418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #380454 Akkor meg lényegét veszti a gold ammo. Elég ha sebzését csökkentik. -
Nem kéne nerf gold ammora, csak betenni olyan tankokat amik bírják ezt. -
Csak az a gond, hogy a WG a goldot az életben nem venné ki.
Szerintem sokan a WG shopban csak azért veszik a +10K forintos 10millió kredites prém cikket, hogy legyen goldra pénzük Éééés hát a WG a bevételtől biztos nem akar megszabadulni. -
Pay2Win-né alakulna a játék ha ezt az opciót visszatennék, vagy teljesen kiveszik a "gold" ammót, vagy az átütésüket csökkentik minimálisan. -
András77 #380450 Ezt lehet így is fordítani, de a hivatalos verzióban az ötlet egy WG alkalmazott fejéből pattant ki az egyik ötlet rohamon. Aki ismeri az "ötletrohamot" / a brainstroming módszert, az azt is tudja, hogy van egy moderátor, aki mindenféle célokat megfogalmaz, mert különben az ötletroham eredménye az lehet, hogy többen is akváriumot javasolnak az irodába, ami jótékony hatással van a dolgozókra...
Érdekes kérdés lenne, hogy mik voltak a meghatározott célok, amikre aztán egy elfogadott, sőt ünnepelt ötlet és megoldás lett az arany lőszer kreditért? Növeljük a csaták kredit igényét? Csökkentsük a csata időt? Passz, nem lehet tudni, de szerintem bármi is volt, az nem a játékosok érdekét fogalmazta meg, hanem a WG valamelyik mutatóját akarta javítani és l.szarta a várható járulékos hatásokat.
Másrészről én senkit nem hallottam panaszkodni akkoriban arany lőszer miatt, annyira ritka jelenség volt. Az, hogy néha egy nagyobb klános arc belőtt arannyal, hát evvan, mert egyébként pont őnekik amúgy sem kellett volna, mert ismerték a gyenge pontokat. A fame-s felsőbbrendű intelligenciák már akkor is arannyal dúsított lőszerrel jártak
-
Kronos79 #380449 Amíg csak aranyért lehetett venni, szinte senki sem használta. Inkább CW-ken használták. Ott is klánaranyból lett véve. Voltak elvétve játékosok, ha jól rémlik lammaer barátnője is ilyen volt, akik randomban (is) tolták a prémlőszert. Ők inkább a csókosok közé tartoztak. Hosszútávon annyira nem érte meg aranylőszert venni és állandóan azt használni. Meg persze igen burzsujnak kellett volna lenni. -
suba53 #380448 Egyébként e miatt is tették elérhetővé kreditért is mindenkinek, mert korábban meg azért ment a prüszkölés, hogy a csóró keleti blokk játékosai hátrányba kerültek a milliomos csemetékkel, három négyszeres jövedelemmel kicsit gazdababban ellátott országok játékosaival szemben.
Szerintem is ezt a különbséget meg kellett szüntetni, és jól van ez így ahogy van.
Az, hogy a prém lőszer hatékonyságát esetleg át kell számolni, az egy más kérdés. -
asolyom #380447 Értem. Köszi az információt. Ezt én nem tudhattam, mert akkoriban még nem játszottam. -
Kronos79 #380446 Csak lett egy mod, ami nem nyert. A fogalmam sincs kinek a damage panelja eltűnteti a saját lövéshangot. -
András77 #380445 Nem volt ilyen. Vannak hülye ember és vannak gazdag emberek, de a kettő kombinációja elég ritka jelenség, pláne WoT-ban és pláne ha gold spam-et nézem.
Nagy klánokban volt már akkor is arany osztás és ha nem tudták máshova felhasználni, akkor néha trollkodtak csatában. Ilyennel mondjuk naponta 1-2 alkalommal össze lehetett futni, de "sima" játékos hogy aranyat lőjön, szerintem hetente ha volt 1, más sokat mondtam. Ráadásul ott sem biztos, hogy direkt arany lőszert akart vagy csak benézte, mert már ilyent is olvastam chat-en akkoriban, hogy elnézést kért és szentségelt, amiért egy csomó aranya bánta, hogy rossz lőszert vett.
Egyébként az is érdekes, hogy amikor bejött a kreditért arany lőszer móka, voltak féláras akciók. Öcsémmel közös accon ezresével vettük az összes tankra, amit használtunk + a prémekre, de valami nagyon brutál mennyiségeket, 1e volt a legkevesebb és a kedvencekre meg 4-5e, pl obj268-re 5e-t. Azért emlékszem rá, mert utána amikor nerfelték az obj ágyúját vagy a lőszereket, már nem tudom pontosan, elvették a lőszereket (hogy majd veszünk újra, ha akarunk), de a teljes kredites árat jóváírták. Néztünk is először, honnan a qrva sok kredit növekedés, aztán rájöttünk. Mondjuk azon az accon 60-80m kredit volt mindig, úgyhogy nem volt rá különösebb szükség, de nyilván majdnem 5e arany lőszer árát észrevettük.
Érdekes viszont, hogy tényleg mintha ésszel használták volna akkoriban az arany lőszert az emberek. Papír tank szinte soha nem kapott, most meg alap. Oldalba, hátba szintén alig kaptunk aranyat. Meg hát persze nem volt ennyire elterjedve sem nyilván.
Most már naponta több olyan csata is van, hogy 50% feletti a bekapott lövések között az arany lőszer aránya (papír tankokra is, ami szégyen) és legalább 1 csata, amikor csak aranyat kapok, főleg E5,E3, azokra már szinte akkor csodálkozom, ha nem arany jön. -
Boldog szülinapot. Kár, hogy meg fog romlani... Kinek lenne szíve ezt szétvágni? -
Miért panaszkodsz egy olyan jó csapatra? : voivod32 #380403 -
Régen azt mondom 50 vagy 100 emberből 5 se használta, azóta van ez felfújva amióta elterjedtek a modok, mert látja a játékos ki mivel lő. Ezért mondják a régiek hogy régen jobb volt nem volt ennyire ebola a játék. :) Régen a páncélozott tankokat valóban megérte kihúzni és lehetett vele érvényesülni mert nem volt 2 es gomb.
Állást meg nem foglalok csak annyit én történelmi értékekre állítanám az átütéseket és fogadja el mindenki. Az életben sincs balance az erősebb ba...k :D
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.15. 10:24:41 -
asolyom #380441 Egyébként csak egy ostoba kérdés a részemről. A csak aranyért vehető prémium ammo mennyivel biztosított jobban balanszolt játékmenetet? Én azt gondolnám, hogy az indokolatlan előny volt azoknak, akik megengedhették maguknak, hogy aranyat vegyenek, vagy netán klánon keresztül jussanak aranyhoz, olyanokkal szemben, akik mindezt nem engedhették meg maguknak. Vagyis ha egy csapatba összejött 4-5 hitelkártyás pistike, akkor azok simán szétgoldozták a másik csapatot. -
Ugyan úgy lehet venni aranyért is meg kreditért is...
A sok gold noob megszívta. :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak poén! :P
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.15. 10:16:51 -
suba53 #380439 Egy frászt!
Így akarják lenullázni az arany készletét a figyelmetlen játékosoknak, akik ezt a "hibát" csak akkor veszik észre, ha már nullán áll az arany készletük, és ha nem akarnak teljesen arany nélkül maradni, akkor rohannak a kasszához.
Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ÜGYES !!
-
asolyom #380438 No, ezt nem is néztem ma reggel. Igaz, hogy a Bishopnak nincs is gold ammoja, és reggel csak azzal mentem. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.09.15. 10:11:23 -
Angelus1991ster #380437 ÁÁ bug az egész... -
Komolyan imáink célba értek? Nincs több kredites gold ammo?
-
Scheff #380435 Sziasztok! Jött ma egy update, és ami az új játékmódon túl érdekelhet benneteket az egy hiba és persze a megoldás rá. :)
Először arra gondoltam, hogy a WG megpróbálja megoldani a rákot, amit máshol csak Grillének neveznek és a gold ammo kivételével újra futhatunk normális random csatákat, de sajnos megint csak szeretett cégünk egy újabb baklövéséről beszélhetünk. Pedig gondolkoztam rajta, hogy mégiscsak lesz random live szeptemberben. :(
Adott a probléma: nem lehet újratölteni a gold lőszert.
Megoldás: megveszed kreditért, majd leokézod aranyért.
Nem elfelejteni: kapcsold ki az automatikus újratöltést. (Nehogy csata után megvegye neked aranyért.) -
Kronos79 #380434 Közben kicsit próbálgattam és úgy néz ki visszatért a prémlőszert aranyért rendszer. Ezüst zsetonért nem tudom megvenni, csak arannyal engedi. Hát ez óriási. Nosztalgiázunk. -
asolyom #380433 Csak úgy heccből ma reggel megvettem a Bishopot. Eddig két csatát mentem vele. Persze szokványos módon amikor 400 sebzést csinálok, akkor nyerünk, amikor T7-ben 1200+-t akkor vereség. 
Azt hiszem, hogy arty vonalon nekem jobban bejön a gyorsan és pontosan lövő, gyorsan töltő, kicsit sebző stílus. A német és amerikai artyktól agyfrászt kaptam, amikor vártam 20+ másodpercet a töltésre, 5-6 másodpercet a célzásra, és akkor is ellőtt Kenyába.
-
Kronos79 #380432 Kellene egy kis megerősítés. A csaták után az egyes tankoknál nem tölti újra az általam beállított lőszerkiosztást. Valami alapbeállítást rak be helyette, amiben alaplőszer és HE van csak. Ha belépek a menübe, ott megvan az én beállításom, de ezt nyugtázva a lőszerek nem változnak meg és a csatában is ez a beállítás marad. Másnál is van ilyen? Modok nélkül is csinálja.
Úgy látom így szedik ki a prémskulót. :) -
viper07 #380431 Köszönöm szépen :) !
Nagyon finom csokis volt a torta, marcipán mázzal.
-
Nagyon jól nèz ki!
Isten èltessen sokáig,barátom!! -
TiborTamas #380429 Látom te még mindig bírod a szélmalomharcot. :D Én alapvetően türelmes ember vagyok, de egy ideje már én is beleuntam és feladtam. Általában csak olvasom és homlokomat csapkodva röhögök/sírok a sok baromságon, amit nap mint nap képesek az emberek összehordani.
viper: Boldog születésnapot! Flexszel kell majd felvágni? :D
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2016.09.15. 08:50:43 -
viper07 #380428 Drága Feleségem sokszor csesztet a "Tankos játék" miatt, de nézzétek meg mit kaptam tőle :
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.09.15. 08:42:53 -
Kronos79 #380427 Új nap és új patch. Az xvm-mel nálam nem tölt be a garázs, de a többi mod eddig működik.
Igazi káosz ez az új játékmód. :) -
Angelus1991ster #380426 MM programja a hozzám hasonló naív játékosoknak: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"reggel maszturbáció, délután cummendáré, este pedig unga-bunga...." -
Valahogy be kellene bizonyítani, hogy az "RNG"-t nem csak azért találta ki a wg, hogy ezzel leplezzen minden genyóságot amit beleírtak a játékba :) Olyan ez az RNG a WG-nek mint a NASA-nak a meteorológiai léggömb...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.15. 01:00:45 -
Nekem is mélytorkos szopás volt,13:0 meg ilyenek... -
yossarianHUN #380423 Szóval ez lesz a neve? Mondjuk nem hangzik rosszul, a "konteóhívők"-kel nehéz lenne becsábítani az új tagokat a felekezetbe
-
András77 #380422 Az RNG szkeptikusoké vagy mire gondolsz? LEL -
yossarianHUN #380421 Oszt az egyház megalapult-e már? -
Kezdödik 
-
Angelus1991ster #380419 Ezek az előre eldöntött csaták is a rendszer gyengeségei miatt keletkeznek. -
András77 #380418 Városi pálya, Harkov, tier6-8 csata és +2400 HP-val indul az ellenfél (mindössze 3-3 tier8 tank mellett). Annak ellenére mocskos nagy bukó, hogy volt nálunk egy neves klánból egy feltételezhetően jó játékos, de ekkora HP előnyt nem lehet ledolgozni.
Ezek az előre eldöntött csaták, erre nem lehet más szó. Pálya választás + irdatlan HP előny. -
Nem mert akkor Opé lenne 
A taknyos papírzsepi,már karcolja a valóságot
-
Angelus1991ster #380416 Skórpió is karton :D -
yossarianHUN #380415 Tízből nem volt nagy kunszt :P