World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbáltam régebben a játék videóját feltölteni de nem találtam akkor megfelelő "átalakító" programot.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.03.27. 18:58:06
Emilia Clarke ( Trónok harcás Dénáros Tarkabarka), Daisy Ridley (új jedi lány az SW 7-ből) , Natalie Portman (Star Wars II-ből, bár még most is finom milf, de meghízhatna) hármas a tuti.
"Jú nagy ccsöccsöhk, jú nagy ááágyú, jú nagy tévééé.........." 3 proli kívánság 😊
3 nőt egyszerre kilelégíteni? Egyiket penetrálod, másodikat nyalod és harmadikat ujjazod?
angelus1991ster.blogspot.hu
S a két barátnőd mit szólt hozzá a forgatáson?
na szóval , matyashun -WoT, youtube...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Angelus reklámozhatod vele a modot. <#vigyor0>#vigyor0>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tudna valaki segíteni? A problémám a következő: a multkor pár hete elment a lövéseknek és a tankomnak a hangja, csak a többiekét hallottam magam mellett csörömpölni viszoint a magamét nem plusz csak a lövéseknek a fütyölését hallottam melyek elszállnak magam mellett viszont az ágyú dörejt és amikor eltalálnak azt a hangot sem hallottam. aztán jött a patch minden jó lett, pár napja jött egy mikropatch és ugyan úgy elszállt a hang! Van valakinek valami ötlete, vagy hol lehet ezt újra frissiteni, vagy mit tudok csinálni? nincsen fent semmilyen mod.
Másik hang ami nem jó, tank lánc leesik: ok indulás.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.27. 15:55:08
Tank kilövés : nyírjuk ki tibi... se jó.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.27. 15:50:54
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.27. 15:31:06
http://data.hu/get/9607439/ArgoHangmodHangosabb.rar
Ennél nagyobb hangerőnél már romlik.
6.érzéknek még nem találtam meg a fájlját.
Szerintem egyszerűbb lenne beállítani a többi hanghoz a modot, Angelusnak el is küldtem hogy kell.
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.03.27. 14:51:35
Irisz_
Nálam nem jelentkezik ez a érzékies gond,mondjuk nem is használok szinte modokat,csak 1 célkereszt+hitlog van.Csak az óra kattogás hangos nekem,de az meg ugye nem tart sokáig
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.03.27. 14:25:46
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.03.27. 12:16:19
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
@haflac, nem nagyon tudom, nagyon ritkán tankozok mostanság.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Néha be szoktam írogatni chatbe, csak jelentkező nem szokott lenni.
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.03.27. 11:25:55
Privátba írj egy emailcímet nékem kérlek szépen 😊
Amúgy elég ratyi akkor a random lejátszás.
Ezekkel a beállításokkal használom SD kliensnél.

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.03.26. 23:29:03
(persze nem az egyetlen része ami enyhén Fail)
Ilyenkor az "interfész kikapcs ( V gomb )-replay-free camera" hármassal kellene inkább 'machinima' videót forgatni.
Ajánlatos lett volna ehhez használni a Párduc, Pz 4 H és Stug 3 G mellé Hetzert, VadászPárducot, Tigris 1-et, 43M. Toldi III-at és egy Turán III PT-t ( ezesetben csak rákell móddolni egy másik t5-ös medre - pl- Pz III/IV vagy Chi-Nu.
Még nincs:-(
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.03.26. 18:35:31