World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Top sebző is simán lehetsz.
Xp nehezebb.
Amikor 4-5k sebzésed van a többieknek meg párszáz az ciki.
Van hogy egyedül túlélem artyval mert nem találnak meg.

Mindent elmond a csapatról, hogy 7-es tüzérrel 9-es csatában top XP szerző lettem. <#csodalk>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ráadásul egy nappal lerövidítették a tervezetthez képest, de semmi kompenzáció. Kezdenek elkanászodni.

Hasonló nekem is volt.
Mikor még volt csapatsebzés,kinyírtam egy artyt mert fölém állt,nem vettem észre,beálltam a helyemre egy domb aljába onnan lődöztem arty nézetben és nem vettem észre hogy fölém állt egy arty.Sikerült is kinyírnom.

Sima tanknál talán a HE lövedék tud sebezni hasonlóan. Ha KV-2 vel közvetlen a fal mellett állva hasonlóan beledurrantasz a szilárd falba, akkor szerintem az sebez. De még nem próbáltam.

Szilárd építményeknél simán leviszi a HP nagyját. Aztán a második lövéssel kampec.
De már úgy is sikerült felrobbantanom magam, hogy a képembe mászott egy light, első lövése elvitte a HP felét, én meg beledurrantottam közvetlen közelről, és a mindketten kipurcantunk.

Nem,azt hittem sima tank.Artyval még nem próbáltam.

joe662
Most ugye artyrol beszélünk?
Hát ha bedugtad a csövet a rombolható falba akkor az már nem volt ott.
Állj bele olyanba ami fix fal.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pedig sajnos működik, de szerintem csak artyknál
Na nemár,ha ez komolyan működne akkor studziankin nem tudnék átlőni a romos házon,már pedig ott lőttem ki úgy ellenséget hogy a csövet bedugtam a falba.Meg ruinbergen is.

joe662
Be tolod a csövet a falba, és click.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

de buzik... már most 3200 lenne tankrewards-ban a tank 😄DD nehogy ne ülj pár nappal többet a gép előtt 😄
Hogy robbantod fel magad?

Kedvenc fürdő helyem azon a pályán. <#vigyor0>
Már ha éppen azon az oldalon kezdünk.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.07.01. 19:29:52

Hűsítő fürdőről jut eszembe.
Siegfried line-on van két kicsi tó.
Kezdődik a csata indulok a városba be 60TP-vel mire játék kiírja hogy ebr105 és type 4 megfulladt.
Hogy mi a szöszt csináltak nem tudom,ellenségnél voltak a város túlsó oldalán és nem jutottam át a másik oldalra,hamarabb nyertünk minthogy átértem volna.
De szerintem szándékosan fulladtak bele,nem hiszem hogy véletlen bele lehet abba a kis szarba fulladni.

Én se dezertálok soha. De ha a pálya engedi, és már 13-1 re vezet az ellenfél, és még élek, akkor vagy veszek egy hűsítő fürdőt, vagy felrobbantom magam. ( ez artynál működik. ) <#vigyor0>

popey8
Ez nem az ő hibája, van hogy nem adja az rng 😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Találkoztam egy magyarral,de valami nagyon rosszul célzott.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.01. 14:39:49

60Tp-t le dupláztam.Egész jó csata volt,csak pont nem felém jött a nép,de egy rém fura dolog történt a játékban.
Volt egy lepattanó lövésem Obj260-ról,a játék meg kiírta hogy megöltem egy Obj277-et.Én nem láttam az Obj277-et sehol,nem is láttam a térképen sem.Szóval fingom sincs hogy lőttem le.De a jelentésben is benne van hogy megöltem.
Obj 260 elég messze volt,nem közeli lövés volt.Kb félpályáról lőttem rá.Következő csatában meg vicces dolgot láttam,skorpio meg stb-1 a csapattársukat lökdösték ki az ellenség elé.Persze közéjük lőttem.<#hehe>

Láttam már sok reménytelen csatát,de volt amiből 12 killel jöttem ki.<#papakacsint>
Ráadsul a lőszerem is elfogyott.

Kinek mi az élvezet. Nekem nettó időpocsékolás a teljesen reménytelen csata.
Én sem dezertálok soha. Ma az M44-gyel is kicsaptam TD módban egy Thunderboltot, mielőtt megöltek volna utolsóként. 😊
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.30. 21:52:18

Én soha nem adom fel,akkor sem ha egyedül maradok 10 ellen,le szarom engem nem fognak könnyen elkapni.
Kivétel ha kamikaze hangulatban vagyok.<#idiota>
Amikor olyan a hangulatom akkor úgyis padlógáz és kotródjatok az utamból tetveeek.<#nyes>
Ma 60TP-vel le rammoltam egy másik 60TP-t.Ő beszopta és kinyiffant nekem meg se kottyant.Irányított ütközés minden heavy tankomon kötelező.
Jah nem,minden tankomon,mert szeretek őrültködni.
Öltem én már T8 light tankkal is T10 medet ütközéssel.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.30. 21:42:57

Ma biztosan ilyen nap van, eddig tizenötből egy csatát sem toltam végig, pár perc után már négy-öt tankunk elhullik. Na olyankor jön a dezertálás 😄
Pedig néha rájuk férne. 😊

persze....
hisz nem játszanak a saját játékukkal... 😄
Négy perc harminc másodperc alatt 0-15. A csapatból nyolcan 0 sebzéssel zártak, én két lövéssel 4. lettem. A WG szerint ez teljesen rendben van, ugye? <#fejvakaras>

megkapsz minden korábbi dolgot... és a továbbiakat is...
Én most a 9. szakasznál tartok a Battle Pass-nál. Ha most vásárolnék Improved verziót, akkor az eddig teljesített szakaszok után járó plusz jutalmakat is megkapom?

Valószinüleg te aktivan játszottál az elmúlt hetekben, azt akaratlanul is megcsináltad ezeket a küldetéseket....

én valszeg nem fogom erőltetni, ac4 nem érdekel, ram2 megvan...
maradna az FV201 45... de van már brit heavym (az V-ös... de nem használom 😄)... viszont brit legények heavybe nincsenek... se az ágat nem akarom...

szóval sztem napi 1 körrel elmegyek a level 3 vagy mennyi tervrajzokig azt jóvan...

meg végre beüt a jóidő azt nem akarok ennyit a gép előtt ülni xD
Sziasztok! A következő tanrewards tankok: FV201, AC 4 Experimental, és a RAM II.
Az FV201-nek ugyanaz az ágyúja, mint az AC 4-nek. TierVII heavy, és TierVI med.
Melyik lenne a jobb választás szerintetek? ( A RAM II megvan )

joe662
Nekem semmit nem kellet csinálnom,megadta egyből.
Ma meg még hozzám vágtak 2 hét prémiumot is,valamiért:-D

Ja, utánaolvastam, vmi tankfestes küldiket kell tologatni érte...

Itt még kell vmit csinálni? betoltam a kódot, elfogadta, prém meg sehol. ki-belépés megvolt.

Na 1 valamirevaló csata 😊
KÉP
REPLAY
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2020.06.29. 19:44:46
Hát nekem má aszongya invalid code.

ezt a kísérleti modult én is megkaptam... de nem vágom mi 😮 xD
a minden túlzás... a majdnem minden inkább helytáll...

de jogos... 😄
Az az egy baja van, hogy az alfához képest nagyon drága a lőszer.<#rinya>

Egészen jó ez az M12. <#awink>

Erre kaptam:

Küldetés teljesítve! Jutalom:
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Férőhelyek hozzáadva: 1
Legénység kinézet hozzáadva: David Eekeeboo x3
"Ranger" stílus hozzáadva
Kísérleti modulok hozzáadva: 18

De mik ezek a kísérleti modulok? Hol lehet őket megnézni?

Nyilván nem te vagy a célközönség akit már kifacsartak és mindene megvan 😄

Köszi.

popey8
M12 nekem bejött, M40/M43 már kevésbé. M12-nél jó a balansz a reload time és a pontosság között. Úgy értem T8-nál a 44 mp-es töltési idő nagyon sok, főleg ha mellé lősz, mint állat, 44 mp malmozás. Már pedig szeret mellé lőni, nekem eddig az a tapasztalatom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem az M12-t kihúzom, arra van is valami töredékem. Aztán ahogy nézem a M40/M43-nak meg a felét össze tudom rakni töredékekből, így kevesebbet kell szenvedni az M12-vel.

Korábban 10 csatás, meg egy hetes, meg talán tíz napos bérleteket adott. Azokkal lehetett kezdeni valamit, ha 100% legénységgel jöttek.
Még mindig van a barakkomban egy csomó 100%-os legénység, de ritkán van alkalmam felhasználni őket.

Engem se,megvan tigris is meg tog is.
WG adta őket ajándékba.

Nekem fő accon francia,angol és amcsi T8 van meg.Na meg amcsi T9.
Ezeket kedvelem.Ruszki és német nemjött be.T10 amcsi is kifejlesztve,de nincs kedvem megvenni és most pènzem sincs rá.

Én még az arty nerf előtt toltam az M12-t. Akkortájt minden arty ágon csak az éppen aktuális volt meg. Az M12-t kifejezetten szerettem.
Aztán ahogy elértem a tízeseket, a kilenceseket a német kivételével nem adtam el. Később vissza vettem az M44-et, az FV-t, a német hetest, a francia hatost, és most majd az M12-t is hamarosan. Aztán a brit hetes is vissza fog jönni. Jelenleg van a garázsban 230 tankom, és 40 üres garázshelyem. Szép komótosan feltöltöm mindet a régebben kedvelt, de eladott tankokkal.