World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..nekem az a jatek hogy nyerek. Ha neked az az elvezet h nezed a grafikat es kozben szivsz, mert arra nem veszed a faradtsagot, h megtanuld az alapokat, az egesz addig nem erdekel, amig az en jatekomat nem baszod el. Mert ez egy csapatjatek. es szerintem a csapatomban a lehutoket jogosan kuldom el a picsaba, ha 40k meccs alatt, addig nem jutott el, h egy adott tankkal kb merre induljon egy egy adott palyan. Mert ha egy csapatjatekban nem akar nyerni, akkor menjen single-player jatekot jatszani. Fociban is golra megy a jatek.
A valo eletes hulyesegeket, meg hagyjuk mar, mert pont ugy akarod itt osztani az iget a valo eletrol, mitha halvany fingod is lenne, arrol, mit is ert el a valo eletbe.
Az meg h huzza ra magat a statjara, megis hol huzza magat a JATEKBAN elert teljesitmenyere, ha nem a JATEK forumaban?
Az meg hogy ki miert sir, erdemes eloszor otthon korulnezni. most eppen te miert sirsz?
Sőt nem is kell messze menni, itt sg-n.
Nagyarca volt csókának, aztán valaki betett egy fényképet a bejárati ajtajáról...
De, hogy válaszoljak, nyilván nem. Ezt arra irtam, hogy cseten rohadtkönnyű valakit leretardozni, mert nem csap le.
Befizetett "összeget" visszatudnák hozni.
De ezek csak felvetések.
angelus1991ster.blogspot.hu
Játék. Mond ez a szó neked valamit?
Semmiképp nem jelenti a staton vergődést, a stat feltornászása közben érő akadályokon való teljes kiborulást, a stat elérése közbeni hiányosságok másokon való letörlesztését, a stat eléréséhez használt eszköz szidását, azon görcsölését. A nem megfelelő stat számok eléréséért más játékos édesanyját szidni és mást hibáztatni.
Már leirtam, ha az lenne a lényege, ami szerinted, akkor mi rinyálni való lenne?
Pl. fizetős lenne a PvE.
Csak prémium tankok és PvE-re alkalmassá tehető ( némi aranyért/kreditért: 7nap/30nap/örökre ) tankok mehetnének a PvE csatákba.
Két rész van, az első felsorolás 50 db gold lőszeres kör, a másik pedig 50 db APCR (alap) lőszer.
Első szám a csata végén prémium nélkül mennyi kredit fogy, a második pedig a sebzés.
GOLD
27000/595
82000/3700
50000/2300
72000/3965
88000/2696
43000/979
APCR
0/1000
8000/1461
5000/800
20000/2700
29000/595
3000/2300
Látható szerintem a különbség hogy goldal mit befolyásol és APCR el mit. Goldal több sebzés, APCR el kevesebb, szóval az átlag magasabban tartható.
Ezt az összehasonlítást csak érdekességnek szántam, hogy ilyen oldalról is lehet nézni a dolgot játékos és játékos között. <#vigyor0>#vigyor0>
mi lesz a kovetkezo, h legyokerez es meg akarod keresni??😄DD
Ez forradalmi baszod. XD
Bár az se lenne rossz ha PvPvE módot megalkotnák XD
Pattonos gyereknek az volt ebben a pillanatban a legnagyobb problémája, hogy őt milyen színűnek látják. Itt durrant el a csapattárs arty... Ezért jó, ha van chat. Látod, hogy könyörögnek neked mit kéne tenned.
Korán megdögölve figyeltem, hogy játszik a gyerek. Semmiféle harcba nem ment bele, ergo nem a csapatot segítette, hanem az önös érdekeit nézve játszott.
szerinted ez, szerinte meg nem.
A lentebb linkelt rivalszarok,ès tàrsaik azok:-D
Legalàbb lehet vàlogatni csata kõzben is,ha pve re vàgysz lõvõd a pirosakat,ha kihivàsra,akkor a lilàkat:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hol erdekel engem mit magyaraz?
Kommunikaljon a radion, ha akar valamit a csataval kapcsolatban.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csak hat nem az a lenyege es sajnos pont ok rontjak el mas jatekat.
Es biza nem elvezi, mert itt picsog.
Es miert nem elvezi? Mert nem sikerult elkapni a lenyeget.
Csak a problema ott van, hogy a sok rinyapicsa a jatek elmenyet a statbuzulasba talalta meg. Epp a lenyeget nem sikerult elkapniuk.
Nyugodtan oszinten el lehet gondolkodni, hanyan jatszananak a jatekkal, ha nem lenne stat.
Az, hogy tobb tierbe is rakhat ertheto, hiszen vannak erosebb es gyengebb jatekosok. Van aki ugyesebb egy alacsonyabb tier tankal, mint mas egy nagyobb hevivel. Ezek csak szint hoznak a jatekba szvsz.
Szerintem a problema, feszultseg ott van, hogy nem sajat magukhoz merik a fejlodest es a statot, hanem mindenki mashoz. Ezert ha nincs meg az x db xp, akkor baj van.
Haracsolo. Ez a legjobb szo arra, aki a statra veri. Meg meg xp es sok sok tank. Ez a huzo ero. Nem a jatek elvezete...
Más: következő WoT Xbox patch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszarás, hogy a konzol verzió pár hónap alatt köröket ver a 6 éve fejlesztett PC-sre.
Az izgat (és talán többeket is), hogy amikor veszt a csapat, kevésbé jön az xp (ha nem vagy prémes), így tovább tart a grind...😊 Aki mondjuk napi 10-15 csatánál nem játszik többet (az is 1-1.5 óra lehet akár), annak jól jönne néha az a kis plusz, amit elvesz, mert vesztett a csapatod.
És hiába zúzol, mint Rambó, ütöd-vágod-reseteled, feltartod a fél frontot egymagad, kiteszed a lelked is. Csak sajnos valamiért így is veszítetek. De ha nem kapsz medált, cseszheted, mert nem kapsz rendes xp-t. Ad neked egy nyalókát, oszt örüljél.
A top 3 játékos a veszteseknél is meg kellene kapnia a rendes mennyiséget. Akkor a játékosok közül 20-30%-al több harcolna a topxp-ért, még ha tudja/látja is, hogy bukás lesz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
én rövid idő alatt kiábrándultam belőle, de mostanra már csak a legszívósabbak maradtak ott ahogy nézem, elég belenézni a másik forumba, alig pörög a számláló...:
Úgy sejtem, hogy a rivaseloy-ok olyanok mint a Street Fighter akvárium halas baromság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindentől független nem ítélem el, aki nézi a statját és az aktuális wnx értéket. Átlagsebzést, wr-t, meg az egyéb paramétereket én is nézem, hogy lássam hogyan állok egy adott tankkal másokhoz képest. Ez valóban egy játék, de neked miért probléma az, ha valaki jobb akar lenni benne? Ez olyan lenne, mintha a futóknak nem lehetne mérni az idejét, mert fujj, ronda statb.zik, miért nem a futás öröméért futnak?
A másik dolog meg ez a manipuláció kérdése. Az biztos, hogy egyik végletes vélemény sem igaz. Az sem, hogy a serb egyénileg csavargatja a játékos paramétereit, de az sem igaz, hogy a WG nem nyúl bele az RNG-be és az MM-be, ha kell. A kérdés, hogy mikor kell. Na ez az amit csak találgatni tudunk. Az viszont biztos, hogy egy sok száz millió dolláros üzletet nem bízna senki tisztán csak a véletlenre, hacsak nem síkhülye retardált, de a WG nem az, különben el sem jutottak volna már ide sem.
Sok ezer játékos veszítsenek, mert éppen tartós mélyrepülésben vannak? Sok ezer olyan játékos van, aki nemhogy nem tud nyerni, de mindent elkövet azért, hogy ne nyerjen a csapata. Velük mi lesz, hagyják abba? Nyilvánvalóan kellenek fékek és egyensúlyok a játékban és azt is írtam, hogy nem cinkeli feltűnően durván a kockát a WG, ráadásul az RNG miatt megfoghatatlan az egész és nem is lehet körberajzolni az eseményeket. Emiatt végül is elfogadható a játék egyensúlya, bár láthatóan most már köhög egyre gyakrabban, olyan mértékben elárasztották a semmire nem használható egységsugarúak.
Nekem elsősorban a folyamatos hazudozás meg ködösítés miatt nem tetszik, amit csinálnak. Szerintem simán bevállalhatnák, hogy vannak kiegyenlítő algoritmusok, nem dőlne össze a világ, persze lehet, hogy félnek, hogy felfújnák a zemberek az egészet és nem értenék meg a lényeget, hogy ez csak egy olyan algoritmus, ami próbálja elteríteni valamennyire a sikerélményt és még viszonylag finom módszerekkel.
Azon is milyen köhögés meg vita folyt, hogy bizony több vesztes csata után felpakolja meg ellenkező esetben lepakolja a tankot a csatában. Aztán egy idő után ezt mégis elismerték.
Azért mondom, hogy ezek nem annyira durva dolgok, hogy eleve kijelöli az egyik csapatot vesztesnek, nem kell túlságosan felfújni, hanem egyszerű kiegyenlítő algoritmusok, amik még mindig adnak elég lehetőséget a másik félnek is. Hány tízmilló, százmillió dollárjuk múlhat ezen, hogy lehetőség szerint mindenkinek legyen sikerélménye a játékban? Nagyon sok és nem hülyék, legalábbis nem ennyire, abban is biztosak lehetünk.
De azért ha már éveket töltött el a játék előtt és több 10 ezer csatákat lejátszott, akkor már ne legyen vérvörös. Mint valami hobbi, amiben ha sokat gyakorol akkor egyre jobb lesz. Ha ráérez.
Nem pedig rivaseloy/ az első észlelt wot-démon /-ként jelenik meg minden egyes WoT-csatában.
Rivaseloy a WoT-játékosok Ed Wood-ja. Olyan szar, hogy az már zseniális.
Max azon szoktam idegeskedni,hogy màr megint 3ló...szó arty van:-) màr amikor nem azzal megyek:-D:-D
Beled ver az arti es? Majd kovetkezo csataban te szeded ki. Hosszutavon ugyis az jon ki hogy jobb leszel mint sok jatekos (persze rosszabb is) de ez van. Ezert jatek. A statok olyan mertekben szamitanak csak hogy be tudod hatarolni kb hol allsz ezen a rangletran. Kit erdekel ha vesztes a csata ha te jo sebzessel zartal kisebb tieruvel? Kreditbe valszleg plusszosan zarod, xp t is kapsz szoval csak nyertel ezen is (kiveve a statot amit ezert nem erdemes nezni). Ha egy nap kreditbe plusszosan zarok akkor mar nem vesztettem semmit mert a tobbi csak jatekosokhoz viszonyitott szam.
Mindenkinek a stílusához kell tankot választani.
Ennyi a trükkje,nem az hogy 130 tankod van 😊 Nem rád céloztam!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Jo jatekos? Mitol? Mert lila? Az ilyeneket a legtobbszor hatul kempelo allasba latom. Mifele algoritmust allitasz fel a vilag minden tajarol erkezo, teljesen mas idozonaban, lelki allapotban, faradtsagban, beszivott allapotban, megjosolhatattlan taktikaval jatszo jatekosokra? Statja alapjan? Na ne viccelj. Melyik tankkal fog menni, epp melyik oldalra indul meg, vagy marad ahol van, szar az egere, vagy besut a nap....
Hanyszor van, hogy megindul az egesz bagazs az egyik oldalra. Azt mifele algoritmussal oldod meg? Hagyjuk mar ezt a fassagot. Van amikor megy, van, mikornem. Van mikor gyengebbeket dob, van, mikor bizony nalad sokalta jobbakkal jatszol. Sirtok itt a benak miatt. Hatvazze mitol lesz neked win 2000 feletti statod kisbaratom? Nem a profik leolesebol, az biztos.
Vissza kell venni az arcbol es nincs rinya alap.
De mondok jobbat. Nezd meg magad, hogy hol allsz a vilagranglistan.
Na kishaver, pont ott a helyed.
Es kurvara orulj neki, hogy ennyi bena hatan idaig fel tudtal kuszni, mert jobbak ellen meg itt sem lennel.
Maskepp gondolod, menj el warozni, na ott nincsenek benak, meg allitolagos manipulacio.
Hajra!
Arra azert kivancsi lennek, hogy mi a franc kifogassal jonnel, ha harmincad magaddal jatszanal?
Egyszerű pszichológia. Jóval többször segít a játék, de azt magadnak tudod be, pedig akkor is ő hagy győzni, tesz jó teammatek közé, de te azt a pár vesztes kört jegyzed meg és abból vonod le a következtetést.
Azt hogy leesett a WR-ed annak tudható be, hogy új tankágat húzol vagy egyszerűen te voltál a rossz. Magadban ne is keresd a hibát.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.03.21. 08:47:13
Pont az idiótákat segíti,10-ből minimum 6-7 csata top tierje vörös hadsereg.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egyik tapasztalt tankos baratom meselt olyanrol, hogy bizonyos win rate eseten tenyleg torzul, mestersegesen erosodik vagy gyengul a teljesitmeny, konkretan a random faktor erosit vagy gyengit. Valami orosz jatekosok csinaltak teszteket errol.
Neha nekem is gyanus, de nem zavar, tenyleg kell mindenkinek sikerelmeny. Es ha sok az agyhalott, annak van egy jo oldala is, akkor lehet op koroket menni. Meg ha ki is kapunk, mert eselytelen az idiotakkal nyerni, legalabb arra figyelek, hogy minel tobb sebzest osszak ki, a wn8 legalabb javuljon.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Amikor pénzről és üzletről van szó, akkor nem lehet a véletlenre bízni. Pont. Azért veszítsen játékosokat a WG mert nem képesek nyerni sorozatban, mert bénák és csak jó csapatban tudnak érvényesülni? Most olyan hülyékre gondolok, akik szántszándékkel bukják a csatát, mert mondjuk foglalás helyett ellenfelet vadásznak és ez csak egy a tipikus viselkedés formák közül, amivel elvesztenek egy csatát. Reménytelen, hogy ezek maguktól sikerélményhez jussanak. Ugyan már, ki akarna egy olyan üzleti modellt, ahol a tiszta véletlen határozná meg az élmény faktort és az egész játék ki lenne szolgáltatva neki? Haha, na persze, az embereket szépen meghülyítjük az RNG, úgyse lehet semmit bizonyítani és mi meg szépen működtetjük az algoritmusokat, amikben van visszacsatolás, szabályozás, rng módosítás stb. A WG-nek az, hogy te nyersz vagy vesztesz, nem sokat jelent, de a lemorzsolódásra oda kell figyelnie és abban teljesen biztosak lehetünk, hogy nem fogja azt mondani, hogy hát igen, buktunk x ezer játékost a héten és mielőtt abbahagyták mindegyiknek mélyrepülése volt, dehát nem lehet mit csinálni, mert ezt dobta az RNG nekik. Akkor tartanám hülyének a WG-t, ha meg sem próbálná az RNG valahogy szabályozni, a játékosokat valamiféle finom RNG és MM eltérítés formájában sikerélményhez juttatni. Nyilván ballanszról van szó, nem lehet hagyni nagyon kilengeni az ingát egyik irányba sem, de az hogy nem tehetnek és tesznek semmit és mindent az RNG-re bíznak, azt mutatná, hogy tényleg sík hülyék mindenhez és azért nem azok.
A WG szerintem még úgymond finoman csinálja, nem direkt módon a kockát cinkeli meg, hanem azt mondja, hogy például dobjál 4 feletti értéket, de te 6 oldalú kockával, az ellenfeled meg a 8 oldalúval fog dobni, de te nem tudhatod, hogy milyen kockával dobsz, csak kapsz egy értéket. Ha meg neked áll a zászló, akkor te dobsz a 8 oldalúval és azt az értéket kapod. Ez az is jelenti, hogy bármi lehet, csak a gyakoriság ami változik, de az meg egy nehezen körberajzolható dolog, sokan fel se fogják, hogy mit jelent.
Egyébként az is nagyon érdekes kérdés lehet(ne), hogy a 15 játékos oldalanként az nem olyan kevés ám. Ha tényleg véletlenszerűen válogatna játékosokat a program, akkor az ilyen ordító különbségek amik most minden csatában szinte láthatóak a csapatok között, azok nagyon ritkák lennének. Gondoljunk egy olyan példára, hogy ott ácsorog 100 ember, fogalmad nincs, hogy mennyire ügyesen fociznak. Kiválasztasz közülük 2 x 11-t és kezdődjön a meccs. Mennyi az esélye, hogy az egyik csapatban hemzsegjenek a profik a másikban meg nagyrészt botlábúak legyenek? Előfordulhat, de nem lesz gyakori. A tipikus eset úgy néz ki, hogy többé-kevésbé kiegyenlített csapatok lennének. Lenne benne profi, gyenge, közepes stb. Nem azt mondanám, hogy soha nem lennének nagy különbségek, mielőtt a wg rng hívők elkezdenek ezen rugózni, csak nem ennyire gyakran, mint ahogy most látható, hanem a tipikus csata sokkal jobban kiegyenlített lenne.
Mondok mást egyébként. Ha egy 3-as szakasz bejön, akik nagyon jó játékosok, akkor tiszta RNG mellett ez a 3-as szakasz folyamatosan felborítaná az erőegyensúlyt. Ezt nagyon könnyű belátni. Ha 30-ból 3 játékos jó és mind egy oldalra kerül, akkor normál véletlen választás esetén a másik 27 játékos nagyjából egyenlő erőt fog képviselni, azaz az átlag környékét, csakhogy egy oldalra raktunk 3 jót. A WG nyilván nem ülhet karba tett kézzel, hogy dehát a tiszta véletlen majd megoldja az ilyen helyzeteket, mert nem tudja megoldani. Elkezdődik a visszacsatolás, mennek a p.csába alsó tier-be az ilyen szakaszok, ha meg nagy vassal jönnek, akkor kezdődik az olyan mm, hogy egy oldalra bepakol ellenük egy kazal nehéz tankot városi pályán (ha meddel jönnek mondjuk), meg kicsit megerősíti az ellenfelet ilyenkor.
Vagy ha igazuk van a wg hívőknek, akkor a wg tehetetlen az ilyen erős szakaszokkal szemben és tétlenül nézi, ahogy folyamatosan legyűrik az ellenfelet tudással és összjátékkal és sajnálkozik a wg, hogy már megint lemorzsolódott pár játékos, de hát nem lehet mit tenni, ilyen az RNG meg az MM, az üzletmenet és a játékosok lemorzsolódása ezek függvénye és nem lehet mit csinálni, semmit sem lehet csinálni ezzel. Milyen qrvára életszerű ez, ja persze, semmit nem lehet csinálni...
Mindezzel együtt el kell ilyennek fogadni a játékot, nincs ezzel akkora probléma. Engem inkább csak a folyamatos hazudozás meg ködösítés zavar, ami az RNG-t meg az MM-t körbeveszi...