World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ellenfelet most éppen azzal őrjítem meg, hogy a rammolós küldetésem van és bemondtam mindig a puha tankoknak, hogy őket fogom lerammolni és csata alatt magyarázok nekik, hogy hova menjenek.
Erlenbergen védtünk és a csapat 2/3-a elment balra, úgyhogy tudtam, ezt elveszítjük, de azért megígértem az amx-nek meg a bulldognak, ha G0-ba odajönnek, akkor lerammolom őket. Az AMX hallgatott a jó szóra <#crazya>#crazya> és az ellen valamiért úgy felbőszült rajtam hogy kizárólag arannyal voltak hajlandóak lőni rám, ez azért kicsit gáz és ha megéri nekik ekkora mínuszban zárni. Tényleg azt mondja már meg nekem valaki, hogy az e50m 270-es átütése miért nem elég? Ma már a sokadik e50m, ami arannyal tolja, hihetetlen buta idióta.
Ráadásul volt még 1400 hp-m ! csak ammo rack-et kaptam és felrobbantam, különben lőhették volna még rám az aranyat egy jó ideig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 11:28:30
Vereség
Mountain Pass
T-10
Szerzett tapasztalat:1 132 Szerzett kredit 31 660
Javítás: -18 066
Lőszer: -14 910
Total: -1 316 WN8: 5 386 (100)
T10-el nem megy a sebzés felfogós küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 11:14:14
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az viszont biztos, hogy rusholni kell ezzel lesz, ami lesz alapon, különben nem férek be a top10-be. A t28c küldetésekből jól jön a kredit, úgyhogy most az üzemeltetése nem viszi el a gatyámat is. Azon röhögtem, hogy bekapcsoltam a foglalós küldetést, mondom ezzel elszórakozom egy ideig. Erre Karelia normál csata, én nem megyek oda tülekedni a hegy lábához, hanem letoltam a másik oldalt 3 tank segítséggel és befoglaltunk, az ellent meg majd szétb.szta az ideg, hogy az ő lemminghordájuk letolta a mienket, de mégis veszítenek, elsőre meglett másodlagossal együtt <#crazya>#crazya>
Én sehol nem olvastam róla. Viszont a 9.14-es teszt szerveren baromi jók a hangok, az tény.
De hogy mikor jön ki az éles?
Se a játék honlapján, se a Status reporton, se az FTR-en nincs róla hír.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.08. 09:47:35
Matilda BP-t le akartam duplázni.PCT lőszerrel meglövöm T-150 tornyát,mert kilátszik egy kicsi a szikla mögül.Sebzés nuku de critical hit,és lelőttem a láncát.<#wow3>#wow3>
Hogy a ragyás francba lövöm le a láncát ha tornyon lövöm?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.08. 09:22:42
Bérbe vehet? reklámfelület...
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.07. 20:43:28
A változatosság gyönyőrködtet, de nem az RNG íróit <#boxer>#boxer>
Kinézetre nagyon szép amúgy 😊
(már ha egy ölésre gyártott eszközt nevezhetünk szépnek)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.07. 18:45:28
angelus1991ster.blogspot.hu
A sebezz 2000 sebzést TD-be... mintha tudná a rendszer, hogy ezzel úgyse jött volna össze 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nincsenek túlzott elvárásaim vele kapcsolatban.
Viszont mentem a teszt szerveren pár kört.
Az új hangzásvilág kib***ottul jó. Alig tudtam abbahagyni, hogy végre foglalkozzam a normál accounttal is.
A mozgás fizikára nem is tudtam figyelni, annyira lenyűgözött a hangzás.

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.07. 18:06:14
Trance&Friends nothing more..
Nemhiszem, hogy a csehszlovák ágra bármi más prémium jöhet. Max valami alacsonyabb szintű tank: T-21?
A tank mind hp-ban, mind páncélzatban, mindm penben a legratyibb med az ágon.
Pár pozitíuma : legénységfejlesztésre jó, jó a mobilitása gold lőszer penje nem 171, mint a többi ratyi 8,8cm-es ágyúé.
Skoda T-40-nek ez kéne: normális hp- 750-800 hp
és normális alap pen a 8,8 cm-s ágyúknak: 132-ről 145-re emelni, ahogy a WoT Blitz-ben is van
Cserélgetem a személyzetet a T40, és a T-34/100 között, minden nap leduplázom őket mindkét tankkal, és már a második skill is 60% körül van.
Így elég jó már mindkét tank. Ez a személyzet megy majd a nyolcasba is, ott is megy majd a csere.
Nem rossz a T-34/100 a hetesek között. Jobb mint a T-43 volt az orosz vonalon.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mindenhol 30-40es ping erre ebben a szar játékban 600+.....
Megérte bekapcsolni a személyes tartalékot..... dugják fel a krumpliszervereiket
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Elősször képeket tett fel ( statuson lévőket) a replayből majd a visszajátszást is.
Majd Karika szólt Ritának.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.07. 16:05:22
Jó tankok ezek, az olyan tardoknak, akiket nem érdekel hogy épp nulla sebzéssel zárnak. Még hatodik érzékem sincs rajta, de ahogy számolgattam, tier7-ben nem fogok annyit játszani, hogy elérjem, hanem valamikor tier8-ban úgyhogy külön öröm, sz.r tank, pontatlan, rettenetes célzási idejű és valami nagyon elb.szott szórású ágyú, ami még teljes becélzás mellett is pattog, hozzá nincs hatodik érzékem meg a töltő is 75%-ról indult.
Tudom, én hibám, amiért nem vettem meg a csodatankot a t40-t és nem húztam 5 skilles legénységet nekik.
Mondjuk a domination a különleges agyhalott stílusával alkalmas húzni az ilyen sz.rokat. Mentem még pár domination csatát tegnap, mert kevés időm maradt és le akartam szorzózni több tankot egyszerre, de megint ugyanaz az agyhalott rendszer. Az ellenfél vagy a mi csapatunk körbe állja megjelenési pontot és halomra lövi a megjelenő tankokat. Mondhatom qrva nagy játék ez, hatalmasat alkotott megint a WG, hogy erre nem bírtak rájönni a tesztelés alatt.
Steel hunt-ba berakott megint egyedül és dezertáltam elegánsan. Főleg miután láttam, hogy megint 2 szakasz is ugyanabból a klánból volt és nem fogom megvárni, hogy körbeálljanak és rajtam gyakorolják a céllövöldét. Nem is értem minek próbálkozom azzal a móddal egy kalap sz.r az egész, de már a domination is leginkább erről szól, hogy próbálkozik valamelyik csapat a másik megjelenési pontját körbeállni és céllövöldözni.
Mondjuk agyhalott lövöldözésre jók ezek a domination meg steel hunt módok. Steel hunt szigorúan csak szakaszban, néha még szakasz sem elég hozzá, ha több szakasz jön be egy klánból, akkor azok hatan körbeveszik a szakaszom megjelenési pontját, de szakaszban még szódával elmegy a steel hunt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.07. 14:29:57

Erlenbergen bejött foglalni az ellen, én mentem volna resetelni és igaz nem vártam meg a teljes becélzást, de nem is kapáslövés volt és fölé. Nagyon bután néztem utána, ráadásul az ellen meg kapásból meglő probléma nélkül, kigyulladok, eloltom, utána már full célzással sikerült eltalálnom a kb 50-70m-re levő ellenfelet.
Komolyan mondom, hogy a t49 derp ágyúja nem rosszabb ennél. Nem értem, hogy a tier7 tankok között ennyi sz.r van. Tényleg csak a fejlesztett toronyban bízom. Ja és EGDL van a tankon, anélkül nem tudom mit csinálna, ezt a sz.rságot hova lehet még fokozni.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szabin vagyok,így gondoltam megcsinálom a HTC-hez a MT15 és LT15 küldiket.
Ha vki csatlakozna hozzám bátran keressen meg (ez a nickem), de előre jelezném, hogy nincs TS-em 😞 (meg közben megy a Szabó Balázs band winampon...)
Van rá 1,5M kreditem, illetve egy T54, T62A, Patton (stock 😄 ) ill egy amx 13-90. Betárazok gold-al oszt lesz ami lesz 😊
Ezt a szart....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Hetek ota 56-58% volt a winrate aztan hirtelen ez lett a vege:

A jatek mar csak light tankokkal meg ujabban artyval kot le, de azert mert ezekkel eddig nagyon keveset mentem. A WR104-es accom meg nem is hasznalom mert a sok hulye allandoan irogat, ha elvesztunk egy csatat vagy volt olyan is, hogy csak azert belemlottek a csapattarsak(harmas platoonbol mindegyik egyszer) mert tul magas volt a wn8-am szerintuk. Persze nekem jott az auto ban mikor kilottem az egyiket egy tarbol a Batchattel. Ez volt az elso ban-on 2012-ota. Masnap mikor beleptem meg mindig kek voltam es valami csoda folytan szinte csak 10-es tankokkal menve nem tudtam sebezni csak 1.7k/csata azokkal a tankokkal amikkel kozel 3k vagy a felett van a sebzesem. Igy alltam at a "sotet oldalra" es kezdtem el artyzni a regi accomon. Itt legalabb leszarom, hogy mennyit sebzek meg, hogy bukunk vagy nem.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.06. 23:31:23
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
1 March at 14:27 ·
Hello my wot and facebook friends.First of all i only existed thanks to you and i want to thank all of you for that. I am not feeling very well and wot is also not helping at all , so i decided to stay away from the game and solve my health problems . I cant tell if this is permanent or temporary ,but until then my twitch is disabled .Make sure you dont forget to live , take ur eyes out of the iphone and look around , take the earphones off and try to listen
wink emoticon
Hugs !
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez volt a twitch oldala, amit törőlt http://www.twitch.tv/jacqueline_wot itt egy interjú róla http://www.wotinfo.hu/index.php/item/761-jacquelinex-interju
Elég sokáig streamelt, de már nem. Miért? https://www.facebook.com/jacqueline.wot/photos/a.500309806742040.1073741828.499757903463897/796294533810231/?type=3&theater
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ha kevés az ellenség medje illetve nincs túlerő akkor a medeket kezdem el kísérni persze ha elég gép megy arra.Ha nem vagy biztos addig nem szabad oda menni mert egypárszor megszívtam már hogy túl hamar elindultam és odajött a túlerő az ellenségtől és a mieink úgy ott hagytak mint kutya a szaharát.
A Ht útvonalat a J-5 magaslatról szoktam támogatni mert az elég messze van hogy lövés esetén sem spottolódok fel.
Ha szar a csapat akkor meg teljesen mindegy hogy mit csinálsz nem sok beleszólásod van.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun