World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xp nehezebb.
Amikor 4-5k sebzésed van a többieknek meg párszáz az ciki.
Van hogy egyedül túlélem artyval mert nem találnak meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mikor még volt csapatsebzés,kinyírtam egy artyt mert fölém állt,nem vettem észre,beálltam a helyemre egy domb aljába onnan lődöztem arty nézetben és nem vettem észre hogy fölém állt egy arty.Sikerült is kinyírnom.
De már úgy is sikerült felrobbantanom magam, hogy a képembe mászott egy light, első lövése elvitte a HP felét, én meg beledurrantottam közvetlen közelről, és a mindketten kipurcantunk.
Hát ha bedugtad a csövet a rombolható falba akkor az már nem volt ott.
Állj bele olyanba ami fix fal.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Már ha éppen azon az oldalon kezdünk.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.07.01. 19:29:52
Siegfried line-on van két kicsi tó.
Kezdődik a csata indulok a városba be 60TP-vel mire játék kiírja hogy ebr105 és type 4 megfulladt.
Hogy mi a szöszt csináltak nem tudom,ellenségnél voltak a város túlsó oldalán és nem jutottam át a másik oldalra,hamarabb nyertünk minthogy átértem volna.
De szerintem szándékosan fulladtak bele,nem hiszem hogy véletlen bele lehet abba a kis szarba fulladni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.01. 14:39:49
Volt egy lepattanó lövésem Obj260-ról,a játék meg kiírta hogy megöltem egy Obj277-et.Én nem láttam az Obj277-et sehol,nem is láttam a térképen sem.Szóval fingom sincs hogy lőttem le.De a jelentésben is benne van hogy megöltem.
Obj 260 elég messze volt,nem közeli lövés volt.Kb félpályáról lőttem rá.Következő csatában meg vicces dolgot láttam,skorpio meg stb-1 a csapattársukat lökdösték ki az ellenség elé.Persze közéjük lőttem.<#hehe>#hehe>

Ráadsul a lőszerem is elfogyott.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.30. 21:52:18
Kivétel ha kamikaze hangulatban vagyok.<#idiota>#idiota>
Amikor olyan a hangulatom akkor úgyis padlógáz és kotródjatok az utamból tetveeek.<#nyes>#nyes>
Ma 60TP-vel le rammoltam egy másik 60TP-t.Ő beszopta és kinyiffant nekem meg se kottyant.Irányított ütközés minden heavy tankomon kötelező.
Jah nem,minden tankomon,mert szeretek őrültködni.
Öltem én már T8 light tankkal is T10 medet ütközéssel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.30. 21:42:57
hisz nem játszanak a saját játékukkal... 😄
maradna az FV201 45... de van már brit heavym (az V-ös... de nem használom 😄)... viszont brit legények heavybe nincsenek... se az ágat nem akarom...
szóval sztem napi 1 körrel elmegyek a level 3 vagy mennyi tervrajzokig azt jóvan...
meg végre beüt a jóidő azt nem akarok ennyit a gép előtt ülni xD
Az FV201-nek ugyanaz az ágyúja, mint az AC 4-nek. TierVII heavy, és TierVI med.
Melyik lenne a jobb választás szerintetek? ( A RAM II megvan )
Ma meg még hozzám vágtak 2 hét prémiumot is,valamiért:-D
de jogos... 😄
Küldetés teljesítve! Jutalom:
WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 3
Férőhelyek hozzáadva: 1
Legénység kinézet hozzáadva: David Eekeeboo x3
"Ranger" stílus hozzáadva
Kísérleti modulok hozzáadva: 18
De mik ezek a kísérleti modulok? Hol lehet őket megnézni?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Még mindig van a barakkomban egy csomó 100%-os legénység, de ritkán van alkalmam felhasználni őket.
WG adta őket ajándékba.
Ezeket kedvelem.Ruszki és német nemjött be.T10 amcsi is kifejlesztve,de nincs kedvem megvenni és most pènzem sincs rá.
Aztán ahogy elértem a tízeseket, a kilenceseket a német kivételével nem adtam el. Később vissza vettem az M44-et, az FV-t, a német hetest, a francia hatost, és most majd az M12-t is hamarosan. Aztán a brit hetes is vissza fog jönni. Jelenleg van a garázsban 230 tankom, és 40 üres garázshelyem. Szép komótosan feltöltöm mindet a régebben kedvelt, de eladott tankokkal.