World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Puff neki! Ma kezdtem el húzni a brit AT vonalat, és mindjárt ezt sült ki. <#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kérdésem az lenne, hogy milyen crew skillekkel érdemes próbálkozni, valamint, hogy erre a Valentine AT-ra érdemes feltenni a 3.7 inch-es AT tarackot? A statjait nézve elég nagyot üt.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Én azt át is ugrottam, nekem már 10-em van. 😊
Windows 8-hoz ért a fórumról valaki?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.04.15. 17:35:20
Miért nem vártad a Bishopot? 10 sec alatt tölt, baromi pontos és elég gyorsan is szűkül, csak a helyezkedésre kell mindig nagyon figyelni vele, Én is azzal próbálkozom, elég jól lehet vele aprítani, csak nem nagyon akar tier 7-be tenni, tier 5-6-ban meg kevés a lelőhető hp.
Az O-I Exp.-et pláne nem értem. Nekem az OP-bbnek tűnik, mint a KV-1. Meg is tartottam, ellentétben a VK3001H-val, amitől a hányás érzése fogott el... Na, de hát nem vagyunk egyformák. 😊
EJ egyébként nevet váltott már azóta többször is, szóval lehet ott van, csak nem tudunk róla. 😄 m00h még aki az ilyeneken rendszeresen tarolni szokott.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

😊
Ha megadod a játékbeli neved, küldök meghívót a klánba, ott találsz szakasztársakat is.
McFrost
Napi 1. győzelem és 5x szorzó, a kedvencem:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A t-28 a játék egyik legjobb tankja ! Könnyű vele játszani. A legjobb med-light tulajdonságokat tükrözi, és a töltésideje szerint táras is lehetne. Nem véletlen magam 3k+ csatát mentem ezzel és vagy minden 7en egy tankászt összeszedek, úgy hogy már 10-et is kilőttem egy csatában. Szóval ebből a tankból sajnos nem lehet általánosítani a képességedre, mert akkor én pl super unicum lennék, ehelyett csak 820 vagyok. Igaz, hogy a stat engem pl nem érdekel, ha fáradt vagyok, de tetszene pár kör valamivel, akkor is lehet hogy órákat beleölök, mert szenvedélyesen játszok. De pl a t-28-al lehet is <#love11>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.15. 15:41:42
Van pár meglepetés. A Bishop-ot én nem vártam a csúcsra, ez érdekes. A rengeteg oi-exp-en is csodálkozom egy kicsit, de az durva, hogy a srác a kv1-ben a csúcson 750wn8-as és a recent is 1150. Afk volt a fél ellenséges csapat? A vk3001h-t többet vártam, mert azzal lehet csodát tenni, az oi exp-et azért nem értem mert papír a tank, 1:1 vagy 1:N harcot nem sokáig bírja, arra vk ágyúja sokkal alkalmasabb.

Kár, hogy a prém tankok nem indulhatnak valamilyen normalizáció után (a rejtett xp szorzójukat levonnák), persze csak álmodozom, de nincs most normál tier5 tankom, csak prémem és nem is nagyon érdemes erőlködni rajta, mert már most nagyon magasan van a belépő szint.

Mondjuk az igazi prok még nem is nagyon mozgolódtak és már 1600 körül be se lehet kerülni. EJ-nek elsül a keze a T67-ben és 2e fölé is mehet az xp <#crazya> Brutális körei voltak abban a tankban.
Lehet, hogy kezdek ráérezni, hogy hogyan kell játszani ezzel a papír tankkal.<#nyes>

Kiírták az eddigi top 25 xp-ket a Leaderboard-ra.

Jp2-m van. Egynek elmegy, bár nem a kedvencem ez a TD kaszt, többet vártam ettől a TD-től, a 7-es amúgy jobb. Nekem picit lassúnak tűnik még a jp2 is. Viszont a Maus nekem nagy fun tank. Sírva szoktam röhögni meccs közben, mikor pattognak rólam folyamatosan. Be lehet forgatni azt a tankot toronnyal együtt, hogy a jó Isten se tudja belőni, max a jpe-100 golddal 😄
joe662
Off

Ha valakit érdekel,már szedhető a Doom open béta a steamröl<#boxer>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A balanszoláshoz se értenek igazán.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lehet csűrni-csavarni, de keresd szépen ki, hogy milyen tankok bukkannak fel ezekben a sztorikban, és vesd össze őket a WoT-os viszonyokkal. Hány olyan sztorit olvastál, ahol Királytigrisek IS-3-akat lőttek halomra? Vagy Tigrisek T29-eket? Na látod. Tök fölösleges a valóságot összehasonlítani a játékkal, a valóságban nem volt játékbalansz meg kikényszerített esélyegyenlőség.
Úgy tudom ez jelenleg a legnehezebben ki "ászolható" tank a játékban, szép kör egyébként, grat.
Azért most már egyel keményebb lett a vas. Legutóbb kapott egy marék hp-t.

Én szeretem, mert olyan markáns. Abban viszont egyetértünk, hogy olyan vele játszani, mint sajtreszelővel ... Nem, azért ennyire nem rossz. T28-nál jobban őszültem.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 12:16:45

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Igen, én azt lámpának hívom. :-)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kiszenvedtem a ferdi nagy ágyúját, majd pár kör után el is adtam a tankot. Fájdalmasan lassú és simán átlőtték mindenhol, akárhogy forgattam a pingpongasztalt az elején.....Elkezdtem a JP2 inkább kihúzni. Hasonló csalódás volt mint a maus.... jelenleg ezek a tankok a játszhatatlan kategóriában vannak számomra, mert nem okoz örömet és csak 10-20 körönként van egy jó....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

A kolléga tegye még hozzá, hogy jobb kiképzést is kaptak a németek (a háború első 2/3-ában bizonyosan - meg eleve: a poroszos, a nép által elfogadott, parancsuralmi rendszerhez szokott társadalmukkal jobban "beleillettek" a háborúba, mint bármely más nemzet), ill. túlerő ellen harcoltak: nagyobb volt a "választék" a célpontok tekintetében.
Amúgy a német ki- és lelövési statisztika messze pontosabb volt, mint az összes többi (élükön a szovjetekével - ott már már a háború közepére elfogyasztották az összes, valóban legyártott, ellenséges járművet), sokszor olvasni, hogy csak azért nem adtak meg náluk igazolt lelövést, mert kellő számú szemtanúval nem tudta azt igazolni az illető..
Ha azt is hozzátesszük, hogy 100 év alatt 20 IQ-pontot esett Európa átlagos értelmi képessége, akkor azért már nem hihetetlen, hogy anno annyival jobbak voltak az emberanyag tekintetében a németek - amit most szorgosan vereget szét a globalista szenny...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ez a kör megette a 2 tár prém lőszeremet is. Észre se vettem, hogy elfogyna esetleg. Mennyit kell teljesíteni ezzel a géppel a tankászért?
A ferdinek az elején két oldalt a srégen levágott rész elég méretes gyenge pontja van. Nem azt mondom, hogy bármivel és bármikor belövöm, de nehezen tudja elrejteni (gyakorlatilag csak full hull-down-ban tudja, amikor semmi nem látszik az ágyú alatti részből) és könnyen-közesepen könnyen belőhető és 80-124mm védelem csak attól függően, hogyan forgatja, tehát már egy rudy is belövi ott és nem nehéz eltalálni, elég nagy célpont. Az alja meg ugye evidens, már a 175mm átütésű ágyúk is beverik az alját. Ezért szokták ajánlani a JP2-t inkább, mert azt is belövik, de az gyorsabb legalább (csak ugye a JP2 legénysége 5 fő, szóval 1 töltő gyerek lemarad a fejlődésben, de a töltőnek amúgy se sok hasznos skillje van, szóval vállalható végül is).
Plata, bocs hogy tegnap eltűntem, csak leszakadt valami vezeték a környéken, és olyan sötétbe borult a környék, hogy öröm volt nézni.
Ez már nagyon régen történt. Akkor még a Ferdi nagy ellenfél volt, mert simán bekerültél vele szemben tier 4-5-tel is. Alig volt még ilyen 700-800-at lövő ellenfél és a Ferdi 400-500-as damage kemény pofonnak számított.

Még hosszú csövű volt a pz4-es, meg panther torony volt rajta, arany lőszer meg persze csak jóféle euróért, tehát nem használtuk. Ezzel farmoltunk. Kb a lámpánál volt esélyed átütni a ferdit. Messziről lövöm és a tetejét találtam el. Bement. Mondom az nem lehet, újra. Az is. Csapattársnak mondom, hogy ez nem seggel jőn? De. Hamar hugyosra lőttük. Xvm még nem volt akkor, de gondolom erősen piroska volt az illető.

Vajon régi cimborám Ace merre lehet, akivel ezt műveltük?
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.04.15. 10:53:32

A Ferdi biztosan azt hitte, hogy nála is működik az, ami a görényeknél. A mérges gáz végül is elég hatékony lehet. <#mf1>

ROMOTO
Az M4 ha ha csak rámnéz már mehetek is a garázsba, kb. minden második meccs így végződik <#hehe>
Én most IS8-on nyomom a seggsidescrapet és egész jól bejön.

Viszont tegnap egy seggel támadó T28 Proto nálam vitte a prímet. Ettől jobb csak a seggel támadó Ferdi volt.

Ez abból is adódhat, hogy az angolszász hadseregekben meg volt adva, hogy hány éles bevetés után vonják ki a szolgálatból a katonákat.
Akik utána vagy tartalékba vonultak, vagy leszerelték őket.

A németeknél meg az oroszoknál nem volt ilyen. Például egy pilóta addig repült, amíg le nem lőtték, vagy amíg vége nem lett a háborúnak.

Ezért is vannak olyan eltérések, hogy a német ászok darabszámra sokkal több lelőtt repülőt, kilőtt tankot tudnak felmutatni, mert gyakorlatilag végig szolgálatban voltak.

A fordított side scrap is3-al a tipikus jó, mert az elejét nem tudod jól forgatni a sarkon, azt belövik, ha meg így állsz be, akkor nem. A kockázat annyi, hogy jobb eleje robbanós és ilyenkor ha nem jó szögbe rakja be az is3-t az ember, akkor belőhetik az érzékeny részt.

Annyi van, hogy elkezdték másik tankokon is a moronok, mert látták, hogy pár jobb játékos ezt csinálja és akkor biztosan csak jó dolog lehet, de olyan tankokon, amiken meg hülyeség konkrétan. Meg amikor kv5 tolatva megy, na az nagyon gáz, mert annyira félti az r2d2-t, de a seggét is be lehet lőni, szóval nem nyer vele semmit, csak lassabb.
Hát nagyon ritka az olyan gép, amelyikkel odarakhatod a vasat és biztonsággal lepattintod a lövéseket. Néhány nehéz gép, vagy pár jó tornyú harckocsi. De még ezeknek is van pár gyenge pontja, amit a fineszes kollégák hamar belőnek. Az arany lőszer sajnos még jobban rontja a páncél hatékonyságát. Van pár alapszabály, ami meghosszabíthatja a játékidődet:

1. A mobilitás a wotban többet ér, mint a páncél. Egy bizonytalan pattintásnál, sokkal biztosabb, ha el sem találnak, vagyis időben fedezékbe tudsz vonulni, ki tudsz térni a látómezőből, vagy éppen olyan helyekre tudsz időben odaérni, ahol sokkal előnyösebb pozícióból tudsz harcolni.
2. Rejtőzés nagyon lényeges tulajdonság. A bokor a legjobb páncél. Mindig figyelembe kell venni a rejtőzés lehetőségét. Egy a lényeg: inkább lőjék a csapattársad, mint téged.
3. Tereptárgyak. Mindig legyen valami közted és az ellenfél között. Még ha csak egy buckáról, vagy autóról legyen is szó. Megfoghatja az ellenfél lövését, illetve kisebb felületet mutatsz, jellemzően a tornyot. A torony pedig szinte minden gépen keményebb, inkább lője azt rajtad, mint a testet. Így általában sokkal több esélye van pattintani.
4. Ficánkolni, tank elejét beforgatni, sidescrapelni (az új örület seggsidescrape) mind segíthet egy-egy lövést kivédeni. Ez majd jön rutinból egy idő után, de nézd meg videókon hogyan csinálják a tapasztaltabbak és kezd el gyakorolni.

Benneteket nem fogadott ilyen üzenet?:
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Embléma hozzáadva
Embléma hozzáadva

+1-1 tankra még feltudtam használni a 2 évfordulós EU-s matricát. Így összesen eddig 5 járművön szerepel 1-1 EU-s matrica.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.15. 09:52:48

Meg a T-28E with F-30 is ilyen 😊

Hát nem tudom nekem nagyon jól megy vele....Gyors cucc, iszonyat jó löveggel, cserébe viszont nincs páncélja és hatalmas célpont...Mindent nem tudhat ellenben..

Matilda mellett holtversenyben a kedvenc tier 4-es járgányom (és igen nekem hetzerrel nem ment annyira)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kerülni kell vele a trollágyús szarokat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

t34-85 már jó lesz....egyik legjobb med a játékban.

Létezik olyan med tank, amelyik nem pukkan el ha ráfingik egy légy? Mert ez a T-28 kb. ennyire tartós.

Mydgard
Az a helyzet, hogy a Hanseknal aranytalanul tobb ilyen storyt lehet elohalaszni, mint Tommyeknal vagy Ivaneknal. Ha felcsapjuk a kepzeletbeli "A II. vh. legnagyobb tankaszai" c. konyvet, akkor az elso oldalak bizony nemet kameradokkal van tele. Nyilvan megvannak ennek is az emberi es technikai okai, ez utobbi ami szoges ellenteje a jatekban tapasztalhato jelensegekkel.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Még egy gondolat erről a legénységi xp reserve-ről. Nem tudom, hogy mindenki tisztában van-e azzal, ha egy legényt kilőnek a csatában és úgy fejezi be a csatát, akkor fele xp-t kap a kilőtt legény. Ha a tankot magát lövik ki, akkor mindegyik úgy látszik, mintha ki lenne lőve, de mégsem <#crazya>, igaz akkor már nem lehet gyógytani / feltámasztani.

Szóval ha az ember bekapcsolja a legénységi xp reserve-t, akkor ne spróroljon az eü csomaggal sem. Lehetett meg lehet is egy csomó nagy eü csomagot szerezni, esetleg ilyenkor fel lehet használni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.15. 00:04:27
Ja, tényleg, a reserve csak az alap xp-t duplázza (meg az invite-os 3x-os bónusz is csak az alapra hat), akkor nem pontosan.

Alap xp-t duplázza (hozzáadja még 1x), szóval akkor 5+1=6x. A legénységi xp reserve esetében talán megengedőbb és a teljeset duplázza vagy 1+1-t és hozáádja a 4-t,azaz 4+4=8x vagy ilyesmi, fene se tudja pontosan, mert ott brutál értékeket szoktam látni, de soha nem számoltam utána, hogyan is kalkulálja, úgysem segít sokat, mert amennyit kapok, annyit kapok, azt úgyis csak az éppen befejezett csatában tudom befolyásolni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.14. 23:52:53
Arra figyelj oda, hogy annál a küldetésnél a láncolásból származó assist (amit ugye a végén összevon a spottolásból származóval) nem számít bele. Előfordulhat, hogy valamelyik társad láncolás miatt kapta az assistot.

Antimat: Pontosan. Itt egy múltkori példa, amiben összevonta a 3x szorzót, a +100%-os reserve-t és az invite programból származó 3x-os bónuszt. Azt hittem megfulladok a röhögéstől:

5000 az 5x szorzóért + 1000 a boostra. Prém nélkül 6000 xp. Prémmel 9000. Szerintem, de nem tuti.
Antimat
Találós kérdés:
Ha holnap, az 5x-ös mellett bekapcsolok egy 2x-es personal reserve-t, akkor (az instant szopóág bekapcsolódása mellett persze) 10x-es szorzót érek el (tehát egy 1000 base xp-s kör 10.000-et fog érni) avagy ....?

cyka blyat

HTS s3rg1nh00
nem vagy kész véletlenül valamelyik tankfajta küldetéseivel?nekem most írta ki,hogy addig nem aktívak a küldetések amíg nem veszem be a nőket a barracksba,hát nagyszerű...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alsó kép nagyon szép lett 😊
Valamikor el is készítem 1/25-ös makettba.
papírmakettba XD

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 22:55:54

TOMSILENT
Pár kép, csak neked...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

És be is lett tartva😊 Bár a csokoládé dolog még mindig zavaros. Most 20g,25g vagy 32g?

Köszönöm, hogy kikerested😊
Nagy Testvér szavatolta, hogy nőni fognak a prémium tankok xp hozamai 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.14. 21:23:19

Sunsetjoy
Itt az írás: link

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...