1490
-
Tomy Lee #1050 Szerintem behalt az upgrade-elt CB kliensem,eddig bírta:D
Töltöm OB este leszek -
Pupuci #1049 Olyan 13 körüli ha jól emlékszem :) Nincs sok időm játszani meg hát szegény íjász eléggé el van baltázva szerintem.Nem könnyű vele a menetelés :( -
Torteliii #1048 pedig nem találtam más megoldást... esetleg restart gép vagy net újra cstlakoztatás -
#1047 pupuci hanyas vagy? -
Tomy Lee #1046 2 órája nem enged be de türelmes vagyok,várok:-) -
Torteliii #1045 ha kidob varni kell 5 percet vagy többet ennyi.. -
Tomy Lee #1044 Error code 108 ezt,hogy sikerült megoldanod?Azt hiszem neked volt ilyen és ma én se tudok belépni ez miatt -
Torteliii #1043 van valaki 25 közelébe?:P -
Pupuci #1042 Van ;) -
xido #1041 router..tűzfal..vírusírtó..valami nem blokkolja/tiltja? -
#1040 Hát ez kész, semmi baj a kapcsolattal amint beleütök első mobba belagzik ez a ratyi... nemhogy ledobna, előbb végig nézem, ahogy üt engem az az izé és meghalok -
#1039 Hanyasok vagytok?
A bow expert-re érdemes pontot tenni? Nekem 3-as, de már -24% def. -
#1038 jelen ;) -
#1037 Van -
#1036 van itt íjász rajtam kívül? -
Torteliii #1035 nekem is ez a bajom pedig az internet flottul megy szerintem a szerverrel van baj vagy nem tudom... -
Tomy Lee #1034 Kösz bye -
Swarn #1033 Csak bossolás közben tud ledobni, tuti, hogy mire visszamegyek, már halott a karim... mert ugye akkor is sebez, ha már ledobott... -
#1032 Nekem kéne de bocs most nem tudok felmenni -
Swarn #1031 Eladó néhány +3-as, +4-es innerarmour és vállvédő, írj rám a játékban ha kell, nevem Swarn. -
xido #1030 Na kicsit én is haladtam..tapasztalgatok...tetszik ez a fegyver/páncél fejlesztés vérkövekkel vagy mikkel...nem tudom a kovácsnál miben tud még többet,de jó,hogy max.a kövek vesznek oda,a felszerelés nem..
Aztán a másik...nem kezdtem még utána nézni a honlapon...halászni/bányászni/aratni..hogy lehet?..vettem sarlót,vagyok már 10es..de semmi se történik..tippelem,hogy valahol tanulni és kéne vagy valami könyv..de hol..kinél?..ilyen alapon még nem vennék csákányt meg pecabotot potyára,amíg nem tudom,mi hibádzik..meraszongya...az eszközöd nincs hozzá..kézbe nem tudom hogy lehet venni,se jobbklikkel se mással nem jutok dűlőre:) -
Swarn #1029 a bitangját 8k-t criteltem db-vel -
Swarn #1028 Glowing Small Terre Scrap-t honnan szerezhetek? -
Swarn #1027 Én úgy vettem észre ez teljesen random dolog, most kb. 2 órája semmi probléma vele, akkor meg 10 percenként..és csak annyit csináltam hogy 10 percig tálcára raktam a játékot és fórumot olvastam, de kétlem hogy ez befolyásolná -
Pupuci #1026 Tudom, hogy sokra nem mész vele de szintén t-nyál és még sohasem dobott le.Valami torrent vagy mittudom én mi nem megy a háttérben ? -
Tenkory #1025 Swarn nekem is ugyanez a problémám. Ingame már írtam Gmnek de egyből nálam kereste a hibát. Nemis laggolok meg semmi és csak úgy ledobál állandóan. Más MMOk mennek de ez nem. Nemtom hogy a T-Foslinak köszönhetem e ezt de énmár nemtok vele mit kezdeni, Windows SP3, tűzfal+vírusírtó off...ígyse megy. -
#1024 Köszi -
Swarn #1023 alt+y -
#1022 Mi a switch weapon gyors gombja? Am engem is megtaláltok Tekai néven ranger bowos. -
#1021 Az fasza :) -
Swarn #1020 Uhh... ledobál 10 percenként a játék, ez így nem jó :) -
Gibor #1019 Úristen, -fav, 10évesekkel nem fogok vitatkozni, arról nem tehetek hogy nekem még a GM azt mondta hogy lesz wipe OB után... De amúgy durva hogy úgy beszélsz mint aki 30éves és lenézően, hát mitne mondjak siralmas a másik dologról ne is beszéljünk amit nem itt a topicban műveltél... Inkább hagyom a topicot nem írok nem olvasok, valahogy fent a játékba értelmesebb magyarokkal találkoztam... De inkább nem is írom le hogy mi hol mikor mi lesz, felesleges. Bye! Tomy Lee, remélem egyszer felnősz, és aztis remélem hogy egyszer nem fogod a 12éves "noob lol gz" szavaidat használni ^^ és jut eszembe, ha a szád nagy legalább a nyelvtan menjen annyira mint a pofád... Mondjuk magyar órára minek bejárni igazad van. -
Swarn #1018 Avalanche, van egy +4-es Trainer's Vest (inner armour) 272 def 31+100 def rate -
Tomy Lee #1017 Te meg az én szememben itt csökkentél nullára #996
"Mellette a fél banda itt azt se tudja miről beszél, hülyeségeket irkál, jelentéktelen semmi baromságokat, kicsit szedjétek már össze magatokat."
Szal ne fényezd magad Gáborka de lényeg,hogy lesz wipe mi? lol:)))) -
Swarn #1016 Szerintem pixxel csak viccként gondolta az #1004-es üzenetet. Legalábbis nekem nem tűnt sértőnek, erre reagált kicsit keményen #1006. Kész is a vita... :D -
Swarn #1015 Oké, dolgozok rajta, csak kifogytam a poor leatherből... :D -
Gibor #1014 Tejóég... mi van itt?
Tomy Lee: Ne gyerekeskedj már és szerintem egy fórumon hanyagold a "GZ noob" jelzőket, magadat írok le a viselkedéseddel... Mondjuk már leírtad eléggé szóval az én szemembe lejjebb nem nagyon fogsz menni. -
#1013 Én elfogadom köszi Avalanche -
Tomy Lee #1012 Remélem nem:) -
Tomy Lee #1011 NC