1490
  • crackyS
    és mit gondolsz, bowos ranger vagy wheeles mage erősebb?
  • xido
    Én azzal vagyok és tetszik..klasz skillekkel elég jól darál...pörgés/csingcsing/másik pörgés/sittysutty/szuperhutty...és kész a legnagyobb dög is:)))
  • Pupuci
    Closeden az volt az első karim.Vegyesek voltak vele az érzéseim.
    Egész jól aprít csak figyelni kell rá mert viszonylag hamar leápolják.De ha okosan tolod nincs vele gond.Szerintem a három közül ( kaszásbaszás, kardos) ez a legjobb.
  • Pupuci
    Ja.Az fasza rangernek.
  • crackyS
    wheeles mageről mit gondoltok? gyenge? erős?
  • Pupuci
    De.Kraftoltam magamnak egyet.Eredetileg hármat akartam de már az első +4-es lett így nem kellett többet legyártanom.

• crackyS
    ja, most nézem te wari vagy, én meg ranger, akk lehet nem is olyan cink ez a 600 :O
  • crackyS
    lol, én 16 vagyok és vmi 600 körül van attackom...Oo
  • pxxl
    kevesek vagytok ti ahhoz h engem kiűzzetek innen. nincs mondani valóm nektek, a kérdéseket majd megválaszoljátok, ha tudjátok...lenne még infóm számotokra, de nem vagytok rá méltók. majd alakul még itt valami, meglepi lesz stb. mind1 majd majd :)

#1071: mit bénázol már xD

#1078: te beszél magyar?
  • xido
    meg vga direct x függő is...munkahelyen jézusom a grafika,mert a futhatóság miatt inkább minimumon minden...otthon ,eg úristen maxra tolva..
  • Torteliii
    meg véletlen nem zöld fegyód van? :D mer nekem nem az van
  • Tenkory
    Neki is ugyanaz a baja mint nekem, először nemtud a kliense csatlakozni a chatserverhez aztán pedig ledobja, mint nekem. Nekem is igy néz ki a játék mert lentebb vettem a grafikát jóval de ígyse működik.
  • Torteliii
    nem sokat a fegyver nő attackja...
  • Torteliii
    ehh ez mien má lol nem latom amit guildba irok meg a másét se-.-"""""""
  • Pupuci
    Én is csináltam egy favágót de neked lv 21-en nem kevés az az attak?
    Még csak 12 vagyok de van 767.

Meg mi a fenétől ilyen randa neked?
  • Tenkory
    8as chn vagyok, ott eltudtok érni
  • xido
    favágás:))))
  • Torteliii
    Bocsi előző kép alját elfelejtettem levágni :(

• Tenkory
    na megalapítottam a HUNcut nevű gyűjtőklánt:) a név önmagáért beszél..igy minden honfitárs észrevesz:D várom pmeket Seito névre:P
  • Torteliii
  • xido
    hehe..pénteken megkérdeztem,hogy ugyan már az első regisztrációm miért fogad Account has blocked-el bejelentkezéskor..mai válasz:
    "in most cases this means you have been banned from the system. This happens most of the time because people are using spambots in the game"

szakemberek lehetnek,ha nem tudják megkülönbözteti a spam-regeket a többitől:D

• Torteliii
    nagyon nagyon légyszí valaki küldjön nekem 4db poor leathert... a nevem: Torteliii pont mint itt
  • xido
    Hát..én ezt szilánknak mondanám..mikor előző karimmal elkezdtem ész nélkül cube-olni,akkor ment gallyra minden cuccom és lett belőle ez:D
  • Swarn
    az mindíg van :) egy óránként, szerintem hasonló mint cabalban chaos arena...
  • xido
    ahhááá..akkor ezért ugrál mostanában nekem a join BG üzenet néha..köszi:)))
  • Swarn
    Torteliii mennék segíteni, de most fasírtban vagyok a szerverrel
  • Swarn
    Na jó feladtam, ratyi a szerver nem lehet csinálni semmit, netemnek pedig semmi baja, BB...

Pupuci, az akkor van ha nem sikerül mit csinálsz... nekem combinenál volt.
  • Pupuci
    Így jobban látni egy kicsit.

• Pupuci
    Ez WTF?

• Tenkory
    nálam megint owned a szerver
  • Torteliii
    1.igazából nem kell jól szerepelni bg-n csak szerepelni kell:D
    2.de swarn nem komázom amikor a játékban nem írsz vissza

3. ha valakinek van lvl 20. as vagy nagyobb zöld cucca és nem kell neki főleg balta az nagyon megköszönném
  • Swarn
    Szerezz egy BG Coint, és add oda annak az NPC-nek aki Caealas Palace (vagy valami hasonló :] ) közepén áll. Akkor kapsz BG Coint, ha jól szerepeltél Bg-n!
  • Pupuci
    Lett volna egy órácskám játszani, erre tessék.Jó, tudom, hogy béta de akkor is.
  • xido
    14 körül vagyok...és van egy 10es küldetés..Road to fame..aminél sehol nem látom a célpontot a térképen...ettől függetlenül megy tovább az összes többi,de ezt nem nagyon értem...jár az agyam,hogy talán akkor kapom meg,mikor annak a csoportnak mindent megcsináltam..amiből még egy van..de ki tudja...
  • Tenkory
    még maguk a GMek se tudják mi a probléma a szerverükkel..
    Jelen pillanatban nekem néha az sem tűnik fel h armor van a karakteren, akkorákat ütnek mobok hogy olyan mintha defense nemis lenne. Illetve mióta lentebb vettem a grafikát jóval, már nem dobál le...szóval nemtudom h mi folyik itt:D de elég bizarr
  • crackyS
    ugyanaz...
  • Pupuci
    Én is meg tudtam csinálni mindent mégsem érzem különösebben erősnek a karaktert.

Megy ez a szutyok most? Mert én elindítani sem tudom, valami game.ver-t vagy mit nem tud letölteni.
  • crackyS
    Én 16-os vagyok, és eddig gond nélkül fejlődtem mindent megtudtam csinálni. :) És nem érzem gyengének a karaktert...
  • Swarn
    Drága daggerecském nem régen lépte meg a 18-at... (szerintem is sikerült kiűznünk pixxelt?)
  • Tomy Lee
    Többivel sem valami gyors!:)