World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az event calendarban 12-től van írva.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

azt valaki tudja, h mikorra tervezik a 5 eves evfordulot pontosan?
ahh.. kosz 😞
Tessék, már be is tolták az M41 prém masinát... kár, hogy hidegen hagy. 😄
Ha este popsiba is engedi Jingles-nek, másnap megkapja a 100 jurós bundle-t 😄

Ott úgy kell kilőnöd a 3 tankot, hogy előtte egyáltalán nem kaphatsz sebzést, nem csak modulsérülésre vonatkozik.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Még csak donate gomb sincs a blogján, úgyhogy inkább simán a második eset. Valszleg nem szorul rá.

Más:
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Type 59-es Armored Warfare invite kódok
Még kb. 2000 van, úgyhogy akinek kell, az húzzon bele.
Egy részt a sok szerintem(!) bolond fan boy, tuti adományoz neki egy rahedli ojrót... a másik meg, hogy apuci elkényeztetett kislánya jó hogy megkap minden kis digitális játéktankot, hogy boldog legyen. + még utazgathat a WG-hez, meg ide oda eseményekre meg tankos múzeumokba, hogy a hobbyjával foglalkozhasson, mert telik rá... irigylésre méltó álomvilágban él a csaj.
Édes ez a Rita, a tegnapi görénycsomagok kapcsán filózgatott Status Reporton, és valaki megkérdezte a screenshotjait látva, hogy miért van 170 ezer aranya. Aszondja mert tavaly több ritkább kisebb prém tankot lehetett kapni, de a WG mindig ilyen 20-30 ezer goldos csomagokban árulta őket, úgyhogy kénytelen volt goldostul venni őket... Az szép.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 23:30:16
Hát nálam ki van fejlesztve de még nem szántam rá magamat, a biztonság kedvéért előtte kihúzom másik ágon a köztes löveget. Viszont hogyan lőtt be a KV3 ? Be volt forgatva a proto?
Na akkor vedd meg a sima T28-at, és máris kész leszel feláldozni az elsőszülötted lelkét a sátánnak, csak hogy megint mehess a Protóval.
Nemrég megvettem ezt a T-28 proto nevezetű csodát.Nem találok szavakat hogy mekkora ótvar.Régen mikor játszottam ellene istennek se bírtam belőnni most hogy megvan röhejnek tartom hogy egy KV-3 alaplőszerrel 2-ből 2-szer belövi.Lassú mint a tetű vagy azért nincs sebzésem mert ledaráljuk az ellent és én csak kullogok a csapat után vagy meghal a csapat nagy része és én maradok free fragnek ezzel a gyors mozgással.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az az igazság hogy a szovjet medium ágat később kezdtem el folytatni t5-6tól mint kínát, amikor megjelent a T34-1 akkor abba beleszerettem😄. Meg viszolyogtam a t43-tól ,ami most megvan és többnyire rühellem (oké tudom DPM az van, de nem tudom mindig kiaknázni), kivétel ha t7-be rakja be (vagy ha feltalálom magam t8-ban) de t9-ben "kill me" kategória.
Na én kb mindhárom ágat elvittem T8-ig😄 Mind a T34-1 és 2-őt úgy vettem meg hogy toronyra gyűjtöttem össze free xp-t, vettem kreditért felfüggesztést és csak azután mentem velük (a lövegek meg heavy ágról). Szóval ha még gyűjtök 3000 free exp-et akkor tolhatom a 110 lövegével. Legénység még csak 2 és feles, de asszem a töltőnek a biztonságos elhelyezés a 3.-ik perk. Tűz ellen meg van egy rakat prém poroltóm. De az elődjénél remélem nem lehet rosszabb, a legszebb az volt amikor egy sarok mögül teljes sebességgel kirongyolt egy IS 6 és kapáslövéssel belőtte az ammo-t... (gyulladásra visszatérve, amióta a németek fixállva lettek azóta kína a német ág v 2.0, néha az az érzésem hogy az egész tank üzemanyag tartállyal van kibélelve (főleg az eleje).

De most remélem eljön a bosszú ideje😄
Wz-120-at az fejleszti ki szerintem, aki egy T-54-et akar jó nagy lótoszó ágyúval XD Top ágyújának kigrindelése elég hosszadalmas volt nekem. Kb. fél évig tartott 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

a t34-2ot en sem tartottam meg, pont ugyanezek miatt.
most h mar csak a top agyuhoz hianyzik 20k xp, en jobban megvagyok a wz120al, mint az elodjevel.
sok dobott a dolgon, hogy en a heavy agot huztam mellette parhuzamosan, es a nagyobb tornyot megvettem kozosbol + felfuggesztes modul, igy mindjart hasznalhato a 9es agyu a heavy agrol. top agyuval allitolag oda az a maradek elevation,de legalabb nagyot harap. szerintem a 9es agyuval sem olyan rossz, de azert kell neha a gold bele.
azert vettem meg elobb a motort, mert a wz111tol sirogorcs kerulgetett,es minden kis plusz egetoen kellett. a wz120on annyira nem erzodik, de megis jobb, hogy megvan.
modulokrol nem tudok nyilatkozni, nekem 3 skilles legenyseg van benne, safe storage es preventive maintetnanceval. ammorack robbanasra nem is emlekszem, illetve nem is gyulekony igy.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 22:33:59
T-34-1-2,egyik se jött be nekem.A lövegsüllyedés hiánya betesz nekik.Ráadásul mindkettő modulérzékeny és könnyen ki is gyullad.
Minden bekapott találat visz valamit hol ezt hol azt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

angol nyelvu.
Egyébként ha már Plata felhozta hogy milyen vicces jószág a Kv 2😛

Anyway, valakinek van tapasztalata a WZ 120-al? Végre sikerült kifejleszteni... Szegény T34-2 szeretem is meg nem is, de helyette ott lesz a WZ meg a T34-1, néha nagyon felbaszott.
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2016.04.02. 22:12:21
Leo1. Amúgy a francia 9-esben még jobb, mint 10-esben. Alig valamivel jobb maga a tank, cserébe 1 tierrel feljebb van. Bár szerintem randomra az új csehszlovákok a legtutibbak. Gyakorlatilag az összes többi med szar ehhez képest. Valami iszonyat brutál ez a 9-es. 10-est most fogom megvenni, de hát egyszerűen epic ez a gyors burst, meg a gyors tártöltés.
Nekem ugyan nincs meg a 30B de a tier9-es 30B proto igen, és az egy szörnyeteg. Komolyan, az az alpha+dpm+shell velocity(apcr a standard ammo)+accuracy... Atyaég. Kifejlesztettem a 30B-t, de vszeg nem mostanában szerzem be, egyszerűen nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne. Meg persze azzal tier 7-es tankokat nem lehetne seal clubbing-olni 😄 😄 😄. És tier 10-es tankok száját is rendesen el lehet kenni, az is vicces pláne mikor jön az apcr/gold noob beszólás.

A leo1-et jobbnak mondják tier 10ben a 30B-nél. Tier 9ben fordított a helyzet a francia javára állítólag.

magyar nyelvű a kliens? lehet félre van fordítva
t55 td7nel - olj harmat, no prior dmg kuldtesenel: megvolt a 3 kill, gyoztunk, tuleltem, kaptam serulest, de nem volt serult modulom egysem, sem legenyseg, megsem adta meg. az bug vagy feature?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.02. 21:03:42
850 gold a félára ha bekerülne ingame shop-ba. De nem valószínű.

mondjuk az meg minimum fel ev, de ha nem surgos...
ROMOTO
nekem detto áll a garázsban vagy 4 bérletes tank ami ezer éve lejárt, legénységet nem mertem belerakni nehogy eltünjenek egy szép napon...
lexlutor
kösz a tippet <#eljen>
Melyik a jobb tank a Leo 1 vagy a francia 30 B?
Német lepkéző M41 GF holnap megvehető lesz állítólag:
http://rykoszet.info/2016/04/02/m-41-90-gf-jutro-w-sklepie-eu/
reméljük más is<#bdead>

Neked működik az a mód? Nekem 9.14 óta nem megy 😞

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Asszittem te itten a jedi oldalt képviseled.

#371402 "-> Angelus, szokásos magyar szindróma."
-dolgozok a gyógyuláson. Edzek a honfitársak besúgására-feljentésére, más népek előbbre tartására. Csatákban csak Toldira vadászok, Turánt ott fogom lealázni O-I-val ahol érem.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.02. 20:15:07

Dísznek? Há nebasszá fel? <#circling>Tessék feltelepíteni a show any tank/show vehicle módot aztán, 0 FT/$/euró/jüan/pengő áráért bármely tank megjeleníthető lesz a garázsodban. Igaz legénységet nem tehetsz bele.
De ha csak alter barrakknak kell akkor várhatsz vele eon-okat is XD XD XD
Nekem ilyen az egyszer bérletbe kapott IS-6. Azóta is a garázsban van, lejárt a bérleti ideje, de egy bug miatt legénységet tárolhatok benne.

McFrost
Persze, a lóvé világos.
Értem, köszi.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Skillek maradnak, az alapképzettség esik vissza 90%-ra (vagy kicsit többre, ha van "szabad" xp a skill%-on, de ezt sokáig tart elmagyarázni, számolj 90%-al, az biztos).

Persze a 10e kreditet áldozd be legényenként.
McFrost
Szakmai kérdés: van most az akciós ág a JPzE 100-ig. JPzIV-el tudnám kezdeni, mert addig kihúztam már. Szóval adott E 25ből a 2 skilles legénység, amit átképeznék JPzIV-re, akkor a skillek buknak ,addig, amíg megint el nem érik a csávók a 100%-ot?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ha csak disznek kell, miert nem varod meg mig bekerul a jatekba es egy felaru akcioban lesz vagy 1000 gold.
ROMOTO
vegyem-nevegyem...<#fejvakaras> mivel csak dísznek kéne lehetne olcsóbb modjuk kb. 2k val <#hehe>

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.04.02. 19:03:07
Pedig sok mindent elmond az ábra,az alsó csík hosszú a felső rövid,az alsó kettő szép kék a felső meg ződ.

Kivételez veled a WG ennyi, könnyen magyarázható és persze nem látok bele semmit. 😄
Sherman0070
Egész nap idegelem magam a szar meccsek miatt.
Erre:

Nemtom hogyan de örülök neki 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Háát,először is én troll vagyok.<#idiota>
Másodsorban kultúráltan vagyok kultúrálatlan.<#nyes>
Harmadrészt fogyasztható vagyok,mert a télen felszedtem egy kis plusz sújt.<#pias>
Negyedrészt meg imádnak a népek itt mindenféle marhaságokat megbeszélni.
Ötödrészt színes egyéniség vagyok,de nem buzi,mielőtt valaki félreértené.<#vigyor>

Nos, mit javasolsz?

Ujjal mutogatni nincs sok értelme, minden fórumnak megvannak a maga megosztó személyiségei. És most nem a trollokra gondolok, azok előbb-utóbb úgyis ki lesznek vágva (innen is ki lett már pár), hanem azokra, akik képesek kulturált, és fogyasztható stílusban tálalni olyan véleményeket, amik egyébként a többség számára fárasztóak, vagy csak érdektelenek. Nyilván mindenki szeretne csak olyan kommenteket látni, amik a saját véleményét tükrözik, de ez nem így működik, ez már empátia, meg szólásszabadság kérdése, elvégre ez mégis egy nyílt fórum, közösség, olykor már-már szubkultúra. Ezért nem érdemes a fent említett megosztó személyiségekre fújolni (mondjuk azt speciel én sem értem, bekescsaba mit keres ebben a felsorolásban), mert ők ugyanúgy a közösség részét képezik, mint azok, akik többségi véleményen vannak. És végülis ezzel színesítik a közösséget. Elvégre unalmas lenne, ha mindig, mindenki, mindenben egyetértene😊 Szóval ez oké. Persze akkor, és hangsúlyozom, csak akkor, ha nem szánt szándékkal úgy és arra használják a különvéleményüket, hogy a többséget hergeljék, mert az már trollkodás és flame.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 16:54:45
*-> TOMSILENT, mindig panaszkodik a fórumozókra, hogy butaságokat írnak és a múltban él <#email>
joe662
Jo ez a kis Race car<#eplus2>
Visza kellet mennem resetelni a majdnem fullos BP-T,Ugatoitt is a gold miatt,de hát ilyenkor ez van<#eplus2> A togra már nem mertem rámenni 24hpvel,mondjuk nem értem miért nem áll be foglalni,pár méterre volt tőle,otthagytam,aztán elmentem foglalni.<#ravasz1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

DE várjuk, akkor tegyél rendet, zúdísd a hasznos infókat, arról, amit már 5 éve nyúzunk, s ismerünk is valamennyire.
En azon rohogok legjobban amikor a valodi tankokat hasonlitjak ossze a jatekban levok parametereivel es fel vannak haborodva, hogy nem azonosak.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Én???

Magamat pont a mértéktartó hozzászólók közé raknám.

TOMSILENT
Néha olyan érdektelen okfejtéseket írtok ide hogy valami borzalom.
-> Angelus, szokásos magyar szindróma.
-> matyashun, minden szart betesz spoiler nélkül
-> egyszer-kétszer előkerül bekescsaba is hogy ez szar az szar...

Valahogy régebben még volt értelme ennek a fórumnak, mára szerintem inkább üzengető fal mintsem hogy fórum legyen...<#confused>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A sok lila beletolt egy rakat free exp-t es nekik volt meg eloszor azert ilyen magas a léc. Majd fel ev mulva mikor felér a sok nyomorult is eleg lesz a fele a master-hez.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Nekem sincs csak azt hittem kb fullról előtted őket mert akkor 20-22 körül lenne😄 Ezek a csehek igazi ínyencségek egyébként.
Nincs prémem.
De volt amit fullról kilőttem.