418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    "szplesse", Ezen felkacagtam!
  • asolyom
    Emlékeim szerint az OI-n a kályhacsövet használtam, az O-Ni-n ezt is azt is, de többnyire a trollt, mert azzal 9-es tankokat is lehetett sebezni. Az O-Ho meg csak és kizárólag a 150-essel futott. Itt már majdnem 10 másodperccel gyorsabban tölt ugyanaz a cső, mint az OI-n.
  • joe662
    Ott a tankoknál igen csak minuszos volt az Rng meg hát miért nem goldal lövöldöztek,annak jóval nagyobb a sszplesse
    Viszont a végén szép volt az a találat a kecskefetisiszták közé
  • ximix #379651
    A Wargaminget igazolta az idő, bemutatjuk a felülről nézelődő artyt és a ház mögött lapuló harci szekereket

Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.09.05. 00:35:08
  • HTS s3rg1nh00
    nem az ágyú rossz...én vagyok szar játékos. :D
  • voivod32
    Pedig nem olyan elviselhetetlenül pontatlan. Volt KV-2-d? Ez sem rosszabb annál.
    77%-os találati arány, szerintem egész jó.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.04. 17:51:25
  • HTS s3rg1nh00
    tudok róla,a 190-es experimentalig szenvedtem az alap 175össel a troll helyett.én az OIn rühelltem a trollt,végignyomtam a simával mert egyszerűen a másikkal egy darab találatot sem adott be.
  • Sir Charles
    Én Cromwellel valahogy így szoktam játszani
    2 skilles legénységgel: BIA és álcázás
    Nyilván nem minden meccs ilyen jó, de ezen a meccsen látszik minden: felderítés, közelharc, helyváltoztatás, flankelés
  • András77
    Ha lenne mindig lehetőség közelharcra, akkor szerintem jobb lenne a troll. A 190 nagyon kevés tud lenni a tier8-9 nehezek ellen. Tudom, hogy nem az ONI-nak kéne megoldania az ilyen helyzetek, de rendszeresen így jártam vele.

Múltkor már volt erről szó, hogy vannak, akik képesek 175 pennel szétszedni frontból egy IS3-t, de én nem tartozom közéjük. Nekem a 190 pennek is küzdős volt is3 ellen és akkor a tier9 vasakat inkább hagyjuk is, elképzelhető.

A troll ágyú előnye, hogy ezeket sebzi, igaz azzal is célozni kell gyenge pontra, ha több hp-t sebezni is akar az ember.

A gond viszont az, hogy a troll csak speciális közelharcos helyzetben nagyobb tankokkal jobb, a 190 penes meg univerzálisabb és nem tudod előre, hogy milyen csata jön.

A rush moronokkal szemben is jobb egy gyorsan töltő ágyú, ha a te csapatod rushol akkor szintén jobb, ha van esélyed sebezni, mert kénytelen vagy távolsági lövéseket leadni, ami a trollal nem fog menni.

Emiatt a 190-es ágyúval húztam ki én is, de ha trollos ONI-ba belefutottam egy az egy ellen helyzetben, akkor általában kiszedett, ha nem tudtam rámenni és kihasználni a rövidebb töltés időt (mondjuk mert TD-k fedezték, ezért csak minimális időre lehetett kinézni). 1-2 troll lövés ráadásul garantáltan kiszed modult vagy legényt, utána még nehezebb.

Arról nem is beszélve, hogy nehéz tankok állandóan prokhorovka,malinovka meg sand river pályákon találják magukat...
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.04. 16:24:35
  • Pares
    Nálatok is az van minden egyes Murovankai csatában, hogy a déli csapat vagy teljesen üresen hagyja az erdőt, vagy mindenki megdöglik ott? Hihetetlen, mennyire egy dimenziósak lettek a térképek...
  • voivod32
    Az O-Ni top lövege 190-es pennel rendelkezik. Az Exp-en én is a rendes löveget használtam az nagyon is jó volt Tier5-7-ben, de az OI-nál muszáj volt végig a trollt használni.
  • HTS s3rg1nh00
    experimental,én személy szerint sosem tudtam megszokni a trollal járó pontatlanságot,pedig minden lépcsőfokon bepróbáltam...aztán 5-10 csatán belül ment vissza a rendes ágyú,ONira már elfogyott a türelmem és inkább szenvedtem a 175 pennel (jellemzően egy galambszarással egyenlő a 60? környéki pen a troll ágyún azokra a tankokra amik szembe jönnek)
  • voivod32
    Nekem is bejön az O-Ni, de egyelőre csak a troll van rajta, egy- két ezer xp választ el a nyolcas ágyútól, azért kérdeztem. Köszi!
  • Sunsetjoy
    A fullossal. Amíg az nincs, addig a trollal.
    A fullos biztosabban és gyorsabban lő, a gyorsabb tankokra azzal se lősz igazán rá, hogy számítson a trollhatás, amit "elvesztettél".
    Amúgy már O-hoval megyek, az Oni 62% wr volt nálam, jól ment vele.
  • voivod32
    Srácok, akinek megvan az O-Ni vélemény: melyik löveggel érdemesebb használni a trollal, vagy a legfejlettebbel?
  • Angelus1991ster
    Ismerős :(
    Engem a Turánnal szokott szivatni a drága jó MM. 5-10 csatán át nem enged nyerni a geci :D Ilyenkor Mr.Pickles-t kívánok a ...............
  • András77
    A cromwell-nek botrányos a menet közbeni pontossága és ez kihat arra is, ha megállsz és úgy akarsz lőni, mert teljes becélzás nélkül mellé fog menni. Valahogy nekem se jött be. Gyors tank, jó kamo, jó gun dep, de álljak meg mindig és célozzak be körülményesen vagy tényleg menjek nagyon közel az ellenséghez, ahol tipikusan szétszednek, mert papír. Egyébként jó az ágyú penje, rof, minden frankó lenne, ha nem kéne vele ilyen körülményesen célozgatni mindig, hanem kicsit használhatóbb lenne, mint pl a papíron hasonló paraméterű rudy ágyúja. Az egy f.sza ágyú, ez csak simán közepes-jó a cromwellen és nem illik a tank karakterisztikájához sem.
  • asolyom
    Most már ezt megosztom, mert kezd komikus méreteket ölteni.

14-ből 5 győzelem sikerült. Ha a WN8-ra r*cskáznék, ahogy András írta, akkor még elégedett is lehetnék, de inkább kevesebb WN8 és több győzelem.
  • voivod32
    Kösz, a javaslatokat, egyelőre jegelem pár napig, hátha lemegy róla a rontás.
  • Angelus1991ster
    Akkor ez neked olyan, mint nekem anno a Toldival volt. Amivel fel is adtam :( , a kurva igazságtalan mm-je miatt.
  • Lokker
    Régen az elsősegélycsomag meg a javítócsomag nem csak pár percig tartott?
  • András77
    Persze, hogy számít a WR, csak azért szokták mondani, hogy nem számít, mert a szent wn8-ban kisebb súllyal szerepel, ezért aki arra r.cskázik, annak a sebzés fontosabb.

Én abból indulok ki, ha elindítom a játékot, akkor legalább mind 4-5. csatámra rámondható legyen, hogy érdekes, szórakoztató stb Na most a vesztes csata is lehet ilyen, de ritkán, sőt nagyon ritkán. Általában a vereséget megalázó, idegesítő, irritáló csatamenet mellett kell elszenvedni.

A győzelem is lehet ilyen, de ott legalább ledupláztam a tankom és mehetek tovább...

Ezt a győzelem vereség dolgot már nagyon régen át kellett volna gondolnia a WG-nek, de sz.rnak rá, mint nagyon sok mindenre, hiszen dől a pénz, akkor minden frankó.
  • Sherman0070
    Tier8-ban sincsenek nagy gondok vele emlékeim szerint. Flankelni kell és 1000 sebzés pikk-pakk összejön vele.
    Tier6-ban egy szörny. Van hogy +2500-at sebzek vele tier6 meccsben.
  • Sunsetjoy
    Vagy a support-scout, vagy a rohangálós, flankelős darázstaktikát javasolják. Persze fullos ágyúval, plusz wetammorack nem árt, vagy legalább két javító, vagy láda.
    Ha felrakja oda, akkor használd scoutnak, mást javasolni én se tudok. Megbolondult az mm, nem volt ilyen szokása.
  • Sherman0070
    Tier8? Követed a csapatot, rátöltessz 1-2 goldot ha nem ütöd be az enemyt és kész...
  • voivod32
    Mi a faszt csináljak jól vele, ha állandóan T8-ba rak?! Hátul lapításból nem lesz mester jelvény, ha előre megyek akkor meg azonnal szétszednek.
  • Angelus1991ster
    Ezért kéne egy 3-5 ezer kredit árú lánctalpra állító alapcucc arra az esetre ha oldalraborulsz.

De új fogyóeszközök is lehetnének. Például: plusz lőszer fogyóeszköz 3 ezer kredites áron a T67-nek, Hellcat és más kis lőszermennyiséggel bíró tanknak.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.04. 13:07:48
  • Sherman0070
    Valamit nagyon rosszul csinálsz vele...
  • Sunsetjoy
    ÖÖö, mikor játszottál utoljára a játékkal? Már pár hónapja fel lehet a tankokkal borulni...
  • SzocsA
    Ez mi a faszom?
  • voivod32
    Nem tudom, de néha olyan érzésem van.
  • Angelus1991ster
    Talán felderítőnek kezeli az ótvaros MM?
  • voivod32
    Cromwell, vs Crusader nálam.
  • voivod32
    Ahányszor eltalálják, egyből lőszerrekesz, minden keresztülhugyozza, a lövege pedig, -ahol az esetek 80 %-ában van-T8-ban, szart sem ér.Ja és irtózatosan szerencsétlen.
    Jellemző, hogy megírtam a HSZ-t mentem vele egy csatát, és még időben vége volt-számomra- a csatának ahhoz, hogy szerkeszteni tudjam a hozzászólást.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.04. 12:45:35
  • asolyom
    Tononak igaza van, szerintem sem rossz tank, csak meg kell szokni a stílusát. Én nemrég kezdtem a Cromwell B-vel, és nem vagyok egy szuper spíler, de a Cromy bejön eddig.

Mondjuk nyilván ez sem hoz le egyedül egy meccset....
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.04. 12:24:39
  • fighter_hu
    A show any tank-ot használtam, a tank inspectort szoktam ( márha méltoztat működni) de a tanks.gg is jó.
  • Tono34
    Azt hiszem akkor nem haverkodtatok össze rendesen. Nagyon sokan lebecsülik, de iszonyatosan alattomos kis jószág.
    Gyorsan lehet elérni a kívánt pozíciót, szinte golyószóróként működik az ágyúja..
    Adj neki még esélyt és ne úgy állj hozzá, hogy szar, mert akkor nem fogod kihozni belőle az állatot.
  • Angelus1991ster
    ShowVehicle (show any tank in hangar)mód és Hangman garázs mód free camera részével ugyanúgy lehet nézelődni.
  • asolyom
    Mitől van az, hogy két hasonló tank közül az egyikkel 71% WR (KV-85), a másikkal meg 35% (IS)? Rohadtul idegesítő tud lenni, akármilyen teljesítményt nyújtok akkor is csak a szívás van. Nyilván az egyik tankról a másikra váltásnál elfelejtettem játszani. Sokan mondják itt, hogy le kell szarni a WR-et, csak éppen számomra olyan tankkal élvezetesebb a játék, amivel néha nyerni is enged a MM.
  • voivod32
    Ennél a Cromwellnél nagyobb rakás fost, ritkán láttam. Az ég egy adta világon, nem jó semmire. Úgy eladom, mint a szart, az ötös legalább használható volt.