418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Úgy néz ki mintha kartonpapírból lenne 
Nehéz szülés lesz ezzel az ász
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #380413 Abban az időszakban a top tízben benne voltunk.
-
yossarianHUN #380412 Ja, mi, a nagy tanképítő nemzet
-
Angelus1991ster #380411 100 évesek a tankok? Aha :D Náluk :D
Nálunk? kicsit több...
Forrás: A Magyar Királyi Honvéd Haditechnikai Intézettől
a HM Technológiai Hivatalig
1920–2005 -
Angelus1991ster #380410 5.heti 100 éves missziót lezavartam én már nem merek játszani. Az mm orrbaszájba szivat. Ennyi idegeskedést már nem ér meg. Ha efféle missziók (amik valami különlegeset adnak) nem lennének csak ritkán játszanék.
Remélem nagyon boldogok az ótvar mm-jükkel és az égitumor szándékos fenntartásával.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De megint csak én akarom kiskádári módon megúszni a +2 tieres torkoztatást ami napok óta megy. No meg nagyon kíáncsi lennék, hova tűnt egy pár tízezer játékos az EU-ról?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.14. 22:07:58 -
Meg a csapattársakéba is 
-
Angelus1991ster #380408 Ja és mehet a wg-sekébe is. -
Angelus1991ster #380407 Tévedtem.
Régen is volt ilyen ótvaros harmadolt MM. De hogymára minden csata ilyen leosztású.....
Engedéllyel...
A pár nézhető EdemSzendleres film egyikéből, a Sátánkából vettem. :D
(megsúgom Sztálin még jobban megérdemelné az ananászt a valagába, főleg a mostani Orosz Föderációban érthetetlen módon előretörő resztalinizáció, sztálin-imádat miatt is)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.14. 18:28:00 -
Miért pont ananászt?? :D -
Plata #380405 Ez nem igaz,én is7-el mindig saját tierjébe kerülök.
-
realcsabi #380404 Én is sokat használok a napokban mert idén még szeretnék két Tier 10 tankot összkapirgálni és stabilan hozom a 60%os győzelmi arányt az utóbbi napokban. A recent winrate is 58%. :) -
Aktiváltam az xp duplázót, az utóbbi néhány meccsem közül egy jellemző... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #380402 Nem azért de egy ideje minden alig megy saját tierbe.Teljesen mindegy hogy TD,HT,MT. -
50 -ből egy.... -
Angelus1991ster #380400 Csak furcsálom, hogy +2 tieres felderítős mm-je van. 20-ból 3-4 volt t7-es csata.
Azonos tieres csata létezik még? Valakinek volt olyan csatája ahol 0 vagy 1 tier volt a különbség? -
asolyom #380399 Ezért kell az ELC-vel mennem, azt hiszem.
-
asolyom #380398 Megint itt a 3 perces csaták időszaka! Basszus a Jumboval nem bírok egynél többet lőni, nem tudok odaérni a csatára.
-
Frankie69 #380397 Én szeretem a Tigrist, bár az tény, hogy legtöbbször 9-es csatában kell vele boldogulnom. Némi mázlival azért ott is lehet vele alkotni szépeket. -
Megamax #380396 TPS játékokban láttam jo megoldást a toltés lerovidíttésére. Mikor megnyomod az ujratoltést akkor van egy "csuszka" amiben ugráll egy pont vagy valami hasonló és ha ujbol megnyomod a toltést mikor a kozepénn van az a pont akkor be is tolt de ha rosszkor nyomod meg akkor a karakter elcseszi az ujratoltést és így még tovább is tart neki. Na most hasonló megoldást szívesen látnék a játékban a loszerváltásnál, na akkor mondom hogy a tudás a játékos kezében van és nem a gép donti el hogy most instant vált vagy baszhatod végig kell várni az egész toltést. Ezt lehetne legénységi skill el erosítteni például: a pont ahol az instant betoltést elvégzi a loader az legénységi skill el lehetne nagyobbíttani vagy a csuszkában járkálló golyó sebessége csokkenne a skillel. A méretek tesztelésre szorulnának. Vagy a scout olsát is megváltoztatnám , nem lenne ez a rohángálś ide oda aztán lessz valami scout módszer. A light tankok megmaradnának álcával meg mindennel. Szinténn legénységi skilt csinálnék talán ugyan ezzel amódszerrel mint a loszer áttoltést ujratoltést. Lenne idozítto amit ha idoben megnyomsz akkor a legjob blátótávot kapod de ha elszurod akkor csokkenne, vizuálissan ugy oldanám meg (legjobb commander távcsovel nézne kin a kupolából, az elrontott skill pedig csak a periszkópot rakná ki) meglenne a hátránya is persze a legjob blátótávnak. Az artylleri barage sulyos sebeket okozhatna ugyhogy csak ésszel kéne használni amit persze nem kotelezo. Egy legénységi tagnak akár tobb aktív skillje is lehetne amiket a garázsban választhatnánk ki. Tessék belegondolni a szituációba: nyitott bokros map scoutok teszik a dolgukat , észreveszel egy tankot amibenn a commander kint van és leselkedik, rálosz AP van és sebzed a tankot ami vagy áttut vagy nem vagy használod a legénységi skilt gyorsan áttváltasz HE re ( ha ugyes vagy) és pofánnlovod a tonyát amitol a tank minimálisat sebzodik de a comandert sulyossan megsebzed és még debuffolod is a legéynséget bizonyos ideig ( a számok tesztszerverenn lennének kalibrálva, ezzel tobb esél lenne a nerfre vagy buffra, nem csak amostani buff vagy nerf modszer lenne) -
Angelus1991ster #380395 Tiger P-vel jobb az eredmény, az a vicc. Jobban pattognak róla.
Ha rajtam múlna a Tigrist töltésidő és hp (1500-ról 920/1000-re) nerfel lebasznám t6-ba , mert egy lassú med és egy t7-es heavy lenne a Tiger P, aminek jobb mobilitást íratnék.(vagy még mellé az ótvarnak számító VK4502A-t is le lehetne tolni t7-be, ha T29-nek van 320-as sebzésű ágyúja, IS-nek meg 390 .) . VK3601H-ból meg egy 630-680 hp-s t5-s tankot csinálnék, lassab töltéssel.
Egy tesztszerveren való tesztet megérne...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.14. 14:32:26 -
Megamax #380394 ittis a 9 es VKB-t a kis ágyuval használom ami gyorsabban tolt és pontosabb , ami sokkal jobb a gyorsan mozgó medek ellen. Semelyik medes sem szereti ha másodjára is lekapod a láncot és még sebzed is mielobb odaérne az oldaladba. Mert hát valjuk be a csapattársak simánnn egyedul hagynak, a tank is lassan fordul és oldalpáncélja nincs. VKB -
Megamax #380393 régen azt mondtam volna hogy inkább a tiger P de manapság a páncél nem ér semmit hacsak nem uberbrutál és nem 2tierrel kissebb lo rád, inkább a gyorsan lovo jo áttutésu és pontos ágyu a fontos és hogy ne legyen tahonya lassú a tank. Ezek a tulajdonságok megvannak a tugrisben én szeretem. Ki van fejőlesztve az E75 de amíg nincs elég free XP-m a toronyra addig nem veszem meg, na meg amíg nem lessz akciós. -
Angelus1991ster #380392 Skycancer megléte most másodLagos. Mondom előveszem a Tigrist fél év után (nem mintha előtte használtam volna), naná hogy sok esetben alsó tierben voltam. Nemigaz, hogy nem képes azonos tierű csatát már lassan 5 hónapja összerakni. -
Na-n kb. 3 csatánként van arty, az is max 2 oldalanként, de inkább 1, egyébként semmi extra..
-
Megamax #380390 én az arty mechanikába még bevezetném azt a lehetoséget hogy az arty kapjon debuff bonuszt de csak arra a célpontra amit egy játékos megjelolt , hogy "erre a célpontra kéret tuzérségi támogatást" és akkor az artynak kell eldonteni rá lo e vagy sem és ha igen azt milyen módon teszi meg. Artylleri barage( nagyobb teruletet terítt be kissebb sebzéssel de debuffolja a teruletenn lévo tankokat bizonyos ideig), vagy 1 nagy ereju robbanolovedék (ami rettentoen pontatlan és nagyon kicsi az áttutése), vagy páncéltoro lovedék (ami kicsit sebez de nagyon pontos és nagyobb távolságra repul), vagy illumination round (ami bizonyos ideig láthatóvá teszi az álcaháló és 100% os álcaskill nélkuli tankokat egy bizonyos teruletenn). még az artyknak adnák ilyen pozicionálos képességet ahol például " le tudnának rakodni" vagyis széttpakolják az artyt ami eltart mondjuk 15 sec ig és akkor gyorsabban tudnak tolteni , nagyobb az álcájuk, és gyorsabban tudnak lovedéket váltani, de 20 sec ig tart mondjuk az osszerakodás. Rengeteg otletem volna ami a játék érzést novelné meg és joval tobb lehetoséget nyujtana a játékosoknak. Ami viszont nagyon jol jonne játék szempontjábol egy kis ambient sound. Én kifejezetten élvezném ha itt ott repuloharcok lennének a csatatér felett, ha a repulok csak találomra egy felspotolt tankot megszórnának lovedékkel (persze nem sebezne semmit de a feeling az érdekes lenne) A számok csak "hasamra csaptam" és ugy írtamoket. Teszt szerveren nlehetne azokat az ártékeket finomhangolni.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.14. 13:13:53 -
Ne panaszkodj,kaptál bőven célpontot! go kill :D -
Angelus1991ster #380388 Na-n is ilyen ótvar MM van? 10-ből hétszer ilyet dob ki az a szutyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A Dmax feeleing csak halvány viszfénye az idén jövő, adott esetben -20% lövegkitérítéses svéd járgányoknak...
A sandboxon kiderült hogy a tervezett módosítások alapvetően meghosszabbítják a játékidőt...értékes szerveridő ide vagy oda a legfontosabb hogy a többség elégedett legyen a játékélménnyel mert akkor lesz nyereséges az üzlet...A sandbox is azért lett kitalálva hogy a módosításokat kipróbálhassák a játékosok, mert ha a visszajelzések negatívak, akkor nem vezetik be, azt lehetett látni a sok faxság mellett hogy a heavyket már nem hugyozza szét szemből a med goldspam, ami nem látszott akkor ott és emiatt (is) ment az anyázás, hogy az arty stunnos nerf nem magában jön, a stunban állás ellen lehet majd legénységi skillt-perket képezni ami gondolom lerövidíti az idejét, egyébként attól még az arty buzzancs haditechnika marad... -
Sir Charles #380386 Há, sajnos 0.7.1-es verzió még ez :( -
robogo81 #380385
Próbáld fellökni a wotreplay-re,hátha megmutatja az értékeket(7.2-es verziót is enged a keresője). -
Dyaebl csak negyedik a klánban wn8 alapján,ha az aktív játékosokat nézzük. -
Munkatársam egyik előző accountja volt. Itt nem kell ilyeneket mutogatni,mert elmagyarázták hogy full gold,prémiummal,és természetesen auto aim...
Azóta már két accounton van túl,bőven 3000 wn8-felett. -
Sir Charles #380382 Istencsászár vagy ezzel a linkkel: végre sikerült visszanéznem a 2012 januári, T-50-2-vel nyomott 2500XP-s körömet.
Sajnos azt nem tudom volt-e prémiumom vagy sem, az biztos, hogy kurva jó kör volt.
-
Van a gépemen egy videó amiben kezdésnél menet közben kv2-vel fullhp-ról kikaptam Prokhorovkán egy Chi-To-t :) Sajna le van korlátozva a netem és nem tudom feltölteni XD -
András77 #380380 Tegnap behúztam A Dmax-ot a másod accomra és végre van egy használható kredit farmoló tankom, mert a churchill iii nem az. Van fun faktora, de elsősorban legénység képzésre jó, mert az arany éhsége miatt a kreditet csak mérsékelten hozza.
Ez kicsit mellékszál most, de sokáig a T28-t használtam farmolni, meg a stug küldetéseket csináltam meg vele és kb 600 átlag sebzés mellett jobban hozta a nettó kreditet, mint a churchill. Igaz tény, hogy nem spóroltam az arannyal a churchill-ben, mert a legénység fejlesztés volt a fő cél, kredit jól jött az IM-ből is.
Már nem keresem vissza, hogy ki volt, de valaki linkelte az ismerőse accját, aki lilára húzta ki. Belenéztem és ő 800-as átlagot tud menni a T28-al, ami szerintem nagyon komoly teljesítmény, akár kis tier akár nem. A legtöbb fikázó szerintem a közelébe nem jutna ennek az eredménynek. A dyaebl-nek van 700 átlaga a T28-al, pedig őt nyugodtan lehet etalonnak tekinteni, hogy mi a nagyon jó teljesítmény egy tankkal.
Visszakanyarodva a DMax-ra, elsőre toltam vele egy 2900 sebzéses csatát, de csak azért sikerült mert nem volt arty. Az arty valóban megöli a taktikát, mert pl a DMax gun dep-jét és a gyorsan célzó ágyúját lehetetlenség lett volna kihasználni arty mellett. Gyakran spot alatt mentem ki lőni, de annyira csak a tetejét kellett mutatnom, hogy nem találtak el. Egy arty viszont kiszedett volna, mert nagyon beszorultam egy dombhoz, minden irányból ellenség. Persze az is egy érdekes kérdés, hogy miért jönnek teljesen nyílt terepen cikkázás nélkül egy TD felé a tankok. Régen ha belelőttem valakibe, akkor volt rá reakció. Vagy fedezéket keresett, vagy tekerte a tankot. Most semmi, kapja a lövést és ugyanúgy jön tovább. Persze ha pro játékos lenne, akkor mondhatnánk, hogy tudja a Dmax viszonylag lassan tölt és kiszámolta, hogy még hány lövést kaphat be tőle, mire fedezékbe ér, de biztos, hogy nincs mögött ilyen megfontolás
Szóval igen, ha van arty, akkor oda a dombharcnak. Mivel kb 30m sáv állt rendelkezésre a biztonságos mozgáshoz, kiszedett volna. Tényleg nem nagyon lehet olyan harci helyzetet mondani, amikor az arty nélkül nem lehetne megoldani. Innentől meg tényleg csak annyi a szerepe, hogy lerövidíti a csaták idejét, amit a WG szeret, mert nem foglalja kevés játékos a hosszúra nyúlt végjátékkal az értékes szerver időt.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.14. 11:16:32 -
Így igaz, kell hozzá egy adag szerencse, viszont tapasztalat is, hogy tudja mennyire kell eléd célozni :) Az igazi lucky shot az, amikor Malinovkán indulásnál elereszted vakon a malacot a túloldalra és két másodperc múlva kiírja a killt :) -
asolyom #380378 Egy KV-2 100 méterről kilőtte a full speedes ELC-met. Írtam neki, hogy "lucky shot", erre visszaír, hogy "skill". Milyen skill barátom?
Van, hogy a fullra becélzott lövés is elszáll a holdra egy ilyen KV-2 szerű ágyúból.....
-
Bocs, akkor gratula hozzá :) milyen? -
http://www.kephost.com/image/c58t -
Azért, ez az O-Ni tud pattintani, ha kell. Legalább 18 goldot pattintott. Őszinte mosollyal gondoltam arra, hogy mennyi kreditet basztak el fölöslegesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.kephost.com/image/c58t
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.09.13. 23:47:30