World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is az átlövéssel van a gond. Hiába lövöd át golddal, és sebzel rajta mondjuk 100-at, egyet visszalő, és kampó.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én akkor már rég Is3-nál voltam.

es micsoda siras ment, amikor atalakitottak, hogy nem is volt op, istenem 😊))
Azt hiszem, hogy itt ahhoz is hozzá kell szokni, hogy nem ritkán láthatatlan helyeről jönnek a találatok.

Aha amikor még szimplán KV-nak hívták Kv2 toronnyal 107 és 122 milis ágyúval t5-ben.<#mf2>

ezt hivjak holt ternek, es pontosan azert allt be oda, h ne tud rafoditani a csovet.
barret
Milyen tank? Mert döntően az alapján kapod a meccset😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Akkor OP ha szemben áll veled! Mióta mindenki nyomja a goldot,még egy négyes tank is átlövi...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mondjuk arról már szólni sem akarok, hogy a T5-ös tankommal gyakorlatilag soha de soha nem vagyok top tier, de gondolom, hogy ez így tök rendben van.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.09. 17:12:11

Az semmi, de milyen mocskosul OP volt régen! <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Egyszerűen hányinger, hogy milyen mocskosul OP ez a rühes KV-1. <#zavart2>

De most nem tavaly van. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Kár hogy a Challenger olyan vér randa,achilles legalább cuki volt.

De ez ebben a "wot-os": a jó érékek megvannak, de azokat képtelenség realizálni. <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ebben nincs igazad az Achilles és a Challenger ágyúj a leg pontatlanabb szar.<#nyes>
Halál kicsire összeszűkülve is mellé lő,kicsit szopás lesz ki fejleszteni a Charioteer-t,de ez van.
A Challenger e mellé még atom papír szar is,még egy t4 tank is átlövi.

Tavaly a hellraisers legyőzte őket, ha jól emlékszem
Navi Straik "új" haja nekem nem tetszik, a (jó) régi jobb volt...
Amúgy, grat nekik, jól csinálják, még mindig!

...

Plata #372279:
Hát, látod, megmondtad a tutit: a wot már csak ilyen -> az egyik legpontosabb ágyú sem megbízható benne (ezért sem terjed, mint esport).

Tele vannak tomatoval. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ez a NAVI egy teljesen más világ. Egyelőre nem látom esélyét, hogy bármelyik csapat is képes legyen megverni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hogy NBA-bani szóhasználattal élve, azt mondanám söprés lesz. Nagy pofáraesés a kaznától, hogy minden idők leggyorsabb vereségét szenvedték el egy gyerekes hiba miatt. Új GF-es európai csapatot kell csinálni. kazna az egyetlen európai tagokból álló

Kifejlesztve:Challenger jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 58666. Elköltött szabad tapasztalat: 434.
Megvásárolva: 'Challenger' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 380 000.

Cumi challenger +1 töltő -1 rádiós.

Távolabbit felejtsd el,100 méterről már mellé lő.<#idiota>
T49 jobban lő mint ez.

Azzal távolabbról kell operálni, támogatni jó, de szólózni felejtős vele.

Ma láttam ahogy Leo tök gázzal nekimegy egy fának és eldurran.<#guluszem1>
Csapattárs volt.

Felakart kenni a falra így rájött az elejére, majd ahogy fordult egy kicsit meg billent és én padlógázt adtam aztán már dőlt is.😊
Húzom ezt a kimondottan nem túl jó achilles-t,szerintem tierjében a leggyengébb,legpocsékabb ágyúval.
Szemtől szembe kerülök vele hellcat-el,na gondoltam nekem kaput,mert jobb az ágyúja,kétszer akkorát sebez mint az enyém kb ugyanannyi a töltés ideje,így hát padlógáz és neki,a hellcat kis bukkanó mögül lőtt volna úgy hogy csak tornya látszódjon,na a kis dombon megugrattam az achillest és rá a hellcatre.<#mf2>
Hát bazz sikerült megölni,azzal hogy a fejére estem majdnem 400-at sebeztem belé.<#vigyor>
Jah nem estem ám le egyből róla,még forgolódtam rajta.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.09. 13:55:02

És...mit tud?
Tegnap belenéztem. Mit tud a 113, higy oldalanként 3-4 darabot visznek? Randomban meg nincs egy se.
Az olyan emberkék örülnek a + 2 tiernek. Tierjében nagyon kevés a tankok HP- ja. T4 ekket is lépd át és törekedj utána a 6 érzék skill megszerzésére a parancsnokon; hogy kapj jelzést arról hogy felszpotoltak.
Ja, a marder38 egy picit op szerintem. Kitűnő és gyors löveg, mozgékony és agilis és jó az álcája. Mondjuk a hetzerrel már nagyon régen játszottam (lehet a bétában?), de a marder38-at sokkal jobban élveztem.

Aki elmegy este, annak ajánlom figyelmébe a 10 percen belül elkezdhető esti mestét Návi Kazna https://www.twitch.tv/mrscheff
Én ma. Marder 38-at láttam ilyen 2000 körüli sebzéssel.....

Mostanában látványosan megszaporodtak az olyan meccsek mikor egy piros wn8-ú szerencsétlen keresztű hasít a pályán és lemészárolja az ellenfél csapatát.
Tegnap egy 300 wn8-ú pár ezer csatás KV-1 szerzett 6 fragot és 2000+ sebzést hogy szimplán a W-t nyomta meg az autoaimet. Egy komplett csapat képtelen volt megsebezni.
Ma ugyanez egy Black Prince-el: 5 frag, 2000dmg, 3000 block?!!? úgy hogy simán megindult előre és minden oldalról kapta az áldást.

Mire ezt leírtam eszembe jutott hogy most a cseh ágat kezdtem húzni meg az amcsi light-ot, szóval elég sokat vagyok alacsony tierben.
Ez a iddqd/iddkfa állapot gyakran megfigyelhető amúgy t5 körül?
ESL acc lehet. Van még egy rakat "kiválasztott/felemelkedett" acc.
Pl. a WoT-PCGamer bemutató acc-ok is ilyenek.
De pl. a WoT_M41GF_ accok nem ilyenek, azokat megtekintheted.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ennek mi értelme azt nem tudom. Biztos valami szíriuszi reptilián wg-s chemtrail-gyártók összeesküvése.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.09. 13:28:46

angelus1991ster.blogspot.hu

Hogy sikerült felborítani egy nehezebb O-I-t? :"D
1 kép. Miért nem tudtam megnézni az illető statját?

Kicsit sem voltam ideges 😞

T4-5 általában.

Felborítottam egy OI-t E25-el.😊
E25
Külömben ha az E25-t fel borul azt nem lehet semmivel vissza állítani, gyakorlóban próbáltuk.
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.04.09. 12:57:26
Hanyas tierben vagy? T4-ig nem nagyon érdemes bármilyen taktikát vagy játékintelligenciát keresni, az még csak keményvonalas káosz. T4-5 környékén komolyodik meg a játék, ott már van értelme gondolkodni.
Arra sajnos rájöttem. <#awink> Így tanul az ember. Egyébként lassan lassan kezdek ráérezni, hogy mi hogy működik, és újabban hasznára is tudok lenni a csapatnak. <#crazya>

Ez meglepetésként hathat, de ezért hívják tankcsapdának😊
Azért ez kb. az idiotizmussal határos. Fennakadok azon a szar beton tankcsapdán, kijönni nem lehet. Beáll mellém valami kis ellenséges fos, és ripityára lő, és meg nem tudom annyira lenyomni a csövet, tehát képtelenség visszalőni.

Sunsetjoy
LOL, alig fér ki az achi. 158 hp-vel, utolsó emberként 2 arty és 1 td ellen, one shot, one kill - még jó hogy nem a derppel húzom a nagy ágyúig.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

F-117 <#integet2>

Az egyiket vittem. Köszi
Mydgard
Ket bonusz invite kod, ha valaki felhasznalta jelezze a tobbieknek, koszi.

INVITE CODE (FOR NEW WARGAMING ACCOUNT) INCLUDES:

- T15 - German Premium Light Tank
- Garage Slot
- 500 Gold
- 3 Days of Premium

Itt lehet ervenyesiteni:

http://www.razerzone.com/wot-grand-finals-2016

RZNRF-VVME7-ES5B7-VCVWD

RZN2H-35AD3-MEV5W-2NT92

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ez semmi ! Nyilatkozta ezt közvetlenül azelőtt, hogy lelepleződött, hogy az 5.éves ajándék tankot, nem egy maraton keretében kapjuk meg, hanem egy belépéskor aktiválódó gift lesz, ami minő véletlen egy alacsony tierű prémium tank. Ők ezt adják a rászorulóknak, hogyha nem telik T3-ra sem, majd azzal farmolják ki az IS 7-est. Ez a WG morbid humora.
Ők így képzelik el a játékosállomány poor szegmensét

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.09. 01:11:33
Már megint be vannak vodkázva az orosz kollega 😄 nem tudja mit beszél XD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

•Ha egy játékosnak nincs pénze hogy minden hónapban prémium fiókot vegyen, Storm azt javasolja, hogy vegyen egy alacsonyabb tierű prémium tankot és azzal farmoljon kreditet.

Mert arra nem kell pénz ? <#wow3>
egy alacsony szintű prm tannkal pl a Pz2J-vel aztán nagyon sokat lehet farmolni <#nevetes2>
NA szerveren a legalább 5 évet elért accoc pár csata után kapnak állandóan viselhető 5.évfordulós emblémát. Nem túl OP nekik ?
Mi kapunk egy spenótra emlékezető zöldséget, amit kitehetünk a kedvenc tankunkra, ha az ellenfél ránk néz ne tudja a weakspotokat becélozni a röhögéstől, ők meg egy tuti egyedi emblémát kapnak. <#merges2>

https://ritastatusreport.live/2016/04/04/5th-anniversary-specials-eu-vs-na/
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.09. 00:33:58