World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szimpla sunyi próbálkozás. Ha van hülye, akinek megér ennyit, vegye csak meg. A WG-t nem értem olyan szemptonból, hogy mára már nem számít op-nak a type59, esetleg egy type59 upd verziót kihozhatnának, aminek nincs tierlimitje, de amúgy a tank ugyanaz. Szerintem ilyen 10-11e arany vagy szintén 50-99 EUR csomagban elkelne még így is és egyáltalán nem annyira op tank, mint ami volt. Nekem soha nem okozott gondot még type59, komolyan nem. OI-val szenvedek meg vannak még tankok, amik undok ellenfelek, de type59 nekem nem az.
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 16:41:40
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.03.04. 16:03:07
Szemétrevaló, használhatatlan, hulladék. Még streamen sem láttam senkitől jó kört menni vele mostanában, pedig sok kezében minden OP
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 14:30:20
AW-ban két Type 59-et is lehetet szerezni. Egy ingyen kifejjleszthető van most, meg amit karácsonykor lehetett kapni.
Egy mára középszerűvé lett közepes harckocsival lehúzni embereket. Vagy csak egy trollkodás?
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ott látsz azok mind tierlimitesek (a francia artít kivéve, akinek jót tesz a magas tier besorolás és a proto, amire mintha ráéreztem volna t10-ben is) Lehet a tierlimit ennyit érne?
Másrészt ez a megfigyelés, miszerint a gyengék prémekkel mennek a prém 8-asokból szűrték le, nálam pedig nem szignifikáns a T8-asok közt, azaz nem feltétlen ad választ az én esetemben az eredetileg felvetett jelenségre.Vagy tévedek ?
Nem a tiéd, hanem az ebay ajánlat
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 14:14:56
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Abból tudsz venni egy akciós t5-ös prémiumot.
7 nap prémium és a valamikor behozandó kezdő IM-el hamar el lehet jutni t5-ös harcjárműig. Közben az IM-ekkel is lehet farmolni.
Másrészt meg a prém tankokból sz.rhatják az arany lőszert és még úgy se nagyon megy mínuszba. Például Cromwell b-től én nem is emlékszem, hogy valaha kaptam normál lőszeres lövést.
Walert: az induló csomag új játékosoknak. Van mindenféle. Ad aranyat prém napot stb, volt ami JT8.8-t adott kapásból és akkor a kreditre nincs gond. Persze ezek egy része nincs ingyen, de sokat osztogattak is, mint pl az alienware szórt kis sok ilyent.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.04. 13:43:48
Meg a másik amiért jó a prém fiók, az hogy 8-as prémmel farmolva csaknem 2x több nettó kreditet kapsz ! Tierlimites prémtankokkal felváltva menve a legjobb a bevétel maximalizálásáért (Type 59, FCM, IS 6, T 34-3, SP) hihetetlen kreditet tudsz összelőni ! <#vigyor>#vigyor>
U.I: Egyébként a lassú növekedéshez, igazad van, elég Chzrchill III.-is
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 13:25:26
Titán harckocsinak nem lehet rohanva neki menni. A szint Mausa.

Hát igen, az OI olyan szempontból g.ci tank, hogy akik fejjel neki mennek, azok megdöglenek bele, mindenképpen valamilyen taktika kell ellene. Ilyen tankokban, mint az e25 vagy a rudy nem bánom ezt, mert jó a látótávjuk és tudnak helyezkedni.
Autoaim segít a szaros artyknál? SPG missziókhoz jól jönne 😛 Hogy dögőne meg aki azokat a missziókat megírta 😛
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 12:49:00
Kicsit hanyagoltam ezt a tankot, de most előszedtem a prém előfizetés miatt és sorban jönnek a 2,5e vagy több sebzéses körök vele. Az E25 nagyon szereti a sok retardot. Érdemes megnézni a sok retardot ezen az oldalon is, rusholnak akkor is ha az ellenfélnek sokkal több tankja van.
A másik tanulság, nem kell mindig odarohanni, ha az ellenség foglal. Persze figyelni rá, hogy mennyi a visszalevő idő, de gyakran szépen felsorakoznak az ellenfelek lesben állva, ráadásul türelmetlenek lesznek, mozoghatnak stb. Szépen taktikusan.
Meg még egy gondolat, mióta az égi patkányok autoaim/aimbot-al nyomják nem szabad leállni, futni, fordulni és meg kell várni, hogy ellője magát, úgyis sokáig tölt és akkor ráfordulni. Azért jellemző erre a qrva autoaim vagy aimbot-ra, hogy még így is elkapnak splash-el, teljes gázzal futó és forduló kifejezetten gyors tankot.

Prémiumcuccokat (prémiumfiók, personal reserves, pótellátmányok és nagyméretű elsősegélyek és hasonlók) meg sima és IM missziók úgyis adják. Prémium fiók azért is lehet, mert a WoT nem havidíjas mint a WoW.
Csak szerintem szart se ad, semmivel sem lesz jobb tőle a játék. Értelmetlen a megvétele. Egy prémiumtankért legalább kapsz valamit.
Szerencsére a játék úgy van megoldva, hogy ingyen is megúszhatod az egészet. (T95E2 grindelése erre remek példa.)
Csak ha már éveket játszasz a játékkal, akkor a szórakozásért egy párezrest fizetni illetik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 11:55:51
- Ha nincs prémed, akkor szívat, hogy vegyél végre
- Ha van prémed, akkor szívat, mert neked úgyis mindegy
- Ha közeledik a prém időszakod vége, akkor azért szívat, hogy ne felejtsd el meghosszabbítani
- Ha nem prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy vegyél már egy prémet
- Ha prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy használj gold lőszert
- Ha véletlenül emelkedni kezd a Wr-ed, akkor azért szívat, hogy nehogy túl magas legyen
- Ha Serb leül a gép elé és látja, hogy te is ott ülsz, akkor azért szívat
- Ha nálad jobbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb
- Ha nálad rosszabbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb
Sorolhatnám még, de látszódik a lényeg:
- Tartsd alacsonyan a WN8-ad és a WR-ed!
- Néha játssz prémium előfizetéssel és keveset menj prémium tankkal, de azzal lehetőleg csak alacsony tier-ben!
- Ne figyelj a fejlődésre és lehetőleg próbáld a mutatóidat süllyedő ágba tenni!
- Próbálj meg 25k csata után is úgy harcolni, hogy ne vigyél be kettőnél több sebző lövést csatánként!
Na, ki az akire illenek ez utóbbiak? Hát például a nemrég említett medve5555. Vagyis ki itt a legjobb játékos? Egyértelmű, hogy a medve.... <#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2016.03.04. 11:18:38
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Megoldhatják úgyis, hogy megérje PvP-zni.
Az AW-ben azt cseszték el, hogy túlon-túl sokat ad (persze ez nekem jó), a PvP meg ezért kihal. Le kell másolni az egészet a csába, ahogy van és második világháborús környezetbe áttenni.
Tesznek oda egy hangulatos második világháborús Föld politikai térképét, rá rengeteg pontot ahol tankcsata volt.
Nagymérető lób.....ó képek:

Egy WoT PvP pályából egy rakat PvE pályát tudnának csinálni, időjárás váltással és pályavagdosásokkal.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 10:58:11
Az ellenfél játékosai érthető okokból teljesen sík idegek lettek ettől a tehetetlenségtől. Csak ebben a csatában két játékos mondta azt, hogy nem játszik többet ezzel a móddal. Lehet, nem gondolják komolyan, de ha ilyen élmények érik őket, akkor hamar elfogynak a játékosok ebből a módból is.
A steel hunt teljesen felejtős, bizonyos napszakokban ráadásul hajlamos egyedül berakni, akkor szépen körbeállja egy szakasz a megjelenési pontot és az egész csata arról szól, hogy megjelenik a tank, szétlővik, újra meg újra. Szakaszban sem jobb, mert szakasszal is úgy jártam, csak akkor 2 másik szakasz ugyanabból a klánból állt körbe minket és lőtt szét újra meg újra, maximum kicsit nagyobb kavarodás volt, de a végeredmény ugyanaz.
Az viszont meglepett, hogy már domination-ben is ugyanez megy, legalábbis a pilsen pályán biztosan.
Ultra gagyi sz.rok így ezek a domination meg steel hunt módok, teljesen ki fognak kopni az ilyen casual, "random" játékosok és maradnak a jól koordinált szakaszok, gyakran ugyanabból a klánból. Legalább könnyebb lesz nekik riggelni egymásnak...
Ha annyit megtennének, hogy eleve betöltve jelenne meg a tank, mondjuk sokat nem számít, de legalább sebezni tudna az ember, de az igaz megoldás az lenne, ha véletlenszerű helyeken jelenne meg a tank és több hely lenne, nem csak egy, hogy ne lehessen körbeállni és várni.
Szard le hogy ki mit mond és játszd úgy a játékot ahogy neked tetszik.Azért játszol vele hogy szórakozz,szórakoztató pedig csak akkor lesz ha lazára veszed.Én nem mondom hogy jó játékos vagyok,én totál úgy játszom amilyen kedvem van épp.
Ha olyan kedvem van akkor scout tankkal kempelek,ha olyan akkor heavyvel scoutolok,ha sok kávét iszom akkor bármi megtörténhet.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.04. 07:28:33
Ez du,Proho,csak sajna a csapat nem volt a helyzet magaslatán<#wilting>#wilting>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egyébként én nem értem az ilyen medve-féle núbokat,én tisztában vagyok vele hogy magasan az átlag alatti (mekkora képzavar) játékos vagyok,minél több csata annál jobb...de igyekszem fejlődni (még ha TS-en hatodszor is ígérem az uninstallt mert épp a 4.zsinórban lévő csatában nem tudok lőni max.1et),és nem fosom tele a fórumot meg a jútúbot a panaszaimmal.csak ezt az egy hszt írtam<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.03.03. 22:13:33