyar vonal is benne. lehet h egy programozó vagy valami 😄 késõbb is lesznek magyar nevek, szavak név ként. (korhaz pl)
van magyar vonal is benne. lehet h egy programozó vagy valami 😄 késõbb is lesznek magyar nevek, szavak név ként. (korhaz pl)
All hail the double x!
Észrevettétek, hogy van egy Karoly nevû NPC és nem sokkal melette egy Janos nevû? 😄
Karakterem 😊
jah insignia! az elsõ (suricat killer) az quest reward, utána majd moboktól esik különbözõ tulajdonságú insignia. kb 10 szint körül 😊
én eladtam mert felesleges. suricat-et max lvl3-4-ig kell ölni 😄
én eladtam mert felesleges. suricat-et max lvl3-4-ig kell ölni 😄
All hail the double x!
Majd kapsz ilyen érme szerû szart, azt ha felteszed lesz titléd.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
de az nem kettõ az a 821 eddig volt...de biztos számít channel mert azt írja nincs ien szal ez ciki:S na mind1
Tittlet hogyan lehet berakni?
de te sem olvasol vissza, 2x is leírta már a nevét. mily meglepõ, Swarn néven jáccik... 😄
All hail the double x!
felesleges is ütni ha nem vagytok partyban, és nem a tied a mob, csak a másiknak segítesz 😊
All hail the double x!
te nem olvasol vissza egyet sem csak írsz?
kérdeztem valamit
kérdeztem valamit
Mikre érdemes jackpotolni? Ha meglesz a lvl5 iszonyat erõs leszek új dagger , vért , sisak.. 😄
swarn neked mi az ingame neved?😄
Már van egy csomó orange cumóm, ládákból nyitottam.
az számít meik chanelen vagyok hogy lassam ha valaki online friend listen???😄
Jah, hogy a Fox ilyen ritka izééé... 3-an ütünk egyet, szegénynek még meg sem jelenik már nyomkodjuk a Tabot az megis döglik 😄
Swarn térkép nem segít? nyilak kérdõjelek stb. összes quest mobot jelzik....
Nem találok sima foxot... :S
lehet nekem is jobb lesz most mer craftoltam ringeket meg necklacet meg stb ien cuccokat +300-400 def lett mindjárt ki probálom Row te mostanában voltal fönt mer en valamiért nem latom sokszor, volt olyan csavoka ott állt mellettem és friend listen nem irta hogy online...nem tudom miért van...
Én most vagyok 13as szintû és eddig nem esett gondom az ellenfelekkel.Sõt jobban bírom mint jó pár kaszt 😄
GET OVER HERE!
Jó ez a baltás wari csak mondjuk elég nehéz questezni egyedül 10 fölött amikor van pár erõsebb mob. Amúgy én is metineztem 2napot mer oan sok a hülye benne meg ratyi...nem tudom mi a hasonlóság mer teljesen más ha gombok hasonlítanak az nagy cucc😄 Na de ez eddig bejön<#violent>#violent><#email>#email><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>