418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #379936 Sokkal több hátránya van a kreditért arany lőszernek, mint amennyi valós előnye. Ráadásul terjed, mint egy vírus. Látja a pawel156123 a chat-ben ugatnak valami gold spamet és berakja a fordítóba látja, hogy spam złota. Megkérdezi a nála sokkal skillesebb pawel112434-t, hogy ez mi ez és rájön, hogy kreditért tud venni olyan lőszert, ami átüti a tankokat, mert a sz.r alap lőszerrel nem lehet sebezni és lőn csoda. Utána nem sokkal a pawel1122434 kiokosítja az autoaimről/aimbotról is és mintha egy új világ nyílna meg előtte... Tudatra ébred, hogy a profik így lesznek profik (szerinte).
Ja, csak közben az arany lőszer ilyen elterjedése teljesen egy tankos akció lövöldözős játékká silányítja a WoT-ot, megspékelve a CoD-os rush-al vagy a mindig örök sláger kempeléssel, mert a bokor jó, ha megmozdul pawel akkor szétlövik, de bezzeg a bokorban a bázis mellett milyen sokáig életben marad, sőt a csatát is túl tudja élni, királyság.
Egészen komolyan megkérdeztem egy is7-től, aki a középső ösvénynél kempelt és sniperkedett, hogy most ezt ő tényleg egészen komolyan élvezi és szórakoztatja őt? Egy is7-en maximum a legénységet lehet fejleszteni, tehát egyszerűen józan ésszel nem belátható, hogy ő ezen a "játékon", amit ő játszik mit talál szórakoztatónak, mert a grindet, mint indokot kizárhatjuk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.08. 19:55:04 -
Van némi ellentmondás a szövegedben:"ha ráadásul ha toptankként történik nemcsak sajátmagával, hanem a csapatával is szimpla kicseszés és akár sportszerűtlenség". Ha én top tank vagyok, hidd el, gold nélkül is tudok sebezni. Nem kell rohanni előre mint egy barom, megfontoltan, megkerülve, kivárással, le lehet nyomni a fullos ellenfelet is. Ha meg 1-2 tierrel feljebb tesz, akkor megyek a nagyok mögött, mint egy med és támogatom őket, akárcsak top löveggel. Ellenkező esetben: Instant halál. -
Mert az hatalmas taktika, amikor pattogsz valakiről szemből és hát a sok tomato egy pozícióból az életben nem mozdul el. -
+1 -
Jóféle a spot számláló, zsámóba 8K dámázs hipp hopp! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #379931 " senki sem lenne képes kilőni egy heavy tankot " 
IS-3 alap / lőszerrel lőttem ki az első Maust . ( Meg kellett birkózni vele ) 7.4 környéke volt . Azóta az változott , hogy IS-3 al nem nagy élmény kilőni egy Maust ( sőt kettőt sem .. GOLD ) Azóta az is változott , hogy egy Maussal sem nagy élmény játszani .. GOLD .
"ki húzza jobban azzal az időt, hogy nem tölt rá nagy átütésű lőszert és kivárja, hogy megpusztuljon a lowpen miatt"
Kivárja ? Taktikázik ? Gondolkozik ? Minek ? Gold / Aimbot = GG ?
Igaz , és itt szembesülünk azzal is , hogy minek a 15 perces játékidő ?
Alakul egy versenyautós lövöldözős játék továbbra is ( tankokkal ) -
Meg hát. Úgy hogy alig lövök goldot. De nyugodtan lehet sírni a kivétele miatt. Legalább van valamiért sírni mindig... -
Ha pl. heavy ágon húz valaki tankot és az előző tierből hoz át löveget ami a saját tierjében már nem üt át effektíven csak medeket, stb. de goldot elvből nem akar használni, akkor ugye ezek szerint elkerüli a heavyket vagy hátul kempel, ami ha ráadásul ha toptankként történik nemcsak sajátmagával, hanem a csapatával is szimpla kicseszés és akár sportszerűtlenség, ezért félreértésben van aki csalásról beszél ilyen környezetben ahol a tankok lövegeinek lőszereinek paraméterei a kifullozásukig rontottak amit mondjuk pont a goldammoval némileg lehet kompenzálni és így betöltheti az adott csatában a neki szánt szerepét. -
Ha megtalál egy ilyen nyomi,csak anyit irok neki/fakelander:-D/
Ez után állt nagyon el szokott gurulni némelyiknek:-D:-D -
Na megszólalt az aki a 2-es gomb "skill"-el sem jobb az átlagnál... -
yossarianHUN #379926 Az legalább a játék egy fícsörével kapcsolatos vita, meg véleményalkotás. Annak az esélyéről, hogy valaki meggyőzi a másikat a saját igazáról lehetne vitatkozni, de még mindig fényévekkel konstruktívabb, mint a "de szar megint a játék", meg "de szar meccseket kapok", ami a mínusz kettő szint. -
Nem is tudom... én meg szoktam várni, míg másra figyel, és belővöm az oldalát, vagy , ha minden kötél szakad, jöhet a jó öreg HE lőszer. -
Nem, ez inkább olyan, mintha mindig az egyik csapatnak lenne hátszél, és a bíró sporttársnál lehetne pénzért térfelet választani.... -
Jól beszélsz barátom! -
Kryon #379922 Átlagos képességű játékosként megoldottam ezt a nehéz feladatot és nem tartott 2 évig. Igaz, hogy szívás, és nem lilul tőle a stat, de gold nélkül is el lehet lenni. Elvből nem használom, sportszerűtlennek tartom, legális csalás. Arról nem is beszélve, hogy ha egyszer rászokik valaki, annak nagyon rosszul esik majd amikor nerfelik. (bár már ott tartanánk...
)
-
asolyom #379921 A gold nem gold parttalan vita nem olyan? -
endrodiz #379920 Aki akar, csaljon nyugodtan, hiszen végül is legális...
Figyi mar, te nem erzed az ellentmondast? Ha legalis valami, akkor hogyan lehet csalas? Mintha azt mondanad a focira, hogy te nem fejelsz be egy labdat sem, mert az csalas. Igaz legalis, de csalas minden fejes gol... -
Angelus1991ster #379919 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érzik, hogy alájuk lett tolva az országuk. Csak szaporodtak, ennyi dolguk volt. -
Érdekes hogy sok román meg szlovák játékosnál azonnal kiveri a biztosítékot ha magyar játékos alázza le őket. Ilyenkor erősen érződik hogy kisebbségi komplexusban szenvednek. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #379917 Ez nem tapasztalat megosztás, ez hiszti szétszórása az éterbe. Körülbelül ugyanaz, mint mikor tinilányok kiírják facebookra, hogy mennyire utálják az életük. Köszönjük az infót. -
+1 -
ratgab #379915 Pedig én már a 2. fiókomat fejlesztgetem így....
-
ratgab #379914 Nem. Sokak azért sírnak, mert régen egy csata nem úgy nézett ki, hogy rátöltöttél golddal és átütöttél olyan tankot is amit nem lett volna szabad. Régen a gold lőszert csak golddal lehetett megvenni, ami sokkal izgalmasabb csatákat eredményezett. Ismerni kellett a gyenge pontokat, taktikázni, összejátszani és úgy tudtad a nálad erősebb vasakat legyőzni...Ma meg mi van...Rátöltöd a goldot és már viszi is át az ágyú...Megölték a taktikai részét játéknak a golddal.
Persze így is lehet jól játszani, győzni eredményesnek lenni, de így jóval kisebb kihívás. -
Nem rakták be a prémium tank visszakérést! :( -
Így van! 40 fölött már ráérősebb az ember nem igaz?
-
András77 #379911 Az ilyenek általában úgy vannak, hogy azonnal töltik az arany lőszert, ha nem az ellenség hátát látják, de ha őrájuk merészel valaki aranyat lőni, akkor megy az ugatás miatta., meg a riportolás. Arra nem jönnek, hogy ez olyan, mint egy vírus. Az ellenfél nem úgy fog reagálni, hogy basszus aranyat lőnek rám, akkor még tovább kell fejlődjek, hogy valahogy kikompenzáljam ezt, hanem szépen bemegy csata után a fogyóeszközök feltötéséhez és megemeli az arany lőszer szintet a tankban. Aztán így tovább és most már egyre gyakoribb az olyan csata, hogy minden 2. lövés arany, sőt E5,E3-ra már kaptam full arany szórást is több tanktól.
Ez a helyzet csak rosszabb lesz, jobb már soha, bár talán sikerül valami értelmeset csinálni a WG-nek a sandbox alapján. Igaz, nagyon látszik, hogy nem sietnek vele és nem nagyon akarnak hozzányúlni az ökoszisztémához, mert nekik csak jó, ha a csaták kredit igénye minél magasabb. Emiatt én azt elképzelhetőnek tartom, hogy csökkentik az arany lőszer alfáját, igaz erre a noskill titánok úgy regálnak, hogy most már nem engedhetnek meg 1 lepattanót sem és az első lövés is arany lesz, mert most esetleg normál lőszerrel próbálkozik először és az első lepattanó után vált csak.... -
Ne rágj be, tarts egy kis szünetet! -
asolyom #379909 Azt írtam, hogy MÁRA elég, mert nincs velem az MM. De igazad van, nem muszáj. Ha nem lehet tapasztalatokat megosztani a fórumon, akkor inkább egyáltalán nem is szólok semmit. Bye bye mindenkinek. Lehet tovább húzni nyúzni a gold nem gold témát, dícsérni vagy fikázni a játékot. -
Gyuszopapa #379908 Ne foglakozz senkivel sem.Én is prém nélkül játszom.Mindent alapról kell kihúznom,ez van nem fizetek.Mégse vagyok se piroska se sárga.
Nincs 12000 csatával csak 2 10-esem.Majd lesz több is. -
Hagyd, lepattan,,,, ez legalább nem gold! :D Bár aranyköpésnek szánta. -
Tölt a teszt kliens!!!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #379904 Akkor végre feltehetem az autoaim módot! XD -
Na jó, én befejeztem, teljesen más hullámhosszon vagyunk. Aki akar, csaljon nyugodtan, hiszen végül is legális, te meg polírozd tovább a virtuális bohócot. -
yossarianHUN #379902 Finomabban is meg lehet fogalmazni azt a véleményt, nem igaz? -
yossarianHUN #379901 Izgi... Lenne, ha nem látnánk tőled ezt leírva naponta háromszor. Aztán másnap pontban ugyanakkor itt vagy újra, és megint elolvashatjuk, hogy mekkorát csalódtál a játékban, és hogy most lett elég belőle. Muszáj ezt? Baromi unalmas. -
András77 #379900 Pontosan ez a gond, hogy elég hatékonyan lehet a skill-t arany lőszerrel pótolni. Fordítva is igaz, hogy lehetsz pengés játékos, de a brutális átütések ellen nem sok mindent tudsz tenni. A szent wn8-t is arannyal pumpálják a retardok, mert kb 800-1000 ponttal magasabban lehet tartani arannyal, mint nélküle az exponenciális görbe miatt.
Pár kivétel van, mondjuk az E3, de annak van szerintem fél méteres az arcbőre legalább. JPZE100 ugatott kb 1 hete, hogy csíter vagyok, mert az arany lőszere lepattant, mondtam neki, hogy hova teheti az arany lőszerét saját magának
. Egy E3 elég jól bírja az aranyesőt (relatívan nézve, mert mondjuk pattint 5e, amikor 10-12e-t kellett volna ilyen retardáltak ellenében), de tényleg unalmas, hogy szinte csak azt kap.
-
Tudom, hogy te meg a sok lowskill az egyhelyben campet élvezné, amikor senki sem lenne képes kilőni egy heavy tankot de ez a játék nem arról szól, hogy: "ki húzza jobban azzal az időt, hogy nem tölt rá nagy átütésű lőszert és kivárja, hogy megpusztuljon a lowpen miatt". -
Low player vagy. Így jobb? -
50K csatád van de a gondolatmeneted a "gold" ammo-val szemben gyerekes.