World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen hogy mennyire rossz csapatokat lehet kifogni,győzelem szinte nulla.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 10:53:28
T10 csatában a bázis mögött a bokorban kempel a fél banda,heavyk és medek hátul a bozótban cseszik a rezet.Röhej de én heavyvel egy csapat Td-vel mentem előre.

Az "I wuld like" után nem kell a "want", de egyébként tudni fogják mit szeretnél.
Ezt a csere linket hol lehet amúgy megtalálni? Külön oldala van, vagy a játék weboldalán van ilyen menüpont?
No mindegy, a 25TP-re azért tettem egy gunmarkot.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.22. 15:17:35
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.06.21. 20:12:36

"Dear Wargaming.net!
I would like want to swap Pz. 58 Mutz -> Pz. 58.
Sincerelly , Angelus1991ster" utánna engedte a ticket-et elküldeni.
Anthony Curtis
Created 22 minutes ago ( színész csávó 😊 )
CLOSED
Hello Angelus1991ster,
Thank you for contacting us about the Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz Premium Tank swap.
As a reminder, these are the rules of the swap:
Swap will NOT be done immediately but in batches, so, please wait patiently for the confirmation email you will receive when it's done.
Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz statistics will stay in your Service Record.
Equipment and Consumables will be moved to the Depot.
The Crew will be moved to the Barracks (temporary bunks, if there are no free ones).
The swap is only possible one way (Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz -> Pz. 58). There's no reverse swap.
This process is fully automated. After your ticket submission, DO NOT PLAY with the Schwarzpanzer 58/Pz. 58 Mutz or the swap will fail.
The swap CAN’T be reversed. There is no going back.
Please, do not submit additional tickets about the same request. This will not speed up the swap process.
Thank you for your patience and understanding.
Kind regards,
angelus1991ster.blogspot.hu
De egy ilyen csere kérelemnél nem nagyon van értelme bármit is csatolni. A szöveges részben minden benne van.
Azt hogy rendelkezel az adott tankkal ezt látniuk kell, arról nem hiszem hogy egy garázsképet kellene mellékelni.
Próbáltad úgy elküldeni, hogy az nincs kitöltve?
Esetleg ha az adott mezőbe lehet írni, akkor írd be, hogy kéred a csere végrehajtását.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.20. 18:40:45
Mauert cserèlnèm simára,de nem tudom hogyan lehet.
A képed nekem nem jön be.
Most a Panzer Mutz-ot lehet cserélni Pz58-ra.
Mi a menete?
itt elakadtam:https://imgur.com/AeEB4qK
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.06.20. 17:57:01
Lejár a prémem és lehet hagyom a faszba egy darabig....
8tól felfele és mindegy milyen tank, átlag 1-2 lövés megy be.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Bónuszkód.
Nyugta
Dátum: 2020. 06. 19. 16:54:10
"Otthon édes otthon" stílus hozzáadva
Lol,nem vettem észre hogy be van írva.Mikor írtam akkor láttam hogy van már be írva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.19. 16:56:16
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.06.19. 15:54:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: green64, 2020.06.18. 19:37:07
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.06.18. 13:37:28
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha freet szánsz rá, akkor inkább csak fullozd ki a moduljait, és egy kiváló tankkal leszel gazdagabb.
Én megtartottam, örök dísze a garázsnak, és ha kilences-tízes tankokkal kell menni, mindig előveszem.
( Tulajdonképpen alig van olyan ág, ahol nem tartottam meg a kilenceseket. <#fejvakaras>#fejvakaras> ) <#vigyor0>#vigyor0>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha belegondolok abba, hogy nekem több mint hat évembe és majdnem hatvanezer csatámba van az, hogy minden ágat végigvittem.
Nem kezdenék neki újra elölről az biztos. <#vigyor0>#vigyor0>
De ha nincs, akkor is érdemes szerintem. Én nem éreztem annyira szörnyűeknek ezeket. A TVP VTU kifejezetten jól ment.
Sok sok hatos, és magasabb tierű tank kell, hogy ki tudd bányászni az összes ajándékot.
Meg most éppen a Cavalier-el szórakozom, mivel ezt meg lehetett venni féláron. Olyan az az ágyú, mintha kézgránátot hajigálnék az ellenséges tankokra. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.18. 09:23:57
Panzer 58 Mutz-ot szeretném becserélni sima Panzer 58-ra. Valamit a végén fel kell töltenem. Mi lenne az? replay?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2020.06.17. 19:32:57