418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
Angelus1991ster #379853 Trollkodást be lehet fejezni a 4 tieres agyvérzés generáló vágyálmotokkal XXD -
realcsabi #379852 Nem azért használok goldot, mert skillesnek gondolom, hanem mert az AP átütés olykor nem elég. De ezt világosan leírtam. :)
Bár nem fogják, de ha mégis kiveszik a játékból akkor majd alkalmazkodom, nem olyan bonyolult dolog, nem történne nagy változás akkor sem. Hosszabbak lennének a csaták, a sebzést ugyanaz a játékosréteg szállítaná csak lassabban.
A sárga színű pistikét megint nem tudom miért keverted bele. A saját szórakozásáért ő maga feleljen, nem az én dolgom arra fordítani az időmet játék címszóval hogy neki kedveskedjek. Ez egy kompetitív játék, nem egymás simogatása a cél. :) -
Toldinak meg díszfelvonulást tisztelgéssel minden kör előtt :DDDDDDDDDDDDD -
Nekem is hiányzik!
-
Angelus1991ster #379849 Tesa ebben a lidérces faszságban nem értek veled egyet. Nem szeretnék csalánnal segget törölni.
Viszont támogatom azt a javaslatot, hogy akik nagyon azkéták szeretnének lenni, a beállításoknál legyen egy "szeretnék +/- 4 tieres csatákat nulla gold lőszerrel. Tesztszervert is kiadhadnának ez ügyben. -
Én csíptem rajta a 107-est is :) Emlékszem egy nagyon régi körre, 3 tigerP-t daráltam be a 107-essel és egy 6-os medet. 84k kredit volt prém nélkül :) PZ IV-el, Sherman-el és KV-val farmoltam ki az IS-7 árát prém nélkül úgy hogy megtartottam az IS-4-et mert az ment később 10-be :)
Régi szép idők... -
Bocs 55% csak fejből írtam, összesen 732 csata. -
A régi KV2 kályhacsővel, akkor +-4 tier volt. -
Angelus1991ster #379845 És azt a statot a régi KV-vel (még mindig a fájlok része, ingame meg is lehet nézni egy móddal) az akkor t8-9-esek ellen hoztad össze? -
Te tudsz valamit! :D Ha valaki fejleszteni akarja a statját,csak megnézi mivel megy neki legjobban a játék.
egy 20 000 csatás fekete statos account nem a véletlen műve.
-
Én járok chatre és elég durvákat szoktunk linkelgetni, az én rekordom az 43% volt amit találtam, rendre ilyen IS7 be ül 1200 átlagsebzéssel, meg IS3 ba 900. Nem nagyolok de teszten mikor retardkodtam IS7 el 30 HE simán lőttem 1500 2000 felettieket... Szóval ez tudatos ha valaki béna szerintem. -
Hatalmas tévedés. Átlag 120 xp-vel is eljutottak már rengetegen 10-es tankokig és semmi nem ragadt rájuk, legfeljebb némi online szleng... -
Ha valaki önerőből eljut tier 10-ig,arra már ragad tudás!
Csak hogy úton útfélen árulják az accountokat,tehát a csataszám sem mérvadó!
Munkatársam csak idén 2 accountot adott el! -
Nézd meg asszem KV1 a régi KV2 statja összehoztam kezdőként vele 57% ot. És igen kellett tanulni mi a kulcspozíció amit elfoglalsz meddel, tudtam régen kb minden pályán hova parkol az arty és lövi az áldást, meg megvolt a kényszer hogy ha mediumba ülsz akkor arra használd amire való nem HEAT el egyengetni az utat az ellen bázisáig. Következő fokozat az lesz hogy Gaygaming betáblázza a tomatoknak a pályát merre van a bázis amit el kell foglalni annyira le van egyszerűsítve már! :DDD -
Akinek a +2 is túl sok annak hiába is mondnánk... :) -
Nekem kb 40-50 csata után esett le, hogy ez nem egy tankos CoD... :) Sajna vannak akiknek ez több ezer csata után sem világos.
Valami ranked rendszer, vagy dedikált szerverek még visszahozhatnák az olyanoknak mint én azt az élvezetet amit régen nyújtott a játék. De azt természetesen belátom, hogy a játék és a szabályok nehezítése a roló lehúzásához vezetne. Annyit kellene csak a wg-nek tenni, hogy megadják a lehetőséget azoknak akik értelmesebb játékra vágynak... -
Angelus1991ster #379837 Abban mi volt az élvezet ha t4-es Hetzerrel bebaszott IS-3 ellen? Akkor aztán lehetett recskázni a bokorban...
Arról meg nem tehetek , hogy a Wg 1500-2000 csata után osztja a t10-est.
Legyen 6 millió xp egy t8-as fejlesztési költsége, oszt núbiat nem látsz a játékban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.08. 13:06:40 -
yossarianHUN #379836 +1 -
Szerintem jobb volt a +-4 tier, nem voltak 2 hét alatt tier 10 ben a tomatok és nem hullottak 0 sebzéssel. Én meg gondolom a régiek se így jöttek játszani hogy 2 hét azt a legnagyobb tank kell. Ezt a Gaygaming cseszte el... Gold nélkül rá lenne kényszerítve a játékos hogy használja az agyát és tanuljon. Minden nap kapom az oltást chatben aztán kör végén meg nézem max 1000 et se tudunk sebezni aztán látod te is miket linkelgetek ilyen redline shit retard tomatokat 44 meg 45% al.
-
Igaz hogy kevesebb tank volt, viszont emlékeim szerint nem volt kevesebb játékos, sőt volt ennél jóval több játékos is egy időben. Sajnos jól szétkúrták a játékot, hogy a többségnek élvezetesebb legyen. Szomorú hogy a többség itt is olyan buta mint a segg. Egyedül kinézetben fejlődött pozitív irányban a játék.
Nekem hiányzik a +4 tier időszak. Bárcsak visszahoznák és újra aranyért lehetne prémlőszert venni. Sajna ez nagy kiesés lenne a wg-nek mert az átlagnak még most is túl nehéz a játék..
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 12:42:18 -
Angelus1991ster #379833 Akkor kevesebb tank és kevesebb játékos is volt. 1-2 évig tartó faszság volt az a +4 tier. Wg-sek is érezték, hogy az a nagy különbség vállalhatatlan.
Gold lőszer meg jól jön, főleg a kis lőszerkiszabattal rendelkező tankoknál. De ott van az örök példa a VK3002DB, aminél az APCR átütése 171. Na az nem gold lőszer. -
Azért, mert anno +4 tierben is elvoltunk prémium lőszer nélkül. A sok agyatlan csicskának meg már a +2 is sok és prémlőszer nélkül (azzal is) esélytelenek értékelhető eredményt összehozni a csata végére...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.08. 12:23:22 -
Teljesen igazad van. A gold lőszer, legális csalás. És hiába jönnek azzal, hogy én is vehetek, attól még csalás marad. Aki mást mond, magának sem mond igazat. remélem fossá nerfelik majd a sebzését a rebalancekor. Több bosszúságot okoz, mint az artyk. -
asolyom #379830 "ajánlom a tudatos gold használatot"
Ámen.
Ilyen figurákkal is sűrűn találkozni: touareg_62
Eleinte engem is elkapott a hevület, hogy gyorsan jussak előre prémium járgányokkal, de gyorsan lelohadt a lelkesedésem, mert rájöttem, hogy játszani kell(ene) megtanulni. Ráadásul általában a prémium tankok, ahogy látom, mindig rendelkeznek valami "hendikeppel" a nem prémium társakhoz viszonyítva, hogy így balanszolják a plusz xp és kredit hozamot. Ezen kívül, ha az ilyesfélék egy 75%-os, vagy esetleg 100%-os, de egyébként 0 skilles legénységet ültetnek a Scorpion G-be, vagy IS-6-ba, az akkor sem jó másra T9-10-ben, mint a meghalásra.
Más. Ki lehet olyan retardált, hogy mikor lehetősége van az IS-3 seggébe lőni, akkor mellé gurul, és az oldalát lövi?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.08. 11:12:53 -
Angelus1991ster #379829 Ó faszom... el is felejtettem.
„… és mondá Tilius a völgyek népének; ne keress gonoszságot szomszédaid között, amíg azt meg nem tetted a saját házadban.” -
Plata #379828 Az az ORi te hitetlen.
-
Plata #379827 Én sosem használom,max ha küldihez kell akkor T5 prémmel,de egyébként úgy gondolom hogy noob-ok lődöznek csak golddal. -
Angelus1991ster #379826 Áldott legyen a gold lőszer! -
Gyuszopapa #379825 Veszteni is tudni kell.Nem szégyen,jobbtól illetve erősebb tanktól nem szégyen, de sokan ezt nem viselik el és ők úgy gondolják többet érnek mint mások.Nem kell mentegetőzni.Ha zöld feletti játékost látok az 100% golddal fog lőnni ha kell ha nem mert nincs neki más meg nem is akar mással nehogy már megfogja a páncél az ő lövését.Klánosok meg főleg a magyarok is.Nem kell itt a rizsa kell a wn8-at tolni.Nem baj hogy a sárga színű Pistike lehet épp jó kört menne de te 2 tierrel lejjebb lévő tankoddal szarrágoldozod mert te ezt skillesnek gondolod.de nem az és ez akkor derülne ki ha kivennék a goldot.Lennének meglepetések.
Pedig nem a lila színtől lesz valaki jó játékos az lehet gyengébb skillel is feltolni magasra.
-
Userx2 #379824 Srácok a goldos témát lassan lehet is zárni. Nem akarok flame keltő lenni. Mindenki maga tudja, mennyit használ. Én részemről rászokóban vagyok és mindenkinek ajánlom a tudatos gold használatot. Az sem baj, ha a klasszikus nehéz tankok el tűnnek játékból, azok is csak az artykat etetik. Mindenkinek elérhető, úgyhogy nem is számít
ségnek.
-
Mert a játékosok kb 80% a nem tud játszani modok nélkül. Látja ki mivel lő aztán zabálja az ideget meg idegesíti magát ha goldot lát. -
asolyom #379822 Tényleg sokan lőnek ész nélkül goldot. Sőt olyan is volt, hogy akkor is köpte rám az aranyat, mikor azzal sem tudott belőni, de miért kell automatikusan valakit "gold spammernek" (kvázi szitokszóként használva) titulálni, azért mert aranyat "mer" használni? -
asolyom #379821 Na, ja. Nekem inkább az IS-3-at sok kifarmolni az IS-szel, annyira nem bírok vele játszani. A meccsenkénti 1-2 lövéssel baromi sokáig tart.
-
realcsabi #379820 Ezek a dolgok már sokszor meg lettek beszélve szerintem. Vannak szituációk amikor nem tudsz szemből átlőni egy tankot mert az átütésed nem elég és az ellenfeled elrejti a gyengepontjait. Ilyenkor vagy goldot töltesz vagy elmész máshonnan próbálkozni, mert a flankelés nem mindig opció, sőt általában nem az, mert nem tudod hányan várják beszűkülve hogy kimozdulj a helyedről. A gold adja magát, ott helyben ki tudod osztani a sebzést és növeled az esélyt a győzelemre. Ha máshova mész, addig is kivonod magad a csatából és magadtól is az időt veszed el. Lehet hogy bejön, lehet hogy az idő alatt olyan hátrányba kerül a csapatod amit nem lehet behozni. Jómagam inkább a goldot választom ha úgy látom hogy nincs idő máshol újrapróbálkozni, vagy pedig olyan pozícióban vagyok amit nem szabad feladni.
A másik szitu a végjáték, amikor az utolsó percekben 1v3 szitu van, és minden lövés számít. Olyankor szintén szó nélkül goldot töltök ha AP lőszerrel célozgatni kell gyengepontokra. Ez van. Egyébként meg szerintem aki ismeri a tankok gyengepontját, az már golddal is odacéloz ösztönösen, legalábbis én sokszor veszem észre magamon.
Arról nem beszélve hogy kisebb tierekben mekkora jelentősége van az apcr és az ap lövedékek közötti sebességkülönbségnek célzás szempontjából.
-
Plata #379819 Nem olyan sok azt ki farmolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.08. 09:44:42 -
asolyom #379818 Szerintem itt is van valami középút. Nyilván minden helyzet más. Kijelentheted, hogy elvből, vagy büszkeségből nem használsz goldot, de akkor megfoszthatod magad némi sebzéstől, vagy esetleg bele is pusztulhatsz az adott meccsen. Nekem egyáltalán nem szórakoztató, hogy hallgatom a ding-ding-ding-et. Persze ilyenkor mondják, hogy skill, meg flank, meg ilyesmi, de lehet olyan helyzet, hogy erre semmi esély nincs. Nyilván a másik véglet is idiotizmus, hogy mindenre goldot köpsz. -
Userx2 #379817 Igazuk is van, mert ezt látják jutyubon. MrWN8 meglát egy nehéz tankot, rögtön a goldot tölti. -
asolyom #379816 Az IS-3-mal is az a szívás, hogy amíg nincs meg a top ágyú, addig 175-ös pennel bohóckodhatsz T10-ben is. -
Plata #379815 Is3 és T10 kárpótolni fog,Is7 már nem annyira.
T10 után kicsit csalódás.