World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
Obj260nak hogy örülnék már. 2 rohadt küldi választ el tőle...
Egyébként megérdemli a sok rigger, hogy szétnerfeljék ezt az okádék t-22 tankot. Én 260ért egy küldit sem riggeltem.
Lacipaci_sniper téged is felveszlek amint a játék elé kerülök 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kíváncsian várom milyen buffot fog kapni mert jelenleg borzasztó ezzel a löveggel, Panzer V/IV le fog kerülni tier 5be, azzal a Panther frontpáncéllal brutál lesz azok ellen akik nem a tornyára fognak célozni.
Remélem olyan jól sikerül a felturbózásuk mint a HD M6A2E1, az valami eszméletlen troll tank lett a 191mm-es teljesen döntött frontjával, 250+ effectív úgy a páncélja. Rendszeresen viszem az 1vs1 és 3vs3 tournamentekre megalázni a sok IS-3at mivel azoknak a goldját is képes pattintani és sokan nem tudják hol van a gyenge pontja, csak a frontot lövik mert hát végül is "csak" egy M6 😄
A tank világítótorony magasságának köszönhetően meg panoráma nézetem van az IS-3 tornyának tetejére mikor facehug megy.
WoT: Nishizumi77
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amit láttam circontól, ez az m41 nem hozza túl jól a kreditet és elég bátor arany lőszer használat kell hozzá (persze ez összefügg). Még így is, hogy bátran használta az aranyat és szakaszban ráadásul csak 49%WR-t tudott, tehát nem tudott a csatához érdemben nagyon hozzászólni. Nagyon sokat ment tier10 ellen, de az lehet a tier9 szakasz miatt is volt.
Vállalható tank, de ha circon csak ennyit tud kihozni belőle, elgondolkodtató, hogy mire képesek a gyengébbek (azaz majdnem mindenki <#crazya>#crazya>)
Circon ugye prém előfizetéssel megy, meg neki egy csata több alap xp-t is hoz nyilván, szóval 450-500 csatával (felteszem aranyért veszi a 100%-os legénységet) már a 3. skillt fejleszti.
Túl van ez lihegve amúgy. Nem lesz észrevehetően jobb a tank, hanem pl az történhet, hogy mivel qrva sokat játszik az ember vele, jobban kiismeri és azt hiszi a legénység miatt megy jobban, pedig nem. Nekem pl a bulldogon meg a t49-en még a második skill sor sem teljes, mert külön banda van mindegyiken, így alakult. Nem azt mondom, segítene nyilván a 3-4-5 skill sor, de a fontosak fent vannak, hatodik érzék, álca, lövés pontosság segítő meg látótáv növelés. Ezek a fontosak és már elég jól segítenek így is, semmiféle hiányát nem érzem a többi felrakható skill-nek. Ha lesz több skill, majd lesz, ennyi. Ha 95% körül ér egy legénység, akkor meg szoktam húzni, ha van prém tankkal azzal, ha nincs, akkor reserve, ha az sincs, akkor csak úgy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 23:38:16
Mondjuk én QB-n kívül nem láttam természettudományi/analitikus értelmi képességeit használó embert unicumként. Ok, QB spec nem dolgozik tanárként, ha jól tudom tankozásból él meg.
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 23:12:34
Mondjuk circon legalább próbál ap-t használni, de ő sem sokat szórakozik és könnyen aranyra vált.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 23:09:13
A megoldás zseniális !
Egyszerűen az új prémeket a régiek nevén kell behozni, új köntösben. Hogyan tegyük ezt?
Úgy, hogy új karakterisztikára buffoljuk fel a régieket.<#taps>#taps>
magyarul : kimutatások alapján összegyűjtik azokat az adatokat amiket kedvelünk és veszünk, ezek alapján terveznek új prém tankot, de azt nem teszik be új névvel és külsővel, mert azt mondanánk le akarják húzni a lóbőrt, ezért a régiekre szabják ezeket az adatokat.
Azaz felbuffolják a hulladék P8.8-at dmg-el és a páncélnak adnak +20mm-ert és a weakspotokat új külsővel lecsökkentik. Máris fogják venni őket
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 22:50:01
Centiken múlik, hogy megvegyem a bulldogot.
Szóval ezek nem átlagos körök !?....értem. Kösz, akkor felejtős nekem.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Hol tartasz a misszióval?
biztos volt egy koverebb fuszal koztetek.

Majd 5 másodperccel később felspottolódik.

Kredit buffot kaphatna XD
mondjuk pz5/6bol sem allhat sok a garazsokban.
azert valljuk meg, szep toluk, h 5 ev utan hozzajuk nyulnak.....
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 20:39:33
Pz.Kpfw. V/IV Alpha (German tier VI medium tank)
STA2 (Japanese tier VIII medium tank)
112 (Chinese tier VIII heavy tank)
T95E2 (American tier VIII medium tank)
M56 Scorpion (Amerian tier VII tank destroyer)
59 Patton (Chinese tier VIII medium tank)
A-32 (Soviet tier IV medium tank)
Kanonenjagdpanzer (German tier VIII tank destroyer)
Preliminary list of changes:
Decrease of the vehicle’s dynamics via tweaking ground resistance on all types of terrain;
Increase of aiming time from 1.9 to 2.2
Decrease of accuracy from 0.33 to 0.36
Increase gun dispersion during turret traverse from 0.08 to 0.1
Increase gun dispersion during hull traverse from 0.08 to 0.1
Decreased turret traverse speed from 48 to 40 degrees per second.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 20:32:41
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/rampage-mode-termination/
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.04. 20:30:28