418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem igazán értem mire gondolsz, linkelnél egy képet a játékból? -
pett3rson #381986 A fenti sorban ahol a tankok ikonjai vannak, nehéz, közepes stb, ott mindhárom részhez null van írva. az mi? és mit kell beállítani, hgoy ne azt írja. gondolom nem jó, hogy null az érték :) -
Igen -
pett3rson #381984 Hűha, most meg túl sok az info a tankok fölött. ezt az xvm-be kell állítani? -
asolyom #381983 Ráadásul a szellőzéssel elért 0.32-es pontosság T5-ben csoda számba megy. Amúgy olyan kis tömzsinek tűnik a tank, de méretre legalább akkora, mint a KV-1, ha nem nagyobb.
Az OI Exp-et még nem nagyon bírtam megszokni. A végjáték konstans szívás, mert ekkora batár a világűrből is látszik, mint a Kínai Nagyfal, és bárki előbb veszi észre, minthogy ő maga valakit is meglátna. -
Azért, egy Leoparddal, tier 6-ban nagy kalibert kapni, kicsit gáz nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.10.22. 11:16:32 -
Lokker #381981 Lehet meg is tanulhattál volna játszani valamelyikkel ahelyett hogy mindent csalásra fogsz. De hát tudjuk ha téged valaki kilő szerencsével az csak csít lehet viszont ha te lősz egy csít szagút az skill.
-
András77 #381980 Mivelhogy felrakható rá a 7,5cm-es waffe (ala konisch) ágyú ezért talán a leghasználhatóbb tier5 nehéz. Volt valamikor xp verseny tier5-nek és akkor gondolkodtam rajta, hogy visszaveszem ezt, de aztán hagytam a csába a versenyt. Egyébként ha emlékeim nem csalnak, akkor jól szerepeltek a vk-k, talán 1 kv1 jutott még be a legjobb 20-ba, meg egy nagy csomó OI exp (bár azok a nerf előtti tankok voltak, a nerf azért érezhető, főleg az ágyúja nagyon pontatlan lett, legalábbis ahhoz képest amilyen volt, de tier5-ben még így is megfelelő).
Egy dolgot nem szerettem benne, a méretes alsó front lemez, ami nagyon egyértelmű gyenge pont. -
asolyom #381979 Tegnap vettem egy nagy levegőt, és nekiálltam a német nehéz páncélos ágnak. Free xp-ből átugrottam a DW2-t, és felszereltem a VK30.01H-t a legjobb modulokkal. Azt kell mondjam, hogy top tier-ként ez a tank igazi gyilkos tud lenni, pedig csak egy 100%-os legénység van benne.
Ez volt az ötödik csata vele.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.22. 10:17:03 -
pett3rson #381978 köszi. -
Jacktor mod pack -
aru #381976 Jó meglátás. A Warpack modjainak ingyenes változatait kis guglizás után meglehet találni és le lehet tölteni mindig az aktuális verzióhoz. Még olyanokra is rá lehet lelni a gugli közben megtalált oldalakon ami a Warpackba nincs is benne és hasznos. :)
Ezek a csalások nem léteznének ha a WoT nem lehetne szabadon modolható. De hát akkor olyanok is távoznának, mint a teljes Kazna klán. :D
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.21. 23:19:22 -
Gyuszopapa #381975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye nem gondolod azt hogy tizenpár éve játszom multiplayer játékokkal és a levegőbe próbálok beszélni.
A wallhack illetve a hogy itt hívják x-ray,az aimbot,autoshot meg még egypár mind kliensoldali csalások.
Meg az egyebek amik a scriptek,makrók és társaik.
Viszont vannak szerveroldali csalások a játékvilágban.
Végigjártam a multifps-eket,multiautóversenyzős játékokat.Beleuntam a sok csalóba mert volt nem kevés.
Utána itt kötöttem ki mivel azt állították ez csalómentes játék.Dehát itt is lett meglepetés.
-
pett3rson #381974 Az a fenti életerő kijelző honnan van? -
Szintén zenész 
Ezek a t44-100ak eléggé ammo érzékenyek lehetnek,ö már a sokadik aki eldurran.
-
Tier 9-es csata. No comment...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ingyé van+garázs
-
Bottal ütnének se venném meg ennyiért. :) -
Úgy látom, wg-nél elment a pénz a svédekre (vagy a thaiföldiekre:)
Megint kapható 100 euróért a pz II J 30500 arannyal :D -
Az oroszoknál már a boltban a AMX M4 mle. 49 -
yossarianHUN #381967 Az a különbség, hogy a WoT-ban a dolgok 90%-a szerver oldalon zajlik, amibe a felhasználó nem tud beleturkálni. Az ilyen CS:GO féle FPS-eket simán szét lehet haxolni 5 perc alatt készült házibarkács, kliens oldali modokkal. -
A pankrátoros gif-el semmi baj nem lett volna. :D
Más: Ezen jót nevettem. 'HEAT-54' akcióban. :) -
yossarianHUN #381965 Még jó, hogy szóltam, hogy ne etessétek. -
És az ilyenek is wotoznak:-P -
Gyanús ez nekem, túl jól adja...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #381961 Az még kifelejtettem, hogy áramszünet is volt....
-
A pankrátoros gif hol marad? -
Gyuszopapa #381958
Azt azért már ne fogadjuk el hogy az agyhalott barom (Scorpion G-ben ülve,mert hát pénz van de ész az 0) a hátúlkempelés után 50 méterről 3 lövéssel képtelen eltalálni nyílt terepen lévő T-44-100-at ami 1 lövéses ő meg full HP-s.Ez miatt ment el a csata.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.10.21. 12:07:24 -
realcsabi #381957 Jaj rossz lábbal keltél? Nekem tökmindegy ki lila, és hogyan érte el. Én csak arra próbáltam célozni hogy el kell fogadni a gyengébb játékosok produkciojat, ha annyira képes hogy hátul hesszel akkor annyira. Amíg nem akadalyozza a másikat addig elfér. Azt 4 percet amig tart a csata, el lehet viselni a jelenlétét.
A csalókkal uhyanigy vagyok, randomban tokeletesen hidegen hagy mit csinál 5 percig, cw-n idegesít mert ott tétje van a dolognak, de nem tulnmagasak a céljaim azokat meg igy is elérem. :) -
yossarianHUN #381956 Ha hazaértem, majd foglalkozom nácitrollunkal, addig lehetőleg ne etessétek. De ha valaki szeretne közhasznúskodni, szólhat a modiknak, nekem mobilról ez most nem olyan egyszerű. -
Ami nem megy nem kell eröltetni, én az oi exp-el 1 tisztességes csatát sem tudtam menni olyan szinten aláztak szét benne akár 2 tierrel lejebbről, azt a böhöm foskupacot átlőtte nekem minden szögből akármi ami csak ráköpött, szóval sűrű anyázások között azon nyomban eladtam ahogy meglett az oi. -
Tanulságos videó. :) -
asolyom #381953 Volt már mindkettőm, de most az Exp-el akarok megtanulni játszani. -
Az O-I jobb lesz, az O-Ni még jobb, olyan érzés , mint a KV-2, csak még jobb! :-) -
asolyom #381951 Egyszerűen képtelen vagyok egy normális csatát menni az O-I Exp.-el. Ha arty nem lő ki, akkor jön a "lost connection", és mire visszaenged halott vagyok. -
Gyuszopapa #381949 Ugyan gyerekek hesegessük már el a szemünk elöl a rózsaszín ködöt.Az összes multijáték tele van csalókkal.Hetente kapom a CS GO-ban a üzeneteket hogy "1 vagy több embert bannoltak a feljelentésed után".Majd pont itt ebben a játékban játszik mindenki becsületesen.
Mikor kiröhögtek az egyik ismerősömék hogy mi a fasznak húzok 6. érzéket mikor egy mód ugyanezt tudja már 50% legénységnél is.
Ezek utána már nem is csodálkoztam azon hogy a játékosok 90% felspottolódas után azonnal elmozog.Én meg mennyit elszopok mire felrakom a 6.érzéket egy parancsnokra. -
Gyuszopapa #381948 Megcsókolhatod az emésztő rendszerem alsó kivezető nyílását. -
Lichtmaschin #381947 En is szeretem mikor par pixelnyi weak spotot az orosz ágyú gond nélkül belovi, ugy hogy közben mozgatom a tankom. Mod meg rng meg gold....aztán a te tudásod meg csak harmadrangú skill -
asolyom #381945 Nem rossz tank ez az O-I Exp., de valahogy borzasztó rapszodikusan megy vele. Vannak egészen jó csaták, és vannak sajnos teljesen értékelhetetlenek, főleg T7-ben. Ilyenkor sokszor 0 sebzéssel halok meg, legtöbbször arty miatt. -
Gyuszopapa #381944 Ja a sok reroll és resetesről beszélsz ugye.Meg a suskával széttuningolt accountok hegyek.Lapátolva a pénz a free XP-re.1-et nem láttam még aki nem full prémfiókkal tolta volna.A goldspamot meg sem említem.Hulladék tankok átugrása free XP-ből.
Azt meg sem merem említeni mennyi olyan lehet akinek tiltott módok lapulnak a res mods mappában mert nem kevés olyan lehet.Ismerve a FPS játékokban lévő dolgokat szerintem itt is van csaló bőven.Itt sem csak szentek játszanak.
Szerinted mikor olyan csalások aimbotok vannak amiket úgy be tudsz finomba állítani hogy ha megnézel róla egy videót nem tudod biztosan megmondani hogy csalt az illető.
Mindezt a lila színért.