World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem a hajósba adja? :D
wotba nekem nem lett több xd
wotba nekem nem lett több xd
Mintha azt olvastam volna h 400k creditet.
Ha a gyerek odaenged a géphez akkor megnézem :-D
Ha a gyerek odaenged a géphez akkor megnézem :-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ühüm,erre én is rájöttem,cseten írták,de azt nem hogy mit ad.<#vigyor>#vigyor>
elfogadta, de de rejtély h mit ad..... :"D
GENUSGADUS
Nem tudom mit ad.Elvileg wot kód.
Nem tudom mit ad.Elvileg wot kód.
Egy csata elég volt ma a három napi küldetéshez.EBR-t a saját bázisa mellett lőttem ki.Olyan 700 méterről.<#mf2>#mf2>

A heat lőszer csodákra képes :D
mostanában elég bugos, beakad, mint nálad is :"D
Kicsit hülye a küldetés kijelző.
Meg lett a küldi,de azt írta még nincs meg.

Meg lett a küldi,de azt írta még nincs meg.

Mert volt olyan küldi amihez csak prém tank volt jó.
Nade küldikhez minek prémtank? van egy rakat t5-t6 a játékban ezüstért, minek költeni értées goldot vagy bondot vagy mittomén mit egy t5-t6 tankra?
Vannak olyan küldik amikhez T5-T6 tankok kellenek arra jó.
Én kicsik közül asszem Skoda-t,svéd T6-ot és amcsi T14-et vettem pénzért.Többi jött eventen és egyéb hülyeségért.
Én kicsik közül asszem Skoda-t,svéd T6-ot és amcsi T14-et vettem pénzért.Többi jött eventen és egyéb hülyeségért.
Hát ezeknél a prémtankoknál mindig elgondolkodom hogy mi alapján mondjuk rá hogy vacak vagy nem.
Pl T34-re mindenki mondja hogy vacak (én se szeretem), a t34-85M-re meg hogy jó. Ami végül is lehet igaz, a tierjükhöz képest.
De a prémtank a credit farmolásról szól, márpedig sztem ott egy t6 sose lehet jobb egy t8nál. Nem állok neki t34-85el farmolni a T34 helyett...
szóval igazából nem is tudom az emberek miért invesztálnak t5-t6 prémtankokba (tudom, sokan 'ingyen' kapták)... akár jó, akár nem, creditarmra biztos nem lesznek jók a t8asokhoz képest (esetleg t7). Vagy ezen s variált már vmit a wg?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.28. 11:52:51
Pl T34-re mindenki mondja hogy vacak (én se szeretem), a t34-85M-re meg hogy jó. Ami végül is lehet igaz, a tierjükhöz képest.
De a prémtank a credit farmolásról szól, márpedig sztem ott egy t6 sose lehet jobb egy t8nál. Nem állok neki t34-85el farmolni a T34 helyett...
szóval igazából nem is tudom az emberek miért invesztálnak t5-t6 prémtankokba (tudom, sokan 'ingyen' kapták)... akár jó, akár nem, creditarmra biztos nem lesznek jók a t8asokhoz képest (esetleg t7). Vagy ezen s variált már vmit a wg?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.28. 11:52:51
Nekem csak azért kellett volna mert sörmi.
Én a Firefly VC-t kivettem, de nem vagyok elájulva tőle, csak ritkán megyek vele.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Aha T34S vacak,de a T34-85M az jó.
Mind a kettő megvan mert tényleg szinte ingyen hozzád vágták tavaly.
Vicc hogy tavaly rakás prém tankot ki lehetett szedni szinte csak napi pár csatával,az idén meg alig tudtam eventet le tolni mert sokat kéne játszani hozzá.Sörmis event sem jött össze a mostani sem az előző sem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.27. 19:00:13
Mind a kettő megvan mert tényleg szinte ingyen hozzád vágták tavaly.
Vicc hogy tavaly rakás prém tankot ki lehetett szedni szinte csak napi pár csatával,az idén meg alig tudtam eventet le tolni mert sokat kéne játszani hozzá.Sörmis event sem jött össze a mostani sem az előző sem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.27. 19:00:13
Ja jó, már értem, a T-34.
Én már írtam egyszer valakinek hogy az szar,az M jó de az S rossz.
Nekem megvan,mert valami event adta őket tavaly.
Nekem megvan,mert valami event adta őket tavaly.
A WoT és RNG rejtelmei.
Most bánom, hogy elcsesztem 1500 kötvényt arra a szutyok T-34S-re. Ha azok a kötvények meglennének most tudnék venni kötvényes szerszámos ládát a T95-re. No mindegy lassan csak kifarmolom.
Most bánom, hogy elcsesztem 1500 kötvényt arra a szutyok T-34S-re. Ha azok a kötvények meglennének most tudnék venni kötvényes szerszámos ládát a T95-re. No mindegy lassan csak kifarmolom.
Tudod mi a röhej?
Másik csatában két convay csesztette városban Is5-ömet,alap lőszerrel úgy pofán vertem őket mint a fene,de mivel golddal kezdtek lőni,bár az is pattant,én is goldra váltottam,itt jött a csavar,amíg alappal beütöttem szemből gold lőszerrel nem még oldalról sem.<#ijedt>#ijedt>
Ne mondja már nekem senki hogy 221 penes beüti 271 meg nem.<#wilting>#wilting>
Másik csatában két convay csesztette városban Is5-ömet,alap lőszerrel úgy pofán vertem őket mint a fene,de mivel golddal kezdtek lőni,bár az is pattant,én is goldra váltottam,itt jött a csavar,amíg alappal beütöttem szemből gold lőszerrel nem még oldalról sem.<#ijedt>#ijedt>
Ne mondja már nekem senki hogy 221 penes beüti 271 meg nem.<#wilting>#wilting>
Hány ilyen volt nekem tegnap....
Mindenkinek lehet egy rosszul sikerült csatája, de amikor a csapat fele 0 sebzéssel hal meg, öt másik meg egy lövés után, akkor ott más a baj.
Mindenkinek lehet egy rosszul sikerült csatája, de amikor a csapat fele 0 sebzéssel hal meg, öt másik meg egy lövés után, akkor ott más a baj.
Na ezt nézd meg.

No comment.

No comment.
Na ilyen se sűrűn van.
Az egész ellenséges csapat szinte egy kupacban kempelt.
Na és pont a másik oldalon mint ahol én mentem,három lövést tudtam leadni,körbe mentem a pálya bal oldalán és beértem a bázisukra is,de késő,le lettek darálva,bele lőttem egy T10-be egy standard B-be meg vakon belelőttem egy artyba,ezt csak csata után tudtam hogy mi volt.Rálőttem a kidőlő kerítésre,játék nem jelzett ki semmit,de jelentésben benne volt,artyba lőttem.
Jah T10 le sem tojt,egyszerűen hátat fordított nekem,low hp-s csapattársat kezdte el üldözni,kapott egy szép össztüzet.

Az egész ellenséges csapat szinte egy kupacban kempelt.
Na és pont a másik oldalon mint ahol én mentem,három lövést tudtam leadni,körbe mentem a pálya bal oldalán és beértem a bázisukra is,de késő,le lettek darálva,bele lőttem egy T10-be egy standard B-be meg vakon belelőttem egy artyba,ezt csak csata után tudtam hogy mi volt.Rálőttem a kidőlő kerítésre,játék nem jelzett ki semmit,de jelentésben benne volt,artyba lőttem.
Jah T10 le sem tojt,egyszerűen hátat fordított nekem,low hp-s csapattársat kezdte el üldözni,kapott egy szép össztüzet.

Én az előbb egy süket Pro-t szívattam meg,60TP-vel olyan hülyén helyezkedett folyton hogy belőttem,három tagot a legénységéből meg két modulját is kicsaptam.
De nem tanult mindig ugyanolyan bénán helyezkedett.
Ráadásul nem volt egyedül E100 és M103 volt vele,de mind a három bénán helyezkedett,M103-at is kilőttem,neki is öt modul és legénység ment a levesbe.

De nem tanult mindig ugyanolyan bénán helyezkedett.
Ráadásul nem volt egyedül E100 és M103 volt vele,de mind a három bénán helyezkedett,M103-at is kilőttem,neki is öt modul és legénység ment a levesbe.

Ma Redshiren mire a HT dühöngőbe értem a T95-tel már csak egy E75TS maradt, és szemben volt 6-7 ellenséges tank. A háttérből egy Jagdtiger támogatott, meg két tüzér, és úgy megállítottuk ellenséget, hogy csak na. Egyedül az Object 263 tudott beütni arannyal, de azzal is csak egyszer. Ennek szépen le is kaptam a HP-ja nagyját, mert elég borzalmasan helyezkedett. Ráláttam az alsó lemezére és azt vitte az alap lőszer is. A végén egy Even megkerülte és kinyírta, miközben én egy Defendert intéztem el. A maradék Defendert meg az arty kapta le 250 HP-ról.
Agyatlan Defender hordákat remekül lehet szopatni ezzel a tankkal. :)
Agyatlan Defender hordákat remekül lehet szopatni ezzel a tankkal. :)
A T28 tetszett, és ezen az ágon érdemesebb az ágyúkat kihúzni, mert a forgó tornyosoknál előbb a tornyot kell feltenni. A T28-cal Studziankin két ruszki duplacsövű 9-est is sorban pattintottam, mert nem bírták a kupolát ellőni. Az egyiket ki is szedtem, de a másik végül golddal megölt. Valami 4200 pattintás lett a vége.
Tegnap meg összefutottam egy olyan csókával, hogy csak pislogtam. Volt 102k csatája, csak a T-34-85M-mel 7.6k, és az egyik, ha nem a legjobb T6 meddel végig ott kempelt a térkép egyik sarkában.
Tegnap meg összefutottam egy olyan csókával, hogy csak pislogtam. Volt 102k csatája, csak a T-34-85M-mel 7.6k, és az egyik, ha nem a legjobb T6 meddel végig ott kempelt a térkép egyik sarkában.
Nekem sok sok éve ki van fejlesztve de sosem vettem meg.
Az új szerzemény. Csatában még nem mertem bevinni, mert amit eddig ma a játék adott az nem semmi. Tegnap még lehetett jó csatákat menni, de ma megint amőbák játszanak, vagy legalább is szinte mindig ezekkel rak egybe. Kezdve a 3,5 perc alatti 0-15 csatáktól, egészen a rögtön kezdés után magát vízbe fojtó M44-ig.

Csak a szokásos hétvégi agyhalott banda. <#fejvakaras>#fejvakaras>

Napi első csata ,artyval mentem mert küldikhez az volt a legjobb.
Három kill jött össze ebből kettő vakon.
Udes 16 kidöntötte a fát én meg őt.
Wt-t meg csak úgy találomra sikerült telibe találni.

Három kill jött össze ebből kettő vakon.
Udes 16 kidöntötte a fát én meg őt.
Wt-t meg csak úgy találomra sikerült telibe találni.

Megvan. A bővített kistérkép funkció kikapcsolt. Véletlen lehetett, de most jó. :-)
Egy modom van csak a battle assistant. Korábban nem csinált ilyet. Újra letöltöttem, és ugyanaz. <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem elszállt vmi mod neked? :D
A leduplázott tankkal a következő győzelemre, győzelmekre adja.
Másnap ismét duplázni kell, hogy aktív legyen.
Másnap ismét duplázni kell, hogy aktív legyen.
Sziasztok!
Történt valami változás! Ezt ti is tapasztaljátok?
Eddig a felderített ellenfelet, illetve a felderítés utolsó helyét hosszú ideig mutatta a kis térkép.
Ma vettem észre, hogy csak addig látszik a kis térképen a felderített ellenfél, amíg spot alatt van, utána eltűnik.
Ez vajon tudatos változtatás, vagy csak nálam állítódott el valami?
Történt valami változás! Ezt ti is tapasztaljátok?
Eddig a felderített ellenfelet, illetve a felderítés utolsó helyét hosszú ideig mutatta a kis térkép.
Ma vettem észre, hogy csak addig látszik a kis térképen a felderített ellenfél, amíg spot alatt van, utána eltűnik.
Ez vajon tudatos változtatás, vagy csak nálam állítódott el valami?
Duplázón azt hiszem nem használható fel.
Vicces lehet egyszerre két accountal járszani.
Vicces lehet egyszerre két accountal járszani.
Kezd visszatérni a WOTos önbizalmam....
Amikor saját magaddal vagy platoonban, és mind a két "karaktered" benne van a top5-ben... az most engem minősít vagy a csapatot? :D
Hozott is 14 pontot a referral programba, győzelem, teamwork spéci medál és elegendő damage :D
Kicsit olyan feelingje volt mint a frontlinenak, oda hívtam le az arty supportot ahova nekem kellett.. (a hellcatnak volt még 1400 spot damageja is, mert az arti is oda lőtt ahova kellett :) )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.25. 14:32:39
Amikor saját magaddal vagy platoonban, és mind a két "karaktered" benne van a top5-ben... az most engem minősít vagy a csapatot? :D
Hozott is 14 pontot a referral programba, győzelem, teamwork spéci medál és elegendő damage :D
Kicsit olyan feelingje volt mint a frontlinenak, oda hívtam le az arty supportot ahova nekem kellett.. (a hellcatnak volt még 1400 spot damageja is, mert az arti is oda lőtt ahova kellett :) )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.07.25. 14:32:39
Valami csoda folytán ma nem csak agyhalott csapatokat kaptam. A Hellcat-tel mentem egy Tank Ászt, a T28-cal meg egy 1. osztályt.
Ez amúgy hogy működik? Minden győzelem, bármely tankkal, az napi duplázó után ötszörös xp-t ad?

Ez amúgy hogy működik? Minden győzelem, bármely tankkal, az napi duplázó után ötszörös xp-t ad?

Négy csatát mentem,többet nem merek.
Mindet megnyertem,ilyen sem volt mostanában.

Mindet megnyertem,ilyen sem volt mostanában.

Sta2-t elővettem egy csatára,két T9-et kilőttem,az egyik rám írt hogy gold noob vagyok.De nem is azzal lőttem.<#whatever>#whatever>
Végig alap lőszerrel lőttem,és marha messzire,azon is meglepődtem hogy egyáltalán találtam,azon meg még jobban hogy be is ütött ilyen messziről menet közben.

Sima lőszer darabja 380 credit,a gold 4400 lenne.
Végig alap lőszerrel lőttem,és marha messzire,azon is meglepődtem hogy egyáltalán találtam,azon meg még jobban hogy be is ütött ilyen messziről menet közben.

Sima lőszer darabja 380 credit,a gold 4400 lenne.
Nekem hasonló volt,csak engem nem tudtak eltalálni.
Leopard bejutott a bázisra,megölte a másik artyt,engem meg nem bírt kilőni.Vagy mellém lőtt vagy az oldalamról lepattant a lövése.<#mf2>#mf2>
A láncom besárgult.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.25. 09:16:32
Leopard bejutott a bázisra,megölte a másik artyt,engem meg nem bírt kilőni.Vagy mellém lőtt vagy az oldalamról lepattant a lövése.<#mf2>#mf2>
A láncom besárgult.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.25. 09:16:32
Wz-vel voltam egy jó kis csatában,nagyon gyorsan vesztettünk,volna.De valahonnan a halálból ketten visszahoztuk a meccset,az AMX kolléga goldal operált én csak alappal,nincs is wz-ben gold,light tankba mi a frásznak.
De ketten a vesztett csatát megfordítottuk,én hatot ő négyet ölt meg.
Azt hittem hogy bukta és akkor nekem úgyis mindegy szóval kamikazee.<#nyes>#nyes>
Vagy három tankot ütközéssel öltem,szóval a buli megvolt.A poén hogy Is3A-t is lelöktem az egyik kiszögellésből ahova kiált lőni a bázisunkat,a hülye megijedt hogy nekimentem és meghátrált,naná hogy le esett,sokat nem sebződött de nem tudott fel lőni rám.

Győzelem!
Csata: Kharkov
Járművek: WZ-132
Szerzett tapasztalat: 2 234 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 101
Szerzett kredit: 26 244
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Ja hogy miért rammoltam le IS3A-t?Hát ha egyszer elkap az őrület nincs megállás mindent lerammolok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.25. 00:37:08
De ketten a vesztett csatát megfordítottuk,én hatot ő négyet ölt meg.
Azt hittem hogy bukta és akkor nekem úgyis mindegy szóval kamikazee.<#nyes>#nyes>
Vagy három tankot ütközéssel öltem,szóval a buli megvolt.A poén hogy Is3A-t is lelöktem az egyik kiszögellésből ahova kiált lőni a bázisunkat,a hülye megijedt hogy nekimentem és meghátrált,naná hogy le esett,sokat nem sebződött de nem tudott fel lőni rám.

Győzelem!
Csata: Kharkov
Járművek: WZ-132
Szerzett tapasztalat: 2 234 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 101
Szerzett kredit: 26 244
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Ja hogy miért rammoltam le IS3A-t?Hát ha egyszer elkap az őrület nincs megállás mindent lerammolok.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.25. 00:37:08
Az a baj, hogy én ezekkel a papír medekkel nem vagyok nagy májer. Majd még gondolkodom rajta. Most úgyis viszem mindkét amerikai TD ágat, így azokra kell inkább a free xp meg a tervrajz.
Régen volt nálam stock állapotban, de nem rémlik, hogy tépkedtem volna a hajam miatta.
Fullosan viszont egy gyöngyszem. Meg is tartottam a tízes mellett is, és gyakran előveszem.
Fullosan viszont egy gyöngyszem. Meg is tartottam a tízes mellett is, és gyakran előveszem.
Nekem ma éppen nem adja, semmit sem tudok vele eltalálni. <#shakehead>#shakehead>
Nem tudom hogy megvegyem-e a T92-t.lehet rankedre jó lenne,de el kéne adnom az m53-at,mert annyi lóvém nincs.
Csak nem tudom T92 megérné-e,M53-at szeretem és már jól összerázódtunk.
Most is egész jó csatát mentem vele.
Vakon is lőttem ki tankot.

Csak nem tudom T92 megérné-e,M53-at szeretem és már jól összerázódtunk.
Most is egész jó csatát mentem vele.
Vakon is lőttem ki tankot.

Kérdezném attól, aki ismeri a Skoda T50-et, mennyire borzasztó stock állapotban?
Az érdekes.
Városi pályån E100 marha jó.
Nekem is van.Maus is.
Városi pályån E100 marha jó.
Nekem is van.Maus is.
Csodálkozol? Akkora marhák vannak a játékban, hogy az már fájdalmas. Tegnap is E100 városi harcban, azt hiszem Harkovban, vagy Minszkben, 0 sebzéssel hal meg. :-O
Ranked egy rakás szar.
Felderítővel egyből elfoglalom a legjobb helyet ahonnan tudok spotolni,nem vesznek észre egymás után spotolom az ellenséget,erre Tvp50 nekem jön és kitol az ellenség elé.
Felderítővel egyből elfoglalom a legjobb helyet ahonnan tudok spotolni,nem vesznek észre egymás után spotolom az ellenséget,erre Tvp50 nekem jön és kitol az ellenség elé.