1490
  • Swarn
    Lehet... így utólag tényleg úgy tűnik...
  • pxxl
    #1052 sztem erre gondol. rosszul fogalmaztad meg (?)
  • Gibor
    a hg ban az milyen? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Légyszi áldj meg a hg bannal, én kérem!
  • Tomy Lee
    Ok,legyen pixel:D
    Márt csak azért is mert ez a láma gibor gyerek kapásból hg ban-t kapna nálamXD
    Szal én Pixel-re szavazok +1
  • Swarn
    Most rám gondolsz? Egyáltalán nem örültem, hogy elment, valamit nagyon félrenéztél...
  • pxxl
    már kb nekem is mind1...

felőlem legyen szavazás, nem kell névtelenül. valaki összeszámolja, és az alapján eldől. !Nem hozunk topikon kívülről embereket!
    Annyi a lényeg, hogy elfogadja a "vesztes" fél a végeredményt, és nem szankcionálja (topik ban, kiváltságok megvonása stb - ha lesz ilyen) a másik felet.
  • Gibor
    Úristen... nemrég még 2en örültetek hogy elment most meg a fordítottja... jólvan IQ életkorral egyezik...
  • Swarn
    Ez a baj, hogy ha az egyiknek jó, akkor a másiknak rossz... :/
  • Tomy Lee
    Vegye,leszarom..
  • allock #1121
    nemtudom miért baj ha pixxel kezelésbe veszi a topikot, ért hozzá

a mostani banner az előző után meg hát olyan *** :)
  • Swarn
    Azért eléggé durván vágtál vissza, ami akaratlanul is tűnhet "kiűzésnek"...
  • Tomy Lee
    Én se akarom elüldözni meg se fordult a fejemben lol.Miket találsz ki menj napra kicsit:D
  • crackyS
    swarn tényleg nem akarja elüldözni...és szerintem senki sem.
  • Swarn
    Én? Dehogy akarom elüldözni... ha visszaolvasol, még írtam is, hogy Tomy Lee reagálta túl az egészet...
  • Gibor
    Nem képzelem magam istennek, csak pl ti ketten egy olyan embert akartok elüldözni aki mindent megtett hogy friss infókban részesüljetek..........
  • Swarn
    Az utolsó mondatodat magadnak is írhatnád...
  • Pupuci
    Ezt sem kellene és főleg így nem.Az SG egy nyilvános fórum ahol bárki elmondhatja a véleményét.Ha ez az SG szabályzatába ütközik a moderátoroknak van joga szankcionálni.Másnak nem, még egy HG-nak sem.

Ne veszekedjetek, játszatok inkább.Nahát.
  • Pupuci
    Ennyire drasztikusan én nem fogalmaznám meg a véleményem de a lényeget tekintve igazat kell adnom Gibor-nak.

pixxel sok infót szállított akkor is amikor más nem is igen foglalkozott a játékkal.Ha jól emlékszem GM-et is keresett infószerzés végett.

A topik nyitása valóban nem jogosítja fel az embert semmire.
    Ha nem juttok / jutunk zöldágra javaslom valahol ( vannak ilyen helyek gondolom ) kell csinálni egy anonim szavazást és ott eldőlhet, hogy kit támogatnak többen.Persze ennek csak akkor van értelme ha nincs belőle sértődés és a másik fél elfogadja a többség döntését.
  • Tomy Lee
    Swarn is a játékkal foglalkozik mint a többiek is csak te kelted a flame-t továbbra is.
    Szarozol itt többeket te undorító valaki húzzál már innen..
  • Gibor
    #1100-nál tartunk, idáig nem is volt off... pixxel napi szinten küldte az infókat hogy milesz hogylesz mintlesz, erre temeg azzal jössz hogy te vagy valaki is mert "témaindító"? Hát elmondom neked az hogy te nyitottad a tápigot attól te még egy ugyanolyan szardarab vagy mint swarn pl... Ne képzeld magad istennek -.-'''
  • Tomy Lee
    Közöd nincs hozzá,hogy mikor mit csinálok,semmi.Off hsz meg minek?
    Nem kell ide,többiek sem kiváncsiak ilyenekre.Köszi!
  • pxxl
    jah értem :) és amíg nem volt banner, miért nem csináltál? sőt hol voltál egészen kb OB-ig?
  • WNW
    Nekem jol mukodik egerrol... Meg ugy is, hogy ossze-vissza vannak varialva rajta a gombok...
  • Tomy Lee
    Jobb mint a semmi és nem érdekes nem ez a lényeg
  • pxxl
    ahm sokkal jobb tényleg :| igaz h a logó nem kicsit van eltorzítva, az alja hibás, stb. éljenek az önjelölt ps mágusok!
  • Tomy Lee
    Bill-re kell tenni targetet és a támadást is 2 valamelyik könnyen kezelhető gombra(select n.enemy+attack/conv)
  • Fpocok
    Sziasztok.

Tegnap én is beléptem, csináltam egy lándzsás warriort. Nekem valami gond van a targeteléssel, vagy lehet csak én vagyok béna. Nyomom a cocára a jobb klikket, de néha nem jelöli ki, nem támadja meg. Nem olyan mint a wowban :S
  • Pupuci
    Ahogy én, úgy Te is tedd hozzá, hogy "szerintem".
  • teddymac
    Az exp pontnál a Resting bonus mit jelent ?
  • Tomy Lee
    Banner-t intéztem.Ne üres legyen már akármeddig is.Remélem beteszik hamarosan..
  • Tomy Lee
    Dragonskale map nyitva lvl 25+
  • Tomy Lee
    Amíg ilyen kis ideig tölt vissza pl.a warri charge vagy pull skill addig a ranger nem nagy ellenfél bár tény,hogy iszonyat nagyot tud sebezni.Jó nagyon mint a többi is de a sword mage az sz.tem a best.Durva critical tud vele lenni főleg ha soul és weapon enchant is van.
    PK kellene már de az majd csak jó guild-el
  • Tomy Lee
    Ranger az egyetlen ranged dps kaszt viszont amíg nincs healer ill.tank addig bizony körülvesznek és lesz amit említettél így értemét veszti tehát marad a közelharc amire dagger vagy claw.
    Kimondott nyilas momentán nem elég,kell neki a claw vagy dagger skillek imo.
    Lehet húzni a passzív expert-et és HP-s ruhákat gyűjteni nem defense..
  • Tomy Lee
    Nemsokára lesz.Lehet jobb is,rosszabb biztos nem..
  • Tomy Lee
    Scythe+Sword egyenlőre a legjobb,legerősebb
  • Gibor

Lenni lesz, bőven (:
  • pxxl
    érdekes, mert senki nem állt ki mellettem, pedig tudjátok h igazam van...egyetlen ember volt csak.

szted miért nincs banner sem.
  • crackyS
    mit?
  • Swarn
    Szerintem megérdemeljük.
  • xido
    nekem az íjásszal mindig az volt a bajom minden játékban,hogy addig jó,míg nincsenek sokan körülöttem...aztán ha rám másznak,jobb,ha pörögni is tudok:)