418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Van és van.
  • SzocsA
    Olyan csít nincs ahol látok minden ellenséget az elejétől kezdve?
    Vagy amivel fullsebzést adok be mindig?
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.10.23. 18:32:03
  • SzocsA
    Akinek szaggatva mozog a célkeresztje az aimozik? Minden lövése betalál nem hiszem el, hogy nem pattan egyszer sem...

Amúgy olyan csít nincs, hogy én meglövöm és sebzek mindenféle modult vagy és ők meg nekem semmit sem. vagy állandóan felgyújtom a tankot?
    vagy olyan csít, hogy csak noobokkat rak be ellenfélnek.

Olyan ez a játék mint a magyar politika!!!
  • Lokker
    Elég érdekes, késik az irányítás. :D
  • pett3rson
    mikor jönnek ezek a poll-ok? 2-őt meg kéne csinálni, hátha nyerek :)
  • Angelus1991ster
    Mobilosok a Pc-sek ellen? Jujj :D Kicsit nem előnytelen a harc így?
  • Lokker
    Valaki próbálta a WoT Blitz-et steamen? Holnapig megy valami béta teszt.
  • András77
    Ez se lenne rossz, de én inkább arra gondoltam, hogy ez a random játékra hajazó, de profik által bemutatott játék kevés szórakozást tartalmaz.

Azt nem tudom megmondani, hogy mi lenne ennél jobb, de szerencsére nem nekem kell ezzel foglalkozni. Biztos van pár ezer ember, aki szerint ez a qrva nagy játék és végig izgulják a közvetítést, de vannak ennél kicsit igényesebbek is

De tényleg, ez rohadt unalmas. Sok a kempelés szerű taktikázás, nyilván nem indulnak meg eszetlenül. Ez érthető, de unalmas. Ha meg akció jelenet van, akkor nagyjából követhetetlen. Mindenki lövi egymást, ahogy a csövön kifér, oszt jól van, az egyik félnek marad hp-ja a végén. Szintén sok élményt nem ad.

Nem tudom tényleg mit lehetne izgalmasabb sport játékot kitalálni ebből, nehéz ez, mert a játék eléggé behatárolja a lehetőségeket.
  • Angelus1991ster
    Ha ennyire sok a pénzük , ilyen licensz jogokat vehetnének. Command and Conquer-, Star Wars-érás tankok és légi és űri járművek MMO-ja nem lenne rossz.
    Ami egyszer bevált...

• András77
    Nagyon unalmas. Megy a kempezős taktikázás aztán egyszer megindulnak és 20-30 másodperc lövöldözés és micsoda teljesítmény, győz az egyik oldal. Nyilván nem leszólni akarom a játékosokat, mert sok időt belefektethettek és biztos nem is egyszerű az egész, oda kell nagyon figyelni, csapatjáték minél jobb legyen stb. Sajnos nem is a játékosokon múlik ez, egyszerűen ez a játék ilyen formában rohadtul nem látványos, nem élvezhető, nem szórakoztató, ez egy unalmas sz.r.

Ötletelnie kéne inkább a WG-nek valami más tankos játékon, ami élvezhető is a nézőknek. Persze, ha abból indulok ki, hogy tömegek nézik a F1-t is, amikor leülnek valahol és elsuhannak előttük az autók és micsoda élmény, hát nem tudom. Valami tartalmasabbra vágyom általában ha sportot akarok nézni. Egy jó pörgős foci meccs, kézi, kosár, vízi labda stb
  • Lunki88
    Van egy olyan érzésem, hogy a bónusz kódokkal csak azért etetik a nézőket, mert egyébként a lőtéri kutyát sem érdekelné az egész műsor.
  • Angelus1991ster
    Kurva nyomasztó egy baromság ez.
    Remélem ezeket majd nem kell ugyanúgy kötelezően tisztelni, mint a sportolókat.
  • joe662
    Hopka nem játszik??
    Biztos elverne mindenkit,egyedül
  • soo277
    Indul
  • pett3rson
    annyira tudtam, hogy magas labda lesz :D

hát, próbálgatom a seggüket..na de csak ágyúval :) most nézek videót és hát milyen érdekes, az üzemanyagtartályt kell lőni, legalábbis ott azt mondják. mondjuk logikus, csak eddig nem sikerült.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.10.23. 14:27:48
  • joe662
    A legegyszerűbb,ha leöntöd benzinnel,azt meggyújtod
    Ha tankot szeretnél,akkor azoknak állt a seggüket kell lőni,bár némelyik gyújtható előröl is.
    Érdemes felrakni egy weakspot skint,hogy lásd melyiknek hol van az üzemanyag tartálya,motorja+valami gyorsan lövö tankal érdemes probálkozni.
    Nekem a 2x gyújtós,az cromwellB-vel lett meg,egy Hellcatot előröl,majd egy afk Oi-t a bázidson
  • pett3rson
    mit akartok? Hát Hopka a legjobb, legyőzte ciff-et 1vs1-be!!!
  • Userx2
    Az is már Hopka szint.
  • barret
    Tedd hozzá hogy 241 csatával ennyi neki :D
  • xotyi
    Ezen ne stresszelj, nekem cenat ax-erl 44%-és istennek nem tudom feljebb tornászni, minden más értelmesebb tankkal 50-58% között vagyok. :D
  • Userx2
    Utólag megnéztem Hopkának meg van szumma 43 % wr-je, aki túrja az orrát, meg eszik, meg a bicepszét mutogatja csata közben. Csak, hogy tudjuk hova tenni a 38 %-ot. :-) WG.
  • pett3rson
    hogy kell felgyújtani egy járművet?
  • Userx2
    Párszor témáztuk már a cseh 10-est. Sz*r gép, ha medként használod, de sok jó játékos megy vele, úgyhogy lehet jól használni valahogy.
    Nem használhatod medként, az ágyúja miatt. Mozgás közben ne lőjj, full arany, csak közelre és várj egy kicsit lövések között. Az tudjuk ugye, hogy az ótvar sz*r játékosoknak sincs 38 % alatti WR ill ritkán. Nekem 2200 átlagsebzéssel összejött a 38 %. Tehát ótvar, hulladék játékos vagyok, vagy nagyon manipulál a WG, főleg ToT-ban. Mivel Yoss szerint a WG ártatlan, az előbbi. El is adtam azt a gépet. Utoljára az IM- nél tapasztaltam ekkora sz*patást.
  • Pares
    Van akár mennyi, ne félj...
  • Metalmilitiakid
    Nekem a kedvencem és teljesen átlagos, hogy 2 vagy akár 3 tank is van egyszerre a célkörben, fullra beszűkülve és egyiket se találom el a 3 ból mert RNG... De ha rálövök egy félig szűkült snapshotot egy 50 el szaladó T50 light ra, azt beadja....
  • bekescsaba
    s nem mellesleg 3-at nyertem csak. Igazi rémálom, nem is tudom, volt-e már ilyen szériám. 20 meccs, 3 győzelem. S még azzal se vigasztalhatom magam, hogy nem rajtam múlt.
  • bekescsaba
    Lenyomtam ma 20 csatát artíyval, csak hogy ne rozsdásodjak be. Szánalmas.

akkora homályokat lövök, hogy még splash sebzés sincsen. 3-4 lövésre van lehetőségem meccsenként.

Nem csodálom, hogy nem látni kék és lila játékosokat artyban.
  • András77
    "Note: All unused tokens purchased from the Premium Shop will be converted to Gold after the event is over. Tokens earned from the event will not be converted into Gold. Purchased tokens are not refundable.

All unused Tokens that have been purchased in the Premium Shop will be compensated with 1,750at the end of the event."

Én is gondolkodtam tokenben a biztonság kedvéért, meg kellene most már valamennyi arany (gyűjtöm a svéd prémre, év végén remélem lesz akcióban), de aztán nem vettem végül. Minden esetre utána néztem, mert tulajdonképpen nem rossz az ár/érték arány. Minimálisan kapja az ember az aranyat drágább egység áron, mint a 2500 arany csomagban, amit szoktam venni.

Na szóval a grind akció végén, már csak pár nap, majd kap 1750 aranyat vagy annyiszor 1750, amennyi tokent végül is nem használt fel, de megvett. Gondolom automatikusan, mert sehol nem írta, hogy bármit is tenni kéne érte.
  • bekescsaba
    Haverom megcsinálta a T44-100-at, 3 tokennel, de időközben a Japókkal is megcsinálta a kötelezőt.

Kap valamit a tokenért, s ha igen, hogyan kell igényelnie?
  • András77
    Én a ToT akció után visszaváltottam a tier9-re és azzal csináltam meg pl a t44100 grindet is. Ha megnézed a célzás időt vs a betöltés idejét, akkor sokkal jobban szinkronban van. Azaz pontosabbak a leadott lövések, hiába 1,8 sec a betöltés ideje vs 1,5 sec (vagy pont azért, jó a 1,5 sec, csak nem tud a tank becélozni annyi idő alatt).

Most eladtam a tier9-t, mert valamennyire megy már a játék a tier10-el is, de jó kérdés, hogy a várható nerf után mi lesz. A sok "skilles" játékos pont a sok lecsúszó lövés miatt full arannyal járatta, emiatt aztán nagyon jól néz ki papíron a statja, de gyakorlatban nehéz utána csinálni.

Azért nem reménytelen tank a tier10, de sokáig tartott, mire begyakoroltam, hogy mire és hogyan kell vele lőni. A tier9 szerintem is kezesebb, olyannyira, hogy sokáig magasabb volt vele az átlag sebzésem, mint a tier10-el teljesen hasonló játékfelfogás mellett.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.22. 20:04:22
  • bekescsaba
    300 méterről álló célpont, 2 sebző, kettő mellé..nem értem, csak ezzel a cseh rohadékkal csinálja csak
  • SzocsA
    Megyek BCvel elaléltam azt hittem E100al vagyok beforgattam a halálútra de átlőttek mint a szar....
    BC arty ha az első lövés talál rátölthetsz mert a másik hárommal az istenért sem fogod eltalálni. ugyanez megy a meeddel messzebbre...
  • bekescsaba
    ez egy critikán aluli fos tenger...Minden lövés modult visz, menetközbeni pontossága...hagyjuk....Óriásit csalódtam benne....Kevés a burst damage, 1000 Hp-s tanknak már nem merek neki menni.
  • bekescsaba
    Csáó!

Csak nekem nem jön be ez a TVP 50/51?

A kis tesót jobbnak éreztem. Az ágyúja sírba visz.
  • mordawn
    Nálam a 9.16 kiadásakor jött elő, amikor xvm nélkül csak ez a 4 mod volt fent: GambitER damage panel, Risky's colored contour icons, InBattle wn8+eff calculator, YasenKrasen stat mod.
    Ez miatt gondolom, hogy a stat mod okozza.

• Metalmilitiakid
    Igen azt a modot, használom és közben észrevettem, hogy a teljes Notif Center halott, Detailst se tudok nézni. Akkor asszem megvan a ludas.
  • Sunsetjoy
    Ez nálam is volt, de még hónapokkal ezelőtt ezzel a statmoddal (azóta nem használtam). Még mindig előfordul?
  • mordawn
    Nem írtad, hogy modokkal vagy nélkülük játszol.
    Modok esetén: nekem is volt ilyen, én a YasenKrasen statisztika modra gyanakszom. Nekem annyira nem zavaró, mert ilyen meghívó behülyülés esetén én küldök a haveroknak meghívót, és náluk eddig nem volt probléma.

szerk.: amúgy nálam az volt a hibajelenség, hogy "Details" feliratú gomb jelent meg a meghívón, csak éppen nem történt semmi, ha rányomtam
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.10.22. 17:10:08
  • Gyuszopapa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezzel a kocsival ami Dragra volt kihegyezve az ellenfeleim 99%-át levertem mint vak a poharat.Csak a speedhackerek és a célbateleportálók szívattak.Azután rájöttem hogy hagytam néha nyerni a gyengébbeket ha összejött az MM-ben egy olyan társaság akik nem csaltak mert ha kilépett valaki akkor nagy eséllyel egy csalót dobott be a gép és kezdődött a szívás mire normális társaság összejött.
    Ez például egy speedhacker aki nitró nélkül lever.Az a kocsi még nitróval sem megy ennyire.

Végül is ki nem tanult meg játszani?

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.10.22. 15:06:57
  • Metalmilitiakid
    Nem tudunk haverommal szakaszba lépni, próbáltunk újraindítani, szervert váltani és társai. Valakinek volt már ilyen és van rá megoldás ? Az invite megjön, de ha rákattintok semmi nem történik.