Túlzóak a fájlcserélésnek tulajdonított károk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzekvencia: amit kettõs mércével mérnek az bizony bûzlik.
on:
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
De csak ha jó, sajnos elég sok hulladék készül...
De például Spartacus nálam már biztos vételen ha kijön dvd-n, vagy blue-ray-n.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
off:
uniso: ha a drága családod egy kremóba végezte volna egy lagerben akkor nem lenne ennyire tizes számodra a tma.
off
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
https://twitter.com/foodlfg
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Persze nem 100% jó dolog ez, mert fájlcserélnek magyar cuccokat is + külföldön sem mindenki gazdag és lehet nagy szükségük lenne a pénzre, hogy fejlesszék, javítsák a terméket. Ez én úgy gondolom, hogy nem tesz ki sokat, pár %.
Szerintem...
én se mennék moziba ha nem lenne p2p... azelõtt leszartam a filmeket eszembe nem jutott volna hogy erre pénzt adjak! de most minden ígéretes darabot megnézek! káros... az... a barifaszát...
Na itt kezdõdne az igazi munkanélküliségi hullám és a több milliárdos gazdasági kár. Globális szinten!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Inkább egy egész tucat iparág: mp3/mp4 lejátszók (hordozhatók, autós fejegységek...), popcorn típusú media lejátszók, cd/dvd gyártók, a komplett internet iparág a teljes infrastruktúrájával... stb.
Egy nagy halom iparágban lenne oltári nagy visszaesés ha megszûnne a kalózkodás. Akkor jönne el az igazi világválság.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Annyi baj legyen.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Különben is, ha egyik napról a másikra kifingatják a teljes p2p-rendszert, csak annyit érnek el hogy mindenki átáll RapidShitre és a többi fájlmegosztóra, hadd ne mondjam mennyi lehetõség van.
Netezésre elég a 1-2 mega...
és jelenleg nincs annyi HD adó, amiért ezt meg kellett lépniük! Minden a "kalózkodás" mellé játszik! egy egész iparág épül rá. Eddig is megélt mindenki a másikból, nem értem miért nem tetszik nekik...
Az elõadót megnézzük koncerten, a cd-t megírjuk ergo: a cd gyártó ember családjának vettem egy kiló kenyeret, az elõadó kapott egy új kocsit!
jaaah, hogy ebbõl a kiadó kimarad? pech...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls