World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A motorhangokra még ráfér némi csiszolgatás, de már most fényévekkel jobbak, mint voltak. Az ágyúhangok meg abszolút megtartósak, már le se fogom szedni a Gnomefathert. A fizika nekem annyira nem tűnik fel a kézifékes fordulókon kívül, bár az tény, hogy a kisebb egyenetlenségeken könnyebb átrongyolni, mint korábban.
én ameik tankokkal ma játszottam mindegyiknek vagy fűnyíró vagy traktor hangja volt 😄
Nekem is j1mbo van aslainból és működik. Más oka lehet.
Ha J1mb0-t használsz, akkor az okozza.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
meg nem mentem tul sok kort, de ezek a hangok..
a motorhangok meg szo-szo..
a lepattanok tetszenek
de az agyuhangok.. hat ezt hogy??
ertem en h a t25os 7,5esetol ne varjak valami nagyon obloset, de ez a ping-ping.. de meg ezt valahogy lenyelnem, de az is6 122ese, pont ugyanolyan semmilyen pruntyoges!!??!?!
a motorhangok meg szo-szo..
a lepattanok tetszenek
de az agyuhangok.. hat ezt hogy??
ertem en h a t25os 7,5esetol ne varjak valami nagyon obloset, de ez a ping-ping.. de meg ezt valahogy lenyelnem, de az is6 122ese, pont ugyanolyan semmilyen pruntyoges!!??!?!
Most hogy van aslain pack, mentem pár kört újra, de ennyi retardáltat én még az életben nem láttam. Sorozatban jönnek a most már csak 3 -3,5 perces csaták, legalábbis mondjuk 3:12-13 az eredmény 3 perc alatt. Mi van itt? Ennyire meghülyítette az amúgy is retardáció szintjén állókat az új patch? Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.10. 20:36:39
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.10. 20:36:39
Észrevettétek hogy Airfield-en már indiánok is vannak?
Nade azért nem mentél fel, mert nem volt értelme, nem igaz ? Ha adtak egy tank buff karakterisztika adthalmazt, akkor abból kiismerted magad és ha jött a patch nem úgy álltál, mint bórjú az újkapura. Megszerezted a szükséges információt, így értem
Ha ellenben a kijövő híreket sem futottad át és úgy nem voltál teszt szerón, az viszont hiba volt, delényegében nem rád célzok ezzel.
Ha ellenben a kijövő híreket sem futottad át és úgy nem voltál teszt szerón, az viszont hiba volt, delényegében nem rád célzok ezzel.
Mint mondtam, a statjuk maximalizálására törekvők a játékosbázis elenyésző hányadát adják. Még mindig nem értem, miről beszélünk.
51 000 csatám van. Éltemben nem jártam tesztszerveren. Ne általánosítsunk.
Apropó, nem működik a csata közbeni szakasz meghívás. Másnak jó?
Apropó, nem működik a csata közbeni szakasz meghívás. Másnak jó?
Hát azért, akik a pályákat képesek bemagolni azok azért felmennek a teszre, mert a statjuk maximalizálása végéett tudniuk kell az új patchban milyen változásokra kell számítani. Most akik nem mennek fel, azok vagy annyira jók, hogy ezekből a karakterisztika adatokból képesek kiismerni a buffokat vagy teljesen sötétek, de azoknak mindegy
ez tény 😄
De ezek nem is fogják kitapasztalni ott a weakspotokat miközben lelkesen sikongatva triplaszaltóznak le a hegyoldalról😛
én viszonylag sokat fent voltam. tudod mennyi 200-500 csatával rendelkező, max tier 3 ig jutó paradicsomot láttam? iszonyat sokat... felmennek, kipróbálják milyen fent a 10 ben, és olyan csaták szoktal lenni hogy csak fogtam a fejem.
Ezeket mire alapozod? Közel sem néz fel mindenki a tesztszerverre, én sem néztem fel, pedig én azért jobban követem a híreket, mint a sok éves átlag. Eleve nem sokan hajlandóak sok gigát letölteni egy olyan szerverért, ami csak egy-két hétig fog élni. Garantálom, hogy az átlag paradicsom azt se tudja, hogy mi az a tesztszerver. A hírekkel és buffokkal meg még kevesebben vannak tisztában, ezek azok, akik rendszeresen követik a különböző blogokat, Status Reportot, Armored Patrolt, satöbbit. Ez megint egy nagyon szűk körű keménymag.
Lényegében mindegy, mekkora a két szélsőség összetétele, hisz a teszt szerverre mindenki felnéz, csupán kevesen maradnak. Ez és a WG által előrebocsájtott karakterisztika változásokról a jó játékosoknak kell lennie tudomásuknak, ergó nem állnak tátott szájjal a buff előtt.
Ezt csak én nem értem ? <#fogmosas>#fogmosas>
Ezt csak én nem értem ? <#fogmosas>#fogmosas>
Srácok meg van Achilles,Archer egy rakás szar volt,hátra fele kellett vele közlekedni,meg egyéb ökörségek.
De az Achilles az már most a kedvencem,még fullra stock,full stock legénységgel.lehet hogy vacak Td de nagyon aranyos.<#szeret>#szeret>
De az Achilles az már most a kedvencem,még fullra stock,full stock legénységgel.lehet hogy vacak Td de nagyon aranyos.<#szeret>#szeret>
Most kit akarsz meggyőzni, és miről? A legidiótábbak teszik ki a játékostársadalom 95%-át, a statjukkal tudatosan törődő és foglalkozó, a játékot és a tankok páncélzatát tudatosan tanuló playerek az elenyésző kisebbség.
Teszt szerver hetekig volt. Namost akik a statjukkal foglalkoznak és ezek között lehet megtalálni a legjobbakat, ezek figyelik és tanulják a pályákat, hogy mit lehet mivel és még pótkajával is érzik a látótáv különbségét. Namost ezek felmentek tesztre és nylván nem idejük javát élték ott ki, de elegendő mennyiségű ismeretet szereztek a buffolt tankokról. Ezzel az ismeretanyaggal illetve azzal az anyaggal, amit ide linkeltél elvileg már mindenki fel van készűlve csak a legidiótábbak nem, de azoknak mindegy is. .......
Gondolom én legalábbis <#lama>#lama>
Gondolom én legalábbis <#lama>#lama>
Ízlés dolga, nekem 95-ön van.
Mármint a játékostársadalom 5%-a, akik járnak tesztszerverre?
Szerintem nem lett rossz. <#alien>#alien>
Első köröm rögtön T9-esek ellen. Vereség, de sokkal többet pattintott
Első köröm rögtön T9-esek ellen. Vereség, de sokkal többet pattintott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teszt szerveren már ez az IS 6 volt. A buffolt. ott elvileg kiiesmerték ....
T10 célzóköre be bugol néha,ha valami tereptárgy kerül célpont és közém akkor a célkör majdnem akkorára megnő mint a képernyő.Elég gáz,eddig csak T10-el fordult elő.Irtó ciki,nézetet kell váltanom hogy helyre álljon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 18:47:39
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.10. 18:47:39
Nem lett op,T10-el Is6 Is7 és franc tudja mi a neve pontosan Fvb215 td-t is átlőttem.
Is6 ráadásul gyáva volt és második lövés után elpucolt.Is7 meg Fv maradt,de velem volt a mázli és én mindkettőjüket át ütöttem és sebeztem,Is7 mellém lőtt Fv meg valami lófing sebzést nyomott belém,ha tippelnem kéne azt mondanám valami szar He-vel lőtt.
Is6 ráadásul gyáva volt és második lövés után elpucolt.Is7 meg Fv maradt,de velem volt a mázli és én mindkettőjüket át ütöttem és sebeztem,Is7 mellém lőtt Fv meg valami lófing sebzést nyomott belém,ha tippelnem kéne azt mondanám valami szar He-vel lőtt.
Ki beszél tesztszerverről?
Előtte:
Utána:

Előtte:

Utána:

Ok, de ez független attól, hogy a jobb játékosoknak ki kellett volna ismerni a gyenge részeket vagy pedig csak random adta be Yossnak és valójában nem lesz kigasználható. A jobb játékosok is ugyanúgy feljöttek kiismerték hamar elvileg
Teszt szeró lehet volt, de oda a playerek 90%-ának leghülyébbje jár fel baromkodni huzamosan! 😄
XVM conifot átírtam hogy más színek legyenek. A win rate miért ilyen 55.87687686% -os meg ilyen rohadt hosszú szám? Ezt hogyan lehet megoldani?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem nem tűnt fel. Nem csak a FoV állítódott el?
Borzasztó kicsik lettek a tankmodellek most, nem? T-150 baszott hosszó vemhes tank volt, most egy kis pirinyó 😞
Pedig ott volt rá a teszt szerver 😄DD
nagyon tetszik az új hang és fizika. Kellett hozzá 4 év.
de egyelőre a noobok még nem jöttek rá erre. 😄DD
Ha szögben van, akkor a frontja két szélén lévő srég páncéllemezek kerülnek rosszabb szögbe.
főleg ha még kicsit szögbe is van, nem? 😄
Az UFP-je alsó harmada gyengébb lett, csak még nem jöttek rá a hurkagyurkák. Ez komoly érvágás lesz neki más, T8 heavyk ellen, amiknek már eddig is necces volt, hogy átütik-e a frontját, vagy nem.
Az IS6-os elég OP lett. 😄DD Let the cry begin.
Attól hogy WT-ben egy árkád noob vagy még nem a játék fizikáját kell szidni. Érted ÁRKÁD MÓD. Remélem fel tudod fogni hogy az mit is jelent.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az FPS-nek csak jót okoz állítólag. 😄 A WT-nél milyen túlzásokba estek? 😮
Nem vagok gépközelben, a laptopos chrome meg még mindig hisztizik...
Mi van? Mindenki mobilon ír?
angelus1991ster.blogspot.hu
Hmm, az új fizika miatt nem csökken az Fps... Meg azért remélem nem esnek túlzásba mint a warthundernél.
Új fizika, új hangok, új HD modellek.
Ebben az új patchben tulajdonképp mi van?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Csak nem turán?😄
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Csak nem turán?😄
Médiahack semmi más. Tagadom a létezését a "gyereknek".
Habár-habár egy WoT gameplay-t megnéznék tőle. Annyira szimpatikus 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.10. 15:35:41
Habár-habár egy WoT gameplay-t megnéznék tőle. Annyira szimpatikus 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.10. 15:35:41
Hogy az istenbe lehet ilyen hangon beszélni... ez 18 éven felülieknek sem ajánlott omfg. 😄DD
és ez divatos ma hála az olyan gyökereknek, mint dancsó péter...
"kerozin vagyhok és ez itt az én vhidejóóóóm..." ezt nem lehet nem meghallottá tenni. 😄
és ez divatos ma hála az olyan gyökereknek, mint dancsó péter...
"kerozin vagyhok és ez itt az én vhidejóóóóm..." ezt nem lehet nem meghallottá tenni. 😄
Neeeee XD
Ez Dancsót is kritizálta 😄
Ez Dancsót is kritizálta 😄
OFF: 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kínok kínja következzék.
Az tuti, hogy valami médiahack XD Jó, hogy nem játszik hőn szeretett játékunkkal 😊
Az tuti, hogy valami médiahack XD Jó, hogy nem játszik hőn szeretett játékunkkal 😊