418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #381254 Na visszavettem a T49-et, gondoltam megadom neki az ötödik (?) esélyt. Első meccsen Grille 15-be szemből először 386, majd 402 sebzés, megkoronázásképp a meccs végén az ellenséges utolsó megmaradt IS-3-nak sikeresen a seggébe kerültem. Megálltam mögötte 50 méterrel, de haha! Ellenálltam a kísértésnek, hogy egyből beledurrantsak, gondolván nem hagyom, hogy kicsesszen velem az RNG, és várok, amíg becélzok. körülbelül 6-8 másodpercig álldogáltam és céloztam, majd lőttem és elment a lövés a lánctalpai között a hasa alá, 0 sebzéssel. Következő csatában oldalba lőttem egy 9-es Skodát, 287 sebzés. Továbbra is fenntartom, hogy ez a tank - egész egyszerűen - szar. A játék jelenlegi viszonyai szerint egy olyan tankot, amit ilyen nevetségesen óriási mértékben befolyásol az egyébként is túlságosan erősen jelenlévő RNG, jónak nevezni nem lehet. Ezzel a tankkal - akárcsak az artykkal - a játék a szerencsén múlik, nem pedig a skillen, ez pedig számomra elfogadhatatlan. -
yossarianHUN #381253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
IS-7 az AW-ban. -
besti #381252 Ez valóban reprezentatív felmérés lehet, mindenkinek 50% fölött van az átlag winratje :)
Hory sheit, arty is balanced, working as intended, etc.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen ászt... 2 X-es GW arty kellett hozzá, akik mindekit eltaláltak (T62 1 lövés - vakon, 113 2 lövés). Úgy tudtam azok a legpontatlanabbak, de artynál más a pontosság fogalma a WGnél mint a többi tanknál. Ja, és nem a spotbokorban volt, hanem a másik oldalon a hegyen. Senki nem jött oda, így csak spottolni tudtam. Ilyenkor nem voltam lighttal (obj 260-hoz)
Pár napja még a múlt havi TD dömpinget kihasználva meglett az objekthez a 15-ös küldi - persze lose (a szokásos WG RNG-vel, a Grille aki kilött abban előtte 1 HP-t hagytam).
A TD küldikkel meg a sebezz 5k-t és 5 belső modult küldinél akadtam el. AP-vel viszonylag könnyen 5k fölé tudok menni, de az meg alig sebez modult. Ez eléggé az FV-kre kitalált küldi, de azzal meg 5k közelébe sem tudok menni. Megvettem kínomban mind a 2-t, de sokat kell még velük tanulnom. Esetleg nem lehet valamilyen másik TD/taktika jó ehhez? Volt hogy 5k után csak HE-t lőttem, de az sem volt elég.
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.01. 23:41:13 -
bekescsaba #381251 Nekem a techtreeben jobb értéket ír ki.
-
Angelus1991ster #381250 Napiszar:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #381249 Charioteerel csináltam a briteket én is . Baki ott lett , hogy 90 killnél lett még a 150 K damage . Nekem nincs bajom vele , jó gép . -
Blacus27 #381248 bekescsaba nem az a baj amit mondasz hanem az, hogy el is hiszed tierjében nincs jobban álcázott td mint az rhm http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=all&vehicletype=td&tier=8&showLines=36&_showPremium=on&sort= -
bekescsaba #381247 Német, orosz, Francia, Amcsi pipa. Szerintem ma meglesz a britt is. De holnap, ha lesz 2 órám, akkor tuti.
A 8-as Charioteer-el lőttem 5800-at, ez sem volt tank ász.
Szeretem ezt a dögöt, tornyos, jobb camóval mint az RHM.
-
McLarenpowa #381246 2 óra van hátra a prémiumomból, hááát bazzeg olyan szopó ágra rakott a játék hogy beszarok, kb 20-ból ha 3 csatát nyertem, lövések elmennek az űrbe, és ilyen 30-70% win/loss arányú csaták jönnek sorba bármivel is megyek... -
pett3rson #381245 sziasztok.
Tudja valaki, hogy xvm-be, hogy lehet kikapcsolni az átlagos sebzés és nagy kaliber szöveget? rohadtul zavaró, hogy takarja az élő/halott tankok listáját. -
Lucifer001 #381244 MIERT te összesen hol tartasz ? -
Megamax #381243 az idot kell nézni a két replay kozott, nekem ne mondja senki hogy ezzel a tankal nem lehet sorozatos mastertankokat menni T34
és megint egy
Tudja kinek kuldom -
Userx2 #381242 9-es jó. -
bornofakone #381241 közelharc és masszív t10/spot dmg :)
Kaptam én már e3-al 3500 dmg-re ászt, úgy hogy masszívan az enemy pofájába voltam, felfogtam 1 jó adag sebzést, volt normális mennyiségű spot dmg-em és kész. Bár alapból t10-re nehéz megszerezni az ászt sztem, obj 263-al is sokáig szenvedtem, de talán a legtovább e3-al szórakoztam el meg 9-s patton-el. A vicc hogy miután megvan az ász, utána meg tök gyakran beadja :D -
A brit heavy vonalon van értelmes grind? Mármint mennyire szívás felsőbb szinteken? Én a tízesek eléréséért játszom (hogy utána ne vegyem meg őket). Tier 8-as Caern van kifejlesztve, addig én egész elvoltam velük.
-
Engem jelenleg két tank érdekel még a játékban. Az egyik a T49, a másik pedig az FV td. :) Sajna az FV ágon még el sem indultam, de a T49-hez már nem sok kell. -
bekescsaba #381238 Viszont drága, mert csak a HESH-el adja ki az igazi énjét. Az Is7 tornyába, a JPZ E100 frontjába csapkodja a 600-700 -kat, plussz modul. Lebont bármit. Jó a páncélja, meg van egy bizonyos stop hatása is. Senki nem akar először rád menni, számtalanszor volt így, hogy addig tököltek, míg újra be nem töltöttem. -
bekescsaba #381237 Nagyon egymásra találtunk. Nem mondom, sokat gyakoroltam vele.....Nagyjából megtanultam kezelni a HESH lőszert. A kommentem utáni következő körben 5400-at lőttem, ebből 3 volt 1800 feletti sebzés, amiből az egyik egy ST1-et nullázott, meg egy TVP 50-51-et, és kiemeltem vele egy 1890 HP-s IS7-et.
A Brittet ma kezdtem el, kb 3 órám van benne, csak ezzel nyomom, jelenleg 77 130 sebzés, és 57 killnél járok. A kill nem érdekel, arra ott lesz az excelsior -
Ilyen OP lenne ez a tenk? -
bekescsaba #381235 MI kell a tankászhoz még?????!!!!!
Nem értem miért jó ez a reroll.... ha alap accján nincs skill-je (mert egy agyhalott geci), akkor azt hiszi, hogy az új accountján már okos lesz? -
Vannak akik nem bírják,elviselni,hogy némelyek költenek is a hobbijukra 
-
Azért mert nem percre pontosan ugyanakkor frissítődnek. -
McLarenpowa #381231 Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a játékban az XVM vagy 150 ponttal kevesebb WN8-at mutat, mint amit a noobmeter vagy a wotlabs? Frissítettem az xvm oldalán de még kevesebb lett mint volt...
-
Userx2 #381230 Ki ez a féreg reroll magyar? És egyáltalán mit vétettem neki? És még ki is akart tolni a szarjával. Úgy fel rúgnám az ilyet. 4-én jön pecs, de a safe shotot már nem pipálom be...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.10.01. 15:38:45 -
endrodiz #381229 Sokszor csak akkor spottolnak fel amikor mar kiosztottam vagy 5-6 400hp-s pofont. Multkor meg a scorpionos csavonak nem tettszett, hogy 506 hp-rol egyloveseztem HE-vel. Pedig direkt neki toltottem be! :)
Es meg egy: en nem emlekszem, hogy valaha is kivettek volna egy lovessel oldalrol... -
Na még camója is van? Akkor ez tetszeni fog. :D
-
TD fan vagyok. Sztem beruházok 1-re :D -
Gold ammo segít rajta? mert fun tanknak venném (pénz farmolásra Skorpion G)
Ahogy látom 217 átlag APCR pen, ami a tier8-asokat szépen vinné át. -
endrodiz #381225 Szerintem sokkal jobb az a tank, mint ahogy te a szokasos patikamerleggeddel jellemzed. Igaz, hogy sokszor van az also harmadban, de meg ott is siman hasznalhato. Es nem kell vele annyi premium loszert elloni, mint ahogy mondod, mivel nagyon mobilis tank. Es az, hogy te egy T9 meddel szereted, mert konnyu kiszedni az nem relevans, hisz +2 tierrel szinte mindenre igaz.
Alapvetoen jol hasznalhato a 122-44, mert
betegesen magas 3000-es DPM (premtanknal ez a fontos, jo sokat sebezni. ezzel a legmagasabb az atlagsebzesem minden T7 tankom kozul)
Jo mobilitas - viszonylag gyorsan megy es ugy fordul, hogy a medek, de a legtobb light sem tudja leforogni
Jo camo
jo pancel - igen sok lepattanot lehet vele gyujteni (persze nem bl9 es hasonlo agyuktol, bar neha meg attol is) sokan nem tudjak hol kell loni szembol (az RNG sem :) )
Shermann0070Szoval aki szeret td vel nyomulni, annak tudom ajanlani. En nem bantam meg, hogy megvettem, a SU 100M1 mellett hasznaltam, annak a legensegevel kompatibilis. Osszessegeben
-
Lichtmaschin #381224 Pontosan ugyan ezt gondolom én is. Félek elindulni ezzel a tankkal mert tuti szívás. -
András77 #381223 Ha top tank, akkor csúnya dolgokat tud művelni, de ha nem okádja az aranyat kifele, akkor már a tier8-ak is csak röhögnek rajta és ennek nincs tier limitje, szóval megy 9 ellen is. Tudom, hogy itt sokan széttépik például az IS3-t frontból 175 pennel, de valahogy ez nekem nem akar soha sikerülni. Kevés az a 175 pen ezekkel a 0,41-0,46 pontosságokkal keverve.
Öcsémmel volt vele összesen 2e csatánk, még a nagy nerfek és a pályák szétb.szása előtt és már akkor is szenvedett a tank leggyakrabban, most el sem tudom képzelni mit lehetne vele csinálni. Kevés alkalmas TD leshely maradt a távolsági lövésekre, de ha mégis van, akkor meg ott a 175 pen problémája és a pontosság, mert csak minimálisan pontosabb az ágyú (0,41 az nem egy sniper ágyú), mint a hasonló nehéz tankokon. Elvileg közelharcolni is lehet / kell vele, de az a páncél semmi egy bl9 ellen, de már a 175 penes ellenfelek is beverik. Kisebb tier5-6 és némelyik puhább tier 7-9 tankot lehet esetleg terrorizálni vele.
Mindennel együtt van benne fun faktor, ha nem kap túl sok tier8-9-t a csatába. Sajnos sokat tanyázik tier8-9-ben és leggyakrabban alsó harmadban van és erről más több embert olvastam panaszkodni és nekem is ez volt a tapasztalatom.
Igazából a fő gond talán az vele, hogy nem kompatibilis a legénysége a nagy orosz vasakkal. Az egyik töltő mindig elviszi a gyorsított képzést vagy végérvényesen lemarad. Mondjuk töltőnek van 3-4 értelmes skillje, szóval ha nem tervezel többet, akkor még el lehet ezzel lenni, de a legénység képzésre ezzel a korlátozással alkalmas csak.
T30 ki tudja szedni egy lövéssel, oldalba toszás esetén. A skoda tier9-el is szerettem, mint ellenfél, mert 1 tárból megvolt és max 1-t tudott belém lőni, hiába tölt gyorsan.
Megérheti az árát, de tényleg át kell gondolni, hogy kell-e a legénység a nagy vasakban, szeretsz-e TD-vel játszani, nem b.szod-e fel az agyad, ha a 175 peneddel semmit nem tudsz beütni a gyakori tier8-9 ellenfeleken, ilyesmi.
Sok prém tankkal volt dolgom, de pénzért nem vennék soha többet olyant, aminek nincs normális átütésű ágyúja vagy nem nagyon speciális valami (pl e25-t megvettem azonnal, ahogy leárazták). Ha sz.r az ágyú és egyébként semmi extra a tank, akkor egy idő rühell kimenni velük az ember, pedig kell a kredit... A su-nak a gyors töltés és a brutál dpm lehet egy olyan fun faktor, amit esetleg meg lehet tanulni kijátszani, de nem sok embernek sikerült eddig, bárkivel beszéltem róla.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.01. 14:40:42 -
Kiderült hogy a 'shiny metal' mod kavart be. Letöröltem és megoldódott a probléma. -
SU-122-44-en 30%-os akció van. Megéri az árát? -
Felraktam a legfrissebb aslain modpacket és ilyen a füst nálam. :D Csata közben végig ott marad, mint valami statikus elem a pályán, elég fura.
Azt én se értettem sose, minek ikonozni.
Féltik a kopástól a billentyűzetet? Felvettek egy csókos grafikust, akinek azért kell a látszatmeló? Diszlexiás a hírszerkesztő, és ikonokból ért?
KI TUDJA? :D -
András77 #381218 A 13-14 küldetés 1+1 nap prémiumot ad. 1 nap jár a fő küldetéshez + 1 nap a másodlagosért.
Más, hogy a ToT a T57h. Fasza, hogy teljesen követhetetlen, melyik tank lesz. Az angol nyelvűt az AMX50b nyerte, de az összesítésben ezek szerint a T57h nyert mégis.
Tegnap is megmosolyogtatott a WG. Kiírták a hétvégi akciót és alá meg kb olyan stílusban, hogy ha hülye vagy és nem tudod mit jelentenek az ikonok, akkor adtak egy linket, ahol meg lehet nézni. Igen, csak először elbaszták és a prém tank leárazás ikonja helyett valami mást raktak be, ami nem is szerepelt amúgy az ikon listában. Valami xp konverzió vagy a fene tudja. Utána lecserélték később. Ja, meg a napi 3x ikonját ki se tették.
Kezdenek becsavarodni az EU-sok az ikonjaikkal. Miért nem lehet mondjuk az NA féle kiírást csinálniuk, amik jól érhetőek? -
Apa0 tisztában van vele, hogy a játékon belüli csatornák mire valók xD -
Angelus1991ster #381216 Elégedett vásáriló 
-
Kronos79 #381215 Ez milyen statisztika már? A ruszkiknak van vagy 6-7 szerverük és kevesebb játékost mutat ez a stat, mint pl. EU szerveren. Elég gyengén összerakott ez az adatsor.