Elektronikus patkányfogó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maradok a macskáknál :)

dehogy is nem!!!
majd a csapda kijelzõje átváltozik, kiírja hogy v.2.1, és már megy is a buta patkány. Az emberek ellen ezt használják a szoftvercégek, és mûködik.
Cuchulainn
Ezt mégis hogyan gondolták?
A patkányok ellen alapból azért használnak lassan ható mérgeket, mert rohadtul tanulékony állatok. Ha látják, hogy az egyik társukat agyonvágja ez a cucc, akkor tuti, hogy többet egy patkány sem megy még a közelébe se.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Hogy egy csatornában mûködik az oké...

De otthon Pista bácsi hogy helyezi el a kertjében?

Lmntal
Ha jobban megnézed a videót, a végén azok mintha ceruzák lennének... <#eplus2>

Szegény ember vízzel fõz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)

Lmntal
Vajon a még test-meleg szardarabra is rácsap?? XD

Szegény ember vízzel fõz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)

Wááá, nem olvastam vissza..:S Sorry az offért!

Ah, ez brutális. Szetkény patkányt jól szitávályuggatják <#szomoru1> Bár jobb mintha egy kiadás járványt összehoznának a dögök <#vigyor0>
Ja, azt nem írtam, h az amcsik fejlesztették ki azt a tollat állítólag.

Nem. Arra, amire érti, az egy legenda. Bár eddig én is úgy hittem, h igaz.
A történet szerint anno az ûrkutatási versenyben kifejlesztettek több millió dollárért egy tollat, ami súlytalanságban is mûködik. A ruszkik meg egyszeûen ceruzát vittek fel! :D
Ez így tök jól hagzik, csak állítólag nem agy volt.
Nekem is valamelyik fórumon mondta vki, amikor hasonló baromságra mint ez a patkányfogó ezzel a példával jöttem.

Én vennék vagy 2-3 vadászgörényt oszt beengedném a patkánylyukba... nem vigyorogna az odujában sokáig egy sem, abban biztos lennék :D

".és az oroszok ceruzat hasznaltak"

Ugy erted, hogy jobb lenne ha valaki ott dekolna a csatornaban es ceruzaval szurkalna a patkanyokat ?
AgentKis
A dánoknál nincs nagy hagyománya a "megélhetési" bûnözésnek. Ott nyugodtan beleteheted...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Ki merne ilyen drága cuccot a csatornába rakni:)

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Végre!
20 éve ez az elsõ elektronikus kütyü, amit nem az autósok szarbatiprására találtak ki
zola2000
Az állatvédõk nem tiltakoznak?

A

tudok errol, de ennek nem ez a lenyege, ez egy poén, érted?
Jól hangzik, de kamu:
http://www.urbanlegends.hu/2005/05/urtoll-vagy-ceruza/

... a kezdeti idõkben a szovjetek és az amerikaiak egyaránt ceruzát használtak az ûrben. A szabadon lebegõ törött ceruzahegy, az ûrkabinban könnyen lángra kapó ceruzafa és a gyúlékony grafit azonban többszörös veszélyt jelentett az ûrhajósokra... tollak végül kétéves tesztelést követõen az Apollo 7 1968-as útján mutatkoztak be élesben. Az elsõ szovjet rendelés – 100 tollra és 1000 tintapatronra – 1969-ben futott be a céghez.
...és az oroszok ceruzat hasznaltak