Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íjászokat azért keresik mer távolról tud sebezni.Tõrösöket nem tudom.
GET OVER HERE!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
kardos wari, nyilas ranger, vagy a kaszás mage <#nemtudom>#nemtudom>
All hail the double x!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
errõl meg életemben nem hallottam.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ezt pedig fel tudom ajánlani ha kell valakinek.Nekem ez megint mixbõl jött össze 😛

All hail the double x!
Together we'll fly someday...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
mennyünk vissza a legelejére. minden mmorpg az Island of Kesmai-ra épul. 😄 vazze halál mind1 mi honnan van koppintva. :/ játék, jó, ingyé', csá 😊
All hail the double x!
GET OVER HERE!
😄.
de amúgy tényleg szép graf, ezen a képen is látszik<#eljen>#eljen>, metin meg graffal elhúzhat a sunyiba, le van maradva ettõl.
- ne használjátok az aukciós házat, mert eltûnnek belõle a cuccok
- van 1-2 teleport a térképen, ami nem került bele a játékba, ha használjátok azokat, akkor a pénzt levonja, de nem történik semmi.
(legalább jelölték volna valahogy h melyikek hibásak -.-)
amint tudják javítják a hibákat.
All hail the double x!
De végre sok új ruha, fegyver van 😊
Ami idegesítõ, hogy most sokan vannak, és kb egymást kell ölni 1-2 MOB-ért :/ na mind1, ez legyen a legnagyobb baj 😊
All hail the double x!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
és lehet retek, lehet nem, engem hidegen hagy az is és ez is 😄.
csak tökre hasonlít kinézetre, ott van a kis tároló bizbaza, a feladatok is tök úgy jönnek, mi a különbség? a szebb grafika 😄.
szal lehet nem nézem ezeket, de mikor bemegyek egy ilyen topikba, h na milyen új cucc jött, akkor látom, h kiköpött ugyanaz 😄, max vmi picit más benne.
namind1.