1490
  • Panzeradler #1010
    Nekem tetszenek pixxel dizájnjai, remélem ide is lesz valami fasza:)
  • pxxl
    open beta te szerencsétlen! bárki regelhet és megnézheti a játékot meg am sincs kikötés, h nem lehet beta képeket kirakni. istenem...fájdalmas vagy
  • Tomy Lee
    Meg szúrsz be képet bétáról,hatalmas GZ noob,kár,hogy nem banolnak de még akár szólhatnék is..
  • pxxl
    na hát arra rájöttünk pár nap alatt, hogy az IQ-d meg az életkorod is kb 14...
    kinek milyen "lelkességét" vettem el? (lelkesedését am)

megnyitottad a topikot hurrá, thx.

aztán leszartad, én hoztam 99%-ban minden infót, figyeltem a fejleményeket, és még neked van nagy arcod... :/
  • Tomy Lee
    Engem hülyézel le te kis majom,vegyél már vissza kis senki LOL
    Ahoz értesz,hogy topikokat rombolj le a xar dizájnaiddal és veszed el mások lelkességét
  • pxxl
  • pxxl
    LOL hát te hülye vagy xD válaszolsz a fél nappal ezelötti hsz-edre, az a leállás kb 10 perc volt, azóta legalább 3 ingame kép érkezett, meg am is tudjuk!
  • Swarn
    Ha érdekel valakit, tudok craftolni +4-es vállvédőt meg innerarmourt.
  • Tomy Lee
    Meg is nyitották!
  • xido
    csak tudnám miért blokkolták
  • Swarn
    Mert a másik regét "kitiltották".
  • pxxl
    és? miért kell emiatt új reg?
  • xido
    Na új karit kezdtem új regen...és most az elején elbohóckodtam a cube-combine cuccossal..gyakorlatilag az összes kezdő felszerelésemet
    sikerül mindből ilyen semmire se jó követ csinálni,így ott állok pucéran és csórón a főtér közepén..asszem eddig bírta a lelkesedésem a játék iránt,ma már fáradt vagyok újra fantáziát látni benne:))
  • Torteliii
    Mekkora zavart kelt egy kis világosság:D xD
    amúgy az jó kösz Pupuci...
  • Gibor
    Nőjetek már fel :S Előszöris nem a 20kb al van baj, hanem minek van az a fehér rész? nem egyszerűbb kijelölni másolni és egy 200x200 as képet teszel be nem egy 640x470s képet, és ugyanúgy látható minden... Mellette a fél banda itt azt se tudja miről beszél, hülyeségeket irkál, jelentéktelen semmi baromságokat, kicsit szedjétek már össze magatokat.
  • Pupuci
    Használd ezt és bármekkora képet linkelhetsz.
    Ez például 1 megás fájl.

És nem kötözködök :D
  • Torteliii
    ne kötöszködj swarn tudom hogy kell kivágni de így többet ki lehet belöle szedni így is alig fér bele a 20kb-ba
  • Gibor
    Te talán tudod? :O
  • Swarn
    Nem nagy titok, csak nem tudja, hogy kell kivágni :D
  • pxxl
    nagy titok lehet a fehér részeken...
  • Torteliii
    igaz ez boss utan van szoval van benne par poti:D

• Torteliii
  • xido
    hát ezeknek a support rendszerük kaotikus..istennek nem találok olyat,hogy törölhessek regisztrációt..siralmas..
  • Swarn
    Beszéljen a kép helyettem:

• xido
    még csak 9ig jutottam,de asszem szünet..elég is volt hirtelen..account block után csináltam másikat most..de a tököm se fog újra végig sasszázni a hörcsöglófaszokon:)
  • Swarn
    Íjat nem craftolok, csak daggereket meg ékszereket
  • Pupuci
    Ha valami f*sza íjat kraftolsz remélem gondolsz rám ( és nem csak gondolsz ) :)
  • Swarn
    Közben megtaláltam és crafoltam néhány jó cuccot :D
  • Torteliii
    swarn azt hiszem hogy a craftolos helyek melletti merchantnál
    és csak az egyiknél mert olyan helyen 2 is van...
  • Torteliii
    swarn te neked meg írtam gameban letiltottad whispert vagy mi?:P
    amúgy milyen üres minden server mantience után:P
  • Torteliii
    lvl 18 6624hp, 5532mp, 480-658 attack, 2505 def
    am ebben nem leszenk class szerinti armorok???
  • xido
    jaja..én..de ha nem enged be ez a mocsok...másik reget meg nem igazolt vissza:)
  • Swarn
    Nem tudjátok melyik boltban lehet venni poor accessory racket?
  • Swarn
    Xido téged láttalak, te vagy xid0? :D Beszéltünk is de nem sokat... ha rangert kezdesz akkor küldök daggert. Lv5 green
  • xido
    9es szinten volt 3600 körüli HP emlékeim szerint,de most nem enged be,lehet kezdem elölről másik regisztrációval..aztán ha még egyszer blokkol valamiért..akkor lehúzom a klotyón:)
  • Swarn
    Nektek most mennyi HP-tok, Attackotod, Defetek van? Szintet is írjatok
  • xido
    "The account has blocked"...Na mi a tosz,kibannoltak vagy szakadt a vonal,aztán bent ragadtam még a szerveren?..Vajon mennyi az idle,míg lelépteti a passzív játékost?:)
  • Torteliii
    pixxel szerintem jó lett:P illik a játékhoz...hajrá
  • pxxl
    hurrá
  • Swarn
    Dobtak lvl10es zöld vértet