World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pales27
ha tippelni kéne, akkor a régi wotosok kapnak majd vmi kedvezményes csomagot indítóként, hogy elkezdjék, aztán mehet a grind elölről

Ezen a WoT 2.0-án töprengve egy kicsit... nekem akkor tetszene, ha T10-ből ki lehetne fejleszteni a 2.0-ás legalját valamilyen módon...
mert ha előről kell grindelni az egészet, ugyanígy ezzel az RNG-vel meg pénztárcára utazó bagázzsal akkor kösz, nem...
nem éri meg a befektetett időt, azért, hogy kapj egy újraskinezett modellt, ami máshogy néz ki és kicsit másak a karakterisztikák...(lásd a mostani új prémek ).

Vagy majd berakják a modernebb WoT-osok "fejlesztett verzióit" alsó tiernek?, mert akkor kiröhögöm őket. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.16. 10:53:06
Nagyon rosszak ezek a csaták mindegy melyik oldalon vagy, persze ha a gyengébb oldal még nagyobb szívás, de az erősebb oldalon is gyakorlatilag folyamatosan nyomni kell a W-t, becélozni nincs idő, annyian lövik az ellenséget, hogy csak kapáslövéseket merek elengedni stb.
Érdekes én mindig a kevesebb HT-s oldalon vagyok.3-6,3-9,2-7,2-4,4-7 és a leggázabb hogy az a kevés is tompika.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kezdem megkedvelni ezt a T-28-at. Eszméletlen jó az a ZiS-4-es ágyú. Eddig 30 csatából 67% WR. <#awink>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Inkább a wot2.0 helyett az MM-t írnák meg végre normális ballanszolásra.

Szerintetek ennek a csatának mi lett a vége?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A megoldás némi szöveges magyarázattal:

Ahogy várható volt. Folyamatosan nyomtam a W gombot, de így is késve értem oda, alig tudtam sebezni. A saját is3a-t úgy kellett kitolnom a csába folyosó végén, mert oda befészkelte magát <#crazya> Ugatott egy kicsit, de aztán, amikor senki nem tudta sebezni, megnyugodott....
WoT Zero mikor lesz?

angelus1991ster.blogspot.hu

Akkor a vinyóval lesz valami, nekem a WoT mostanában abszolút mikorlag-mentes. Régen viszont rohadtul tudott lagspike-olni, de nem sokkal utána meg is murdelt a vinyóm.
Azért remélem WG is tanul majd remélem a konkurenciától és nem csak a tankok lesznek benne modernek, hanem a grafikus motor is. A wot mikrolagok folyamból áll gyakorlatilag, az AW-hez képest. Nagyon nehéz volt visszaszokni. Sniper nézetben golyózott a szemem, hogy kb annyiszor ugrik a kép ahány fok van egy körben.
4790K proci, SSD, 16GB 2400Mhz-es memó és 390-es kari nem indokolja.
Az AW-s bekezdést illetőleg ez egyszer egyet kell értenem Ritával. Baromira össze kell kapnia magát az AW-nak, ha egy WoT 2.0 mellett talpon akar maradni.
WoT 2.0

Igen, fejlesztés alatt a modern tankos WoT.
Tessék menni a moderátorokhoz, nekem múltkor azt mondták, hogy ha újrakezdi, szóljunk, és intézkednek. Én már lefutottam náluk pár kört, nincs most energiám egy újabb több órás huzavonához. Ha látják, hogy a fórum népe is felszólal, talán gyorsabban lezajlik az ügy.
Ezeknek az artystáknak van még egy lelkiviláguk. Mindkettő vízbe fojtotta magát. Kár, hogy csak a játékban...
Boostokkal seperc alatt ki lehet húzni a majrélámpát. Miért lovagolsz ezen? Ezerszer meg lett itt beszélve, hogy a WG szereti a pénzt. Felételezem ha BIA lenne nekik, akkor azon fröcsögnél, hogy semmi tartalmat nem bírnak belevinni. Érdemes lenne orvoshoz menned. Komoly mentális problémáid vannak.
+1 ha bann szavazás lenne.
de igen így lett kitalálva...különben miért hívnák Sisterhood of Steel-nek a perket... (lehetnének ők is brok... nehogy már kinézzék őket a tankból. :""D) Logic ott van.
Hát ez az, hogy elvileg nem így lett kitalálva, hanem elcseszték és még javítanai is akarták <#nevetes2> Nokappa.
a csajoknak tulajdonképpen nem BiA-juk van... hanem annak a női változata, és nem is értem, hogy ez miért baj, ha egyszer így lett kitalálva...
ha hülyén használod ne csodálkozz... (nekem maradt 1 fölös csajom, azt ráraktam a csehek töltőjére, hogy 100%-os legyen 75 helyett, de hogy később biám legyen új csávó is kellett, de ez van, beletörődtem...)
...a csajok feministák... ilyen szöveget omg. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.15. 23:00:25
Pales27
a hülyeség az, hogy feljössz fórumra és rinyálsz, azért mert a bia nem működik a kevert legénységgel

jó. <#nevetes2>
Így van. Van pl 5 tankom, amit húzok ágon low tierben és esetleg még pár amit visszavettem, mert buffoltak rajta azóta és az ág elején jó lenne egy természetfeletti parancsnok, ötön túli érzékkel. Ilyenkor evidens, hogy a csajokat érdemes szétdobálni ezeknek a parancsnoki posztjára égővel készen, de sajna a csajok feministák, mert nem működnek együtt a férfiakkal. Először azt nyilatkozta storm, hogy ezt majd javítják, aztán meg hogy ez így jó <#action>

Egyébként pales, ez egy zseniális húzás, nem pedig hülyeség ! <#ejnye1>
Pales27
ő még nem gondolt erre, inkább szétszórja 8 tankba a legénységet és teleokádja a hülyeségével a fórumot

Vereség
Csata: Fiery Salient
Járművek: Turán III prototípus
Szerzett tapasztalat: 2 251
Szerzett kredit: 29 386
Csatában elért Achievement: Top Gun, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Női és férfi legénység biája azé nem műkszik együttesen,mer biztos b........k a tankban, és az úgy mán nem bia.

ez ugy mondod mintha oylan kurvara egetvero lenne egy komplett noi legenyseget osszeszedni a missziokbol..
neked meg olyan nem volt ebben a jatekban ami megfelelne. nem ertem minek jatszod, merta rinyalason kivul mast ide nem irsz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.15. 21:27:44
Hát abba rakod be ahova akarod, de a BIA nem fog működni a pasikéval. Ugye arra lett volna jó ez a csajos dolog, hogy amelyiket éppen húzod és naná, hogy nincsen rajta égő, arra a csajt kiképzed 6.érzékkel parancsnoknak. De ugye, mivel a többi pasi és a BIÁ-t úgyis ki akarja az ember húzni, így már nem tudod arra használni, amire a legalkalmasabb egy missziós nővér. Történetesen, hogy hatodik érzék legyen egy ág első darabjaira. Tnhx Wg ! <#mf2>
Ez a jatek legnagyobb hibaja.
Tul vannak porogve a sracok es a palyak sem lassitanak a zudulo folyamon.

Nekem nem ingyen tank kene, hanem egy lassu palya, amin nem er veget a csata, mire eljutok egy jo helyre.

mirol beszelsz, a csajok abba rakod amibe akarod.
Tier 5-ös prémium tank leárazás jöhetne. Panzer T-25 kéne 😊

Kedves a WG, mert megkímélnek „a választás agóniájától”. Tudják, hogy eladjuk a troll prém tankokat, hát ingyenessé tették az árát. Tudták azt is, hogy a missziókkal kapott csajokat máshová ültetnénk és nem abba a hulladék stugba, erre megoldották hogy ne tegyük máshova úgy, hogy a BIÁ-jukat nem lehet keverni, mivel úgyis a zöme a biát kihúzná. Nehogy mi döntsük el, mi a jó nekünk

Egyszer volt Budán kutyavásár….egyszer volt a WoT-ban agony of choice <#mf1>

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.15. 20:53:44
Akkor farmolni kell vele. Storm megmondta. Megkímélnek ezzel a választás agóniájától és egyben a vásárlástól. Olyanok is, akik nem bíznak a bankrendszerben és sms-el akarnak venni farmtankot, most a WG segít by storm
Az egyik cikk rávilágít egy általam elfelejtett dologra. Még nem szavaztam a Top of tree-re, pedig illene ha minden kedvezményre igényt tartok.
a bt7arty-t mar 0 kreditert lehetett eladni legutobb.
Még egy ingyen garázshely & 15k kredit nem jön akkor sem rosszul. Addigra pont elfogynak azok a slotok, amiket most kaptunk & akkor már csak a barakkbővítésre kell költeni
Talán augusztus elején kapjuk meg.
De mi a fasznak.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.15. 20:10:29

Hát, nekem ugyan abból 68 van, de nem szándékozom felhasználni az elkövetkezendő évben. <#nevetes2>
Nem fejlesztek már 3 éve semmit és most az obj140 is csak passzióbol. Szerintem ezeket a legvégső esetre kell tartogatni vagy ha égetően kellene már a 10-es. Igaz sokak szerint egy szopóágat is aktivál az ember a személyes tartalékkal együtt. Ezért nekem marad a vitrinben <#zavart1>
ROMOTO
T-45 a legvalószínűbb, de hivatalosan még nincs infó kinn róla.
Óóó mit tudtok ti, akiknek még nem volt szerencséje a T95-höz <#nevetes1>
Én balszerencsés voltam a maussal. Orosz medek szetgoldoztak mindig, sőt mindenki goldot lőtt rám. A torony eleje meg 220 mm páncél azt könnyedén viszi a gold meg beforgatva is. Volt 1-2 jo csatam de inkább a szenvedés volt jellemző. Hogy mar csak akkor értem a csatába mikor a fel csapat elhalt. És ha rád ront 2-3 tank akkor mar cumi van.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

meg van már, hogy mikor, és milyen ajándék tankot kapunk?
ROMOTO
Fordítóval megnézheti aki akarja az akciókat

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.04.15. 19:53:04
Leáll a WoT Generals fejlesztése.

Úgy tűnik ez nem jött be. Mondjuk már az elején se értettem teljesen, hogy jönnek össze a tankok meg a kártyajáték, ráadásul mindez virtuális formában.
meg gold sem kell hozza, mert jagdtiger nekem tobbszor lotte at szembol a front dontott reszeit is..
Én azért jól elvagyok a 25 dupla XP-s personal reserve-emmel <#hehe> Ezekkel simán seperc alatt kitolom az E3-hoz szükséges XP maradékát, és aztán még a cseh medeken is végigszaladok. Csak győzzem kifarmolni a tankok árát.
ROMOTO
A russzkiknál már írtak a leárazásokról, szinte minden le lesz árazva ha átkerül ide is...
ROMOTO
Angol td-k puttyogtató szarok, a tortilla már nem az, de manapság annyi gyors járgány van meg goldammo hogy teljesen élhetetlen lett az az ág, garantált agyfasz kihúzni a tizest...
Sziasztok! Valami brutálisan szánalmasra sikeredett ez a fél évtizedes évforduló. Szerintetek érdemes még reménykedni valami váratlan leárazásban, vagy ezzel a hétvégi akció szerű kakival meg a prémnappal be kell érnünk?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Én nem erőltetném, bár azért van egy varázsuk. Szinte mindig, mikor tesztszerveren voltam, végigpróbáltam ezt az ágat, de egyszer se tudtam meggyőzni magam, hogy élesben is nekimenjek. Az utolsó igazán jól páncélozott gép rajta az AT-2. Az AT-8 egy kalap fos, szinte minden tekintetben, az AT-7 már egész kemény, de a gigantikus kupoláját annak is bármikor belövik, az AT-15 és a Tortoise is jó weakspotos, és külön öröm, hogy a legevidensebb weak spotjuk, a kis géppuskatorony a felépítmény szélén még a töltőt is viszi szinte minden bekapott találatnál. Az FV meg jó, mind ismerjük a Csillagrombolót, de azt meg ugye arannyal kell használni, úgyhogy elviszi az ember gatyáját is, ráadásul nekem túl hektikus annak a HESH-nek a sebzése. 20 másodperces töltésnél és 8000-es lőszerárnál nem nagy móka, ha félreviszi a lövést a randomisten, és 400-at sebzel.
Én is nagyon gondolkodom ezen az ágon. Mi róla a vélemény? A frontjuk nagyon tetszik, kicsit idegesítő a német td ág, most vagyok a nashornnal és minden átvisz. Viszont az AT k elég kemények szemből, rookie koromba mindig idegbajt kaptam, ha szembekerültem egy ilyennel. Szóval élvezhető ág összességében?

A tarackkal kapcsolatban meg nyugodtan tedd fel, próbáld ki, aztán majd meglátod, neked melyik stílus jön be jobban. Ezen a szinten még nyugodtan kísérletezhetsz ezekkel, úgyis seperc alatt megvan a következő tank.
Angol TD-kkel sokat úgysem fogsz bujkálni, úgyhogy az álca nem fontos, helyette jöhet mondjuk egy javítás elsőnek, másodiknak meg a kötelező cuccok, hatodik érzék, kuplungégető, biztonságos elhelyezés (T8-9-ben jól fog jönni), meg a többi anyámkínja. Harmadiknak meg majd álca vagy BiA, de ez még úgyis a jövő zenéje.