418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #380894 Ezt muszáj lesz megmutatnom, mert hatalmas fun játék volt. Sajnos ripley
nincs mióta SSD-zek, de gyakorlatilag annyi történt, hogy nagyon durván vesztésre álltunk a végjátékban, de ilyen -3,5e hp és -4 tank. Addig nekem 1 frag-em volt. Gondoltam egyet, megpróbálok a grille-el alakítani valamit és elindultam full gázon ellenfelet irtani a városban meg körülötte. A lényeg, hogy túlélőt nem hagytam magam után, akit sebeztem, azt ki is szedtem
Azt még most sem értem, hogy volt elég a hp-m erre, de megcsináltam. Egy e5 megmaradt még a végére, azért nem kaptam kolobanovot. Az ellenfél szó szerint tajtékzott a chat-ben. Arany lőszert nem használtam, most ki is dobom belőle a 2-t, ami benne van, mert eddig egyetlen egyszer nem kellett lőnöm, inkább még plusz 4db HE-t rakok bele, mert arra viszont szükségem volt néha és az alap lőszer sem fogyott még soha el, azt is lehet csökkenteni.
Most, hogy toltam sokat a Grille-el és már csak 1 győzelemre vagyok a ToT küldetés befejezésétől, hát vegyesek az érzéseim. Ha sikerül elkapni a fonalat, akkor nagyot tud domborítani, akár közelharcban is. A legnagyobb gondom vele, hogy a legkisebb löveg mozgatásra is brutálisan szétesik a célzókör, még egyébként álló helyzetben is. Mozgó ellenfelet rohadt nehéz vele eltalálni, annyira finoman kéne húzni az egeret. Kínomban előre céloztam és megvártam, hogy odaérjen. Ha valaki bátor vele és odamegy közelharcolni, akkor nagyon nagyot lehet vele alakítani néha, de őszintén szólva, nekem ritkán volt ehhez kedvem meg elhatározásom is, mert nagyon kell érezni a tankot. A másik fő gond vele, hogy elég nehézkesen fordult és a torony sem fordul teljesen körbe, szóval házak között keveregni vele, hát kell a gyakorlás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #380893 fuu így estére kicsit élveztem ahogy spemelték rám a goldot , remélem rohadt sokat fog fizetni a "pro" játékosa. és megint goldspamelik a gyors mediumok a nehéz lassú tankot
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.09.26. 00:57:49 -
Angelus1991ster #380892 Bazzeg milyen istenséghez kell imádkozni, hogy használható legyen a szutykos arty kaszt? Jehovához? Xenuhoz? El Csupakabrához?
Annál a játékelemnél nincs hányingerkeltőbb az tuti.
Guiness rekordok könyvébe bekerülhetne: " A leggyorsabban idegbajt okozó játékelem a PC-s játékok történetében"SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ezek a szutykos wg-sek is csak úgy aljas trollkodásból meghagyják ezt.Utánna már csak az FPS-ekben a hátunk mögött betranszportált ellenség és az állandóan becsukódó önvezérlő ajtó szerepel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Nem, nem kell rajta változtatni, minek is... meg amúgy is tellik Escobár bácsi híres finomlisztjére amit Olgácska derekáról bárki felszippanthat a Wargaming HQ irodában"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.26. 00:56:31 -
András77 #380891 Mostanra jutottam el a 600 frag-ig, de innentől lelassul a dolog, mert keveset tudok játszani a hátralevő időben. Ez a grind éppen, hogy meglesz, úgy számolom. A sebzést már nem számolom, kb +100-150e, azzal nem lesz gond.
Ez a grind nehezebb, mint amire számítottam... -
Sokat szidtam a T44-et mostanában, erre most megemberelte magát. :)
Imádom ezt a kis dögöt
csak kár hogy eléggé csapatfüggő a szentem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.09.25. 18:33:24 -
Mákos match kell hozzá. Én pl. úgy szereztem meg, hogy Cliff-en mentem ott a bal szélén lévő szorosnál (Line1-2) és elkezdett rám lőni egy AMX 50/100, AMX CDC, T-34/100 ééés érdekes módon csak pattogtak róllam. Érdekes volt, hogy nem mentek el csak lőttek rám folyamatosan (sárga-zöld játékosok voltak)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.09.25. 17:45:23 -
Lucifer001 #380887 Obj HT-12, HT-15 el vagyok én is elakadva . Elgondolkoztató , hogy akció keretén belül visszaveszem az E-75 öt én is . -
Ezeknek a misszióknak a 3-4 perces csaták nem igazán kedveznek és mostanság abból van rengeteg, plusz arty plusz gold ammo, az utolsó 7k pattintós köröm E100-al akkor volt mikor Sand River-en védekeztünk és nem volt arty és nem töltöttek gold ammo-t persze vesztettük így tárgytalan a dolog. :D -
E75-öt ajánlom. Nemrég lett meg a HT12 vele.
HT15-öt majd őszi szünetben fogom E100-al erőltetni :D -
tothgyorgy #380884 Ja ja csak a 15. kell kitüntetéssel, és az is csak akkor ha egy ágat kihagysz. -
Nem mindegyiket!
A 15. küldetést (a többi lehet sima elsődleges) 4 esetben kell úgy, vagy 5 tanktípus esetében mehet csak az elsődleges. Akkor kapsz tankot. Tehát valaki ha nem tud light vagy arty tankkal menni ezeken, akkor ahelyett kell egy másik esetben az utolsót tökélyre.
A tanklegénység pedig tankáganként +1 csaj.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.09.25. 14:31:38 -
tothgyorgy #380882 Vagy megcsinálod az arty-t is, és akkor nem kell kitüntetéssel + kapsz még 1 csajt. -
tothgyorgy #380881 Igen. -
tothgyorgy #380880 Nekem csak a stug 4 van meg. És nem ma lesz meg a következő. -
pett3rson #380879 hú, ez most összezavart egy kicsit. lehet nem egyről beszélünk. a 4-et tökéletesre azt úgy érted, hogy mondjuk az arty-k kivételével mindegyik küldetést megcsinálom kitüntetéssel? -
T55A-nál megragadtam de már jó régen, nincs olyan heavym amivel a HT12-t meg 15-öt meg tudnám csinálni, ahogy megtalálják a 2-es gombot a tomatók onnantól kezdve szart sem érek a páncélommal \o/ (nameg béna is vagyok) -
Ne aggódj, majd balanszolnak, tegnap előtt 47% winrate, tegnap 67% ma kb 48% megoldják , nyugi:D -
bekescsaba #380876 Ja nem, ez nekem már több mint egy éve megvan az object. Csak szorgalmi feladat. -
tothgyorgy #380875 És ahányat megcsinálsz annyi tankos csaj is jár,de ezeket nem igazán érdemes fiúkkal együtt alkalmazni. -
tothgyorgy #380874 Vagy 4-t tökéletesre, vagy mind az 5-t, és tied a tank. -
pett3rson #380873 hali, én is csinálgatom ezeket a küldiket. most jól értem, hogy mindegyiknek meg kell lennie kitüntetéssel? vagy elég az elsődlegeseket megcsinálni? -
tothgyorgy #380872 Majd holnap korrigálnak.
-
Hjúszton! Valami baj van a rendszerrel! Benyomva felejtették a gombomat?Hjúszton!
-
tothgyorgy #380870 Az meg is van, de nem szeretem. Harmat gyenge. -
Angelus1991ster #380869 A Stug IV-es reward td-t sima játszadozással is megtudod szerezni. -
tothgyorgy #380868 Grat.
Nekem sosem lesz meg. Nem is érdekel. Nem indulok olimpián sem. Egyik sem az én kategóriám. Én mindössze játszani szeretnék. -
Az szerintem az EFF érték. Az volt a wn8-7-6 elődje. Csak lecserélték, mert könnyebben manipulálható volt.
Persze lehet hogy nem az, de emlékeim szerint talán az. -
bekescsaba #380866 Jelentem, a T55/A is leanimálva, azaz minden küldi kiválóra javítva.
pett3rson #380865 ja,igen. -
tothgyorgy #380864 XVM? -
pett3rson #380863 srácok, amikor kiírja a wn8 értéket egy csata után, gondolom az minél nagyobb annál jobb, meg ami szín be van neki állítva abból is vágom, hogy jól csináltam-e vagy sem. de a zárójelben lévő szám az micsoda? -
tothgyorgy #380862 Igazad van. Nálam kicsit tovább tartott. -
a kérdés a következő:egy 1-10-ig terjedő skálán,vajon mennyire b@sz meg az ideg hogy ez nem lett ace? 
replay is van
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.09.25. 10:55:32 -
Angelus1991ster #380860 Ja azt a videót megnéztem én is. A gyúrós videója miatt kapott nem? Edzőtermi értelmiség válasza, mit is várhatnánk ettől a szub"kultúrától". Jó érzés elkerülni ezeket a súlyzó emelgetés fétisében élő bölcs vezéreket. -
Lucifer001 #380859 Az azért elég gáz ... -
liberty2 #380858 Sunsetjoy: Köszönöm a tippeket, a lehetőségeimet mérten mindet meg is fogadom. Bér a videót nem én készítettem hanem klántárs, terveztem, hogy magam küldjem a megfelelő replayeket az éterbe. Hála égnek lesz komolyabb segítségem mint SaltyJedi vagy Sir Havoc. -
Nem tudom,mi szánalmasabb,az amit ó csinäl,vagy azok akik ezért képesek elverni:-( már ha igaz.
Azèrt néztem rá,mert a minap emlitették ts-n hogy kapott egy tinyót a szeme alá. -
Én ezt már régóta igy csinälom.Elsó 2kör obj261+t92 páros,ha ap-vel telibenyomkodom a tankokat,akkor aznap,az rng velem van,mehetek bármivel:-D
Ha nem akkor aznapra garantált a 300wn8:-) -
Angelus1991ster #380855 Nem tudom, hogy linkeltem-e , de ennek a "műfajnak" is megvan a hazai őse.
Persze okosba közpénzen mehetett az ős-stream a királyi csatornán, 1993-ban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.25. 10:16:30