1490
-
Swarn #1130 Lehet... így utólag tényleg úgy tűnik... -
#1052 sztem erre gondol. rosszul fogalmaztad meg (?) -
Gibor #1128 a hg ban az milyen? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Légyszi áldj meg a hg bannal, én kérem! -
Tomy Lee #1127 Ok,legyen pixel:D
Márt csak azért is mert ez a láma gibor gyerek kapásból hg ban-t kapna nálamXD
Szal én Pixel-re szavazok +1 -
Swarn #1126 Most rám gondolsz? Egyáltalán nem örültem, hogy elment, valamit nagyon félrenéztél... -
már kb nekem is mind1...
felőlem legyen szavazás, nem kell névtelenül. valaki összeszámolja, és az alapján eldől. !Nem hozunk topikon kívülről embereket!
Annyi a lényeg, hogy elfogadja a "vesztes" fél a végeredményt, és nem szankcionálja (topik ban, kiváltságok megvonása stb - ha lesz ilyen) a másik felet. -
Gibor #1124 Úristen... nemrég még 2en örültetek hogy elment most meg a fordítottja... jólvan IQ életkorral egyezik... -
Swarn #1123 Ez a baj, hogy ha az egyiknek jó, akkor a másiknak rossz... :/ -
Tomy Lee #1122 Vegye,leszarom.. -
nemtudom miért baj ha pixxel kezelésbe veszi a topikot, ért hozzá
a mostani banner az előző után meg hát olyan *** :) -
Swarn #1120 Azért eléggé durván vágtál vissza, ami akaratlanul is tűnhet "kiűzésnek"... -
Tomy Lee #1119 Én se akarom elüldözni meg se fordult a fejemben lol.Miket találsz ki menj napra kicsit:D -
swarn tényleg nem akarja elüldözni...és szerintem senki sem. -
Swarn #1117 Én? Dehogy akarom elüldözni... ha visszaolvasol, még írtam is, hogy Tomy Lee reagálta túl az egészet... -
Gibor #1116 Nem képzelem magam istennek, csak pl ti ketten egy olyan embert akartok elüldözni aki mindent megtett hogy friss infókban részesüljetek.......... -
Swarn #1115 Az utolsó mondatodat magadnak is írhatnád... -
Pupuci #1114 Ezt sem kellene és főleg így nem.Az SG egy nyilvános fórum ahol bárki elmondhatja a véleményét.Ha ez az SG szabályzatába ütközik a moderátoroknak van joga szankcionálni.Másnak nem, még egy HG-nak sem.
Ne veszekedjetek, játszatok inkább.Nahát. -
Pupuci #1113 Ennyire drasztikusan én nem fogalmaznám meg a véleményem de a lényeget tekintve igazat kell adnom Gibor-nak.
pixxel sok infót szállított akkor is amikor más nem is igen foglalkozott a játékkal.Ha jól emlékszem GM-et is keresett infószerzés végett.
A topik nyitása valóban nem jogosítja fel az embert semmire.
Ha nem juttok / jutunk zöldágra javaslom valahol ( vannak ilyen helyek gondolom ) kell csinálni egy anonim szavazást és ott eldőlhet, hogy kit támogatnak többen.Persze ennek csak akkor van értelme ha nincs belőle sértődés és a másik fél elfogadja a többség döntését. -
Tomy Lee #1112 Swarn is a játékkal foglalkozik mint a többiek is csak te kelted a flame-t továbbra is.
Szarozol itt többeket te undorító valaki húzzál már innen.. -
Gibor #1111 #1100-nál tartunk, idáig nem is volt off... pixxel napi szinten küldte az infókat hogy milesz hogylesz mintlesz, erre temeg azzal jössz hogy te vagy valaki is mert "témaindító"? Hát elmondom neked az hogy te nyitottad a tápigot attól te még egy ugyanolyan szardarab vagy mint swarn pl... Ne képzeld magad istennek -.-''' -
Tomy Lee #1110 Közöd nincs hozzá,hogy mikor mit csinálok,semmi.Off hsz meg minek?
Nem kell ide,többiek sem kiváncsiak ilyenekre.Köszi! -
jah értem :) és amíg nem volt banner, miért nem csináltál? sőt hol voltál egészen kb OB-ig? -
WNW #1108 Nekem jol mukodik egerrol... Meg ugy is, hogy ossze-vissza vannak varialva rajta a gombok... -
Tomy Lee #1107 Jobb mint a semmi és nem érdekes nem ez a lényeg -
ahm sokkal jobb tényleg :| igaz h a logó nem kicsit van eltorzítva, az alja hibás, stb. éljenek az önjelölt ps mágusok! -
Tomy Lee #1105 Bill-re kell tenni targetet és a támadást is 2 valamelyik könnyen kezelhető gombra(select n.enemy+attack/conv) -
Sziasztok.
Tegnap én is beléptem, csináltam egy lándzsás warriort. Nekem valami gond van a targeteléssel, vagy lehet csak én vagyok béna. Nyomom a cocára a jobb klikket, de néha nem jelöli ki, nem támadja meg. Nem olyan mint a wowban :S -
Pupuci #1103 Ahogy én, úgy Te is tedd hozzá, hogy "szerintem".
-
Az exp pontnál a Resting bonus mit jelent ? -
Tomy Lee #1101 Banner-t intéztem.Ne üres legyen már akármeddig is.Remélem beteszik hamarosan.. -
Tomy Lee #1100 Dragonskale map nyitva lvl 25+
-
Tomy Lee #1099 Amíg ilyen kis ideig tölt vissza pl.a warri charge vagy pull skill addig a ranger nem nagy ellenfél bár tény,hogy iszonyat nagyot tud sebezni.Jó nagyon mint a többi is de a sword mage az sz.tem a best.Durva critical tud vele lenni főleg ha soul és weapon enchant is van.
PK kellene már de az majd csak jó guild-el -
Tomy Lee #1098 Ranger az egyetlen ranged dps kaszt viszont amíg nincs healer ill.tank addig bizony körülvesznek és lesz amit említettél így értemét veszti tehát marad a közelharc amire dagger vagy claw.
Kimondott nyilas momentán nem elég,kell neki a claw vagy dagger skillek imo.
Lehet húzni a passzív expert-et és HP-s ruhákat gyűjteni nem defense.. -
Tomy Lee #1097 Nemsokára lesz.Lehet jobb is,rosszabb biztos nem.. -
Tomy Lee #1096 Scythe+Sword egyenlőre a legjobb,legerősebb -
Gibor #1095
Lenni lesz, bőven (: -
érdekes, mert senki nem állt ki mellettem, pedig tudjátok h igazam van...egyetlen ember volt csak.
szted miért nincs banner sem. -
mit? -
Swarn #1092 Szerintem megérdemeljük. -
xido #1091 nekem az íjásszal mindig az volt a bajom minden játékban,hogy addig jó,míg nincsenek sokan körülöttem...aztán ha rám másznak,jobb,ha pörögni is tudok:)