18
-
blessyou #18 Maradok a macskáknál :) -
orkaman #17 dehogy is nem!!!
majd a csapda kijelzője átváltozik, kiírja hogy v.2.1, és már megy is a buta patkány. Az emberek ellen ezt használják a szoftvercégek, és működik.
-
#16 Ezt mégis hogyan gondolták?
A patkányok ellen alapból azért használnak lassan ható mérgeket, mert rohadtul tanulékony állatok. Ha látják, hogy az egyik társukat agyonvágja ez a cucc, akkor tuti, hogy többet egy patkány sem megy még a közelébe se. -
Rotcsa #15 Hogy egy csatornában működik az oké...
De otthon Pista bácsi hogy helyezi el a kertjében? -
#14 Ha jobban megnézed a videót, a végén azok mintha ceruzák lennének... -
#13 Vajon a még test-meleg szardarabra is rácsap?? XD -
Rotcsa #12 Wááá, nem olvastam vissza..:S Sorry az offért! -
Alfa Of NS #11 Ah, ez brutális. Szetkény patkányt jól szitávályuggatják Bár jobb mintha egy kiadás járványt összehoznának a dögök -
Rotcsa #10 Ja, azt nem írtam, h az amcsik fejlesztették ki azt a tollat állítólag. -
Rotcsa #9 Nem. Arra, amire érti, az egy legenda. Bár eddig én is úgy hittem, h igaz.
A történet szerint anno az űrkutatási versenyben kifejlesztettek több millió dollárért egy tollat, ami súlytalanságban is működik. A ruszkik meg egyszeűen ceruzát vittek fel! :D
Ez így tök jól hagzik, csak állítólag nem agy volt.
Nekem is valamelyik fórumon mondta vki, amikor hasonló baromságra mint ez a patkányfogó ezzel a példával jöttem.
Én vennék vagy 2-3 vadászgörényt oszt beengedném a patkánylyukba... nem vigyorogna az odujában sokáig egy sem, abban biztos lennék :D -
duke #8 ".és az oroszok ceruzat hasznaltak"
Ugy erted, hogy jobb lenne ha valaki ott dekolna a csatornaban es ceruzaval szurkalna a patkanyokat ? -
#7 A dánoknál nincs nagy hagyománya a "megélhetési" bűnözésnek. Ott nyugodtan beleteheted... -
hodobaj #6 Ki merne ilyen drága cuccot a csatornába rakni:) -
halgatyó #5 Végre!
20 éve ez az első elektronikus kütyü, amit nem az autósok szarbatiprására találtak ki -
#4 Az állatvédők nem tiltakoznak? -
Nonix #3 tudok errol, de ennek nem ez a lenyege, ez egy poén, érted? -
zomby1 #2 Jól hangzik, de kamu:
http://www.urbanlegends.hu/2005/05/urtoll-vagy-ceruza/
... a kezdeti időkben a szovjetek és az amerikaiak egyaránt ceruzát használtak az űrben. A szabadon lebegő törött ceruzahegy, az űrkabinban könnyen lángra kapó ceruzafa és a gyúlékony grafit azonban többszörös veszélyt jelentett az űrhajósokra... tollak végül kétéves tesztelést követően az Apollo 7 1968-as útján mutatkoztak be élesben. Az első szovjet rendelés – 100 tollra és 1000 tintapatronra – 1969-ben futott be a céghez. -
Nonix #1 ...és az oroszok ceruzat hasznaltak