1490
-
#1090 és mit gondolsz, bowos ranger vagy wheeles mage erősebb? -
xido #1089 Én azzal vagyok és tetszik..klasz skillekkel elég jól darál...pörgés/csingcsing/másik pörgés/sittysutty/szuperhutty...és kész a legnagyobb dög is:))) -
Pupuci #1088 Closeden az volt az első karim.Vegyesek voltak vele az érzéseim.
Egész jól aprít csak figyelni kell rá mert viszonylag hamar leápolják.De ha okosan tolod nincs vele gond.Szerintem a három közül ( kaszásbaszás, kardos) ez a legjobb. -
Pupuci #1087 Ja.Az fasza rangernek. -
#1086 wheeles mageről mit gondoltok? gyenge? erős? -
Pupuci #1085 De.Kraftoltam magamnak egyet.Eredetileg hármat akartam de már az első +4-es lett így nem kellett többet legyártanom.
-
#1084 ja, most nézem te wari vagy, én meg ranger, akk lehet nem is olyan cink ez a 600 :O -
#1083 lol, én 16 vagyok és vmi 600 körül van attackom...Oo -
#1082 kevesek vagytok ti ahhoz h engem kiűzzetek innen. nincs mondani valóm nektek, a kérdéseket majd megválaszoljátok, ha tudjátok...lenne még infóm számotokra, de nem vagytok rá méltók. majd alakul még itt valami, meglepi lesz stb. mind1 majd majd :)
#1071: mit bénázol már xD
#1078: te beszél magyar? -
xido #1081 meg vga direct x függő is...munkahelyen jézusom a grafika,mert a futhatóság miatt inkább minimumon minden...otthon ,eg úristen maxra tolva.. -
Torteliii #1080 meg véletlen nem zöld fegyód van? :D mer nekem nem az van -
Tenkory #1079 Neki is ugyanaz a baja mint nekem, először nemtud a kliense csatlakozni a chatserverhez aztán pedig ledobja, mint nekem. Nekem is igy néz ki a játék mert lentebb vettem a grafikát jóval de ígyse működik. -
Torteliii #1078 nem sokat a fegyver nő attackja... -
Torteliii #1077 ehh ez mien má lol nem latom amit guildba irok meg a másét se-.-""""""" -
Pupuci #1076 Én is csináltam egy favágót de neked lv 21-en nem kevés az az attak?
Még csak 12 vagyok de van 767.
Meg mi a fenétől ilyen randa neked?
-
Tenkory #1075 8as chn vagyok, ott eltudtok érni -
xido #1074 favágás:)))) -
Torteliii #1073 Bocsi előző kép alját elfelejtettem levágni :(
-
Tenkory #1072 na megalapítottam a HUNcut nevű gyűjtőklánt:) a név önmagáért beszél..igy minden honfitárs észrevesz:D várom pmeket Seito névre:P -
Torteliii #1071 -
xido #1070 hehe..pénteken megkérdeztem,hogy ugyan már az első regisztrációm miért fogad Account has blocked-el bejelentkezéskor..mai válasz:
"in most cases this means you have been banned from the system. This happens most of the time because people are using spambots in the game"
szakemberek lehetnek,ha nem tudják megkülönbözteti a spam-regeket a többitől:D
-
Torteliii #1069 nagyon nagyon légyszí valaki küldjön nekem 4db poor leathert... a nevem: Torteliii pont mint itt -
xido #1068 Hát..én ezt szilánknak mondanám..mikor előző karimmal elkezdtem ész nélkül cube-olni,akkor ment gallyra minden cuccom és lett belőle ez:D -
Swarn #1067 az mindíg van :) egy óránként, szerintem hasonló mint cabalban chaos arena... -
xido #1066 ahhááá..akkor ezért ugrál mostanában nekem a join BG üzenet néha..köszi:))) -
Swarn #1065 Torteliii mennék segíteni, de most fasírtban vagyok a szerverrel -
Swarn #1064 Na jó feladtam, ratyi a szerver nem lehet csinálni semmit, netemnek pedig semmi baja, BB...
Pupuci, az akkor van ha nem sikerül mit csinálsz... nekem combinenál volt. -
Pupuci #1063 Így jobban látni egy kicsit.
-
Pupuci #1062 Ez WTF?
-
Tenkory #1061 nálam megint owned a szerver -
Torteliii #1060 1.igazából nem kell jól szerepelni bg-n csak szerepelni kell:D
2.de swarn nem komázom amikor a játékban nem írsz vissza
3. ha valakinek van lvl 20. as vagy nagyobb zöld cucca és nem kell neki főleg balta az nagyon megköszönném -
Swarn #1059 Szerezz egy BG Coint, és add oda annak az NPC-nek aki Caealas Palace (vagy valami hasonló :] ) közepén áll. Akkor kapsz BG Coint, ha jól szerepeltél Bg-n! -
Pupuci #1058 Lett volna egy órácskám játszani, erre tessék.Jó, tudom, hogy béta de akkor is. -
xido #1057 14 körül vagyok...és van egy 10es küldetés..Road to fame..aminél sehol nem látom a célpontot a térképen...ettől függetlenül megy tovább az összes többi,de ezt nem nagyon értem...jár az agyam,hogy talán akkor kapom meg,mikor annak a csoportnak mindent megcsináltam..amiből még egy van..de ki tudja... -
Tenkory #1056 még maguk a GMek se tudják mi a probléma a szerverükkel..
Jelen pillanatban nekem néha az sem tűnik fel h armor van a karakteren, akkorákat ütnek mobok hogy olyan mintha defense nemis lenne. Illetve mióta lentebb vettem a grafikát jóval, már nem dobál le...szóval nemtudom h mi folyik itt:D de elég bizarr -
#1055 ugyanaz... -
Pupuci #1054 Én is meg tudtam csinálni mindent mégsem érzem különösebben erősnek a karaktert.
Megy ez a szutyok most? Mert én elindítani sem tudom, valami game.ver-t vagy mit nem tud letölteni. -
#1053 Én 16-os vagyok, és eddig gond nélkül fejlődtem mindent megtudtam csinálni. :) És nem érzem gyengének a karaktert... -
Swarn #1052 Drága daggerecském nem régen lépte meg a 18-at... (szerintem is sikerült kiűznünk pixxelt?) -
Tomy Lee #1051 Többivel sem valami gyors!:)