Elkészült a Microsoft Office 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te sem nagyvállalatnál dolgozol látszik.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amúgy nemrégiben elektronikusan kellett pályázatot benyújtanom, ami abból állt, hogy makrókkal kibélelt Excel táblázatba írt adatokat a makrók zip fájlba exportálták és azt kellett elküldeni emailben. Az Excel tábla készítõi kikötötték, hogy Office XP, 2003, vagy 2007 kompatibilis vele és slussz. Megjegyzem én innovatívabbnak találtam volna egy PDF ûrlapot amit egy Acrobat Readerrel is ki lehet tölteni, esetleg egy online adatmezõs felületet, de valamiért ez a körülményes makrókkal való pepecselés kellett a hivatalnak. Persze kinyomtatva, papír alapon is be kellett küldeni. 😊))
OpenOffice tud makrókat kezelni?
Szerintem a szalagos menürendszer minõségi ugrás volt a Office2007 kezelhetõségében, hiába hõbörögtek sokan az elején.
A nagyvállalatoknak biztos, hogy jó valamire az MS Office, de az átlagfelhasználó 5 százalékát sem használja ki.
A Linux az ingyenességén kívül egyedül annyiban jobb a winnél, hogy aki akar és ért hozzá az elég rendesen belemászhat és elég pontosan belõheti, hogy a saját céljainak tökéletesen megfeleljen, de csak úgy alapbeállításokkal felrakva és általános dolgokra használva jobb a windows, legalábbis nálam/nekem.
És mint írtam jobb mint az eddigi vindózok 😄D csakhogy azok sem voltak túl jók. A szarhoz képest jobbnak lenni pedig nem nehéz.
10 éves gyerek? Csak nem annyi eszed van hogy benyaltad ami az adatlapomon van? 😄 Nem hallottam egyébként, hanem tapasztaltam. win7-et 3/4 éve vagyok kénytelen használni, az elõtte levõeket még tovább 😊
"1 napig nem birnam tovabb a Vistat.
de ha neked jol mukodik akkor az orom"
"csak hallott valamit..."
self owned 😄 grat neked
Nekem az Ubi és az OO is lassabb, kényelmetlenebb és instabilabb volt, mint a Win7/Office 2007, ráadásul kevesebbet is tudnak.
de ha neked jol mukodik akkor az orom
anti hero
de hat nem egy 10eves gyerekkel fogok vitatkozni, akinek az eletrol meg egy darab kis fingja sincs, csak hallott valamit...
anti hero
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Miért nyitogatta mással, ha abban írta?
(Amúgy meg jó eséllyel azért eshetett szét, mert a Ms word tudvalevõleg hajlamos nagy ívben tenni arra, milyen oldalbeállításokkal mentettek egy doksit, és azt használja ami be lett rajta állítva. Vagy nagyon bénán formázta meg.)
Minden jog fenntartva!
Az OpenOffice Writer és Calc megbízhatóbb, de lassabb és butább. Árban viszont verhetetlen.
Ma próbáltam portable O 2k7-tel megnyitni egy O 2k7 alatt írt .docx fájlt és köpött egy nagyot és azt mondta hogy nem.A portable OO (3.1 Build9399 )nyelt kettõt és hibátlanul megnyitotta.
#26 Lehet hogy van 10 év elõnye.És? Én nem azt a 10év elõnyt használom és nagyon sokan mások sem.Csinálnak pár doksit,szakdolgozatot,házit és kész.
Szerintem a magyar felsõoktatásba bõven eléglenne+a hivatalokba, fõleg ha lehet tartani a kapcsolatot a fejlesztõkkel is,és minden hiba gyorsan javítható.
Szerintem aki tényleg profi és neki tényleg nem mindegy azaz 1-2 pixel eltérés az nem MSO-t használ.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
"Most fizessek azért jó pár ezer forintot, hogy egy olyan gépem legyen ami állandóan lefagy?Most komolyan!Nekem már volt , de az is alig indult el pedig Vista volt."
A Vista az egy elkurt oprendszer lett, valakinél ment úgyahogy (többnyire sokkal lassabban, akinek volt 4 giga memóriája annak talán gyorsabban az xp-nél), nálam is sikeresen megfagyott a gépemen. Ezzel szemben a Windows 7 1x akadt ki amióta megjelent a teljes, full stabil, nem lassult be, gyorsan elindul hosszabb idõ elteltével is, és megintcska azt kell mondjam, sokkal kényelmesebb a használata. Ubuntut is használok idõnként (kislaptopomon, asztali gépen linux mint van fennt win7 mellett), de sajnos szenvedtem vele rendesen hogy beállítgassam a dolgokat, asztali gépemre 3x telepítettem fel (elsõ 2 alkalommal ubuntut), mivel teljesen felborítottam a rendszert azzal, hogy megpróbáltam belõni az 5.1 -re mátrixozást sztereo hangforrásból... 😄
Elismerem, jó oprendszer ha ért hozzá és van türelme az embernek, és jó, hogyha azokra amire használni akarja, megtalálja a szoftvereket, és azok kielégítik a Windowsosokkal szemben, még valamire talán jobb is. De maradjunk annyiban, hogy messze van még a Windowstól, pontosabban sok dologban talán utol sem fogja érni (és játékra sem alkalmas igazából, Wine -al lehet trükközni de azt beállítgatni, és még akkor is nagyobb gépigény, hibás mûködés, stb...).
Ha az emberek ismernék az MSO-t rendesen sosem írnának ilyen baromságot. Sokkal gyengébb tudású? Azért ezt gondold át mégegyszer. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez egy munkahelyen úgy néz ki, hogy: ha meg akarsz nyitni office fájlokat akkor open officod van, ha dolgozni is akarsz akkor kérsz egy officet
Lehet, hogy én vagyok kistudású, de mutassa be nekem valaki, hogy lehet csapat szinte úgy kollaborálni az OO van mint az MS OneNote-al, mert a tapasztalatom az, hogy a többség ki sem próbálta még meg az otthoni környezetben nincs rá szüksége, aztán amikor megismeri leesik az álla.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Office párti vagyok, semmi problémám vele.
A gépemen XP van 2-3 havonta ha egyszer lefagy akkor sokat mondtam.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
<#fogmosas>#fogmosas>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ízlésben nem nyitunk vitát, mindenkinek más jön be, mindenki használja ami neki tetszik, de az ésszerûség szerintem is az OOo mellett áll.
Nem értem ,hogy miért van mindenkinek Microsoft-ja , amikor az Ubuntu egy ingyenes operációs rendszer.Most fizessek azért jó pár ezer forintot, hogy egy olyan gépem legyen ami állandóan lefagy?Most komolyan!Nekem már volt , de az is alig indult el pedig Vista volt.
szívesen adok pénzt minõségi termékért.
lehet fujjolni, de sztem atomjók az utóbbi idõben a ms progik (office 2007, win 7, win 2008 server stb) ha a office 2010 is hasonlóan okés lesz akkor HAJRÁ
van létjogosultsága az open progiknak is, félreértés ne essék, 10 éve én se így vélekedtem, de sztem ennek is.
anti hero
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info