1490
  • vzajcev
    Sajnos ez várható volt :(
  • Pupuci
    Szépen ellepték a botok ezt a szart is.Ennyi volt.
  • Tenkory
    Minden szinten van pár quest ha elfogynak grind agyhalálig vagy dungeon. Inkább L2.
  • L2Goku
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ez mennyire grind alapu játék ? WOW v L2höz tudnátok hasonlitani ? És mennyire van Balance?
  • Tomy Lee
    Pontosan annyit blokkol mint amennyi fel van tüntetve(%).
    Az ellen szintjétől nem függetlenül tehát nem mindegy hányas az a mob vagy player.
    Szinteden valószinü úgy is van ahogy kiszámoltad.
    Viszont más dolog a def Rating.mivel az chance-os(random) és ez inkább a kritkus találatokat redukálja(pvp)
  • Tomy Lee
    :DD
  • Swarn
    Lehet baj van az értelmező képeségeddel
  • Gibor
    Tudom, csak poénkodtam :DDDDD

Hát igen, de halkan, ha megnézed az átlag hsz eket, nem lehet értelmezni őket, szóval nagyon fiatalok még az itteniek...
  • MR ME
    hétköznap meló, nem iszom...
    am meg csak megjegyeztem h elég vicces ami itt folyik, pixxel foglalkozott volna a topikkal, kért jogot, elkezdtek sírni, most meg nincs semmi.
  • crackyS
    Magemmal teszteltem, cuccok nélkül volt kb. 20-25% damage decrease, úgy ütöttek belém átlagban 450-et, cuccokal 45% dd, úgy meg csak 220-250-et :)
    Tehát elviekben működik...csak a defense konkrétan mit jelent, mert cuccok nélkül a defense 1100, cuccokal 2500 volt, azaz 1400 def blokkol 200-at?! Valami tapasztalt leírhatná hogy is megy ez..
  • Torteliii
    ez kurvára nem jó ugyan olyan a def hát pedig így meg nagyon gyér
  • crackyS
    jaj igazad van :D bocs, a védelmet teszteltem :))
  • pxxl
    nem mondtad mit teszteltél :D
  • crackyS
    a def-javítást nem 7. csináljál/ták, hanem ma :) olvasd el figyelmesen mit irtam..."csinálTUNK"

nem google hanem sztaki :D
  • pxxl
    olyan tartalmakat tesztelnek, raknak be ami a hivatalos megjelenésben lesz... nem mindig jó a google fordító :)

#1154: te mit teszteltél? holnap lesz 7-e
  • Tomy Lee
    A BG coin-ok átadhatók?Lehet vele kereskedni?Hmm,érdekes
  • crackyS
    Teszteltem, és működik minden!
  • xido
    van egy érzésem,hogy cube..de hogy milyen összetevők..
  • Tomy Lee
    Szimpatikus az ilyen 1-2 órás leállások nem húzzák el a dolgokat mert ugye egyébként is jó a support,csak így tovább
  • David9317
    Megosztanád velem hogy lehet hp potit csinálni ? :D:D
  • crackyS
    Aki nem tudná, holnap (2010. július 7.) reggel 9-től 11-ig ápolják a játékot. :)

Amit javítanak:

- Aukciós ház hiba. (Tárgyak eltűnése)
    - Több kisebb hiba. (Hogy ide mi tartozik arról ne kérdezzetek.)
    - Kereskedelmi tartalmak előzetese.

(Angolul így hangzik: - Some previews of commercial content, aki tud jobb fordítást az írja nyugodtan.)

Valamint, Cassim (Community Manager) ez mondta: csináltunk egy gyors javítást, és a védelem már helyesen működik, közel egy órán át teszteltük 25-ös karakterekkel, és megy!

juppííí remélem nem hazudnak^^

• Tomy Lee
  • Torteliii
    nekem mar nem kell hp skill rá jöttem a hp poti gyártásának titkára mar több mint 250 et le nyomtam és persze teljesen ingyen:D :D
  • crackyS
    igen mage lettem, de warrior soha sem voltam, így inkább nem alkotok róla véleményt^^
  • Gibor
    Jaj neee :DDDDD

Fogadjunk megint ittál xDDDDDD
  • Tomy Lee
    Pontosan annyit igen ami hasznos is szokott lenni.MP meg nagyon ritkán fogy el,fele annyit sem pihenek mage-el mint warri-val de remélem CrackyS fórumtársunk is nyilatkozik hamarosan mage ügyben ugyanis ő is váltott warri-ról mage-re.
  • MR ME
    hg jogon veszekedni nem gyerekes picit?
    had én legyek plz
  • Torteliii
    mar nem azért de a Drain Blood a sebzés 10% át alakítja át ami azért közel sem mind1:D és majd 500mp-t eszik a mage amúgy sem alacsony mp fogyasztása mellett...és nincs sebzése... dps pedig valóban nagyobb de ebben az esetben amikor nem a skill gyorsítja kisebbet is sebez közben majd figyeld meg vagy próbáld ki...
  • pxxl
    de vicces volt na :D
  • Torteliii
    Pixxel hagyjál már, sosem mondtam hogy te szavaiddal élve "ps mágus"
    vagyok:D azok így sikerültek a másik meg már 20:50 után volt és le fáradt az agyam
  • Tomy Lee
    Mage kasza (max szinten 2 fegyveres lesz/sword!)
    Warriort is próbálgattam de mage-nek nem kisebb a hp sem def szinte semmivel viszont dps nagyobb és egészen látványos mikor pl elkezd rúgni meg pörgeti a kaszát,van self heal.
    Most 24-en megkaptam Drain Blood-ot ami 30 mp-ig sebzést alakítja hp-re hát ilyen kis apróságokért mage a main:)
  • Tomy Lee
    Wep enchant az upgrade item amivel fegyvert bővíthetsz.Soul az pedig úgynevezett card system(chronicles of soul menü)amivel saját tulajdonságokat növelhetsz,nagyobb defense,jobb dps stb.bizonyos ideig.
    Warrinak pvp-re hasznosak ezek a skillek mert ha ellen menekülőre fogja ill.távol van vagy sokat mozog akkor ezek nagyon jól jönnek.lvl 12.

• crackyS
    és egyébként te milyen kaszttal játszol?
  • crackyS
    Soul enchant és wep enchant az passive skill? hanyas szinttől van?
    a wari charge meg pull az mitől annyira húde fasza? és hanyas szinten tudja használni?
    bocs a hülye kérdésekért csak ezen a gépemen nincs ME és nemtom megnézni
  • Tomy Lee
    <-lvl 25 végre már.Este Glacial
    Kiváncsi vagyok
  • Gibor
  • pxxl
    ...dúl a láv...
  • Swarn
    Oké, kösz a tanácsot
  • Gibor
    Persze hogy nem értem.... Pixxelnek is még én küldtem TDU2 höz egykét alapscriptet amit ő fejlesztett tovább :P De én ehez teljesen hülye vagyok....

#1130: Járj be nyelvtanra :P Legközelebb nem fogjuk félre értelmezni :DDDDD
  • Tomy Lee
    Egy egyszerű script de te ezt nem értheted