418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én ezt már régóta igy csinälom.Elsó 2kör obj261+t92 páros,ha ap-vel telibenyomkodom a tankokat,akkor aznap,az rng velem van,mehetek bármivel:-D
Ha nem akkor aznapra garantált a 300wn8:-) -
Angelus1991ster #380855 Nem tudom, hogy linkeltem-e , de ennek a "műfajnak" is megvan a hazai őse.
Persze okosba közpénzen mehetett az ős-stream a királyi csatornán, 1993-ban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.25. 10:16:30 -
Lucifer001 #380854 Ami az ő minősíthetetlen , igénytelen , videózását felülmúlja ( szerintem ) az az , hogy igény van rá . Még az a lifeban bebaszós Jószág Krisztián . Honnan tudom ? Teló előre dobálja a lifeket , és látom a nézők számát . És amíg igény van , lesz rá ! Addig menni is fognak . És ezt látják a fiatalok . Szocializálódnak ...... Bocs az offért -
pett3rson #380853 ööö, jó reggelt.
másnál is leálltak a szerverek?
pont amikor premiumom van.... -
tothgyorgy #380852 Mindig van. -
Angelus1991ster #380851 Valamilyen szempontból egy eljövetel ez a csávó ebben a hazai streameléses "műfajban".
Egy a sok streamer között és egyben egy műfaj parodizálója is. Csak tudnám ezeknek a "műsoroknál" mi van lejjebb? -
Mines-on az E5 miért nem lőtt rád mikor a "facehugging" ment? A tornyod tetejét simán belövöldözhette volna, nem is értem. -
Jó tanksz ez a dikkű meksz :D -
tothgyorgy #380848 Jobbat találtam ki.Megyek néhány kört a kedvenc tankjaimmal,aztán meglátom mit dobnak aznapra. Ha nem túl rossz,akkor folytatom, egyébként meg irány a wt repülni. Ez tegnap bejött. A küldetésekre meg tojok nagy ívben. Ez 1 játék . Ha nincs öröm benne, majd lesz másban. -
Videó szempontjából:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- sötét az összhatás, plusz nem tudom milyen felbontáson volt, de látszott némi romlás a grafikában. Ja, és sötét...
- ezek a feliratok menet közben nem illenek a témához, a szakaszjelző (battle of...) noir betűstílus sem meg a no comment pacázós se. Ha már kint van a wot logo, ahhoz hasonló karakterű betűkészlet illene (egyenes vonalú, vaskos betű)
- ha már ugye egyértelműen replay a videó alapja, lehetett volna néhány (nem sok!) alkalommal a cselekménynek egy 4-5 másodpercben "bevezetőt adni" egy ellenfél felől, vagy felőled történő madártávlati "berepüléssel". Vagy az egymáshoz való közeledést (pl. a semifinalban) is külsőbb nézőpontból átvezetni.
- a játék beépített zenéjét le kellett volna cserélni; vagy csak szimplán totál kikapcsolni (ilyen hangerőbeállítás mellett, hogy alig hallható, értelme sincs). Ha nincs (vagy nem akarsz mást) zene, akkor meg állítani a csúszkákon, túl hangos volt a legénység meg a lövés, háttérzajok kicsit halkabbak voltak (nem focipályán gurulnak, hanem tereptárgyak között)
Zene-lecserélés alatt nem olyat berakni, ami tetszik, mint műfaj (az itt nem releváns), hanem hasonló háttérzene, aminek ugyanilyen feszültebb, majd "jönvalami, de addig ellötyögök" stílusa van, amiben NINCS ének, szöveg- ez a legfontosabb.
Legegyszerűbb valami ambient,minimal,progessive IDM vonalon elindulni, de rock tekintetében a zenecentrikusabb progresszív rock-előadóknak is vannak ideillő számai.
Az atmoszféra ha megvan, jó - mégsem a gyári zene, az olyan összedobott-feeling, hogy még erre se áldoztak időt a készítés közben.
-
liberty2 #380846 Első videó ami készült rólam és egy bajnokságon való részvételemről. Tudnátok adni valami tippet a videóhoz (zene hangereje, vágás, feliratok, bármi)
-
liberty2 #380845 Olyasmi.... -
McLarenpowa #380844 lagg fest van nálatok is? -
Azta Q
a böfögős wotmester beszabadult a teszt szerverre
Az első 10 percen sírtam a röhögéstől,Löve elemzést tart
A birodalmi kereszt a tornyán,az célkereszt,azért van ott mert az a gyenge pontja
oda kell löni
-
Angelus1991ster #380842 Ne feledd Wg-sek.
Nem úszod meg. Ne álmodozz.
Nemhiába orosz/fehérorosz cég.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.24. 21:33:59 -
Szakaszokat miért szivatja ilyen dúrván a game? Mindig +2 tier kb. -
Kronos79 #380840 Sajnos képet nem lőttem akkoriban, de a legdurvább esetem egy VK4502A-val szemben volt. Én nem tudom mivel voltam. Nem voltam tőle messze. Az oldalára láttam rá, a célkör nem szűkült be teljesen, de mindössze a kör bal felső szeletében volt egy kis hely, amiben nem volt benne a VK. Na ott ment mellé a skuló. Én is a replayen néztem meg. -
Kronos79 #380839 Kösz a tippet! Nem akarom elkiabálni, de én mégis megpróbáltam a tegnap letöltött hang drivert felrakni. Mégis újabb, mint a CD-n lévő, mert pl. a fájlok összmérete nem stimmelt. Azóta letoltam 17 csatát és nem fagytam. Remélem így marad. -
bekescsaba #380838 megoldva. -
bekescsaba #380837 Szeretnék aranyat venni. Nem először. Amikor begépelem az adatokat, ezt a hibát írja ki a kártyaszám mezőnél:
Kérjük, adja meg az érvényes, és megerősítette, hitelkártya száma
MI lehet a gond? -
#380831-re ment volna:-( -
De hát leirtad a megoldást is,miért nem cseszel ki a renccerrel?
Mindig csak egyik nap kell jatszani:-D:-D:-D:-D -
Ez is idegesítő, de a legrosszabb amikor tényleg átmegy a tankon a lövés mintha egy szellemre lőttél volna. Ezt a jelenséget először a 9.0 környékén vettem észre, azóta sem képesek javítani. -
Nállam pár napja nagyon erősen érződött.
Nyugottan hoztam a 3000wn8 átlagot E75-el, erre akkora szivatásokat művelt le velem a játék.... -
yossarianHUN #380832 Milyen rejtett paraméterek kérem? Egyedül az MM-ről beszél, de ezt időtlen idők óta tudjuk. -
tothgyorgy #380831 Ez igaz lehet, bár szerintem nem csatánként, hanem inkább naponta változtatnak.
Nálam pl egyik nap jól megy (nálam ez 1000körüli w8), másnap meg szarul. Nem mindig, de kurva sokszor. -
Ház az a szegény kacsa nem nagyon rugdosott
-
Pares #380829 Csata közben úgy tűnt, hogy csak úgy eltűnt a lövedék, de a replayből kiderült, hogy a kibaszott undorító RNG megint alkotott:
Nem számít, hogy a célzőkör háromnegyedét kitölti a tank, akkor is megtalálja a módját, hogy kikerülje a tankot, vicc az egész. Nem az első eset, de ezt már tényleg meg kellett néznem, hogy hová repült. Annyira közel ment el a lövedék a torony mellett, hogy a replayen úgy látszik, mintha keresztül menne az oldalán. Persze 0 sebzés. -
Belefutottam egy vidibe ahol vlmi 1 ráérő fickó vette a fáradtságot és elolvasta a wg évek óta bejegyzett patentjét ahol állítólag le van írva az amiről évekig konteozott a játékostársadalom, többek között hogy a prémium járgányok kedvezőbb feltételekkel mennek csatába, minden játékosnak van egy 0-2 ig terjedő paramétere amivel manipulálják hogy ha sorozatban nyer az MM lerakja (amit tudtunk) és szarabb (rejtett) paraméterekkel (páncél, löveg, sebzés) megy csatába szar csapattagokat dob és viszont.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.24. 16:18:50 -
Lucifer001 #380827 Ismered azt a viccet , mikor a kacsarugást hárítja , és kiüti a seggbelórugás :-D -
Lucifer001 #380826 Nokapkillall ez jó XD . Kistársai hogy ugathattak neki :D -
Ez már elfogadható távolság?? 

Szegény még nem tanulta meg,hogy Nocapkillall
-
tothgyorgy #380824 Volna 1 ötletem a wg felé:
Lehetne olyat csinálni, hogy a kilőtt játékosok közül a játék felajánlaná a legjobbnak (vagy a legjobbak közül 2-3 -nak , amennyiben az első nem fogadja) , hogy vezesse a többieket. Mondjuk úgy, hogy amikor már csak öt vagy kevesebb játékos van a csapatban instrukciókkal látná el a maradék csapatot, és ezért xp és vagy kredit járna. -
tothgyorgy #380823 Igen igen.
Odaállni eléje, aztán megkérdezni: Jó napot kívánok, beléd lőhetek? Különben nem fair. -
Lucifer001 #380822 Eléggé illetlenség ebben a játékban 360 m ről SEG BEK URNI valakit .
Legközelebb tessék elé cammogni , és megkérdezni ( a nevéből is ez jön le ) , hogy esetleg lenne e kedve " kacsavadászathoz " ? 
-
tothgyorgy #380821 :)
rhm és más papír tankok első vonalban . Jó vicc. Bár láttam már ilyet, de gyors elhalálozás volt szinte mindig.
Mellesleg szeretem a papír tankokat, mert normális ember nem várja el hogy előremenjek, hátulról meg lehet csipegetni. -
Csata után elbeszélgettem vele 
Javasolta,hogy menjek előre,és akkor legyen nagy a szám.
Mondtam neki hogy ott voltam mögötted,de miután kaptál egy 380as teniszt egy Rhm-töl,miért fordítasz hátat??
Mert láthatatlanul lövöldöztem.
Elnézést kértem,tőle amiért a tankomnak van némi álcája,ami a páncél teljes hiányát kompenzálja
Majd,elköszöntem tőle
.
-
Ma délelőtt egy lorr 155 50-ben (aminek papíron 40 mm az eleje) ülve pattant rólam két tier 8-as (jt, meg is3, vagy caern).
Szerintem a legtetejét találhatták el a kaszninak, mert kb. annyi látszódhatott ki :)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.09.24. 14:46:48 -
tothgyorgy #380818 Csapaton belül maradni fog, ott mondjuk haszna is lehetne, ha nem egymás baszogatása, hanem segítése menne.
De ne már hogy a másiknak jó legyen,inkább tegyünk alá, sértegessük, meg jelentgessük a pozícióját, sérüléseit, és egyebeket.
Olyat miért nem látni, hogy figyelj most hogy egyedül maradtál 3 ellen, a másik 3 mind 1 lövéses, és itt és itt voltak utoljára, így és így tudnád egyenként kilőni őket? -
Angelus1991ster #380817 Nem kapok több "get cancer"-t.
Kevesebb "siemka kt pl", "van magyar?" .... mi lesz így?