418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az én történelmi hűség álmom sajna álom is marad pedig mint régen most is lehetne a gazdaságot balanceolni. Ami jó az legyen drága ennyi lenne nem több. Biztos nagyon jó lesz hogy egy hidegháborús tank aminek fajin modern nagy átütésű HEAT lőszere van egy 20 évvel öregebb tankot se tud majd átütni.
-
tothgyorgy #380935 Meglátjuk. Én mindig reménykedem hogy jobb lesz. Egyszer csak bejön. :) -
Voltam Sandboxon és nem akarom egy elemét se látni élő szerveren. 300m ről nem tudtam 3 ból 3x eltalálni egy egész oldalát mutató leopard 1 et, írtam már itt párszor...
Előre látom hogy lebetonozza magát a sok heavy egy fedezékbe azt kapard ki valahogy, meg mehetsz kómázni ha megcsapkod az arty mert mersz valamit csinálni...
Utoljára szerkesztette: Irisz_, 2016.09.26. 11:58:18 -
yossarianHUN #380933 Miért ne lenne vonzó? Aki T10-zel akar játszani, az kihúzza, és T10-zel fog játszani. A T10-ben a T10 tankok, és a T10 presztízs a vonzó, nem az, hogy szét lehet velük csapkodni a T8-9-eket, T5 fenntartási költségek mellett. -
Pont ilyenekkel lehetne vonzóbbá tenni, és más se nagyon tudna sírni ha olcsóbb lenne, mondjuk kompenzálnák drágább javítással. -
Megamax #380931 azért nem csak a goldot változtatják meg ám , lesznek más érdekességek is mint pl. Heavy tank télleg heavy lessz lassú lessz mozgásilag forgásilag cserébe páncélozott lessz a goldammo rebalance maitt. Nagyon meg fog változni a játék a nagy rebalance miatt. Meglátjátok jó lessz ez.
Aki a heavy tankot szereti az érezni is fogja a nagy masszív páncélzatot, a light tankok is megkapják a maguk kiváltságát , ok maradnak az osszes tobbi tank szeme, ésatobbik. Garantálom hogy érdekes lessz. Nemhiszem hogy COD ot csinálnak majd ajátékból. Lessz értelme a térképet nézni , nem véletlenul csinálják átt oket, ahol egyértelmuen látod az utvonalakat a fedezékeke. -
Nem akarok vitatkozni de ha nem vonzó a tier 10 akkor nem is fognak menni érte. Érted... -
yossarianHUN #380929 Mert? A goldfosó Pistikének ezentúl többet kell majd költenie lőszerre? Igaz is, vegyük inkább vissza a gold árát a sima lőszerek másfélszeresére, és akkor tökre nem lesz költséges senkinek a játék. Cserébe mindenki át fog lőni mindenkit, a heavyk kihalnak, és úgy általában baromi jó világ lesz. -
yossarianHUN #380928 Nem, a játéknak a játék a lényege, nem a játék tíz százaléka. Mindenki elérhet T10-be, de ez nem jelenti azt, hogy a játékot a T10 köré kéne építeni, kiherélve 9 tiert 1 kedvéért. Garantálom, hogy 24/7 menne itt a népharag hiszti, ha T8 tankkal csak és kizárólag free foodnak lehetne bekerülni oldalanként 10-12 T10 mellé, mert az egész játékosbázis top tierben tobzódna. Most is megy a sírás az egyenlőtlenül elosztott csapatok miatt, akkor aztán hatványozottan lenne ez jelen, minden tierben T10-en kívül, jó hosszú várakozási időkkel megfejelve. A CW meg teljesen más tészta, az egy a játékosok 5-10 százalékát érintő külön világ. Az átlag embernek se ideje, se energiája, se profizmusa, de sokszor még gusztusa sincs CW-zni. -
Én nem nyafogok, alapvetően semmi bajom a játékkal, tisztában vagyok vele hogy a cég üzletileg nyereséges alapokon kell hogy működjön, tudom hogy a játékidőm miatt jobban járok prémtankkal mint előfizuval, prémből párat ingyen kaptam a wg-től úgy hogy bőven kitermelem a szükséges kreditet, csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a goldammonerf gyakorlatilag költésgesebbé teszi a játékot kreditügyileg. -
Azt MS1 el is lehet, fejleszteni se kell.
WG beszélt róla hogy vonzóbbá akarják tenni a végjátékot, és sztem így nem lesz vonzóbb hogy befekszik eléd egy MAUS azt HEAT el se ütöd be, flankeld be míg beléd ver min 2 őt aztán majd imátkozz mögötte ne campeljen senki aki védi. Ez így értelmetlen. Alkalmazkodni kéne mert sztem prémszámla nélkül is ellehet lenni tier 10 be még full goldal is. Aki ilyen ne lőjenek má meg goldal mer az unfair az rosszul fogja fel a dolgokat kicsit...
-
Megamax #380925 Meg itt van ez is , itt senki nem lott Gold ammoval rám pedig erre a tankra még a JPZE100 is azzal szok loni. Amúgy meg csak célozniuk kellett volna és már végem is lett volna az elso percbentortoise -
Megamax #380924 Nem az ,hogy játsz és szórakozz? Ez nem WOW amiben a minnél jobb gear kell meg az endcontent. -
Megamax #380923 Amit áttvehetnének az AW bol az overpenetration mechanika és a kubola meglovése ne okozzon tejes sebzést. -
De ez lenne a lényege a játéknak, a végjáték, CW nyeremények is tier 10 esek. -
Megamax #380921 Ezzel nincs is semmi baj, szerintem jól is van ez így emiatt nem bánkódom, én konkrétan imádok kissebb tierben is játszani az olyan tankokkal amik kulonlegesek a amguk fajtájában. Pl ottvan a KV2, vagy az ARL44, és még pár tank. Az orok kedvenc a ELC AMX marad. -
Bevezethetnék azt is, hogy ami prémlőszert beléd lőnek annak az árának a felét kreditben megkapd csata után :) Mindjárt kevesebb lenne a sírás XD -
yossarianHUN #380919 Mindig is nyilvánvaló, hivatalosan elismert, és szándékos dolog volt, hogy a T10 tankok nem tarthatók el kisebb gépekkel való játék nélkül. Ennek játékbalansz oka van, ha eltarthatóak lennének, fél év alatt vízfejűvé válna a játék, és a playerek 90%-a csak és kizárólag top tierben játszana. Nem agysebészet ezt belátni, nem értem, 6 év után miért kell még mindig nyafogni miatta.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.26. 11:36:19 -
Megamax #380918 Már egy ideje premiummal játszok, ami nem kotelezo ugye . Végulis megkapod a teljes tartalmat prémuim nélkul is , nem ugy mint pl. a WOW ban.
Itt nem koteleznek a premium vásárlásra , nekem meg megér annyit a játék hogy azt a havi prémiumot befizessem és nem bánkódom azonn ha mások inygen játszanak azért mert én fizettem. Csak élvezetbol játszom és abba azért beletartozik az is ha tier X ben jó nézni a plussz 40K korul kredithozamot. Szerintem kicsit lehangolo tud lenni az is ha valaki megnézi egy kozepes csata utánn az eredménytáblát és látja hogy mekkora osszeget bukott. Mert ugye ot van mikor fé HP-m odalett az ellenséges goldzáporban még akkoris nettó keresek 20K korul volt . Replay filetessék csak a szerelés volt 14K -
Így van, sőt lesz még jócskán content, csak ugye a bevételek optimalizálásán is melózik a cégnél pár száz ember.... -
Vesz a rák, kikapcsolom a javítást, full gold, fogyóeszköz is kikapcs azt ha van kedvem javítok, problem?
-
Megamax #380915 Hát részemrol teszteljék le a dolgokat , egyenlore ahogy elnézem felkototték a gatyájukat mert ahogy elnézem egyre tobb fejlesztés kerul bele ajátékba. Végulis az elmult idoszakban tobb javíttás és modokat kiváltó dolog kerult bele nem?! -
"prémszámla nélkül", erről van szó, vegyél prémiumot és problem solved
-
Tier 10 meddel prémszámla nélkül egy kör tier 10 be instant -20 000 kredit. Teszten tologatom ojject 430 full HEAT el -80 000 eket termel mínuszba. Ezt hova akarják még feljebb rakni? Így nagyon nem lesz vonzó a tier 10, pedig arról hadoválnak hogy vonzóbbá akarják tenni. Pl legyen a tier 10 es tankok alaplőszere ingyen. Énnyi! :D Ez így ebola lesz a játékra nézve... -
Az a helyzet hogy elvileg az a terv hogy a meglévő állapothoz képest radikálisan csökkentik a goldammo páncélátütést a távolság függvényében ami kb. iszapbirkózásokhoz fog vezetni és még több goldammo használathoz ami valjuk be a wg elsődleges érdeke, nőni fog a kredithasználat és hogy fenntartsa magát a player többet kell farmolnia, amit leginkább 2 féle módon tud, prém járgánnyal és vagy prémelőfizuval, szóval itt találkozik a wg és a mit sem sejtő userek véleménye, ezért holt biztos hogy lesz goldammonerf, kérdés hogy utána mennyire fogja visszasírni a jelenlegi állapotot a játékos... -
Megamax #380911 Hát nemtudom 9K folotti personal ratingje volt a játékosnak, ( amugy azonn cseszodtem fel hogy csata utánn ráírtam hogy miért nem segített a csapatának , rákérdeztem hogy Ebay en vette az accountot mert csak kezdo játékosok lonek tovább olyan tankra amit még goldal sem utnek átt éshát a válasz a tipikus statpadder válasz volt L2P meg a sok finomság aminek elnevezett) szerintem sokkalta tobbet tehetett volna, a lehetosége megvolt rá. Ne értsetek félre nem azért csinállom ezeket a youtube videókat mert hude fel akarok vágni csak ugye tudjuk jon pár patch és már nem tudod visszanézni a jó csatákat. A zenét meg azért teszem alá mert haver megszólt hogy ha heavy tankal játszok akkor legalább valami zenét tegyek bele mert rettentoen unalmas nézni a heavy fightokat. -
realcsabi #380910 Nem írtam hogy rosszul csinálnál bármit is. Nem tudom hogy játszottam volna, egy dolgot viszont biztosan másként csináltam volna, nem írogattam volna neki és nem háborodtam volna fel. :)
Örülnék ha nem lenne prémium lőszer a játékban, de van és innentől kezdve el lehet dönteni kinek mi a fontos. Az objekt 140 ottmaradt és sebzett nemtudom mennyit, 1500-at? 2000-et? Ha nem használ goldot és elmegy onnan akkor feleannyit ha osszekapar egy ilyen 6 perces csatában. A mines nem nagy pálya gyorsan bezárul a kör, nem tehetett volna csodát. Ő igy döntött Ennyi. :)
Gyuszopapa: Ott flankelni tényleg nem nagyon lehetett az a jagd E100 nem dísznek volt ott, az elé kimenni csakhogy valaki közelről támadjon egy maust... Még nagyobb hulyeseg lett volna -
Inkább örülj hogy az a low med bagázs nem rohant le hanem ott szopott a dombok mögött hogy egy beforgatott maust baszkuráljanak, különben kb 2 perc alatt ledarálták volna a védelmet ha lerohannak, egyébként aki maussal nyomul jobb ha hamar megbarákozik a gondolattal hogy folyamat aranyat köpnek rá.... -
Megamax #380908 Egy jotanács heavy tank playereknek , ne sidescrapeljenek LOW HP-n és ha mégsem jott be és csak egy hangyafingnyi HP tok maradt ne maradjatok ott a sarkonn Dont sidescrape with Low HP -
Megamax #380907 A gold minden formában utálatos , én meghagynám az áttutését a goldnak de a sebzését a felére csokkenteném, az APCR loszert nagyobb távolságra csokkenteném az áttutését a HEAT loszer beesési szogét nerfelném ( ha nem majdnem laspos szogben találja el a célpontot akkor nem uti átt) és beraknám az owerpenetration mechanikát. Had kelljen már egy kicsit gondolkodni , hogy mit mire lojon az ember. így lenne értelme az intuition perk nek a kissebb kaliberu ágyukon is. -
tothgyorgy #380906 Viszont egyre többen goldoznak artyval is, ami halmozottan utálatos. -
Gyuszopapa #380905 Persze hogy nem bírta flankelni.Mert nem is akarta.A helyes taktika ebben az esetben az lett volna ha otthagyják és segítenek a csapattársaiknak mert azoknak szükségük lett volna.Az ilyen beásott tankot ott kell hagyni és meg kell várni hogy kedvezőtlenebb helyzetbe kerüljön.Ja hogy ezért használni kéne egy kicsit az agyat is,hát az már luxus.Inkább 2-es gomb és minden rendben.
Különben jól tette mert azt az oldalt lefoglalta igaz ez egy CW jött volna jól mert nem sokat sebzett és így nem sok lett volna a wn8 mert hát az a lényeg.
Ha ott kimegy akkor neki annyi mert már az arty is rálátott volna. -
Csak egy tipp. Be lehet állítani, hogy csak az utolsó csatáról csináljon replayt :) Vagy minden nap kitörölheted őket 20-30 csata kb 20-30MB, annyi talán még elfér az ssd-n :) -
Megamax #380903 Tudod arra reagáltam énis amit te mondtál , ami konkrétan kiverte nálam a biztosíttékot (elnézést érte) "Az obj. 140 legalább lesebezte a saját hp-ját, te 5 percig a hegyoldalt nézted" szerinted mit kellett volna tennem? Netánn mennyek elore meghalni a goldspam miatt, heavy tank játékosként nekem korlátozottak a lehetoségeim. Míg egy Med Light tanknak jóval tobb lehetosége van mégsem élt vele. Ne mondja nekem senki hogy a gold a játék része, mert szerintem pont az oli meg a játékmenetet. Lassan olyan lessz mint egy COD HP csíkokkal. Minek taktikázni ha betoltom a goldot azt áttlovom. Még azt artyk sem ennyire utálatosak mint maga a gold ammo. Hogy miért egyszeru meglo az arty vagy oneshotol vagy nem , ha nem tette akkor már megyek is fedezékbe és ne mondjátok hogy nem lehet ha a MAUS-t el tudom dugni fedezékbe akkor mást is ellehet. Hogy idegesítto ha kilo az arty , igen az de inkább lojon ki az arty akinek minimum 6sec ig céloznia kell aztánn mikor ellovi magát akkor vagy betaláll vagy nem. Aztánn tolthet 28 sec ig (azt hiszem eddig tolt az orosz X es arty). Elnézést az offért de ezt most csak méregbol írtam. elore elnézést a tobbi hasonló írásomért , tuti lessz még ilyen -
realcsabi #380902 Itt csak te beszéltél tudásról meg ügyességről, és a beugatást sem hagytad másra, reagálni gondolom csak lehet...
ő is csak egy ellenséges heavy tankra vette elő a goldot amit nem bírt flankelni, ennyi. :) -
Megamax #380901 A másik en nagyonis jol csináltam ott a dolgom , lefoglaltam minimum 2 top tankot csak azzal hogy ram lovoldoztek mig az ellenfel jatekosai ezt nem tudatositottak csak lőttek tovább. -
Megamax #380900 Eldobom az agyam , tudásról meg ugyessegrol beszelnek egyesek miközben csak megyomnak es másik gombot es attlonek úgy hogy fel sem spotolodnak. Nekem akkor es csakis akkor ugasson be valaki ha telleg kihasználja azt amit a mobilis ,eléggé jol páncélozott es gyorsan tolto tankja tud. -
Megamax #380899 Es szerinted az nagy jatekelmeny ha eloremegyek es 5,2 sec énként belemlo ugyanúgy goldal amit nyílt terepenn meg pattintani sem tudok? Na szerinted mekkora élmény , erre valaszoljal te mindentmegmondo okos. Az ilyen goldspammerek miatt vannak a rushok. Tudod ha nem lettem volna ott es bámultam volna a falat akkor az a par med mar reg a csapat hazában lett volna. Es igen ott figyel nálam is a gold ammo a top tier heavy tankomban hatha ki kell szednem egy ellenséges heavy tankot akit nem tudok flankelni a hiperszuper gyors mausommal miközben a 240mm es toronyfrontomat lovik a 330 penes gold lőszerével az ellenfél kevesebb mint 6 sec énként. -
realcsabi #380898 Már megint ez a gold téma.... 
Nálad ugyanúgy ott figyel 12 apcr, miről beszélünk? Az obj. 140 legalább lesebezte a saját hp-ját, te 5 percig a hegyoldalt nézted, a maradék egyben lőttél 1-et. Ha választanom kéne inkább spamelném a goldot, mert ez nem nagy játékélmény hogy nézem a falat közben beszólogatok a másiknak... -
Mesélj,mi nem sikerül velük