World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Más:
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még kb. 2000 van, úgyhogy akinek kell, az húzzon bele.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 23:30:16
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De most remélem eljön a bosszú ideje😄
angelus1991ster.blogspot.hu
most h mar csak a top agyuhoz hianyzik 20k xp, en jobban megvagyok a wz120al, mint az elodjevel.
sok dobott a dolgon, hogy en a heavy agot huztam mellette parhuzamosan, es a nagyobb tornyot megvettem kozosbol + felfuggesztes modul, igy mindjart hasznalhato a 9es agyu a heavy agrol. top agyuval allitolag oda az a maradek elevation,de legalabb nagyot harap. szerintem a 9es agyuval sem olyan rossz, de azert kell neha a gold bele.
azert vettem meg elobb a motort, mert a wz111tol sirogorcs kerulgetett,es minden kis plusz egetoen kellett. a wz120on annyira nem erzodik, de megis jobb, hogy megvan.
modulokrol nem tudok nyilatkozni, nekem 3 skilles legenyseg van benne, safe storage es preventive maintetnanceval. ammorack robbanasra nem is emlekszem, illetve nem is gyulekony igy.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 22:33:59
Minden bekapott találat visz valamit hol ezt hol azt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Anyway, valakinek van tapasztalata a WZ 120-al? Végre sikerült kifejleszteni... Szegény T34-2 szeretem is meg nem is, de helyette ott lesz a WZ meg a T34-1, néha nagyon felbaszott.
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.04.02. 22:12:21
A leo1-et jobbnak mondják tier 10ben a 30B-nél. Tier 9ben fordított a helyzet a francia javára állítólag.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 21:03:42
lexlutor
kösz a tippet <#eljen>#eljen>
http://rykoszet.info/2016/04/02/m-41-90-gf-jutro-w-sklepie-eu/
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
-dolgozok a gyógyuláson. Edzek a honfitársak besúgására-feljentésére, más népek előbbre tartására. Csatákban csak Toldira vadászok, Turánt ott fogom lealázni O-I-val ahol érem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.02. 20:15:07
De ha csak alter barrakknak kell akkor várhatsz vele eon-okat is XD XD XD
Nekem ilyen az egyszer bérletbe kapott IS-6. Azóta is a garázsban van, lejárt a bérleti ideje, de egy bug miatt legénységet tárolhatok benne.
Értem, köszi.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Persze a 10e kreditet áldozd be legényenként.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Erre:

Nemtom hogyan de örülök neki 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Másodsorban kultúráltan vagyok kultúrálatlan.<#nyes>#nyes>
Harmadrészt fogyasztható vagyok,mert a télen felszedtem egy kis plusz sújt.<#pias>#pias>
Negyedrészt meg imádnak a népek itt mindenféle marhaságokat megbeszélni.
Ötödrészt színes egyéniség vagyok,de nem buzi,mielőtt valaki félreértené.<#vigyor>#vigyor>
Ujjal mutogatni nincs sok értelme, minden fórumnak megvannak a maga megosztó személyiségei. És most nem a trollokra gondolok, azok előbb-utóbb úgyis ki lesznek vágva (innen is ki lett már pár), hanem azokra, akik képesek kulturált, és fogyasztható stílusban tálalni olyan véleményeket, amik egyébként a többség számára fárasztóak, vagy csak érdektelenek. Nyilván mindenki szeretne csak olyan kommenteket látni, amik a saját véleményét tükrözik, de ez nem így működik, ez már empátia, meg szólásszabadság kérdése, elvégre ez mégis egy nyílt fórum, közösség, olykor már-már szubkultúra. Ezért nem érdemes a fent említett megosztó személyiségekre fújolni (mondjuk azt speciel én sem értem, bekescsaba mit keres ebben a felsorolásban), mert ők ugyanúgy a közösség részét képezik, mint azok, akik többségi véleményen vannak. És végülis ezzel színesítik a közösséget. Elvégre unalmas lenne, ha mindig, mindenki, mindenben egyetértene😊 Szóval ez oké. Persze akkor, és hangsúlyozom, csak akkor, ha nem szánt szándékkal úgy és arra használják a különvéleményüket, hogy a többséget hergeljék, mert az már trollkodás és flame.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 16:54:45
Visza kellet mennem resetelni a majdnem fullos BP-T,Ugatoitt is a gold miatt,de hát ilyenkor ez van<#eplus2>#eplus2> A togra már nem mertem rámenni 24hpvel,mondjuk nem értem miért nem áll be foglalni,pár méterre volt tőle,otthagytam,aztán elmentem foglalni.<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Magamat pont a mértéktartó hozzászólók közé raknám.
-> Angelus, szokásos magyar szindróma.
-> matyashun, minden szart betesz spoiler nélkül
-> egyszer-kétszer előkerül bekescsaba is hogy ez szar az szar...
Valahogy régebben még volt értelme ennek a fórumnak, mára szerintem inkább üzengető fal mintsem hogy fórum legyen...<#confused>#confused>
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
De volt amit fullról kilőttem.