418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Én ezt már régóta igy csinälom.Elsó 2kör obj261+t92 páros,ha ap-vel telibenyomkodom a tankokat,akkor aznap,az rng velem van,mehetek bármivel:-D
    Ha nem akkor aznapra garantált a 300wn8:-)
  • Angelus1991ster
    Nem tudom, hogy linkeltem-e , de ennek a "műfajnak" is megvan a hazai őse.
    Persze okosba közpénzen mehetett az ős-stream a királyi csatornán, 1993-ban.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.25. 10:16:30
  • Lucifer001
    Ami az ő minősíthetetlen , igénytelen , videózását felülmúlja ( szerintem ) az az , hogy igény van rá . Még az a lifeban bebaszós Jószág Krisztián . Honnan tudom ? Teló előre dobálja a lifeket , és látom a nézők számát . És amíg igény van , lesz rá ! Addig menni is fognak . És ezt látják a fiatalok . Szocializálódnak ...... Bocs az offért
  • pett3rson
    ööö, jó reggelt.

másnál is leálltak a szerverek?

pont amikor premiumom van....
  • tothgyorgy
    Mindig van.
  • Angelus1991ster
    Valamilyen szempontból egy eljövetel ez a csávó ebben a hazai streameléses "műfajban".
    Egy a sok streamer között és egyben egy műfaj parodizálója is. Csak tudnám ezeknek a "műsoroknál" mi van lejjebb?
  • Lunki88
    Mines-on az E5 miért nem lőtt rád mikor a "facehugging" ment? A tornyod tetejét simán belövöldözhette volna, nem is értem.
  • Frequency
    Jó tanksz ez a dikkű meksz :D
  • tothgyorgy
    Jobbat találtam ki.Megyek néhány kört a kedvenc tankjaimmal,aztán meglátom mit dobnak aznapra. Ha nem túl rossz,akkor folytatom, egyébként meg irány a wt repülni. Ez tegnap bejött. A küldetésekre meg tojok nagy ívben. Ez 1 játék . Ha nincs öröm benne, majd lesz másban.
  • Sunsetjoy
    Videó szempontjából:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - sötét az összhatás, plusz nem tudom milyen felbontáson volt, de látszott némi romlás a grafikában. Ja, és sötét...

- ezek a feliratok menet közben nem illenek a témához, a szakaszjelző (battle of...) noir betűstílus sem meg a no comment pacázós se. Ha már kint van a wot logo, ahhoz hasonló karakterű betűkészlet illene (egyenes vonalú, vaskos betű)

- ha már ugye egyértelműen replay a videó alapja, lehetett volna néhány (nem sok!) alkalommal a cselekménynek egy 4-5 másodpercben "bevezetőt adni" egy ellenfél felől, vagy felőled történő madártávlati "berepüléssel". Vagy az egymáshoz való közeledést (pl. a semifinalban) is külsőbb nézőpontból átvezetni.

- a játék beépített zenéjét le kellett volna cserélni; vagy csak szimplán totál kikapcsolni (ilyen hangerőbeállítás mellett, hogy alig hallható, értelme sincs). Ha nincs (vagy nem akarsz mást) zene, akkor meg állítani a csúszkákon, túl hangos volt a legénység meg a lövés, háttérzajok kicsit halkabbak voltak (nem focipályán gurulnak, hanem tereptárgyak között)
    Zene-lecserélés alatt nem olyat berakni, ami tetszik, mint műfaj (az itt nem releváns), hanem hasonló háttérzene, aminek ugyanilyen feszültebb, majd "jönvalami, de addig ellötyögök" stílusa van, amiben NINCS ének, szöveg- ez a legfontosabb.
    Legegyszerűbb valami ambient,minimal,progessive IDM vonalon elindulni, de rock tekintetében a zenecentrikusabb progresszív rock-előadóknak is vannak ideillő számai.
    Az atmoszféra ha megvan, jó - mégsem a gyári zene, az olyan összedobott-feeling, hogy még erre se áldoztak időt a készítés közben.

• liberty2
    Első videó ami készült rólam és egy bajnokságon való részvételemről. Tudnátok adni valami tippet a videóhoz (zene hangereje, vágás, feliratok, bármi)

• liberty2
    Olyasmi....
  • McLarenpowa
    lagg fest van nálatok is?
  • joe662
    Azta Q a böfögős wotmester beszabadult a teszt szerverre
    Az első 10 percen sírtam a röhögéstől,Löve elemzést tart
    A birodalmi kereszt a tornyán,az célkereszt,azért van ott mert az a gyenge pontja oda kell löni
  • Angelus1991ster
    Ne feledd Wg-sek.
    Nem úszod meg. Ne álmodozz.
    Nemhiába orosz/fehérorosz cég.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.24. 21:33:59
  • Sherman0070
    Szakaszokat miért szivatja ilyen dúrván a game? Mindig +2 tier kb.
  • Kronos79
    Sajnos képet nem lőttem akkoriban, de a legdurvább esetem egy VK4502A-val szemben volt. Én nem tudom mivel voltam. Nem voltam tőle messze. Az oldalára láttam rá, a célkör nem szűkült be teljesen, de mindössze a kör bal felső szeletében volt egy kis hely, amiben nem volt benne a VK. Na ott ment mellé a skuló. Én is a replayen néztem meg.
  • Kronos79
    Kösz a tippet! Nem akarom elkiabálni, de én mégis megpróbáltam a tegnap letöltött hang drivert felrakni. Mégis újabb, mint a CD-n lévő, mert pl. a fájlok összmérete nem stimmelt. Azóta letoltam 17 csatát és nem fagytam. Remélem így marad.
  • bekescsaba
    megoldva.
  • bekescsaba
    Szeretnék aranyat venni. Nem először. Amikor begépelem az adatokat, ezt a hibát írja ki a kártyaszám mezőnél:

Kérjük, adja meg az érvényes, és megerősítette, hitelkártya száma

MI lehet a gond?
  • joe662
    #380831-re ment volna:-(
  • joe662
    De hát leirtad a megoldást is,miért nem cseszel ki a renccerrel?
    Mindig csak egyik nap kell jatszani:-D:-D:-D:-D
  • Lunki88
    Ez is idegesítő, de a legrosszabb amikor tényleg átmegy a tankon a lövés mintha egy szellemre lőttél volna. Ezt a jelenséget először a 9.0 környékén vettem észre, azóta sem képesek javítani.
  • Sherman0070
    Nállam pár napja nagyon erősen érződött.
    Nyugottan hoztam a 3000wn8 átlagot E75-el, erre akkora szivatásokat művelt le velem a játék....
  • yossarianHUN
    Milyen rejtett paraméterek kérem? Egyedül az MM-ről beszél, de ezt időtlen idők óta tudjuk.
  • tothgyorgy
    Ez igaz lehet, bár szerintem nem csatánként, hanem inkább naponta változtatnak.
    Nálam pl egyik nap jól megy (nálam ez 1000körüli w8), másnap meg szarul. Nem mindig, de kurva sokszor.
  • joe662
    Ház az a szegény kacsa nem nagyon rugdosott
  • Pares
    Csata közben úgy tűnt, hogy csak úgy eltűnt a lövedék, de a replayből kiderült, hogy a kibaszott undorító RNG megint alkotott:

Nem számít, hogy a célzőkör háromnegyedét kitölti a tank, akkor is megtalálja a módját, hogy kikerülje a tankot, vicc az egész. Nem az első eset, de ezt már tényleg meg kellett néznem, hogy hová repült. Annyira közel ment el a lövedék a torony mellett, hogy a replayen úgy látszik, mintha keresztül menne az oldalán. Persze 0 sebzés.
  • ROMOTO
    Belefutottam egy vidibe ahol vlmi 1 ráérő fickó vette a fáradtságot és elolvasta a wg évek óta bejegyzett patentjét ahol állítólag le van írva az amiről évekig konteozott a játékostársadalom, többek között hogy a prémium járgányok kedvezőbb feltételekkel mennek csatába, minden játékosnak van egy 0-2 ig terjedő paramétere amivel manipulálják hogy ha sorozatban nyer az MM lerakja (amit tudtunk) és szarabb (rejtett) paraméterekkel (páncél, löveg, sebzés) megy csatába szar csapattagokat dob és viszont.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.24. 16:18:50
  • Lucifer001
    Ismered azt a viccet , mikor a kacsarugást hárítja , és kiüti a seggbelórugás :-D
  • Lucifer001
    Nokapkillall ez jó XD . Kistársai hogy ugathattak neki :D
  • joe662
    Ez már elfogadható távolság??
    Szegény még nem tanulta meg,hogy Nocapkillall
  • tothgyorgy
    Volna 1 ötletem a wg felé:
    Lehetne olyat csinálni, hogy a kilőtt játékosok közül a játék felajánlaná a legjobbnak (vagy a legjobbak közül 2-3 -nak , amennyiben az első nem fogadja) , hogy vezesse a többieket. Mondjuk úgy, hogy amikor már csak öt vagy kevesebb játékos van a csapatban instrukciókkal látná el a maradék csapatot, és ezért xp és vagy kredit járna.
  • tothgyorgy
    Igen igen.
    Odaállni eléje, aztán megkérdezni: Jó napot kívánok, beléd lőhetek? Különben nem fair.
  • Lucifer001
    Eléggé illetlenség ebben a játékban 360 m ről SEG BEK URNI valakit . Legközelebb tessék elé cammogni , és megkérdezni ( a nevéből is ez jön le ) , hogy esetleg lenne e kedve " kacsavadászathoz " ?
  • tothgyorgy
    :)
    rhm és más papír tankok első vonalban . Jó vicc. Bár láttam már ilyet, de gyors elhalálozás volt szinte mindig.
    Mellesleg szeretem a papír tankokat, mert normális ember nem várja el hogy előremenjek, hátulról meg lehet csipegetni.
  • joe662
    Csata után elbeszélgettem vele
    Javasolta,hogy menjek előre,és akkor legyen nagy a szám.
    Mondtam neki hogy ott voltam mögötted,de miután kaptál egy 380as teniszt egy Rhm-töl,miért fordítasz hátat??
    Mert láthatatlanul lövöldöztem.
    Elnézést kértem,tőle amiért a tankomnak van némi álcája,ami a páncél teljes hiányát kompenzálja
    Majd,elköszöntem tőle.
  • Sunsetjoy
    Ma délelőtt egy lorr 155 50-ben (aminek papíron 40 mm az eleje) ülve pattant rólam két tier 8-as (jt, meg is3, vagy caern).
    Szerintem a legtetejét találhatták el a kaszninak, mert kb. annyi látszódhatott ki :)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.09.24. 14:46:48
  • tothgyorgy
    Csapaton belül maradni fog, ott mondjuk haszna is lehetne, ha nem egymás baszogatása, hanem segítése menne.
    De ne már hogy a másiknak jó legyen,inkább tegyünk alá, sértegessük, meg jelentgessük a pozícióját, sérüléseit, és egyebeket.
    Olyat miért nem látni, hogy figyelj most hogy egyedül maradtál 3 ellen, a másik 3 mind 1 lövéses, és itt és itt voltak utoljára, így és így tudnád egyenként kilőni őket?
  • Angelus1991ster
    Nem kapok több "get cancer"-t.
    Kevesebb "siemka kt pl", "van magyar?" .... mi lesz így?