1490
  • pxxl
    egyelőre ennyi van meg
  • byzhouse
    de miért futnak egy helyben a karakterek koreai játékokban? :/
  • Swarn
    Le is állt... :) Éppen meglett a 10 lvl és vele együtt az 5000 HP
  • pxxl
    tudjuk
  • teddymac
    server off
  • pxxl
    OLVASD EL A LEÍRÁSÁT!
  • xido
    Na micsoda?
  • Swarn
    Meg van a Zorian killer-es tittle, most már csak azt kéne tudnom mik ellen erősít. :D
  • Gibor
    Tejóég. Komolyan ez siralmas.
  • pxxl
    Battle Ground
  • pxxl
  • Swarn
    Megöltem valami Nan Shaulat 10-es mob és szerintem named
  • teddymac
    BattleG. az micsoda ?
  • xido
    Jaja..tegnap is..minden második sor...csukd be,úgyis itt beszélünk,nem ott:D
  • teddymac
    Megy
  • Swarn
    Én most bent vagyok a játékba de tele van spammolva közös chat.... goldbuy meg ilyenek
  • Swarn
    Megy már a játék?
  • Tomy Lee
    Charge nagyon profi
  • Rowlend
    Én a megmaradt fölösleges pontokat általában Kard skillekre rakom :) Néha nagyon is hasznos
  • pxxl
    többit is magas szinten éri meg dualra tanulni. addig feleselges sztem.
  • Swarn
    Megy már a játék? Akkor mostantól CH4 a "magyar CH-ja"?
  • Tomy Lee
    Warrior-nál nincs értelme több ágra tenni mikor fejlődsz még viszont majd max szinten szerintem sword ág is kell meg spear is ha pvp-re kell warri.Max szinten tehát lehet majd valami jó kis hybrid harcos.
    Elején csak 1 ágra tegyél pl sword vagy éppen spear vagy axe de csak egyet feat-elj sz.tem meg persze a common skillek hasznosak
  • pxxl
    gyakorlatilag van, mert azt a fegyvert kapod meg az elején. meg ha már kardost kezdesz, akkor eleve az a skill fa indul meg. miért ne lenne értelme. lehet dual weapon-t is talnulni, azért lehet a kategórián belül minden fegyvert használni gondolom.
  • xido
    Na mondjuk ez is igaz..

Amit nem értek..van a harcos..lehet kard/fejsze/lándzsa....most az elején van értelme kiválasztani bármelyiket is,ha menet közben úgyis használhatom bármelyiket?..mert tegnap meglepődtem ám,hogy kardot is használhattam a lándzsa helyett és fejleszthettem abbeli képességet is..
  • Tomy Lee
    PvP-re jól jön az ugrálás
  • Tomy Lee
    Én is,hogy te legyél de majd meglátjuk kinek adják meg.
  • Swarn
    Már van szerver? Egyébként benne vagyunk a legnépszerűbb topikokban... :D
  • xido
    Azon gondolkoztam,hogy minek bele ugrás,ha nincs dramaturgiai jelentősége?..Pl miért nincsenek az ilyenekben platformos/ügyességi részek,csapdás/ugrálós részek..mert csak annyira,hogy át tudom ugrani a kerítést..felesleges..másik meg..ugrás után bukfenc..olyan szép lenne,kicsit akciósabb,kicsit látványosabb:)..Valamint továbbra is hiányolom,hogy puszta kezes kombókra nem építenek egy játékban sem..ütésre/rúgásra...és hát amit írtak is,hogy néha egymással versengve kell dögöket ölni..pl a legelején kell 6 rókaprém..hát kb 2 róka respawnolt folyamatosan a környéken és kész..:))
  • pxxl
    mellesleg ellenvetem
  • Tomy Lee
    Későbbiekben lesz BG jobb mikoris tapasztaltabb játékosok lesznek viszont már most is így random nagy fun:Pp
  • pxxl
    sok béna úgyis elbssza az egészet -.- CB-n is ez volt. kergették középen a népet. eleve nem szabad beendegni őket. 4-5 ember simán tudja fogni a "sarkokat" egyedül a maci lehet probléma :)
  • Tomy Lee
    Ha akár az egyik zónában levő party noob akkor az hamar lehet fail mert mire odaérnek többiek addigra boss már üti a Seal-t középen:(
  • Tomy Lee
    Amiről viszont nem írtunk még az a battleground,háát nem könnyű.
    Egy megoldása van be kell állni spawm zónákba ami a 4 szélen helyezkedik el
  • pxxl
    meglátjuk...még várok kicsit, h mi lesz :)
  • pxxl
    írtad?
  • Swarn
    Készül már az új izé ide felülre?
  • Tomy Lee
    Persze,hogy jobb lett ezeket meg már írtam...
  • pxxl
    te hol jártál eddig?

- szebb grafika
    - új stuffok
    - javítottak csomó mindent (pl a futás is sokkal jobb lett)
    - lassabb szintlépés
    - kisebb drop rate

lényegében sokkal sokkal jobb mint a CB volt...
  • Tomy Lee
    De tudod még ki kell tapasztalni lvl20+ mert el kellett mindent kezdeni elölről
  • Tomy Lee
    Annyiban esetleg,hogy lassabb a szintezés:D
    Úgyhogy ideje elkezdened most még időben ismét:P