418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Engem végül is annyira nem zavar, bőven lesebzem a magamét minden tierben, annyi a különbség hogy én jól elvoltam tier 1 ben is a többséggel ellentétben, felismertem a lehetőségeket és kihasználtam a magam javára, most tárasokkal megyek nagy ritkán, a czar egész életképes...
  • Angelus1991ster
    Hát bugos ez a rendszer is.
  • patchaou
    Dehogy oldották meg. Tizenpár csatával is minden csatában látni néhány olyat aki több ezer csatát letolt már. Ha ránéz az ember ezek statjára akkor látszik hogy 1-2-ben van sokezer csatájuk, jó statokkal, de tier8 fölött a hp-juk felét nem lövik meg átlagban...
  • Angelus1991ster
    Ótvaros 100-200 hp-kal kell még szenvedni is.
    Egy t1-esnek minimum 350 hp-snak kellene lennie.
    De egy 2 tier közti hp különbséget is lehetne csökkenteni, annyira, hogy az hasonló lehessen a t7 és t9 vagy t8 és t10 közti különbséggel.
  • Angelus1991ster
    Hát ahányszor alsó szinten játszottam, az xvm kijelzése szerint ezer csatás ( 501-1500 csata között ) volt a legkisebb csataszámú játékos a többi 29 játékos közt.
  • ROMOTO
    Ok, talán menj pár karikát, nézz körül és intézz egy 64% wines átlagot ha ilyen könnyű akik pár éve játszanak (bőven a többség) már tudja hol a tank eleje hiába kezd mondjuk egy új ágat...tehát volt taktika amíg nem jött Mittengard....
  • Angelus1991ster
    Ha-ha :D Ne hazudj :D
  • yossarianHUN
    Volt valami ilyen terv még a T18 pedózás kapcsán, de aztán nemtom, hogy nem csak az lett-e a vége, hogy szétszedték a T18-at.
  • Angelus1991ster
    Úgy tudom ezt megoldották, hogy nulláról kezdő és tapasztalt (több mint ezer csataszámmal rendelkező) játékos ne kerüljön egy csatába.
  • yossarianHUN
    Persze, hogy könnyű T1-ben befolyásolni a meccsek kimenetelét, ha bemész gyakorlott játékosként a sok kétszámjegyű csatás közé, pro legénységgel oda, ahol a játékosok 99,9%-a 50-es legényekkel nyomja, és azt se tudja, melyik a tank eleje... Ez még nem jelenti, hogy van értelme ezen a szinten taktikus játékmenetet keresni. A WG saját bevallása szerint a lowtier szándékosan egy agyatlan homokozó, hogy ne riassza el az újakat a játéktól.
  • ROMOTO
    Neked lehet hogy nem recept de itt: #381114 láthatod hogy nekem is sikerült egy sima MS-1 el is kompenzálni az RNG, MM (kiesik) stb. idióta csapattársak, stb. faxságokat és masszívan befolyásolni a meccs kimenetelét randomban (bőven 60% feletti win), ezt magasabb tierben csak jószerencse mellett lehet ugyanilyen feltételek mellett (azaz sehogy). Akik masszívan szakazoznak azoknak nyílván több lehetőségük van erre, de aki csak szóló randomban megy, annak ez az 1 lehetősége volt hogy pl. win% ot kozmetikázzon....
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.28. 16:43:17
  • yossarianHUN
    Támogat a lowtier bármi egyebet, mint agyatlan hent? Rohangáló, gyors kis vacak tankok, amik átlagosan néhány lövéssel el tudják intézni egymást, baromi pontatlan ágyúk és gépágyúk, mindenki átlő mindenkit, és a játékosok 99%-a totál newbie. Ez minden, csak nem recept a taktikus játékhoz.
  • ROMOTO
    Aki többet akart az agyatlan hentnél az alsó tierben azt kibaxták vele, nem véletlen hogy az a pálya nincs felsőbb tierben.
  • lammaer
    Ízlések és pofonok, low tierbe sztem tökéletes pálya, a franc akar órákig kergetőzni azokkal a szutykokkal meg keresni az eltévedt újoncokat egy nagy térképen. Az a pálya a skillről szól, nem a taktikázásról :D
    Én szeretem.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.28. 15:37:29
  • Angelus1991ster
    Amelyik wg-s kitalálta és benntartatja, azt ..........
    Az a pálya....... jól jelzi a wg cinikusságát a játékosok felé.
  • Angelus1991ster
    Áldott legyen az AIMBOT!
  • voivod32
    Az ilyeneknek mi baja van? Leállt velem közelharcolni egy Locustban, én meg PZ T-25-el voltam. Kapott egy ammo rackot, erre meccs után rám írt.
  • ROMOTO
    Inkább bosszantó, mivel Mittengard úgy lett tervezve hogy még véletlen se lehessen bármiféle taktikázás csak az eszetlen darálás, ezért amióta ez a helyzet elő sem vettem.
  • ROMOTO
    Apropo pedo statpadding, én mostanság az UE 57 francia 3 td-t is javasolnám, méltatlanul hanyagolják, egyébként feljebb azon a fán nem is nagyon érdemes menni talán csak az 5 ös jó, aztán kifújt...
  • asolyom
    És nem unalmas, hogy T1-ben 2-3 térképet lehet csak használni?
  • yossarianHUN
    Az csak pure statpadding. A játék egyik legópébb vacka volt, amíg szét nem kapták a WG-nél.
  • suba53
    Igaz, vannak furcsa szívbéli választottak.
    Láttam accountokat 20000-nél több csatás T18-al. Az már beteg.
  • ROMOTO
    Nekem sincs meg de úgy láttam hogy a kollégának nagyon tetszik, ki tudja kinek mi nő a szívéhez, nekem pl. a mai napig fix legénységgel ott figyel az MS-1

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.09.28. 13:21:20
  • suba53
    Kb Tier 5, vagy 6-ig nem érdemes átvinni a legénységet a következő tankba, mert azalatt a néhányszor tíz csata alatt nem fejlődik annyit amúgy sem. Tier 6-tól már érdemes a skillek miatt.
    De ezt majd úgy is látod. Jó tank a Marder, de én nem tartottam meg Tier5 alatt egy tankot sem. Ötöst is csak párat, mert kellettek a garázshelyek még úgy is, hogy jelenleg 115 helyem van.
  • ROMOTO
    hetzer is jó, aztán a borshig-ig lehet megint képezni, és felette is kell 2 legénység, szvsz 5 garnitúra elég is...
  • asolyom
    Ezzel a megtartásokkal az a bajom, hogy akkor a következő tankban megint kezdhetem a legénység húzást.
  • ROMOTO
    Sokan megtartják, pedózásra egész jó.
  • asolyom
    Elkezdtem húzni a Borsig vonalat, és így első blikkre ez a Marder 38T egészen jónak tűnik.
  • ROMOTO
    Biztos találnál, csak nyílván racionálisabb a bejáratott módszer, más játékoknál a nulláról indulva nehezen találnál fizető keresletet, amíg kibrusztolnád hogy összejöjjön ott is elmúlna a szórakozás faktor.
  • barret
    Én amiért megdolgoztam,arra vigyázok,tudom mennyit kellett étre dolgoznom. Ha meg easy come,easy go :D
  • patchaou
    Van benne igazság.

Mondjuk én ilyen különleges hópihe vagyok, már rég nem a saját szórakozásom miatt játszom a wottal, ha találnak más játékot ami kicsit is érdekel és ki tudom pótolni a bevételeimet akkor simán átnyergelnék :)
  • ROMOTO
    Amig a játék indulatokat vált ki addig van játékélmény, akkor van a gond amikor emocionálisan közömbössé kezd válni ergo unalmassá, amikor ez bekövetkezik a játéknak (bármelyiknek) befellegzett...
  • patchaou
    Jópár éve már én sem a kocsmákban vezetem le a feszültséget, inkább leülök a gép elé :) A Legtöbb játék tökéletesen alkalmas is erre, viszont a wot valahogy csak jobban felviszi a vérnyomást :)
  • suba53
    Soha nem értettem meg azt, ha valaki bármilyen kudarc felett érzett indulatát agresszivitásban vezette le.
    Ez jópofának tűnik amikor a neten nézel billentyűzetet szétverő, monitort földhöz vágó szösszeneteket, de a valóságban ez nagyon gáz, és ártalmas mind az elkövetőre, mind a környezetére.

A vak komondorra hivatkozó honatyánk is hasonló "betegségben" szenved. :-)

Nálunk még nem terjedt el, de ámerikában ( bár nagyon barmok néha ) erre már komolyan odafigyelnek, és mindenféle kurzusokra küldik azokat, akik az indulataikon képtelenek uralkodni.
  • patchaou
    Tényleg, kiadhatnának egy boxzsákot SerB képével... biztos lenne rá vevő :) Minden egyes olyan szitu után amikor a user úgy érzi..., csak fölálna belesorozna egyet és utána indíthatná a következő csatát az épségben maradt számítógépével és perifériákkal :)
  • patchaou
    Konteo ON:
    Lehet hogy a wg azért úgy alakítja a játékot ahogy, mert le van szerződve néhány periféria gyártóval. Én is törtem már ketté billentyűzetet (mondjuk csak ilyen 999 forintos vackot). És nem egyszer történt meg hogy nehezen fogtam vissza magam attól hogy a falhoz vágjam az egeret (mondjuk az már kicsit többe került). Mivel csóró vagyok a monitorom nincs veszélyben :)
  • ROMOTO
    Sztem meg ha valaki leabálja a monitorát egy játék miatt akkor jobb ha gyógyszer után néz...
  • suba53
    Te tudod.
    Szerintem te is elérted azt az állapotot, hogy a kezdőként végigharcolt sok ezer csata után, már gyakorlott játékosként szembesültél azzal a ténnyel, hogy a te rutinod, gyakorlatod semmit nem ér a randommal szemben. A legrutinosabb, legjobb reflexekkel játszók lövései is a fellegekbe szállnak, ha a random úgy számolja éppen. A leképzettebb rókák is elvéreznek, ha abban a csatában sok béna mellé sorsolja őket az MM.

Ez valóban egy frusztráló élmény, ha már a profik öntudatával indítod a játékot.

Ezt kell tudni mentálisan feldolgozni, és a játékban a játékot élvezni. Ha erre valaki nem képes, akkor valóban jobb, ha más játék után néz.
  • joe662
    a 10 éves fiam tegnapi napja,igaz van benne pár a bohóc játékmódból,de akkor is.
    Mi lenne ha annyit játszhatna amennyit szeretne,nem csak havi 4-5 órát.
  • Sir Charles
    2015 februárban és is abba hagytam a játékot, idén júniusban kezdetem újra teljesen más szemlélettel.
    Addig én is kiakadtam minden szarra, figyeltem a statomat, idegesített, hogy 1 tizeddel csökken a winratem, mert volt 10 vesztes csata sorban,
    stb-stb.
    Most meg simán úgy játszok, hogy arra figyelek én mit csinálok, próbálok jobb játékos lenni, az adott tankból kihozni, amit lehet, nézek videókat, elemzéseket. Abban találom meg a játékélményt és az örömet, hogy ha sikerül valamit alkalmazni a látottakból és látom, hogy az tényleg működik.
    Csak nevetek azon, ha 15:1-re szív a csapatom vagy saját bénaságom miatt kilőnek hamar. Mivel a csapattársakkal úgysem tudsz mit csinálni, ezért tök fölös idegeskedni miattuk.
    Egyedül azon mérgelem magam, amikor a játék működése( spot rendszer, MM, RNG) miatt szaródik el valami, vagy eleve esélytelen a meccset lehozni, mert pl.: egyik oldalon van 6 tier IX-X med tank a másikon meg 2 heavy meg 4 TD.
    Szóval csak azt tudom mondani, amit előttem is leírtak, hogy ha játékként fogod fel a dolgot, akkor még mindig szórakoztató a WOT, 2010 óta töretlenül. :)