418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #381214 nyomni az Mt15-eket. Most is 12 td van az ellenél. -
Fasza a fizika... megyek a totál sík terepen, kb 40-el és fordulás közben felborulok... Grat. Valahogy a S.T.A.L.K.E.R jutott eszembe róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
enncsibaba #381212 Jó reggelt!
T55/A küldiket csinálom, de eddig 2 bugosat találtam:
TD2 2k dmg+2 belső modul-crew+ne legyen sérült modul/crew - sebeztem 3100-t, nem lőttek rám csata alatt és kilőttem egy motort és egy crew-t, de nem adta be.
Ez egy kicsit szerencsésebb:
"Gratulálunk! A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Prémium időtartam hozzáadva: 2
Szabad XP hozzáadva: 2 000"
A leírásban 2000 xp és 1 nap jár
Más is tapasztalt ilyeneket?
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.10.01. 08:21:18 -
Bocs 15 ponttal, ellenben artikból nem nagyon van 1-2 nél több, gyakori amikor egyáltalán nincs és sokkal kevesebb a bunkó. -
Jah 25 ponttal gyengébb az NA az EU tól, az orosz meg még skillesebb, de aki volt már teszt szerón annak van némi fogalma hogy a gyakorlatban mit is jelent pl. oroszokkal játszani...
ratgab #381209 Kevesebb a játékos, még kevesebb a jó játékos. EU-n nagyobb kihívás jól teljesíteni.
De ez még akkor volt, mikor nem volt gold ammó creditért...2-3 éve jöttem át EU-ra ha jól emlékszem (volt egy jó 8 hónap kihagyásom is).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.30. 21:29:08 -
Gyuszopapa #381208 Az amcsi szeró jobb volt amúgy? -
ratgab #381207 Második....Amcsi accountot otthagytam ping problémák miatt (internet szolgáltató váltást történt és az újnál ilyen 130-200 pingem volt meg brutál lagom), pedig ott volt már 20 000 csatám. -
Gyuszopapa #381206 Ez hányadik account is voltaképpen?Csak mert ezen bő 9 ezer van.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.09.30. 21:01:05 -
ratgab #381205 Még hogy nem szórom...Most költöttem 4 milliót...XD -
Jééézusom 46millió kredit?:D Te aztán nem szórod a zsetont:) Grat a szép körzhöz, én a bűvös 7k dmg-n nem tudok túllépni, semmivel sem sikerül :) -
ratgab #381203 Húú emberek nem szoktam ilyet, de most életem eddigi legjobb körét mentem az AMX 50 100-al. Sőt szerintem a lasan 30 000 köröm alatt se csináltam ennyi sebzést mint most (tier 8-nál nagyobb tankom még sose volt). Úgyhogy ezt most muszáj megosztanom.
Pares #381202 Amikor az RNG annyira adja, hogy már szinte szégyellem magam:
-
Pares #381201 Annyit javítanék a hozzászólásomon így utólag, hogy én készültem kilőni az IS-3-at, amíg az el volt foglalva az AT-val... Szépen mögé mentem, becéloztam a valagát, és pont meg akartam nyomni az egérgombot, amikor egyszer csak bumm, végem. Először zavartan néztem, hogy mi történt, mert az IS-3-on kívül nem volt ott más ellenség... aztán feleszméltem... -
Amikor EGYÁLTALÁN nem is számítok arra, hogy ezzel a tankkal, ebben a meccsben összejöhet valami :D
Ha 20 hp-val kevesebb jön össze, bukovári :D
András77 #381199 Az úgy lenne igazságos, hogy tk miatt ilyenkor -1 frag a t44100 küldetésben, de nem így van. Emiatt nem fognak finomkodni, kell nekik a frag
-
Pares #381198 Az érzés, amikor a saját GWE100-ad kilő egy 100hp-s IS-3 miatt, amit éppen kilőni készült, megfizethetetlen... -
Pares #381197 Ezért utálom ezt az "utolsó esély" idiótaságot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az utolsó lövés, ami kivégezte volna, persze hogy pont annyival kevesebbet sebzett az előző 7-nél, hogy maradt benne 77hp. És persze olyan szerencséje volt, hogy egy tized másodpercel az előtt, hogy fedezékbe értem volna, betöltött és snapshotból kilőtte a tornyom tetejét. Ofc... -
András77 #381196 Az ász örömére átraktam a legénységet a tier10 cseh vasba, azzal fejezem be a grindet. Amikor a ToT akció volt rá eléggé megutáltam, mert a tier9 sokkal kezesebb volt a csatákban valahogy. Úgy látszik, hogy közben javultam a cseh tankokkal, mert a sebzéssel meg a frag-el nem lesz gond.
Ami gond viszont és újra kikapcsolt chat-el játszom, hogy mintha rá lenne téve egy jel, hogy kössetek belém. Hasonlóan játszom, mint a tier9-el és a rengeteg csata alatt nem kötöttek belém ennyiszer, mint most kb 5 csata alatt a tier10-el. Nem értem, tényleg. Prokhóval kezdtünk, 3 arty ahogy kell. E50m überarc szakasz bemegy középre emberkedni. Nyilván csak idő kérdésre volt, hogy az artyk széttépjék őket, hiszen 3 arty mellett még a könnyű tankok is néha ráb.sznak. Utána meg természetesen más a hibás, aki nem rushol és megtaláltak. Nem azt állítom, hogy az a legjobb, ahogy én használom a tankot, de nem is fogom magam szétlövetni senki kedvéért, ha ilyen idióta a csapat felállás. Ha field commandert akar játszani húzzon a csába cw-re. Egyébként volt könnyű tank, de ő a spot bokorban ült és senkit nem spotolt, mert encounter mód volt. Mindegy is, ott kezdődik a probléma, hogy tényleg mi a phasznak kell 3 arty mellett középre menni. Ja igen, a szakasz riportolással fenyegetett és beszállt a buliba két TD is, természetesen ők is riportoltak, legalábbis fenyegettek. Érdekes, hogy ilyenkor a 3 phaszt a hegy oldalában nem zargatja senki, pedig bárki megindul az ellenség szétszedi a hegyről, stb. A többi retard, köztük nehéz tank a másik oldalon a bokorban, az nem baj, de a tvp-nek rusholnia kell előre, különben riport. Na meg a hülye fejeteket azt.
A következő csatában szintén hasonló szituáció, épp töltök, ugatnak, mint a sakál, hogy attak, mutattam neki, hogy töltök, akkor is ugat, de akkor sem megyek, mert mutatom neki, hogy ott legalább 2 td-van és szétszednek minket, erre riportolással fenyeget és beszáll a másik ph.sz is a szekálásba. Ez is 2 riport volt, legalábbis fenyegetés.
Na itt fogyott el a türelmem és innentől újra kikapcsolt chat mellett megy a játék. Most tényleg nem hiányozna egy napos ban, bár jól állok a grinddel, de ilyen hülyeség miatt, hogy nem rusholok a tvp-vel, elmegy a büdös csába az összes retardált fejű. Érdekes tényleg, hogy tier9 tankot nem basztatták, de valamiért a tier10-t megtalálják. A chat kikapcsolás azért kell, mert ezekkel az agresszív barmokkal a legjobb módszer, hogy semmibe veszi őket az ember. Egészen biztosan több riportolás jön, ha visszaugatok a chat-ben, meg akkor beszáll a többi nagyon nagy tudású a hátsó bokorból, hiszen valakinek hibásnak kell lenni azért, hogy vesztünk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.09.30. 14:16:39 -
Pontatlan sz*r az Emil. Mivel hát csak az orosz 122-esek lehetnek pontosak... -
Gyuszopapa #381194 Az azért mindent elmond a járműről hogy 5 sebző lövés elég volt az ászhoz. -
endrodiz #381193 Vegul Ace-al bucsuzott az Emil. Erdekes csata volt, jokat nevettem kozben a sok hulyen. T9 csataban masodik sebzes, top xp az Emillel. Jo ez az agyu rajta, csak a jarmu alatta ne lenne ilyen szar! De tul vagyok ezen is, meg van a Borsig... -
András77 #381192 Autóbalesete volt szegénynek, nem is ő vezetett... Van fenn egy csomó replay a wotinfo-n, meg lehet nézni, hogyan játszott, de furcsa érzés így nézni a játékát. Szép gesztus az emlékverseny.
Lehet, hogy visszakapcsolom a replay-t, bár úgy nézem, hogy csak nagyon jó körökkel és sok medállal lehet labdába rúgni. Most toltam egy ászos kört a tier9 skodával, de pontszám alapján sehol sincs, meg mondjuk replay sincs
Igazából ami egy nagyon komoly feladat volt a győzelemhez, hogy kiszedjek a végén egy 920hp-s centurion7/1-t egy tárból. Akinek van skodája, az tanúsíthatja, hogy már 800hp körüli ellenfelet is művészet kiszedni 3 lövéssel, mert nem fogja beadni a 320 alfát, pláne ha bejön a szokásos utolsó lövés pattan noob protection. Azt nem tudtam, hogy jó játékos vagy sem, de ösztönösen lánctalppal felfogtam az he (vagy prém lőszer volt, már nem emékszem) lövését, minimális hp veszteség mellett. Annyit láttam, hogy orosz játékos, azok meg agresszívek, ezért úgy helyezkedtem el, hogy ő támadjon fentről és az aljába tudtam kettőt lőni, ami átlag felett sebzett kicsit, hiszen puha részre ment a lövés és a harmadik lövésem is sikerült, mondjuk a tank kitöltötte a célzókör 99%-t, szóval az nagy kib.szás lett volna, ha ez mellé megy, mondjuk még pattanhatott volna, de most annyira közelről lőttem, hogy nem tudott segíteni a noob protection. Nem sokon múlt a győzelem, de ez a csata most tetszett, nagyon jó taktikázások kellettek a győzelemhez. Sztyepp encounter volt, ha befoglal az ellenfél, akkor megnyerik, de ők ölni akartak, ráb.sztak ezúttal. -
Én sem ismertem, de biztos jó srác volt ha egy ilyen versennyel emlékeznek meg róla azok akik ismerték. A szervezők és a nyeremények felajánlói is tiszteletet érdemelnek (még a WG is).
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.30. 11:39:11 -
suba53 #381190 Sokat én sem tudok róla, de az sok mindent elárul, hogy 16 tankon volt meg a 3. kiválóság jele.
Fiatalon ment el. RIP MORPHELO. -
pett3rson #381189 Ő kicsoda? Vagyis ki volt, ha jól értem elhunyt. -
asolyom #381188 Ahogy látom nem csak engem szívat az állandó T9-cel az IS-szel.
-
Jacktor #381187
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.09.30. 09:48:47 -
t9 csatában egyedüli t7ként IS-el fiery salienten
-
bekescsaba #381185 Ebben a mostani érában újra felértékelődött az 50-100. Elővettem a maraton miatt, ma mentem vele 15 csatát, átlagsebzésem ezen idő alatt vele 2670, és 3 kill csatánként. S csak 2 skillesek a srácok bia nélkül. Elején kis support, majd roham, és kivégzés. -
Nirz #381184 Régi feeling befigyel 45% a csapatunk nyer 15-0
45% csapat veszít 0-15
Jah és persze a kötelező gg a győztes részről hahaha :D
A maradék 10% ami érdekes -
Angelus1991ster #381183 Svédek is bekerülnek, aztán fele típusról nem hallott senki. Ahogy a csehszlovák tankokról sem a többség.
Hátralévő magyar típusok 2018 után jöhetnek, ha még lesz ilyen, hogy WoT vagy akar a wg kezdeni még valamit szerezetet játékunkal. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fogni kéne majd ezt a 500-600 modellt és csinálni belőle egy WoT PvE + No Man's Sky szerű játékot. Az lenne csak fasza :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.09.29. 22:14:37 -
asolyom #381182 Erre én is befizetnék, de szerintem nem lesz belőle semmi. -
Angelus1991ster #381181 Nekem Toldi Marder kéne :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://ftr.wot-news.com/2014/06/18/hungarian-marder-the-toldi-pancelvadasz-project/ -
asolyom #381180 A Marder III biztosan jobb. Mozgékonyabb, gyorsabban tölt, jobb az átütése.
Az Lanchester Armored Car egy ideigkenes jármű a WW1 event miatt. Ha vége ez eventnek eltűnik. -
Nirz #381179 A marder 3 összeségében jobb talán.
Amúgy miért nem lehet eladni vmi lanchester armored a garázsban? -
asolyom #381178 Ja, akinek ilyen is jutott!
-
Nirz #381177 Fcm 36 Pak 40 -
asolyom #381176 Milyen TD? Én a Marder III-mal most lőttem 1100 sebzés felett 12 találattal. -
asolyom #381175 Baromira furcsa volt nekem, hogy az IS-szel mennyi T9-es csatát kaptam, és a szintén T7-es T29-cel meg alig. Lehet, hogy csak véletlen, de akkor is furcsa.