World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
A 15k sebzés volt már meg nem egyszer. Többnyire a többi hozzávaló együttes megléte a bonyodalmas, önmagában a sebzés nem gond 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegnap muris volt, Steppes-en hasítok kilőtt motorú Löwevel a map közepén, hogy visszalőjem a capet, erre kb 300 méterről rámlő egy 260-as, pattan, visszakézből átlőttem szemból, erre elkezd tolatni egy domb mögé, közben újra pattan én meg az uccsó pillanatban kilőttem ofc AP-val. Srácnak biztos gúvadt a szeme írta is, hogy gg Löwe.😊
Oké, én se tudom pontosan. Mindig ekörüli napokra datálják a missziókat. Olyan ez mint felszabadúlás április 4.-éje vagy 13.-a dilemma.

angelus1991ster.blogspot.hu

Úgy tudom 5-e a szülinap de lehet tévedek emberből vagyok

bocsi srácok én nobb vagyok néhány kifejezésben mi az a "rigger"?

Azt hittem a 10.-e körül van.

Sok szerencsét a 15k sebzéshez! 😄 Szerintem még most menj el a gyógyszertárba néhány levél sanaxért, vagy szerezz be kis morfiumot. Így, hogy nerfelni fogják, jobban jársz szerintem, ha hanyagolod. Én neki se álltam.

Obj260nak hogy örülnék már. 2 rohadt küldi választ el tőle...

Egyébként megérdemli a sok rigger, hogy szétnerfeljék ezt az okádék t-22 tankot. Én 260ért egy küldit sem riggeltem.
érdekes ma 5 éves a WOT és semmi ajándék vagy küldi

patchaou
😊 Oké, az esti órák nekem megfelelnek 😊
Lacipaci_sniper téged is felveszlek amint a játék elé kerülök 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Esténként 1-2 csapattal toljuk a küldiket, ha gondolod, csatlakozz. Általában 20:30-tól vagyok fent, Black_Sheep_01 accon.
segítek Lacipaci_sniper

patchaou
Vannak itt olyanok akik besegítenének a T-22 medium küldikbe? Jó lenne egy értelmes kis csapatot összehozni.

Jelen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kíváncsian várom milyen buffot fog kapni mert jelenleg borzasztó ezzel a löveggel, Panzer V/IV le fog kerülni tier 5be, azzal a Panther frontpáncéllal brutál lesz azok ellen akik nem a tornyára fognak célozni.

Remélem olyan jól sikerül a felturbózásuk mint a HD M6A2E1, az valami eszméletlen troll tank lett a 191mm-es teljesen döntött frontjával, 250+ effectív úgy a páncélja. Rendszeresen viszem az 1vs1 és 3vs3 tournamentekre megalázni a sok IS-3at mivel azoknak a goldját is képes pattintani és sokan nem tudják hol van a gyenge pontja, csak a frontot lövik mert hát végül is "csak" egy M6 😄
A tank világítótorony magasságának köszönhetően meg panoráma nézetem van az IS-3 tornyának tetejére mikor facehug megy.

WoT: Nishizumi77

joe662
Vajon Veddel-ék problémáját sikerült-e neki orvosolni<#fejvakaras><#banplz><#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

András ! Te átkozottul ragaszkodsz a magad (vélt) igazához 😊. Ha nincs 5 sor skilled, akkor honnan tudod, hogy az majd nem segít ? Mert kiszámoltad papíron ? Könyörgöm játsszál már önfeledten, ne állandóan mérlegelve. Volt egy ismerősöm, akinek a naptárjában minden héten állandó programként volt az alábbi bejegyzés : szerda-szombat este 1/2 9 - asszony. Neki a dugás is be volt ütemezve, kötelező projektként élte meg. Ne lépj erre az útra 😊 .
Na eddig néztem sir circont, nekiállt hisztizni, hogy mennyivel jobban játszik a ru-val, mint az m41-el. A kredit hozam eléggé hullámzó, 1e sebzésre, győztes kör, de bátor arany használat mellett maradt neki 10e kredit prémiummal természetesen. Hát ezt nem mondanám soknak. Amikor nem lőtt sok aranyat, akkor 20-50e megmaradt neki, de nagyon hullámzó a hozam, ahogy a teljesítmény is ezzel a tankkal. Jó, hát tipikus light tank, nagy a függősége a csapattól. Mondjuk erősen med stílusban használja, úgy is szerelte fel a tankot és arra a szerepre ennek ennek a tanknak a tudása keskeny.

Amit láttam circontól, ez az m41 nem hozza túl jól a kreditet és elég bátor arany lőszer használat kell hozzá (persze ez összefügg). Még így is, hogy bátran használta az aranyat és szakaszban ráadásul csak 49%WR-t tudott, tehát nem tudott a csatához érdemben nagyon hozzászólni. Nagyon sokat ment tier10 ellen, de az lehet a tier9 szakasz miatt is volt.

Vállalható tank, de ha circon csak ennyit tud kihozni belőle, elgondolkodtató, hogy mire képesek a gyengébbek (azaz majdnem mindenki <#crazya>)
De farmol. Win8 statot. Virtuál p. növelésre van elsősorban.
Mondtam már, hogy fölösleges ráizgulni a 4-5 skilles legénységekre, ha szűken veszem 2 skill sor, de 3-ba a legtöbb tank esetében beférnek a tényleg hasznosak.

Circon ugye prém előfizetéssel megy, meg neki egy csata több alap xp-t is hoz nyilván, szóval 450-500 csatával (felteszem aranyért veszi a 100%-os legénységet) már a 3. skillt fejleszti.

Túl van ez lihegve amúgy. Nem lesz észrevehetően jobb a tank, hanem pl az történhet, hogy mivel qrva sokat játszik az ember vele, jobban kiismeri és azt hiszi a legénység miatt megy jobban, pedig nem. Nekem pl a bulldogon meg a t49-en még a második skill sor sem teljes, mert külön banda van mindegyiken, így alakult. Nem azt mondom, segítene nyilván a 3-4-5 skill sor, de a fontosak fent vannak, hatodik érzék, álca, lövés pontosság segítő meg látótáv növelés. Ezek a fontosak és már elég jól segítenek így is, semmiféle hiányát nem érzem a többi felrakható skill-nek. Ha lesz több skill, majd lesz, ennyi. Ha 95% körül ér egy legénység, akkor meg szoktam húzni, ha van prém tankkal azzal, ha nincs, akkor reserve, ha az sincs, akkor csak úgy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 23:38:16
Yosbarát XD

Én azt nem értem, mi értelme van ennyi tankot megtartani ? Minden tankba új legénységet képez az ágon ?
Ok. Igaza volt Yosnak, meg kell hagyni. Átlag csatákban nem igen farmol. Sőt ! Gyengébben a többi T8-asnál.
Igazából a gyors reflexek munka vagy tanulás mellett nem mennek max 5 csatát. Pl ezért nem lightozok, de medezni tudok rendesen. Ha van egy könnyebb fizikai melója pl csótányírtó, akkor simán wotozhat, de már pizzafutárként ezt nem tudnám elképzelni róla. Tanulmányi eredményeket pedig hosszas játék lerontja.

Mondjuk én QB-n kívül nem láttam természettudományi/analitikus értelmi képességeit használó embert unicumként. Ok, QB spec nem dolgozik tanárként, ha jól tudom tankozásból él meg.
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 23:12:34
Azt nézem, hogy a circon minden nap tolja 17-24 között, pontosabban 5 napot egy héten. Dolgozhat mellette vajon? Elméletben talán belefér 8-16, bár nem nagyon hiszem, szóval akkor ebből megélhet, érdekes. Csak kíváncsi vagyok. 1600-1800 nézője van (kukinak 4500-5500), szóval csak kíváncsiságból mennyit tejelhet a stream.

Mondjuk circon legalább próbál ap-t használni, de ő sem sokat szórakozik és könnyen aranyra vált.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 23:09:13
Tegyük fel a kérdést ! ...... Hogyan csempésszen be a WG új & egyben kívánatos prém tankokat, úgy hogy ne tűnjön lehúzásnak ? Azaz ne azt lássad, hogy ontja az amúgyis futószalagon érkező gagyi prémeket?? <#nemtudom>

A megoldás zseniális !
Egyszerűen az új prémeket a régiek nevén kell behozni, új köntösben. Hogyan tegyük ezt?
Úgy, hogy új karakterisztikára buffoljuk fel a régieket.<#taps>

magyarul : kimutatások alapján összegyűjtik azokat az adatokat amiket kedvelünk és veszünk, ezek alapján terveznek új prém tankot, de azt nem teszik be új névvel és külsővel, mert azt mondanánk le akarják húzni a lóbőrt, ezért a régiekre szabják ezeket az adatokat.

Azaz felbuffolják a hulladék P8.8-at dmg-el és a páncélnak adnak +20mm-ert és a weakspotokat új külsővel lecsökkentik. Máris fogják venni őket

OFF:
kecskebaszó "állam" elleni háború térképei időrendben. https://en.wikipedia.org/wiki/File:Syrian,_Iraqi,_and_Lebanese_insurgencies.png

Új húzás a WG-től : Azokat a hulladék tankot amit eszünk ágában sem lenne megvenni, csak elvetemültek skill húzásra vettek, azt feljavítva eánk akarja sózni !
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.04. 22:50:01
Most már csak olyannal futok össze, ami aranyat okádik folyamatosan. Úgyhogy már felmérték az ap lőszert és el is felejtették. Sok értelme van valóban egy ilyen prém tanknak, amiből folyamatosan kell az arany lőszert okádni.
töszöszö 😛
World of Tanks
Játszad!!!

Mondjuk így a streamekből, meg a jó körökből azt vontam le elsőnek, hogy kínosan próbálják a gold ammot kerülni, ami elég félelmetes nekem pl, aki simán AP-vel használható tankról is streamen goldspammet látok. Lehet pusztán az az oka, hogy a kreditfarm lehetőségeket mérik fel és később már goldoznak rendesen vagy túl mínuszban lenne egy ilyen kör, még prém lightal is ?........<#ticking>
circon most megy ezzel folyamatosan https://www.twitch.tv/circon
nekem a mai napig az egyik kedvenc prémem a type 62. Tökre el vagyok a 145-ös penjével.

Centiken múlik, hogy megvegyem a bulldogot.

Én lightokhoz elég botkezű vagyok, hogy így mondjam a reakcióidőm nem éppen villámgyors. Így sem vagyok lassú, de ilyen űberspeedy nem.

Szóval ezek nem átlagos körök !?....értem. Kösz, akkor felejtős nekem.
Igaz, csak nem átlagos körökre. A spottolás jól hozza a pénzt, de ehhez tudni kell jól scoutolni. Nekem eszembe se jutna megvenni.
Elvileg ezzel a m41-el nagyon jól lehet randomban farmolni sima AP-val. 80k-kat farmolnak vele prém fiókkal. Ez igaz lehet vagy csak photoshop?
Látszik a képen, abból a szögből, amiből ő láthatott, nekem is látnom kellett volna, mert a tornyom közepe kint volt a szikla takarásából.
mondom szar a spot rendszer.....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

A seggeden nincs észlelési pont. Gondolom az lőtte meg, kilóghatott. Miközben a te összes észlelési pontod a szikla mögött volt.
Hát akkor haladj vele gyorsan.
Hol tartasz a misszióval?

ehhhee.. csodas.. a lathatosagi rendszer, hiabatlan..
biztos volt egy koverebb fuszal koztetek.
Ez aranyos. Állok a szikla mögött Bulldoggal, egyszer csak kicsap egy láthatatlan Obj. 704. Dülled a szemem, hogy honnan az istenharagjából jöhetett a lövés.

Majd 5 másodperccel később felspottolódik.
Eh, még nincs meg... mire egyszer meg lesz, meg lehet kiszedik. 😄DDDDD
T95E2 (American tier VIII medium tank) - vajon mit kezdhetnek vele? Nem tierlimites. Alappenjét most buffolták 173-181-re.
Kredit buffot kaphatna XD

Ne felejtsd el, hogy ez csak a veteránok kapják ! 3 év alattiak sima FCM-et kapnak majd. <#eplus2>
Ja, lehet, hogy felsrófolják őket valami őrült OP szintre, aztán jöhetnek az ősi prémtankokat tartalmazó "exkluzív" 200 eurós csomagok <#hehe>
kivancsi vagyok van-e meg elo ember akinek a32-se van 😊
mondjuk pz5/6bol sem allhat sok a garazsokban.

azert valljuk meg, szep toluk, h 5 ev utan hozzajuk nyulnak.....
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 20:39:33
there are a couple premium tanks that will be rebalanced in the 9.15 patch:

Pz.Kpfw. V/IV Alpha (German tier VI medium tank)
STA2 (Japanese tier VIII medium tank)
112 (Chinese tier VIII heavy tank)
T95E2 (American tier VIII medium tank)
M56 Scorpion (Amerian tier VII tank destroyer)
59 Patton (Chinese tier VIII medium tank)
A-32 (Soviet tier IV medium tank)
Kanonenjagdpanzer (German tier VIII tank destroyer)
igen, fel ev utan, az adatokat analizval megallapitottak , egy elso ranezesre is op tankrol, hogy overperformer....kb elsore ilyesmire lehet szamitani majd:

Preliminary list of changes:

Decrease of the vehicle’s dynamics via tweaking ground resistance on all types of terrain;
Increase of aiming time from 1.9 to 2.2
Decrease of accuracy from 0.33 to 0.36
Increase gun dispersion during turret traverse from 0.08 to 0.1
Increase gun dispersion during hull traverse from 0.08 to 0.1
Decreased turret traverse speed from 48 to 40 degrees per second.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 20:32:41
Nem hallottam, ez official, és igen lenerfelik...
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/rampage-mode-termination/
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.04. 20:30:28