World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként szerintem centurion,de mindig összekeverem,mind a kettő C betűve kezdődik,<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.10. 21:31:51
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 852 (x2 minden nap az első csatáért)
Évfordulós érméket kaptál: 10
Szerzett kredit: 23 733
Küldetés teljesítve! Jutalom: "Halloween 2017" embléma hozzáadva: (x6)
"A nagy verseny 2019" felirat hozzáadva: (x6)
Befoglaltuk lazán,az ellenség meg körbe ment a pálya szélén,mire körbe ért hárman befoglaltuk.
Obj140 és caernarvon ax egymást lődözték.<#wilting>#wilting>
Sajnos itt van csapatsebzés újra.
Kis fogyócikk,+50% credit booster,+no gold.
Itt tétje úgy sincs.
az milyen varázslat? xD
A KV-4 Kreslavsky pedig szintén CW reward tank volt az pedig valamikor 2016 végén-2017 elején kerülhetett be a játékba, QB készített róla bemutató videót még 2016 szeptemberében.(bár eme utóbbi kb ugyan olyan használhatatlannak tűnik mint a sima KV4 köszönhetően hogy ennek is ott a plusz weakspot a tetején nehogymár használható tank legyen...)
Illetve mintha a legutóbbi CW alkalmával beszerezhető lett volna mind2 tank.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.07.08. 16:46:22
Mikor megláttam skoda T50-et sziklák mögött vagy 400 méterre,a sziklák közt volt egy lófing nagyságú rés,nem hittem hogy sikerül belőni,mert a célkör kb tízszer nagyobb volt,de azért is sikerült,pont átment.508-at sebeztem belé és láncoltam is.
Több lövésem sem volt,mert hiába mentem én az ellenség felé tök gázzal,a csata vérgáz volt és semmit sem láttam.
15-2 lett a vége és pillanatok alatt nyertünk.
Nincs pénzem még a negyedének a felszerelésére sem.
Bár lehet pont ezért csinálja a WG hogy költs.
Anno mikor még bohóckodtam modokkal,aslain-os volt amelyik egyszer csak lekapta az összesről az álcát.Azt hittem agyvérzést kapok<#falbav>#falbav>
Szerintem csak azokról fog lekerülni,amelyikre nem lesz kompatibilis a mostani cucc.
felszerelést nem rakok egyelőre semelyik újonnan vett tankra.... mert ha jönnek a 2.0-ás verziók... nem akarok a leszereléssel bajlódni... gyanítom azért majd külön perkálni kell, hogy én minden tankot újraszereljek majd... pedig bedobhatná minden tankról a garázsba ingyér a felszerelést a wg... azt majd eldöntöm, hogy mit akarok velük 😛
szerintem ma többet nem is játszok... mert ez nem lehet überelni 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.08. 07:14:08
a KV4-et is tán most onnan lehetett kiszedni, csak talán korábban.... de nemtom mert rég cw-ztem 😄
Is5 azt nem tudom hova tenni,nem rémlik.
K4 megint nem tom,talán Kv4?
Chrysler nem kell,van T34,M46 sem mert van süketperzsa.
mondjuk az IS6, meg az IS6-B között csak a camo a különbség...
s állítólag 13-án, mikor indul a kövi ranked szezon........
még annyit, hogy nem különböző tankok helyett, hanem állítólag AZOK MELLÉ jönnek... fórumon ezt írta a wg-s tag... de hát akkor is... wtf. 😄
Is6B?
Tudom hülyeség,de én Is6-ra vágytam.<#papakacsint>#papakacsint>
Mikor kerülnek be?
mivel usa heavy-m, meg medem van T8... illetve IS6-om is itt pihen régóta....(max. az IS-5 érné meg nekem a szovjetekből, de akkor az IS-6-tal mit kezdek? 😄) ezért azon gondolkodom, hogy kiszedem a Guard-ot még most.............. mert szovjet medem prémbe csak t6 van....
szerintetek?

Persze többet ad nyertes csata esetén, de lehet haladni amúgy is. Az a pár meg hogy nyerj x csatát teljesül előbb utóbb.
Ellentétben az olyan véglény hordákkal, akikkel gyakran megáld a sors.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.03. 15:03:12
Nagyon ritkán, de adogat ilyen könyveket. Korábban a napi küldiknél is kaptam, meg karácsonykor, és most battle passonként 2 db.
Ezen a pályán állítólag ritkán de jár vonat.
Van amelyik pályán meg állatok vannak vagy egyéb marhaságok.
Most először láttam meg.Eddig még sosem vettem észre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.02. 20:55:53
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 3 028 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Szerzett kredit: 141 250
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 14 125
Elfogyott az AP és HE lőszerem.<#vigyor>#vigyor>
Váltottam volna goldra de vége lett a csatának.
Állati volt,Super Conqueror meg Is7 M48 M46 T10 Emil2 lőttek engem,de nem tudtak sebezni,valami 200 hp-mat tudták lefaragni.
Super Conqueror csak a tornyát mutatta de a He lőszernek az is jó.<#nyes>#nyes>
220-420 körül sebeztem a tornyába He-vel.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.02. 20:18:16