418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Cromwell? -
Lucifer001 #415025 Másik találós kérdés .
T110E5 good scout ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2020.09.19. 14:28:28 -
KV-2 :D -
bekescsaba #415023 nem.... -
Plata #415022 A prém svéd med. -
bekescsaba #415021 Hali!
Találós kérdés:
2560 sebzés, 7 kill, 440 spot damage.
Melyik az a 6-os tank, aminél ez csak az 1 osztályt éri?
1 sör a megfejtőnek. -
Akkor jó:-) -
Volt elfekvőben egy amazon accom régről, úgyh kipróbáltam. Megy a 7 nap triallal is. 2 kellett választani a 6-ból, plusz egy csaj kommander meg 10 5x meg 1 nap prem meg a medal stb. Szal megadott mindent. -
Nem tudom, de valószínűleg nem, mert ez vmi extra loot,nem az alap.
Valaki probálja ki. -
Nekem nincs, de kéne az 5x :D Ezt 30 napos triallal is meg lehet kapni? -
Akinek van Twich prime-ja az lessen rá,kaptunk ezt azt.
-
Nirz #415015 Érdekes nálam is játszhatatlan a telekomos neten keresztül, mármint a pingem ugrál 110-160 között packetlosst is jelez és egyértelmüen nem teljesen sima a játékmenet...
A megoldás "viccesnek" bizonyult mert a mobilnetemen keresztül meg fixen 40-60 a pingem, tükörsima :D -
Plata #415014 Ez már tényleg szánalmas. -
Ezt láttátok? Mekkora nyomorék banda, már bocsánat. Nehogy már ugyanannyit vagy kevesebbet kelljen játszani a szar játékmódjukkal... múltkor szerencsére ha jól emlékszem 3 vagy 4 nap alatt megcsináltam, párszor voltam top3-ban, de a küldik adták a sok pontot. Mire rájöttem (éppen időben, utolsó nap lett meg a 15. szint), h azzal gyorsabban lehet előrejutni, már lejátszottam párat, de utáltam minden egyes csatát. Nagy baromság az egész és most lehet vele többet játszani, ahelyett hogy vmi normális tankkal tolnám, nagyszerű...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #415012 Az az érdekes hogy WoT-ban 100-140 pingem van ugyanakkor Warship-ben meg nem,ott normális. -
Kb 4 hete kezdődött az internet problema a magyar telekomos játékosoknál (optikás net). 19:30-23:00 között az EU2 packet lossos, lenyomoztam pingplotterrel valami frankfurti csomóponttal van a gond. Hiba bejelentésre a Telekom így reagál: A szerződésben csak a le és feltöltési sebesség van beleírva így se a ping-ért se a packet loss-ért nem felelnek. Ha továbbra is fenntartom a hibabejelentést akkor 5000 ft-ért kijönnek és nem fognak csinálni semmit, így kerek perec megmondták. Az EU1-en érdekes hogy kevesebb a packet loss de 100 feletti a ping.
Kb 4 nappal ezelőtt megváltozott, eddig EU1-en magas pinggel de játszható volt a játék, most már ott is csak artival, és elég vicces hogy becsapódás után kb 3 sec.el kapom a találat visszajelzést, de még visítva a tankrewards-ot tudom tartani, a battle pass is menni fog mert sok artim van, cwén meg a 4 db tie10 artiból 2 még nincs kifagyva szal minden oké ;) -
asolyom #415010 Persze hogy vannak hülyék, de coopot eleve akkor játszom csak, ha küldetés miatt kell. A Coop csaták is 3 perces sz@arok. -
Plata #415009 World of Warship-ben is vannak olyan hülyék hogy csak pislogsz.
Tegnap volt co-op küldim,be mentem co-op csatába,ugye akkor botok ellen játszunk.
Vesztettünk.Én túléltem ki lőttem három hajót,de csatahajóval voltam ami lomha és nem tudtam utolérni a maradék ellenséget akik befoglalták a bázisokat előttem.Hogy lehet botok ellen veszteni? -
asolyom #415008 Az átlagos, vagy átlag alatti játékosoknak pont ez volt a probléma, hogy semmi idő nem volt beletanulni egy-egy tankba, mert pillanatok alatt kicsapták. A megemelt HP egyébként nem egy rossz kezdeményezés, de összességében az egész játékmenet abba az irányba ment el, hogy 2-3 perces csaták vannak, és 15-2 meg 3-15 eredmények. Ezért is jegelem most megint a játékot, mert nekem ezt nem veszi be a gyomrom. A hajós játékban sem agysebész csapatok vannak, de ott azért ilyen "steamroll" nincs, így a csaták is izgalmasabbak, és élvezhetőbbek. Legalább is számomra. -
Plata #415007 Passz,nem játszom kis tierben,ha új ágat is kezdek azt legalább T5-T7 szinten kezdem.
Az előbb volt egy vicces csatám.
Is6-al egyedül mentem bal oldalt egyedül át az ellenség bázisára.
E 25 már messziről lövöldözött,legalább 300 méterről már kóstolgatott arany lőszerrel,de nem tudott sebezni,csak láncolni.Végül odaértem hozzá akkor már csak alap lőszere maradt,Megpróbált megkerülni és hátulról lőni,egy sebző lövés sikerült neki,utána felkentem a falra és a földet lőtte.
Én meg nem lőttem ki,hanem fent tartottam a falon.Kíváncsi voltam meddig vergődik.
De meg hiúsult a tervem,hülye arty kilőtte.
-
Nirz #415006 De akkor most azt jelenti hogy jóval több lövéssel tudom csak kiszedni a low tierben tankokat?
Ez nem túl jó változás, szerettem azt hogy minden hiba végzetett jelentett ott. -
Plata #415005 Low tierben kevesebb felszerelésed lehet,nagyobb szinten maradt a három.
Szerintem hagyd a csába low tier-t,oda csak stat buzik járnak gold ammóval szarakodni.
Magasabb szinten minden változatlan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.17. 21:19:54 -
Nirz #415004 Uh oh.
Kihagytam hosszabb időt a játékban megint.
DE
Mégis mit jelent az hogy low tier rebalance, megemelték a hpt low tierben,akkor már a sealclubbing sem a régi :( ? Azt is látom hogy csak 2 felszerelésem lehet a régi 3 helyett, WTF
Illetve crew 2.0 , jelentheti azt hogy a 6-os skilles tier 3-ban majd nem használhatom az összes skillt később? :(
-
Plata #415003 Nekem is. -
Köszi.
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond.
Nálam egyébként EU1 mindig 100-120ms, EU2 30-40ms körül szokott lenni, de most mind a kettő 120-140ms.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2020.09.17. 16:47:06 -
lammaer #415001 Valamelyik nap nekem az EU1 volt játszhatatlan (hatalmas pingek, fel-fel villant a piros pötty is), átmentem EU2re, ott meg jó.
Thomeos klántársnak asszem este 8 után van hogy csak az egyik szerver játszható... -
Nálam is. Ugyanez volt tegnap, első 3 csatában olyan tank ugrások, h csak néztem. Tesztelem a netem, annak semmi baja. Ma ugyanez volt megint kora du. Most jó. Én nem tudom mit művelnek a szerverekkel, de ez náluk van, mert a netem ma is jó volt. Érdekes módon, csak az első pár csatában, utána mintha mis em történt volna. -
másnak is laggol vagy csak engem szórakoztat ilyen 110-140 ms-al? -
Nagyon egyszerűen,kisfogyo,+no pótkaja+0gold+ creditbooster,és valami opébb fostalicska. 
40-50k netto simán összejön így,egy átlagos csatában.De ha még van mellé klános bonusz is aktiválva akkor meg még több.
-
Malarki #414997 Abban hogy farmolsz te creditet? -
Brawl vagy mi volt a neve
7v7 tier 10ben.
-
Plata #414995 Mi féle 7v7? -
Végre, holnaptól újra 7v7 játék mód,
Kreditfarm indul:-DD -
Vannak ilyenek. Mikor pl szemből meglövik a löwe tornyát, és jön az "engine is smoking" vicc. -
asolyom #414992 Persze, mert a parancsnokot eltaláltad, az hátba rúgta a vezetőt, az meg lerúgta a láncot.
-
Plata #414991 Tornyon lőttem Udes-t és le jött a lánctalpa. 
Sima alap lőszer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.14. 12:25:31 -
asolyom #414990 A top löveggel kezd egyre jobb lenni ez az 53TP, csak éppen egy akkora retard mágnes ez a tank, hogy olyat még nem éltem. Az utóbbi 22 csatából csak 8-at sikerült megnyerni. -
Plata #414989 De jó.
Bugos mobilon a szerkesztės.
Bocs. -
Plata #414988 Persze.
Lengyel med vicces volt.
Jött nekem és goldal meg lőtt én meg simával td módban oneshotoltam. XD
Grille-t is piszkosul megcsaptam.
Majdnem full hp-ról.
Jah Maus-t sebeztem és láncoltam,többiek 1700 valamennyit sebeztek belé majd kivégeztem.
De nem láncolást írt ki hanem spot sebzést.Nem is én spotoltam. -
Plata #414987 Persze.
Lengyel med vicces volt.
Jött nekem és goldal meg lőtt én meg simával td módban oneshotoltam. XD