Martial Empires - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
Hát ez kész, semmi baj a kapcsolattal amint beleütök elsõ mobba belagzik ez a ratyi... nemhogy ledobna, elõbb végig nézem, ahogy üt engem az az izé és meghalok <#boxer>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
Hanyasok vagytok?<#crazya>
A bow expert-re érdemes pontot tenni? Nekem 3-as, de már -24% def. <#szomoru1>

teddymac
jelen 😉

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Panzeradler
Van
crackyS
van itt íjász rajtam kívül?

nekem is ez a bajom pedig az internet flottul megy szerintem a szerverrel van baj vagy nem tudom...
Kösz bye

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csak bossolás közben tud ledobni, tuti, hogy mire visszamegyek, már halott a karim... mert ugye akkor is sebez, ha már ledobott... <#worship>

Rowlend
Nekem kéne de bocs most nem tudok felmenni

GET OVER HERE!

Eladó néhány +3-as, +4-es innerarmour és vállvédõ, írj rám a játékban ha kell, nevem Swarn.

Na kicsit én is haladtam..tapasztalgatok...tetszik ez a fegyver/páncél fejlesztés vérkövekkel vagy mikkel...nem tudom a kovácsnál miben tud még többet,de jó,hogy max.a kövek vesznek oda,a felszerelés nem..
Aztán a másik...nem kezdtem még utána nézni a honlapon...halászni/bányászni/aratni..hogy lehet?..vettem sarlót,vagyok már 10es..de semmi se történik..tippelem,hogy valahol tanulni és kéne vagy valami könyv..de hol..kinél?..ilyen alapon még nem vennék csákányt meg pecabotot potyára,amíg nem tudom,mi hibádzik..meraszongya...az eszközöd nincs hozzá..kézbe nem tudom hogy lehet venni,se jobbklikkel se mással nem jutok dûlõre😊
a bitangját 8k-t criteltem db-vel

Glowing Small Terre Scrap-t honnan szerezhetek?

Én úgy vettem észre ez teljesen random dolog, most kb. 2 órája semmi probléma vele, akkor meg 10 percenként..és csak annyit csináltam hogy 10 percig tálcára raktam a játékot és fórumot olvastam, de kétlem hogy ez befolyásolná

Tudom, hogy sokra nem mész vele de szintén t-nyál és még sohasem dobott le.Valami torrent vagy mittudom én mi nem megy a háttérben ?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Swarn nekem is ugyanez a problémám. Ingame már írtam Gmnek de egybõl nálam kereste a hibát. Nemis laggolok meg semmi és csak úgy ledobál állandóan. Más MMOk mennek de ez nem. Nemtom hogy a T-Foslinak köszönhetem e ezt de énmár nemtok vele mit kezdeni, Windows SP3, tûzfal+vírusírtó off...ígyse megy.

Panzeradler
Köszi
alt+y

Panzeradler
Mi a switch weapon gyors gombja? Am engem is megtaláltok Tekai néven ranger bowos.
Rowlend
Az fasza 😊

GET OVER HERE!

Uhh... ledobál 10 percenként a játék, ez így nem jó 😊

Úristen, -fav, 10évesekkel nem fogok vitatkozni, arról nem tehetek hogy nekem még a GM azt mondta hogy lesz wipe OB után... De amúgy durva hogy úgy beszélsz mint aki 30éves és lenézõen, hát mitne mondjak siralmas a másik dologról ne is beszéljünk amit nem itt a topicban mûveltél... Inkább hagyom a topicot nem írok nem olvasok, valahogy fent a játékba értelmesebb magyarokkal találkoztam... De inkább nem is írom le hogy mi hol mikor mi lesz, felesleges. Bye! Tomy Lee, remélem egyszer felnõsz, és aztis remélem hogy egyszer nem fogod a 12éves "noob lol gz" szavaidat használni ^^ és jut eszembe, ha a szád nagy legalább a nyelvtan menjen annyira mint a pofád... Mondjuk magyar órára minek bejárni igazad van.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Avalanche, van egy +4-es Trainer's Vest (inner armour) 272 def 31+100 def rate

Te meg az én szememben itt csökkentél nullára #996
"Mellette a fél banda itt azt se tudja mirõl beszél, hülyeségeket irkál, jelentéktelen semmi baromságokat, kicsit szedjétek már össze magatokat."

Szal ne fényezd magad Gáborka de lényeg,hogy lesz wipe mi? lol😊)))

Szerintem pixxel csak viccként gondolta az #1004-es üzenetet. Legalábbis nekem nem tûnt sértõnek, erre reagált kicsit keményen #1006. Kész is a vita... 😄

Oké, dolgozok rajta, csak kifogytam a poor leatherbõl... 😄

Tejóég... mi van itt?

Tomy Lee: Ne gyerekeskedj már és szerintem egy fórumon hanyagold a "GZ noob" jelzõket, magadat írok le a viselkedéseddel... Mondjuk már leírtad eléggé szóval az én szemembe lejjebb nem nagyon fogsz menni.

Rowlend
Én elfogadom köszi <#vigyor2> Avalanche

GET OVER HERE!

Remélem nem😊

<#shakehead> NC

Panzeradler
Nekem tetszenek pixxel dizájnjai, remélem ide is lesz valami fasza😊
pxxl
open beta te szerencsétlen! bárki regelhet és megnézheti a játékot <#wilting> meg am sincs kikötés, h nem lehet beta képeket kirakni. istenem...fájdalmas vagy

All hail the double x!

Meg szúrsz be képet bétáról,hatalmas GZ noob,kár,hogy nem banolnak de még akár szólhatnék is..

pxxl
na hát arra rájöttünk pár nap alatt, hogy az IQ-d meg az életkorod is kb 14...<#wow3>
kinek milyen "lelkességét" vettem el? (lelkesedését am)

megnyitottad a topikot hurrá, thx.

aztán leszartad, én hoztam 99%-ban minden infót, figyeltem a fejleményeket, és még neked van nagy arcod... :/

All hail the double x!

Engem hülyézel le te kis majom,vegyél már vissza kis senki LOL
Ahoz értesz,hogy topikokat rombolj le a xar dizájnaiddal és veszed el mások lelkességét<#levele><#levele>

pxxl

All hail the double x!

pxxl
LOL hát te hülye vagy xD válaszolsz a fél nappal ezelötti hsz-edre, az a leállás kb 10 perc volt, azóta legalább 3 ingame kép érkezett, meg am is tudjuk! <#idiota><#falbav>

All hail the double x!

Ha érdekel valakit, tudok craftolni +4-es vállvédõt meg innerarmourt.

Meg is nyitották!

csak tudnám miért blokkolták<#fejvakaras>
Mert a másik regét "kitiltották".

pxxl
és? miért kell emiatt új reg? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Na új karit kezdtem új regen...és most az elején elbohóckodtam a cube-combine cuccossal..gyakorlatilag az összes kezdõ felszerelésemet
sikerül mindbõl ilyen semmire se jó követ csinálni,így ott állok pucéran és csórón a fõtér közepén..asszem eddig bírta a lelkesedésem a játék iránt,ma már fáradt vagyok újra fantáziát látni benne😊)
Mekkora zavart kelt egy kis világosság😄 xD
amúgy az jó kösz Pupuci...
Nõjetek már fel :S Elõszöris nem a 20kb al van baj, hanem minek van az a fehér rész? nem egyszerûbb kijelölni másolni és egy 200x200 as képet teszel be nem egy 640x470s képet, és ugyanúgy látható minden... Mellette a fél banda itt azt se tudja mirõl beszél, hülyeségeket irkál, jelentéktelen semmi baromságokat, kicsit szedjétek már össze magatokat.

Használd ezt és bármekkora képet linkelhetsz.
Ez például 1 megás fájl.

És nem kötözködök 😄

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

ne kötöszködj swarn <#ejnye1> tudom hogy kell kivágni de így többet ki lehet belöle szedni így is alig fér bele a 20kb-ba<#duhos2>
Te talán tudod? 😮

Nem nagy titok, csak nem tudja, hogy kell kivágni 😄

pxxl
nagy titok lehet a fehér részeken...

All hail the double x!