Martial Empires - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
A bow expert-re érdemes pontot tenni? Nekem 3-as, de már -24% def. <#szomoru1>#szomoru1>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
★ 汤姆 李
Aztán a másik...nem kezdtem még utána nézni a honlapon...halászni/bányászni/aratni..hogy lehet?..vettem sarlót,vagyok már 10es..de semmi se történik..tippelem,hogy valahol tanulni és kéne vagy valami könyv..de hol..kinél?..ilyen alapon még nem vennék csákányt meg pecabotot potyára,amíg nem tudom,mi hibádzik..meraszongya...az eszközöd nincs hozzá..kézbe nem tudom hogy lehet venni,se jobbklikkel se mással nem jutok dûlõre😊
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Mellette a fél banda itt azt se tudja mirõl beszél, hülyeségeket irkál, jelentéktelen semmi baromságokat, kicsit szedjétek már össze magatokat."
Szal ne fényezd magad Gáborka de lényeg,hogy lesz wipe mi? lol😊)))
★ 汤姆 李
Tomy Lee: Ne gyerekeskedj már és szerintem egy fórumon hanyagold a "GZ noob" jelzõket, magadat írok le a viselkedéseddel... Mondjuk már leírtad eléggé szóval az én szemembe lejjebb nem nagyon fogsz menni.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
All hail the double x!
★ 汤姆 李
kinek milyen "lelkességét" vettem el? (lelkesedését am)
megnyitottad a topikot hurrá, thx.
aztán leszartad, én hoztam 99%-ban minden infót, figyeltem a fejleményeket, és még neked van nagy arcod... :/
All hail the double x!
Ahoz értesz,hogy topikokat rombolj le a xar dizájnaiddal és veszed el mások lelkességét<#levele>#levele><#levele>#levele>
★ 汤姆 李
All hail the double x!
★ 汤姆 李
sikerül mindbõl ilyen semmire se jó követ csinálni,így ott állok pucéran és csórón a fõtér közepén..asszem eddig bírta a lelkesedésem a játék iránt,ma már fáradt vagyok újra fantáziát látni benne😊)
amúgy az jó kösz Pupuci...
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"