418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ezért várom már a BL-9-et.
  • Angelus1991ster
    A Tigrissel múltkor ez volt, azt hittem, hogy hajamat tépem. Persze a Tigrisnek erős penje van.
    Úgy hiszem van egy ilyen kurva sor, hogy pl. 10 csatából mennyit szopj 2 szinttel nagyobbak közt.

Azonos tierű csata alig van... csak harmadolt csata.
  • Gyuszopapa
    Régebben sokkal többet voltam én is saját tierben.Én az összes 122-es 175mm átütésű tankot kikukáztam a fenébe.
  • asolyom
    Nem tudom, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak az IS-szel, de a ma és tegnap lejátszott 15 csatából egyetlen egyszer voltam top tier, és feltűnően sok a T9 csata vele. Nem mondom, hogy nem lehet vele boldogulni, de nyilván nehezebb így valami normálisabb átlagot összehozni vele. Ma ötből háromszor T8, és kétszer T9, és így csak 1034-es átlag sebzést sikerült kihozni.

Még kell 35k xp az IS-3-ra. Ha viszont az meglesz, akkor megvan a free xp a top toronyra, és a top ágyú több mint a felére.
  • Sherman0070
    E75-re meglett a 3. gun mark.
  • tutyimutyi2
    A paradicsom hadsereg megérkezett az első világháborús játékmódba is, amikor én viszem a bombát akkor közeledik a célponthoz amikor más viszi akkor az foglalkozik mások rammolásával lövésével és avval hogy pont ellentétes irányba menjen a bomba mint a mark és így csak akkorra sikerült feltenni a bombát mikor beért a bázisra a tank
  • Plata
    Basszus én már régóta csak jactor mod packot használok,de a mostanival valami nagyon nem okés.
    Még a hang is elment tőle,vagyis zene meg tank hang van de a legénység kuka,állandóan világít a hatodik érzék lámpa,és mindenki unknown lett tőle.
  • András77
    Azokat már nem, de jó eséllyel kiosztják őket újra valamikor. Az LTP például 2x biztosan volt, amire emlékszem, de lehet többször is, csak már nem jut eszembe.

A WG kiosztotta a nagy jutalmat a 4 hét küldetések után. Kaptunk matricákat a tankokra. Hurrá.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.19. 10:05:46
  • plutoka
    Hétvégei eredmény: Szombat - 96 csata franciával kész a küldi, a hangulat rózsás. Vasárnap - 82 csata német rész kész, hangulat pocsék.

Francia oldalt BC és 13-90-el csatánként 1-2 kill szinte mindig volt, megvoltak az izgalmas körök 4-5 killel. Frag hunterek nem okoztak gondot mivel táras jószággal ugy rohantam neki ellenfeleknek h tudjam h meg tudom ölni. Volt pár suicde mozdulat amit tényleg a kill miatt történt, 4 tank közé berohanás h 2 low HP-t megöljek, de mókás volt összeségében.

Német oldalt Grille és B2. Grille esetén feltünően sok TD-t pakolt mindig a csapatokban (MT küldetés a 4k sebzés TD-be, szóvla max volt 2-3 csatánként), illetve sok Prohrovka volt spotter nélkül és városi pályák. Kb 60 killig ment szekér, 2-3 minden körbe megolvt, és 3k sebzés, majd jött a "balszerencsés" lövés, amikor ellenséges 200 HP-s grille oldaláról lepattanok a TD-vel, de még nem is láncolja, fut tovább, stb. Sebzés még jött is, de lehet mert már délután volt, beindult a frag hunterek, az epic Med szakaszok, inkább elmentem boltba, kajálni, filmet nézni. Este folyt köv, lassan de jött a sebzés és a kill is, 150k után váltás B2-re, utolsó 30-at mondom 10 csata alatt meglesz. Low tierbe sokkal frusztrálóbb volt játszani, legalább 15 tank volt amit 1-10 hp között hagytam és mire betöltöttem megölték, pedig B2 nagyon gyorsan tölt. T4-be sok a Valentine, Matilda, de a kedvencek a arany lőszere, 1 hittelő Hetzerek. Kinlódva, de meglett a német is, -500k ezust (B2 eszi a kreditet).

Cserébe mivel 100 csata alatt vagyok per nemzet, volt idő szintezni WoW-ba, a sok csata után a pecázás nagyon kellemes :P
  • jutah
    Köszönöm a válaszokat de akkor a kis prütyögő gift szarokat nem fogom tudni visszavenni...:-(
  • Irisz_
    Fejlesztik, bár nem kell vele foglalkozni gaygaming látszat fejlesztés, így sok értelme nem sok van csak az irodista ne szenvedjen vele. Sokból lett volna egy script hogy leolvassa mi van a garázsodban meg mi nincs azt berakjon egy icont a tech treebe... Így konkrétan nem az volt hogy 2 hónap hanem az utániakat.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.19. 08:13:46
  • ROMOTO
    9.16 jah, korán van...
  • ROMOTO
    Olyasmit olvastam hogy 1.6-tól lehet majd visszavenni, kb. 2 hónapra visszamenőleg, a korábbi eladásokat nem.
  • Irisz_
    Fejlesztői hírekben azt írták 9.16 tól lép életbe vagyis az utániakat adja vissza, az előttieket nem. De mellette olvastam hogy tovább akarják fejleszteni.
    Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.19. 08:11:12
  • jutah
    Néha
  • Lokker
    Minek ad el valaki prémtankot?
  • jutah
    Úgy hallottam hogy visszavásárolhatóak lesznek a prémtankok amiket eladtunk de nem a mostani ticketrendszerben hanem kliensen belül...tudtok erről valami konkrétumot???
  • Antimat
    Jó, az unikum képességűeket leszámítva.
  • patchaou
    Jaja, volt vele egy csatám amiben 5k sebzést kiosztottam, és egy hp-t sem buktam XD
  • McLarenpowa
    buffolták az IS-6ot??? nemááá, az már régen is OP volt... :D
  • Nihili
    Időközben az IS-6 front páncélját buffolták kicsit, a többi prém tank tulajdonsága emlékeim szerint változatlanok. Pusztán credit farmra speciel az FCM tényleg nem rossz, köszönhetően annak, hogy az átütése nem rossz, valamint olcsó bele a lőszer, plusz a tier limit sem utolsó dolog.
  • bekescsaba
    fcm.50 t. Addig.még van
  • McLarenpowa
    Sziasztok!

Több mint 1 éve eladtam a régi accom és más játékok után néztem, de most kicsit megjött a kedvem újra játszani és csináltam egy új accountot. A mostani akcióban vettem is egy prém tankot, a Super Pershinget. Minden hibája ellenére én nagyon szerettem vele játszani és jó statom is volt vele. Szeretnék még egy prém tankot venni mellé, amíg tart ez a 15%-os akció. Az előző accomon még egy T34 és egy IS6 volt az SP mellett. Történt-e valami nerf buff prém tankok terén illetve jött-e be valami jobb választás pénz farmolásra? Láttam, hogy jött pár nem tier limites T8-as prém tank is a boltba. Kérlek adjatok tanácsot mi legyen a másik prém tank az SP mellé.
    Köszi!
  • bekescsaba
    MIért kockák?

Én tegnap 4 órát nyomtam este, mikor a család aludt.

Oroszokkal mentem, KV1 és Rudy a fragért, Object 263 és T62A a sebzésért.

4 óra alatt meglett 101 kill és 103 000 sebzés.
  • Sherman0070
    5000 spot dmg E75-el?
  • Sherman0070
    Na ez az igazi elit match (aki nem értené az 1337 az "Elit" szlengje)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.09.18. 16:42:21
  • András77
    Szerintem úgy gondolja, hogy meg tudja csinálni a küldetést is. Ha esetleg nem is az összeset. Ha a 2500-as arany csomag egységárához viszonyítom, amit én szoktam venni, akkor tulajdonképpen nem sokkal rosszabb az olcsóbb token által adott 1750 arany.

Persze a WG is erre számít. Esetleg nem lesz meg neki pár nemzet, de mindegy is a wg szempontjából, a bevétel már megvan, maximum kap valamennyi aranyat a játékos még pluszban.

Ha 1-2 token megy veszendőbe ilyen módon, akkor még mindig megérheti.
  • Sherman0070
    Jó nagy balf*sz lehet. Inkább vette volna meg a Mutz-ot, amit nemrég árultak, vagy a Skorpion G-t.
    Igaz a tomatok nem érzékelik mire költik a pénzt.
  • green64
    Van aki nem vacakol, inkább megveszi, ma találkoztam egy naranccsal benne ;)
  • András77
    Érdemes megnézni, hogy milyen durva taktikázás folyik a fragért. Ezek a kurwák nem lőtték az ellenséget, hanem mindig "taktikusan" vártak. Majdnem ráment a győzelem is, mert 2-3 tank csak lassan tudja lebontani az ellenfelet, hogy ezek kurwák begyüjthessék a frag-et a végén.

• Sherman0070
    Erre senki sem esélyes. Nekem pl. csak az iskola van de ezt még így sem lenne időm megcsinálni.
    Aki megcsinálja az meg tényleg egész nap csak only WoT-ozik, ami elég beteg...
  • András77
    Én tegnap inkább a 3x-ra mentem, minél több tankkal és az összes tier5+ prém tankkal. Így eljutottam 110/100-ig. Vannak jó frag gyűjtő tankok, de lesznek problémás nemzetek, azt is látom.

Kib.szott aljas frag lopások vannak. Ott van egy 2 lövéses ellenfél, belelő az egyikünkbe és amíg töltök, nézem, mi a phaszért nem lőnek ezek? Aztán rájöttem, hogy 2 lövés kell az ellennek, mire betöltöttem, meg visszahúzódott a fedezékbe. A retardáltak inkább hagyták visszamenni, mert ott taktikáztak, hogy ki fogja kilőni.
  • Antimat
    1 nap után (amcsikkal kezdtem, M48 Patton, T110E5, T110E4, T57Heavy, M40/43, T49, M41, T37, T67, Hellcat, T34): 50k sebés, 25 kill...
    Tehát pont fele a kill, a kiosztott sebzéshez képest. A sebzéses tempót tartva (és persze ha minden nap ráérnék ennyire) akkor 24 nap alatt meg lehetne az összes nemzet, a killeket nézve dupla annyi, 48 nap (ami 10-zel több, mint a maraton ideje ugye). Szóval ki van ez találva, sőt, mivel alap fiókkal nyomom, nem elég hogy a tier10-tier8 csaták mínuszosak, hanem pl. a T34-gyel mentem egy egy lövéses kört (lassú voltam a csatához, és úgy, hogy meg se sérültem, csak egy sebző lövést adtam le), erre mínuszos lett (érted, egy prém tankkal, aminek se javítási költsége, se elfogyasztott fogyóeszköze nem volt .
    GG WG, asszem én hanyagolom ezt a maratont, ez megint csak arra megy, hogy a vegyünk tokeneket, esetleg még munka és család nélküli kockák esélyesek.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.09.18. 12:16:34
  • fighter_hu
    Feltöltöd a képet pl képkezelőre és utána belinkeled ide vagy spoile-rbe hogy ne legyen az arcába mindenkinek "képbeszúrása"-al.
  • yossarianHUN
    A fejlécben lévő "Képfeltöltés itt" link például nem rossz első lépés.
  • tutyimutyi2
    erre most nekem is egy statisztika képpel kéne válaszolnom? :D
    nem jöttem még rá eddig hogy ha csinálok egy képet azt utána hogy tudom konkrétan a fórumra feltölteni anélkül hogy ne lenne vagy 20-szor 30-szor nagyobb a fájl mérete mint a maximális amit még fel enged tölteni. :(
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.09.17. 23:59:56
  • Angelus1991ster
    Nyet komment
  • tutyimutyi2
    Amikor végre nem szopat az rng?
    Áhh majd talán a következő életemben. :P
  • Pares
    Amikor végre nem szopat az rng...
  • realcsabi
    3v3 engem érdekelne. Úgyis voltunk már klántársak. :)