418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #381615 Majd elmúlik.
-
tier 5-6-7 használhatatlan a qrva francia prém arty miatt...gg wg -
Plata #381613 Bakker mi a rák van ma?
T8 angol Td-vel nem találok el semmit ha rászűkülve gondosan becélozva lövök,de ha csak vaktában nulla célzással szűkülés nélkül lövök valamire eltalálom.
Komolyan mondom vicc,tökre beszűkülve közelről négy lövés ment mellé,szerencsére nem vett észre m103,csak forgolódott hogy mi a fasz lő mellé.Kapáslövésekkel meg sikerem volt,fordulás közben kapáslövésekkel sebeztem csomót,de ha valami 200 méternél közelebb jött és célzott lövést adtam rá az nem talált soha.
Második csata charioteer-el,zsinórban hat lövés beszűkülve sniper nézetben célozva mellé.Top ágyú van rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.12. 14:05:37 -
Nálad a flame-indító hozzászólás végén smiley van? :)
(Mondjuk azt elismerem, hogy amikor diplomatikusabban és/vagy bővebben fogalmazok, akkor elvész néha a lényeg, és nem mindenki olvassa el a mondanivalóm olyan mélységekben... És máris ott a félreértés / nem megértés.) -
Angelus1991ster #381611 Mi a fasz?
O-I egylövésezésének megemlítése már egy flém volna? -
Mint írtam: "ezt a stílust képviseli nagyjából" (itt leginkább az ágyúra gondoltam), de már jobban hasonlít az utána jövőkre.
Angelus: a japán midtier góliátokkal szemben kicsit bajos saját szintű tankokról véleményt alkotni több mindenben:D -
Angelus1991ster #381609 Jaja az durva amikor O-I-val egy kattintással kilövöm az ARL 44-et. -
Megamax #381608 Mióta HD modelt kapott kicsit megbízott a tornya es nagyobb lett az egész tank szerintem es az LFP je is könnyebben belőhető. De meg mindig sok embert meg lehet szivatni a lacolos taktikával. -
András77 #381607 Valamiért az artyk kiba nagyokat b.sznak bele (meg az OI is). Az HE-t nagyon nem szereti, de szerencsére kevesen tudják ezt. Valóban van egy használható páncél tier6-ban meg egy jó átütésű ágyú. Nekem nagyon sokat tanyázott tier8-ban, ezért a top ágyúval használtam, hiába kisebb az alfája, de kellett a pen.
sunsetjoy: A tier7-nek páncélzat? A torony néha pattint, az eleje nagyon jó szögbe berakva nagyon ritkán, egyébként meg papír az.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.12. 12:38:20 -
Az jó gép, nekem is tetszik, páncélban se olyan rossz előről.
A következő még az, ami ezt a stílust képviseli nagyjából, a nyolcas már a sebességért meg a táras alapágyúért feláldozza a páncélzatát... -
Lichtmaschin #381605 Akarom mondani oi- val vagy mi a hatos japán -
Lichtmaschin #381604 Csak oni- val ne találkozz egy utcában... -
pett3rson #381603 ez az ARL 44 egész jó tank. Igaz még nincs kimaxolva, éppen az új tornyot sikerült megszerezni tegnap és a DCA 30-as ágyúval nyomulok, de eddig egész használható, kezesbárány :) viszonylag jól tűri a lövéseket és sokat sebez ez az ágyú.
-
tegnap játszottam nappal,gondoltam megnézem 23 óra után milyen a játék...no comment
17/22 helyett 23/39 winrate
1,5es k/dből 22/24
2130 wn8->1430... -
Frankie69 #381601 A 2tierrel nagyobb küldire a legegyszerűbb megoldás a +2 tierrel nagyobb szakasztárssal való játék, úgy mindig lesz megfelelő tank az ellenfélnél. -
Lichtmaschin #381600 Dettó ugyan ez van nalam is. Nincs +2tierrel nagyobb heavy a játékban mióta ez a küldi van. T29 és e75 nem pattint mióta pattintos küldi van... T29 tornyát boldog-boldogtalan belovi. És akkor a csapatom is fos szokott lenni -
András77 #381599 Redshire arty nélkül, odamegyek nehéz tankos dühöngő helyre, de látom, hogy az ellen t62, e5, maus mind hull down-ban várnak. Itt már sejtettem, hogy ebből bukó lesz és tényleg. A saját csapat hülyéi mind kimennek és ügyeskedni próbálnak például az e5 tornya ellen és ott döglenek halomra. Utána persze én meg a másik tank leszünk a bűnösök, amiért kempelünk. Az ugye bonyolult lett volna, hogy mi is beállunk hull down-ba és várunk? A phaszért kell ezeknek a hülyéknek mindig megvadulni, ha ellenség villan fel... Azonnal ölni akar mindegyik, utána meg a picit taktikusabb játékos a bűnös meg próbáljunk akkorra már jelentős túlerő ellen csinálni valamit. Azt hiszem mára sorozatban ilyen rush meg lemming horda g.ci csaták, elég is. -
Pares #381598 "szvsz 1690 dmg 2 lövésből tier +2 ben csak KV-2 vel lehetséges"
T49-el simán lehetséges a két lövésből 2000 körüli sebzés Tier 10-ben, nem egyszer sikerült már... -
András77 #381597 A korábbi patchban a szokásos hd modell keverés és valóban kapott némi buffot Hd modell változások 9.15.1 -
A T57 tornyát mintha buffolták volna úgy vettem észre. Feltűnően sokszor pattanok róla, pedig ezidáig szinte minden lövésem bement neki. -
besti #381595 MM manipulált --> confirmed!
Mióta 2db. 2-vel nagyobb heavy-t kellene kinyírni, akár Tier 7-8-al, akár Tier 6-tal megyek, 10-ből 4 csata top tank, 4 csata +1 tier, max. 2 csata +2 tier (itt meg heavy nem lesz).
Gondoltam legyen egy kis qq a másik oldalról is :)
Kezdem újra megkedvelni a T57-et, jót tett neki a HD-sítés (9 kapottból 4 lepattant) és a gun-ra régen sem volt panasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.10.11. 22:07:40 -
tothgyorgy #381594 23mp 1 lövés, hol a holdra, hol a földbe. -
tothgyorgy #381593 Nálam nem mükszik.Lehet a szar legénység miatt. Én visszaraktam a kis ágyút. -
asolyom #381592 Az O-Ho-n ugyanaz az ágyú 14 mp alatt tölt. -
Én akkor veszem elő ha felcsesz a játék, mert leszedál a KV-2
2 napja mentem vele 1 karikát +2 tier meccs, Mutz tornyába kb 200 méterről 980 dmg, valami VK 30.01 egylövéseztem szemből 200méterről kb. ez is, 710dmg (ha rászűkül a légy f@szát is ellövi)...meg a végén vlmi orosz med maradék 68 hp ját is leszedtem ahogy rámrongyolt olyan 50 méterről, szvsz 1690 dmg 2 lövésből tier +2 ben csak KV-2 vel lehetséges, ez a tank a mai napig piszkosul OP...jah és pl. a T49 derpje átütésben a fasorban sincs ehhez képest ami nagyon nemmindegy...mondjuk a z OI-é mégjobb...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.10.11. 20:08:28 -
Minek kínzod magad vele? Én ki se húztam volna a helyedben, lehetetlen szar, 1 kézen meg tudom számolni mennyit láttam belőle, az elődjével többször találkoztam és mintha jellemzően vlmi lila statos virgázott benne. -
tothgyorgy #381589 Add el, vagy hanyagold.
Nekem is van 1 pár, ami csak a port fogja a garázsban. -
tothgyorgy #381588 Igaz, mégis sokkal jobb köröket megyek vele. Füfgébb, és viszonylag gyorsan lő.
Az OI nagy ágyúja 1 tragédia. Pontatlan és iszonyú sokáig tölt. -
8 csata a Cent AX-el 8 vereség, ezzel a tankkal el vagyok átkozva, nem csoda a 47% win vele, a legroszabb tankom, szinte már nevetzséges.. -
asolyom #381586 Hát nem is tudom. Az Exp akkora, hogy a világűrből is látszik, cserébe viszont páncélja sincs. -
tothgyorgy #381585 Az OI egyébbként nem egy nagy sztár. Az ex sokkal jobban bejön nálam. -
tothgyorgy #381584 Igen ez szinte mindennapos.Multkor oi-val szakastott így jártam
-
Na még én vagyok pont így. Mikor IS-6 lepattan egy E 25-ről szemből, vagy az ELC-ről a T34, na azokért a pillanatokért élek. De lehet fokozni: T34-el várom az egylövéses Bulldogot és teljesen rá vagyok szűkülve, puff---->lánc, gyorsan javít majd seggbe táraz és kész..... -
tothgyorgy #381582 Azért érdekes, hogy mennyit változik az ember játék tudása. Pár napja 1500 win8 , ma 450.
Persze véletlenek nincsenek, meg csapatelosztási problámák.
Minden nagyszerű.
Csak egyik nap nem tudok mellélőni, a másikon meg találni.
Nem lehetne némileg több beleszólást adni a játékosnak. Napi 800 és 1200 win8 között én kiegyeznék. Csak ne már a random(????) játszon helyettem. -
asolyom #381581 Na azzal kezdődik a móka. Azzal egészen lehetetlen helyekre be lehet lőni. Ráadásul a skuló majdnem függőlegesen esik a célra és így gyakran átüti a vékony tetőlemezt. És baromi pontos is. -
Ha rossz helyre megy akkor tényleg nem sebez sokat,meg kell próbálni a seggüket lőni a nagy heviknek.
A gold löszere meg kifejezetten szar,az csak kritikust tud.Egyszer elfogyott a normál Lakevillen,a városban voltam,középen baktatott egy Tog2,már csak mi 2en voltunk,minden lövés talált de nem sebzett.Döntetlen lett
Ahogy ez is most
eddig 6/0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ja, angol ágon odáig jutottam, most lett meg a nagyobbik löveg, 1meccs/hó irammal húzom... -
asolyom #381578 A Bishopot próbáltad? Én nagyon szeretem. -
Én szoktam menni vele, no nem túl gyakran (86 csata), és hiába lő sűrűn szart sem sebez ott ahova rakja, nekem a kb ilyen 60-80 sikerül leszednem ha betalálok, a gyorsabb med light szarokat el sem bírom találni, a heavyket meg nagyjából csak láncolni tudja, egyébként sem vagyok vlmi pro artista de ezzel az átlagnál is fosabb a dmg, egyszer sikerül nagyot menni vele amikor a csapatomból egyedül maradva td ként kilőttem az utolsó 4 ellenfélből 3 at és összejött asszem a top gun.. -
Köszönés helyett kaptam,már a csatabetöltönél 
Neki is biztos az a név szerepel a személyiben