World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kérdésem az lenne, hogy milyen crew skillekkel érdemes próbálkozni, valamint, hogy erre a Valentine AT-ra érdemes feltenni a 3.7 inch-es AT tarackot? A statjait nézve elég nagyot üt.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.04.15. 17:35:20
Az O-I Exp.-et pláne nem értem. Nekem az OP-bbnek tűnik, mint a KV-1. Meg is tartottam, ellentétben a VK3001H-val, amitől a hányás érzése fogott el... Na, de hát nem vagyunk egyformák. 😊
EJ egyébként nevet váltott már azóta többször is, szóval lehet ott van, csak nem tudunk róla. 😄 m00h még aki az ilyeneken rendszeresen tarolni szokott.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.15. 15:41:42
Kár, hogy a prém tankok nem indulhatnak valamilyen normalizáció után (a rejtett xp szorzójukat levonnák), persze csak álmodozom, de nincs most normál tier5 tankom, csak prémem és nem is nagyon érdemes erőlködni rajta, mert már most nagyon magasan van a belépő szint.
Mondjuk az igazi prok még nem is nagyon mozgolódtak és már 1600 körül be se lehet kerülni. EJ-nek elsül a keze a T67-ben és 2e fölé is mehet az xp <#crazya>#crazya> Brutális körei voltak abban a tankban.

Ha valakit érdekel,már szedhető a Doom open béta a steamröl<#boxer>#boxer>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Én szeretem, mert olyan markáns. Abban viszont egyetértünk, hogy olyan vele játszani, mint sajtreszelővel ... Nem, azért ennyire nem rossz. T28-nál jobban őszültem.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 12:16:45
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Amúgy a német ki- és lelövési statisztika messze pontosabb volt, mint az összes többi (élükön a szovjetekével - ott már már a háború közepére elfogyasztották az összes, valóban legyártott, ellenséges járművet), sokszor olvasni, hogy csak azért nem adtak meg náluk igazolt lelövést, mert kellő számú szemtanúval nem tudta azt igazolni az illető..
Ha azt is hozzátesszük, hogy 100 év alatt 20 IQ-pontot esett Európa átlagos értelmi képessége, akkor azért már nem hihetetlen, hogy anno annyival jobbak voltak az emberanyag tekintetében a németek - amit most szorgosan vereget szét a globalista szenny...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Még hosszú csövű volt a pz4-es, meg panther torony volt rajta, arany lőszer meg persze csak jóféle euróért, tehát nem használtuk. Ezzel farmoltunk. Kb a lámpánál volt esélyed átütni a ferdit. Messziről lövöm és a tetejét találtam el. Bement. Mondom az nem lehet, újra. Az is. Csapattársnak mondom, hogy ez nem seggel jőn? De. Hamar hugyosra lőttük. Xvm még nem volt akkor, de gondolom erősen piroska volt az illető.
Vajon régi cimborám Ace merre lehet, akivel ezt műveltük?
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 10:53:32
Viszont tegnap egy seggel támadó T28 Proto nálam vitte a prímet. Ettől jobb csak a seggel támadó Ferdi volt.
Akik utána vagy tartalékba vonultak, vagy leszerelték őket.
A németeknél meg az oroszoknál nem volt ilyen. Például egy pilóta addig repült, amíg le nem lőtték, vagy amíg vége nem lett a háborúnak.
Ezért is vannak olyan eltérések, hogy a német ászok darabszámra sokkal több lelőtt repülőt, kilőtt tankot tudnak felmutatni, mert gyakorlatilag végig szolgálatban voltak.
Annyi van, hogy elkezdték másik tankokon is a moronok, mert látták, hogy pár jobb játékos ezt csinálja és akkor biztosan csak jó dolog lehet, de olyan tankokon, amiken meg hülyeség konkrétan. Meg amikor kv5 tolatva megy, na az nagyon gáz, mert annyira félti az r2d2-t, de a seggét is be lehet lőni, szóval nem nyer vele semmit, csak lassabb.
1. A mobilitás a wotban többet ér, mint a páncél. Egy bizonytalan pattintásnál, sokkal biztosabb, ha el sem találnak, vagyis időben fedezékbe tudsz vonulni, ki tudsz térni a látómezőből, vagy éppen olyan helyekre tudsz időben odaérni, ahol sokkal előnyösebb pozícióból tudsz harcolni.
2. Rejtőzés nagyon lényeges tulajdonság. A bokor a legjobb páncél. Mindig figyelembe kell venni a rejtőzés lehetőségét. Egy a lényeg: inkább lőjék a csapattársad, mint téged.
3. Tereptárgyak. Mindig legyen valami közted és az ellenfél között. Még ha csak egy buckáról, vagy autóról legyen is szó. Megfoghatja az ellenfél lövését, illetve kisebb felületet mutatsz, jellemzően a tornyot. A torony pedig szinte minden gépen keményebb, inkább lője azt rajtad, mint a testet. Így általában sokkal több esélye van pattintani.
4. Ficánkolni, tank elejét beforgatni, sidescrapelni (az új örület seggsidescrape) mind segíthet egy-egy lövést kivédeni. Ez majd jön rutinból egy idő után, de nézd meg videókon hogyan csinálják a tapasztaltabbak és kezd el gyakorolni.
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Embléma hozzáadva
Embléma hozzáadva
+1-1 tankra még feltudtam használni a 2 évfordulós EU-s matricát. Így összesen eddig 5 járművön szerepel 1-1 EU-s matrica.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.15. 09:52:48
Matilda mellett holtversenyben a kedvenc tier 4-es járgányom (és igen nekem hetzerrel nem ment annyira)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Szóval ha az ember bekapcsolja a legénységi xp reserve-t, akkor ne spróroljon az eü csomaggal sem. Lehetett meg lehet is egy csomó nagy eü csomagot szerezni, esetleg ilyenkor fel lehet használni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.15. 00:04:27
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.14. 23:52:53
Antimat: Pontosan. Itt egy múltkori példa, amiben összevonta a 3x szorzót, a +100%-os reserve-t és az invite programból származó 3x-os bónuszt. Azt hittem megfulladok a röhögéstől:

Ha holnap, az 5x-ös mellett bekapcsolok egy 2x-es personal reserve-t, akkor (az instant szopóág bekapcsolódása mellett persze) 10x-es szorzót érek el (tehát egy 1000 base xp-s kör 10.000-et fog érni) avagy ....?
cyka blyat
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Valamikor el is készítem 1/25-ös makettba.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 22:55:54

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nagy Testvér szavatolta, hogy nőni fognak a prémium tankok xp hozamai 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 21:23:19
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...