World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Kihúzom a Jacksont és a Hellcatet is, aztán majd látom, hogy melyikkel hogy megy.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Szerintem tornyos magas tierbem.

Amerikai TD ágakból melyik az élvezhetőbb? Küldikhez kellene. Elindulnék a Wolverinetől.

joe662
Mikor a Pável warriorok,megkapják a 10es tankokat<#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Kicsit remegett kezem-lábam a végére de lehoztam.<#buck><#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem tudom,valamelyik ax,mindig összekeverem,pedig nekem is van.<#idiota>
Egyébként szerintem centurion,de mindig összekeverem,mind a kettő C betűve kezdődik,<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.10. 21:31:51

caernarvon ax?
Meg van csapatsebzés is.
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 852 (x2 minden nap az első csatáért)
Évfordulós érméket kaptál: 10
Szerzett kredit: 23 733
Küldetés teljesítve! Jutalom: "Halloween 2017" embléma hozzáadva: (x6)
"A nagy verseny 2019" felirat hozzáadva: (x6)
Befoglaltuk lazán,az ellenség meg körbe ment a pálya szélén,mire körbe ért hárman befoglaltuk.
Obj140 és caernarvon ax egymást lődözték.<#wilting>
Sajnos itt van csapatsebzés újra.

Az elmúlt három csatában az ellenfélnél mindig Top Gun-t csinált valaki, úgy szépen megtaláltam az "Exit" gombot. <#mf2>

joe662
Persze, még a napi szorzókat is el lehet lőni.

Xp-t lehet kapni?Mert akkor legénység húzásra nem is rossz.

joe662
Simán lehet, a multkorinál is azt csináltam.
Kis fogyócikk,+50% credit booster,+no gold.
Itt tétje úgy sincs.

t10-be kreditet farmolni? 😄DD

az milyen varázslat? xD
joe662
De jó,megint van 7v7,megyek is délután kreditet farmolni,csifténnel+279-el<#hehe><#idiota>

Azért ez a 203-as csak mókásabb. Az M43-mal egy Caernarvonra lőttem, csak éppen mellette állt egy Bourrasque, amit nem láttam, de elakadt benne a lőszer, és 840 HP-ról csaptam ki. <#hehe>

Úgy sem rossz,elég sűrűn fogsz vele lőni.

Az M53/M55 mennyire élvezhető a stock löveggel? Nem szívesen tolnék bele 64k free xp-t a 203-asba főleg, hogy az M43-ra már feltettem majdnem ugyanezt az ágyút.

Kis kiegészítés, eredetileg az IS-5 (9.8-as patch, 2015 közepe) még abban az időben került be a játékba mikor még volt WTF E-100 és Hidden village pálya a játékban.
A KV-4 Kreslavsky pedig szintén CW reward tank volt az pedig valamikor 2016 végén-2017 elején kerülhetett be a játékba, QB készített róla bemutató videót még 2016 szeptemberében.(bár eme utóbbi kb ugyan olyan használhatatlannak tűnik mint a sima KV4 köszönhetően hogy ennek is ott a plusz weakspot a tetején nehogymár használható tank legyen...)
Illetve mintha a legutóbbi CW alkalmával beszerezhető lett volna mind2 tank.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.07.08. 16:46:22
Az előbb Su-130-al nagyon rossz helyre mentem,pont nem jött arra semmi,minden pont a a másik oldalt ment és lószart sem láttam,lőni sem tudtam semmire.
Mikor megláttam skoda T50-et sziklák mögött vagy 400 méterre,a sziklák közt volt egy lófing nagyságú rés,nem hittem hogy sikerül belőni,mert a célkör kb tízszer nagyobb volt,de azért is sikerült,pont átment.508-at sebeztem belé és láncoltam is.
Több lövésem sem volt,mert hiába mentem én az ellenség felé tök gázzal,a csata vérgáz volt és semmit sem láttam.
15-2 lett a vége és pillanatok alatt nyertünk.

Jézus,ne is mond,nekem is rengeteg tankom,van és mind felszerelve.
Nincs pénzem még a negyedének a felszerelésére sem.
Bár lehet pont ezért csinálja a WG hogy költs.

nemtom, csak valahogy úgy kéne, h ne nagyon én költsek 10 aranyakat, vagy h be kelljen zúzni őket, és újravenni......... mert az nagyon gáz volna...
joe662
Na,az nagy élmény lenne,150+ tankot újra felszerelni.
Anno mikor még bohóckodtam modokkal,aslain-os volt amelyik egyszer csak lekapta az összesről az álcát.Azt hittem agyvérzést kapok<#falbav>
Szerintem csak azokról fog lekerülni,amelyikre nem lesz kompatibilis a mostani cucc.

igen érdekes játék ez a wot... ha nem lenne rng, meg a jól bevállt campelős helyek, ezek mind nem történnének meg.... :"D

felszerelést nem rakok egyelőre semelyik újonnan vett tankra.... mert ha jönnek a 2.0-ás verziók... nem akarok a leszereléssel bajlódni... gyanítom azért majd külön perkálni kell, hogy én minden tankot újraszereljek majd... pedig bedobhatná minden tankról a garázsba ingyér a felszerelést a wg... azt majd eldöntöm, hogy mit akarok velük 😛
Tegnap malinovkán elindult a csata,Kv2 csak úgy vaktában lőtt az ellenség bázisa felé,de kilőtt vele egy tankot.Az is vicces blind shot volt.<#idiota>

megvettem a guardot... 1. csata... 7 kill, abból 3 arty... 2 blind shot................ úgy, hogy javítót meg tűzoltót meg ezeket nem is vittem xDDDDDDD

szerintem ma többet nem is játszok... mert ez nem lehet überelni 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.08. 07:14:08
az IS-5 CW-ből megszerezhető tank...
a KV4-et is tán most onnan lehetett kiszedni, csak talán korábban.... de nemtom mert rég cw-ztem 😄
Egy hét,klassz.
Is5 azt nem tudom hova tenni,nem rémlik.
K4 megint nem tom,talán Kv4?
Chrysler nem kell,van T34,M46 sem mert van süketperzsa.

nem sajnos, nem vicc...
mondjuk az IS6, meg az IS6-B között csak a camo a különbség...
s állítólag 13-án, mikor indul a kövi ranked szezon........

még annyit, hogy nem különböző tankok helyett, hanem állítólag AZOK MELLÉ jönnek... fórumon ezt írta a wg-s tag... de hát akkor is... wtf. 😄
Ugye most viccelsz?
Is6B?
Tudom hülyeség,de én Is6-ra vágytam.<#papakacsint>
Mikor kerülnek be?

krva életbe... várom már mióta, hogy frissül a bond-shop... erre betesznek HÁROM OROSZ HEAVY-t (IS6-B, IS5, K4-Krevlavsky)............ meg a Chrysler-t... meg az M46 Patton Kr-t...

mivel usa heavy-m, meg medem van T8... illetve IS6-om is itt pihen régóta....(max. az IS-5 érné meg nekem a szovjetekből, de akkor az IS-6-tal mit kezdek? 😄) ezért azon gondolkodom, hogy kiszedem a Guard-ot még most.............. mert szovjet medem prémbe csak t6 van....

szerintetek?
Én is azt nézem, hogy a Lóri kb. mindenben jobb, kivéve az álcát.

Lóri jobb lesz mint az amx.

Utolsó csata az AMX 13 F3-mal, ezzel lett meg a Lorraine.

Ez a Strv biztosan nagyon örült nekem. <#hehe>

Ha a Wargayingnél úgy döntenek, hogy bevetted a szopó tablettát, akkor úgyis tök mindegy, hogy mit csinálsz.

Engem már nem izgat, hogy nyerünk vagy veszítünk. A legtöbb küldiben a csapatban kialakult helyezés szerint alakul a jutalom.
Persze többet ad nyertes csata esetén, de lehet haladni amúgy is. Az a pár meg hogy nyerj x csatát teljesül előbb utóbb.

Amellett, hogy az M44 nálam egy irgalmatlan retard mágnes, azért ma reggeli zakót tanítani kellene. Öt tank előnyben voltunk, és elvesztettük a csatát, mert mindegyik ment mint a lemmingek előre, de hajtotta a sebzést, és nem álltak be foglalni. Az ellenféltől a megmaradt két tank beállt, és nyertek is, mert mire a sok birka rájött, hogy baj van, már rég késő volt. Ez a borzalmas rákfenéje az xvm-nek, mert az csak sebzésre "fizet", így a legtöbb majom lesz@rja, hogy 5 tank előnyből bukjuk a csatát, de neki szép lila lesz véennyóca.

__Jacek__
Pontos faj az a Babuin 😄
Valóban! Elnézést kérek a makákóktól. <#awink>

Ne bántsd szegény makákókat! Azok tudnak csapatban játszani. <#vigyor0>
Ellentétben az olyan véglény hordákkal, akikkel gyakran megáld a sors.

Ez vótmá?

highwayrock

popey8
Dettó. Folyamatosan 15:1,2,3 és max 5 perc alatt vége. Mindegy melyik oldalon vagyok, nincs időm megfelelő mennyiségűt sebezni 😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ma megint makákók játszanak, és a "random battle" azt jelenti, hogy az a csapat nyer 15-2-re, ahová a kevesebb makákót sorsolja. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.03. 15:03:12

Érdemes megvárni hogy összegyűljön 4-5 db. Aztán egy komplett legénységet tudsz kiképezni, talán 2,5-3 skillig.
Nagyon ritkán, de adogat ilyen könyveket. Korábban a napi küldiknél is kaptam, meg karácsonykor, és most battle passonként 2 db.

Igen,bizonyos pályán vannak elrejtve vicces dolgok már.
Ezen a pályán állítólag ritkán de jár vonat.
Van amelyik pályán meg állatok vannak vagy egyéb marhaságok.

nem!, csak 1 tag kap...
😮OO neeee... van ilyen is? 😮
Ma láttam azt a híres vonatot.

Most először láttam meg.Eddig még sosem vettem észre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.02. 20:55:53

T10 tankkal is lehet pénzt keresni.
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 3 028 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Szerzett kredit: 141 250
Csatában elért kitüntetések: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 14 125
Elfogyott az AP és HE lőszerem.<#vigyor>
Váltottam volna goldra de vége lett a csatának.
Állati volt,Super Conqueror meg Is7 M48 M46 T10 Emil2 lőttek engem,de nem tudtak sebezni,valami 200 hp-mat tudták lefaragni.
Super Conqueror csak a tornyát mutatta de a He lőszernek az is jó.<#nyes>
220-420 körül sebeztem a tornyába He-vel.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.02. 20:18:16

Az a "crew book" ami 850k xp-t ad, az is úgy működik, hogy minden legénységi tagnak 850k xp-t ad?